Promo

Promo: Astăzi mi-l fac vâlvoi, mâine mi-l prind în coamă

Asa cum v-am obisnuit deja, continuam sa testam pentru dumneavoastra tot soiul de produse. Eroul vostru preferat, inteligentul Julică, a riscat din nou pentru cititorii revistei Daily Cotcodac si a testat miraculosul tratament impotriva caderii parului de la Foltene. A supravietuit el oare acestei teribile incercari? La ora asta, ar putea fi in Kenya, facand ravagii cu noua sa coama leonina? Raspunsul la aceste intrebari pe care probabil nu vi le-ati pus niciodata, doar in editia de seara a revistei Daily Cotcodac.

Mi-am scos prostiile alea de spoturi din baie şi mi-am pus un bec de 150 W, să văd mai bine, şi am început să-mi fac freza ca noul meu idol, Johnny Bravo (cam în aceeaşi perioadă, prietena mea începuse să nu mă mai ia cu ea pe nicăieri şi devenise foarte abătută – cred că se temea că noul meu look îmi va aduce un succes monstru la femei).

Share:

4 comments

  1. Sadd 21 May, 2009 at 16:54

    Incepe cu parul de pe picioare…in cap nu cred ca mai ai

  2. Bluarto 21 May, 2009 at 18:41

    Julius, o modalitate de contact, ceva, pe aici? Nu se cade să-mi fac doleanţa publică. :’P

  3. RAMONA 21 May, 2009 at 19:16

    La multi ani, tuturor Elenelor si Constantinilor !

  4. costelbusuioc 25 May, 2009 at 12:42

    O sugestie daca imi permiti.

    NU MAI SCRIE PROMO. Nu fac decat sa aglomereze pagina si oricum scrii destul de des incat n-ai nevoie de astfel de teasere…pe mine cel putin ma enerveaza groaznic.

Leave a reply