Postul nu e post destul

Amintirile ma chinuiesc

4mall

Zilele astea, pe cand citeam diverse prostioare (da, stiu ce-o sa ziceti acum: al naibii laudaros, intai ne scoate ochii ca merge la teatru, acum ca citeste…da’ ne lasi?), am dat peste un articol despre pastilele care iti pot schimba amintirile.
Curios cum sunt (da, stiu, tocmai mi-am scazut speranta de viata), am aflat ca e vorba de niste pastile discriminatorii, adica nu se leaga decat de amintirile neplacute, in sensul ca le da shift delete. Pe langa faptul ca, daca eu as fi o amintire nasparlie (bine, pentru cateva fete inca mai sunt), m-as simti lezat in demnitatea mea, recunosc faptul ca ma simt de-a dreptul speriat. Daca pilulele astea, care, fie vorba intre noi, sunt destinate veteranilor de razboi care se intorc cu trauma, ar scapa pe piata neagra, sunt sigur ca s-ar produce un dezastru.
S-ar ajunge mai mult ca sigur la actiuni reprobabile si redundante (cuvintele astea le stiu pentru ca citesc). Dinamo ar vrea sa joace iar cu Stiinta, Julica putea ciomagi orice hot cu ajutorul Militiei fiindca ne-am intoarce la comunism, evreii ar face excursii la Auschwitz, iar fratii nostri francofoni si-ar lua din nou cafteala la croissant.
Dar pana la urma, hai sa fim optimisti si sa privim partea plina a paharului (deci e clar ca nu ma refer la vodka): de la divorturi s-ar iesi in hohote de ras, toti studentii ar fi restantieri, dar fericiti, concediatii s-ar strange la baut bere, si tot asa.
Iar daca vreti sa va distrati, imaginati-va ce mirare ar fi pe Jiji in fiecare zi, care s-ar trezi la parnaie, desi masina o are in curte, ca doar nu a furat-o nimeni…

Share:

14 comments

  1. DrLyana 15 April, 2009 at 14:48

    Intr-adear, pastila asta exista, dar e inca in teste pentru acel efect. Si e deja folosita pentru alte efecte pe care le are…

    http://drlyana.wordpress.com/2009/02/23/pastila-uitarii/

  2. writeman 15 April, 2009 at 16:37

    asta e un fel de pastila de dupa. pastila de dupa momentul nasol, ca sa-l uiti.

  3. Andreea 15 April, 2009 at 16:51

    Mie imi suna a Eternal Sunshine of a Spotless Mind.

  4. Madalin 15 April, 2009 at 19:11

    Am scris despre asta pe un blog mai vechi, acum mult timp.

  5. 4mall 15 April, 2009 at 20:03

    @Madalin: Imi pare rau ca nu am fost original dar sa stii ca am o scuza: tu ai zis ca ai scris despre subiect acum mult timp…ei bine, eu doar de putina vreme am invatat sa citesc!

  6. spiceberry 15 April, 2009 at 20:45

    @4mall: imprumuta-mi si mie abecedaru` ala..numa` sa te lase nevasta`ta :))

  7. 4mall 15 April, 2009 at 21:14

    @spiceberry: acum ar trebui sa ma simt hartuit, sau adulat?

  8. Julia- JD 16 April, 2009 at 08:18

    Am vazut un film acum ceva vreme pe tema asta a amintirilor; eliminau tot ce e nasol pe tema X: love,familie, animalute, etc etc
    Si pana la urma a iesit nasol!
    Ca unii s-au razgandit si nu prea mai aveau de unde!
    Si nu mai zice de croissante acum ca mi-e foame 😀

  9. Moroi 16 April, 2009 at 10:42

    Ââââ ,de mâine mă apuc să violez să fac toate chestiile pe care voiam să le fac dar legea mă impiedica. Să mă ascund la oameni în casă să-i spionez ,etc. Până mă prinde Poliţia mai violez două bunăciuni de banbu(măcar să fie bune dacă tot o fac). La puşcărie băieţii îmi explică beneficiile sexului anal. Ies după 10 ani văd că viaţa îmi este o ruină doctorul îmi spune că mai am un an de trăit şi PAC îmi pică fisa.PASTILA MAGICĂ (aud şi nişte voci de copii care cântă Aleluia în timpul revelaţiei). O iau, şi descopăr că toată viaţa am fost un Dalai Lama corcit cu un călugăr Şogun. Încep să le zic la alţii să facă bine că eu toată viaţa mea am făcut caritate (adica le-am dat la femeile alea ,ultimul “strop” din iubirea mea). Sunt chemat pe la emisiuni TV ,şi mor împăcat cu mine cu zâmbetul pe buze. Oare şi Dumnezeu vede amintirile mele şi mă bagă în Rai?

  10. 4mall 16 April, 2009 at 11:00

    @Moroi: Mai, undeva tot te baga…

  11. spiceberry 16 April, 2009 at 11:10

    @4mall: N-ar trebui sa te simti! Esti ! :))

  12. stefan 17 April, 2009 at 17:07

    total de acord cu Andreea.Eternal sunshine of the spotless minds

  13. katmai 17 April, 2009 at 21:26

    Iar daca vreti sa va distrati, imaginati-va ce mirare ar fi pe Jiji in fiecare zi, care s-ar trezi la parnaie, desi masina o are in curte, ca doar nu a furat-o nimeni… :)))))) cireasa de pe tort. sau maslina, dupa preferinte 😀

  14. ioana 23 April, 2009 at 08:06

    4mall, te referi la Viagra nu? Am citit si eu, o iei ca sa uiti ca nu se scoala, iar efectul secundar e ca uiti ca ai luat-o.
    Cica ar fi ultima inventie de perpetuum mobile in domeniul farmaceutic. E o chestie serioasa.

Leave a reply