Postul nu e post destul

Refererul zilei

Aproape senzaţional: al doilea referer de astăzi al site-ului nostru (după visurat.ro) este www.libertatea.ro. Cum s-a ajuns în situaţia asta uşor jenantă? Ziariştii de la Libertatea au descoperit ieri şi au publicat, cu trimitere la sursă, Scrisoarea lui Moş Crăciun către Cristi Borcea, pe care chiar au îmbunătăţit-o puţin, adăugând la sfârşit „Cu drag, Moşu” (mersi frumos, nu era nevoie).
Acum, aşa emoţionaţi cum suntem fiindcă ne-a citat un cotidian de mare ţinută, continuăm seria de ştiri spectaculoase, în speranţa că, cine ştie, ne vom vedea din nou în Libertatea. Aşadar, ştirea de astăzi: Moş Crăciun, însurat cu o româncă!

Share:

10 comments

  1. Sorin 17 June, 2009 at 14:10

    felicitari coane, ai ajuns si in Libertatea. Pe cand ceva in Cancan? :))))

  2. chupacabra 17 June, 2009 at 16:10

    te vor haitui paparazzii cu pizza 🙂

  3. Moroi 17 June, 2009 at 16:15

    Dragă domnule Julius, am dat un search pe Gogu (sau cum ar spune Vanghelia Gagăl) cu titlul postării de mai sus. Încercaţi şi dvs acelaşi test şi veţi vedea de câte ori vi s-a “împrumutat” opera. Nu ştiu câţi au acordul dvs. dar cert este că pe gagăl apăreţi exact la fundul listei. În faţă sunt realitatea şi “n” alţi. Iar după dvs mai sunt iar alţii copy-cat nimeni nu precizează sursa. Hmmm…nu prea e fair. Ştiaţi de această treabă ?

  4. Ecologie umana 17 June, 2009 at 16:42

    Sorry, eu am primit-o pe email fără sursă. Dacă tu eşti cel care a compus-o dovedeşte-o! Până când nu mi-ai lăsat un comentariu nici măcar nu ştiam de blogul tău!

  5. Ecologie umana 17 June, 2009 at 16:44

    PS Verifică IP-ul meu dacă nu mă crezi!

  6. d0h 17 June, 2009 at 16:55

    Chiar asa, dovedeste! Plagiatorule 😀 De fapt esti cel mai mare plagiator dintre toti, ceilalti au talent.

  7. JULIUS 17 June, 2009 at 17:14

    @ecologie umana: fa si tu ca vanghelie, cauta pe goagal si vezi cine a postat-o primul, sau macar cine a semnat-o pe undeva. in plus, poate intr-o zi inveti sa nu mai publici ceva fara a cauta sursa mai intai, pentru ca textele care circula pe net, oricat ar parea de ciudat, nu se scriu singure.
    @moroi: m-am plictisit sa fac asta, de ani de zile imi gasesc textele pe tot felul de site-uri fara sursa sau autor. ce sa le fac, sa le urez buba neagra?

  8. Moroi 17 June, 2009 at 18:08

    hi hi hi. Domnule julius eu am postat un comentariu la farsorii ăştia …şi acum văd că s-au revoltat toţi crezând că eu deţin “daily” cotcodac !!! Hi hi hi… De aici explicaţia comentariului de mai sus. Am mai lăsat comentarii acide pe unde am mai văzut…mai ales că sunt un cititor fidel al revistei dvs. dar m-a şocat ce multe “coincidenţe” sunt pe netul ăsta. Mă şochează cum toţi au avut aceeaşi “inspiraţie” ca dvs cuvânt cu cuvânt. Şi mai spuneaţi că nu există telepatie. Asta e cea mai bună dovadă. :))

    P.S. Mai penibil este că acum hoţul strigă hoţii. Adică toţi penibilii vă pun pe dvs. “the great julius” tatăl şi mama caterincii, să dovediţi că le-aţi scris. Deci ceva mai penibil nu am văzut în viaţa mea. Ce tupeu au unii.
    P.S.2 Aş înjura puţin dar nu vreau să mă cenzuraţi de la revista care îmi face ziua mai frumoasă.
    P.S.3 Comentariul meu chiar dacă are iz de anilingus să ştiţi că nu este. Chiar îmi place ce văd aici. Este un contrast frumos la toată încrâncenarea de pe blogurile prietenilor dvs. Chiar cred ce zic…şi nu sunt un aplaudac orgasmatic !!! 🙂

  9. vg 17 June, 2009 at 18:14

    Sa vezi cum e sa faci DEX on line si apoi sa ti-l ia cu totul altii si sa se laude cu aceasta realizare. Biatul meu a patit asta. Comentariul e mai mult pt cei care au consultat macar o data DEX on line, ei stiind cat valoreaza acest “imprumut”.

  10. N.A. 18 June, 2009 at 00:42

    Hehe, citat de Libertatea.. The world is not enough! Ce-ti mai poti dori de-acuma?..

Leave a reply