Postul nu e post destul

Aproape nesperat! Întâlnire cu Julius la salonul de relaxare

Și acum, fetelor, după ce ați aflat că nu sunteți în pericol să faceți sex cu mine, vă dau întâlnire mâine seară la un ceai, o cafea și un pișcot – iar celor care s-au lămurit deja că nu vor fi în stare niciodată să conducă, chiar la un pahar de vin.

 

Prietenele mele de la salonul Body.Mind.Spirit – Studio No 1 ne pun la dispoziție un loc foarte frumos, cu lumânărele parfumate, ca să ne cunoaștem. Mai mult, vom asista la o demonstrație de masaj facial, un mic curs de îngrijire a tenului în această perioadă și vom vorbi, nici nu se putea altfel, despre tendințele în machiaj ale acestei primăveri.
Pe lângă că ne vom cunoaște, o să dau și două vouchere pentru o ședință de masaj. Nu știu pe ce criterii o să le dau, dar poate o să vă întreb din Daily Cotcodac, luați materia din urmă.

 

Așadar, mâine seară la 7:30, pe strada Arcului nr. 24, în spatele Bisericii Armenești. Poate veni oricine, intrarea este liberă.

 

julius cu batic

 

Nu uitați deci să vă anunțați soțul sau prietenul că mâine vă întoarceți mai devreme, că la 7:30 mergeți la întâlnirea cu Julius, iar apoi veniți direct acasă, nu vă mai întoarceți la birou.

Share:

6 comments

  1. sow 3 February, 2016 at 20:57

    Pare o promovare timpurie a triunghiului mortii.

  2. boemul 4 February, 2016 at 08:06

    deci relaxare pentru cititoare… abia aştept să văd oferta pentru cititori 🙂

  3. Ferdinand 5 February, 2016 at 15:07

    Propun ca întrebarea de baraj să fie din “Cartea cu pisica”

  4. Dan1 6 February, 2016 at 21:45

    @Ferdinand: Ferdiii! Ia mai zi-ne bre de cartea aia cu pisica! Ca comentatorii mai noi nu stie! :))

  5. CID 8 February, 2016 at 13:02

    Si la mine a ramas dator mogulul cu o carte.Nu mai stiu ce carte era,nu mai stiu ce concurs am castigat,ba parca nu,era un magnet,acum stiu !
    Deci revin,am castigat un concurs-cred ca era renumitul,reputatul remarcabilul si alte multe calificative care incep cu “re” concurs de mima cu pisici ! Cat am luptat !!
    Si nici in ziua de astazi “dragi prieteni” cum zicea pe vremuri un prezentator pro,nu mi-am primit magnetul !!!

  6. CID 8 February, 2016 at 13:03

    Rectific:cred ca era concursul in care trebuia sa ghicesti unde-si petrece mogulul partea a II-a a vacantei.

Leave a reply