Postul nu e post destul

Pacientul scoţian (2)

Ionuţ Şendroiu

Ideea de a i-o trage unei gagici care ţine cu Rangers, agăţată într-un pub frecventat de fani Rangers, i se părea de-a dreptul genială. Nici unul dintre prietenii lui nu se putea lăuda cu o astfel de ispravă. A trebuit să muşte una din perne pentru a nu urla CEL-TIC! în momentul ejaculării.

După primul număr, Jennifer a scos o sticlă de vin roşu, povestindu-i cât de fantastic de mult contează pentru ea faptul că are cu cine schimba o vorbă după o partidă de sex ca lumea. I-a mărturisit că nu şi-o mai trăsese din concediul din august, petrecut la Ibiza şi de-aia a fost atât de incredibil de umedă şi de horny. Dar şi de vorbăreaţă, în acelaşi timp, pentru că la Ibiza şi-a tras-o cu un spaniol care nu ştia în engleză decât «yeah, baby», chestie destul de frustrantă, în sensul că şi-o punea cu el, dar nu puteau ieşi la o bere. John înţelegea foarte bine senzaţia, întrucât şi el a făcut-o în Kazahstan cu o ucraineancă ce nu ştia în engleză decât aproximativ acelaşi lucru, doar că pronunţa «yeah, bieibi». Cu latino-lover-ul de la Ibiza sexul era poate mai intens, a continuat ea, dar momentele de după erau mega-boring. La faza asta, John a simţit o poftă teribilă să spargă mutra unui număr cât mai mare de spanioli, rugându-se ca Celtic să pice în cupele europene cu o echipă spaniolă (în afară de Real sau Barcelona, desigur). Cam ăsta a fost momentul în care s-a dus la budă şi a observat prosopul albastru, cu sigla Rangers. Nu s-a mai spălat pe mâini, considerând sub demnitatea lui să se şteargă pe prosopul ăla, s-a întors direct la ea, a proptit-o cu faţa în cearceaf şi a început să i-o tragă pe la spate, plesnind-o peste buci.

Nu mai ţine minte când s-a răsturnat tava cu paharele de vin roşu, dar îşi aminteşte clar că ea geamea foarte mişto şi că i-a spus că îi plăcuse faza asta rău de tot …

Domnul Grohe

Pe la doişpe jumătate, când s-a trezit cu capul între ţâţele ei, avea deja 8 apeluri pierdute, toate de la Grohe. Plus un sms cu numele pub-ului în care îl aşteptau. Grohe era un fel de şef al găştii de suporteri Celtic de la el din cartier. Avea peste 140 de chile şi nu şi-o mai putea vedea decât în butoanele de inox ale pisoarelor din cârciumi şi benzinării. Porecla Grohe venea de la faptul că cel mai mult îi plăceau pisoarele produse de firma GROHE, deorece aveau butoanele convexe şi i-o reflectau mai mare şi deformată. Când se îmbăta suficient de tare, obişnuia să-şi fotografieze genitalele distorsionat reflectate în butonul de inox al pisoarului şi să trimită pozele tuturor contacţilor. Inscriptia companiei de instalaţii sanitare părea, desigur, un fel de tatuaj …

Mahmureală cu piper

S-a dat jos din pat cu grijă, să nu o trezească şi a pornit spre budă, ridicându-şi din mers, de sub un fotoliu, chiloţii şi tricoul cu Celtic. Fuck! – unul din paharele cu vin roşu vărsate az’noapte aterizase fix pe tricoul lui! Dar, odată ce a ajuns în baie, a realizat că asta era departe de a fi cea mai gravă problemă. Absolut, dar absolut toate rafturile erau pline cu tuburi, bidonaşe şi sticluţe colorate cretin în roz, roşu, mov sau portocaliu. Era exclus să meargă la stadion mirosind a vreuna din chestiile ălea. A început să urineze în cadă, încercând să reevalueze situaţia. Ce-ar fi dacă nu ar mai face nici un duş?! Făcuse un duş aseară, înainte să iasă din hotel şi folosise un deodorant cu eficacitate 48 de ore. Şi-a mirosit subsuorile şi păreau ok. S-a uitat în oglindă şi … SHIT! Avea mutra plină de spermă uscată! De fapt, era firesc, adormise cu faţa pe ţâţele ei … S-a întors resemnat în cadă, a dat drumul la duş şi a început să caute febril ceva decent cu care să se poată spăla. Singura chestie care arăta cât de cît acceptabil, în sensul că era albă, deci putea fi considerată neutră, era un bidon cu lapte de corp, doar că puţea a vanilie şi alte flori. Era aproape disperat cînd a deschis un dulăpior de deasupra căzii şi yesssss! a ochit un fel de săpun maro închis. Mirosea a condimente, gen piper. Precis, era al mother-fucker-ului de la Ibiza, dar momentan, bucata aia de săpun era singura lui şansă de a ieşi din rahat. Avea de gând să regleze povestea asta cu prima ocazie când Celtic va juca în Spania, nici o grijă!

Săpunul nu făcea cine ştie ce spumă, dar nu asta era important acum. Nici faptul că va mirosi ca raionul de condimente de la supermarket nu îl deranja, în fond era un miros destul de masculin. Dar după ce s-a săpunit între picioare a simţit o vagă usturime între fese. Era prea târziu! Se săpunise deja în faţă, frecându-se ca lumea, să compenseze cantitatea redusă de spumă. Când a început să se clătească îi venea deja să urle de durere. A încercat să mai urineze odată în cadă, ca de plecare, dar usturimea a fost atât de intensă, încât a trebuit să se oprească după primul jet. OMG – el se ducea acum să bea bere cu prietenii, înainte de meci!!!

A reuşit să iasă din apartament fără să o trezească pe Jennifer, dar nu a reuşit să se îmbete până la ora 15 când a primit de la ea următorul sms: “crazy about last night mi-ai lăsat păr pe scrub-ul cu piper eşti incredibil!”

Paradoxal, dar după sms-ul ăsta m-am îndrăgostit de ea, Doc. Deci, ăla nu era săpunul latino-lover-ului, ci o chestie cu care se freca ea pe călcâie. După scrub-ul ăla picant şi mai ales după faptul că ţinea cu Rangers, mi-am dat seama că are tendinţe maso. Adică, fix genul meu de femeie!

Share:

41 comments

  1. Irulan 2 October, 2013 at 14:29

    uau, merge! acu sa citim 🙂

  2. janedoe 2 October, 2013 at 14:33

    e cu secsulet!!!!
    uraaaa!!!!

  3. sow 2 October, 2013 at 14:58

    Si cat s-a terminat meciul Celtic-Rangers pana la urma?

  4. ela 2 October, 2013 at 15:05

    Vrem poze! 😀

  5. Mariana 2 October, 2013 at 15:09

    @janedoe: Slava Domnului, ca imi daduse Ozzy neste emotii!

  6. Serban 2 October, 2013 at 15:11

    De aici ar trebui să înțeleagă fratele Andryusha cum trebuie să ții cu o echipă de fotbal.

  7. sendroiu 2 October, 2013 at 15:14

    @sow: 3-0 pt Rangers :))
    http://www.youtube.com/watch?v=yUoxD8IL4lM

  8. ela 2 October, 2013 at 15:17

    @Serban:

    Nu vorbi cu pacat, altfel focurile Gheenei, cazanul cu smoala si muntele lui Sisif te asteapta !
    😀

  9. Cristi 2 October, 2013 at 15:26

    Un text ce nu trebuie citit la munca din doua motive: razi singur de se uita colegii ciudat si be) textul e cu sexulet si trebuie citit cu atentie sa nu citeasca si altii. 😀

  10. Irulan 2 October, 2013 at 15:34

    in plus, tre sa ai o varsta de genu x8+ ca sa ai voie sa citesti :))

  11. sendroiu 2 October, 2013 at 15:45

    @Serban: poate ca fratele Andryusha e un Grohe in sutana, nu avem de unde sa stim 😉

  12. Dan1 2 October, 2013 at 16:24

    @Cristi: Si tu ai facut greseala sa-l citesti la mun serviciu? =))

  13. RoseN 2 October, 2013 at 18:49

    Ptiu da’ faine-s textele lui domn’ doctor 😀

  14. Cristina Ș. 2 October, 2013 at 19:59

    @Dan1: @Cristi: Si tu ai facut greseala sa-l citesti la mun serviciu BIROU?

  15. Marian S 2 October, 2013 at 21:56

    “Avea faţa plină de spermă uscată! De fapt, era firesc, adormise cu faţa pe ţâţele ei.“

    Domnule doctor, am avut gura poleită cu… ulei de măsline, zic.
    1. Cotcodacu` şi-a luat liber, aşa cum am prezis. Nu-i nimic, sec suleţu` se citeşte la ore de-astea.
    2. Din textul de mai sus reiese ca am prezis corect de 2 ori: s e x fără prezervativ.
    După principiul: de ce să mai dau bani şi pe prezervativ dacă pot să o arunc pe afară?
    Tipic scoţian. 😀

  16. ioana 2 October, 2013 at 22:06

    pun pariu ca i-a lasat numarul lui de telefon scris cu ruj pe oglinda din baie

  17. Marian S 2 October, 2013 at 22:12

    “După primul număr, Jennifer a scos o sticlă de vin roşu…“

    Sigur vorbim despre scoţieni aici??? =p~

  18. Marian S 2 October, 2013 at 22:14

    @ioana: … sau scris cu pipi pe gresie. \m/

  19. Belle d”Imagination 2 October, 2013 at 22:53

    Mulţumesc frumos tuturor celor care mi-au urat La mulţi ani.
    Mulţi şi fericiţi să fie şi să-i împart pe toţi cu prietenii (Cotcodacii included)

  20. Belle d”Imagination 2 October, 2013 at 22:54

    Nu mai comentez nimic dacă n-a urlat Celtic când l-a întrebat tipa despre prietenul Babatunde… Aştept partea a 3-a, de climax când o să aflăm ce au zis băieţii din gaşcă despre damă.

  21. Marian S 2 October, 2013 at 23:08

    Eu nu pot să fac la fel.
    Dacă aş striga: Raaaaaapiiiiiid! ea s-ar grăbi să replice:
    – Nu, nu rapid; mai lent, mai mult, mai luuuuung!!! >:)

  22. Marian S 2 October, 2013 at 23:11

    @Belle d”Imagination: Oare, dacă Babatunde, Moşucoafează??? 8-}

  23. Dan1 2 October, 2013 at 23:16

    Ma scuzati, dar nu pot sa tin în mine:
    Doc, asta este clar un text comercial, deci da?
    Noi, masculii de pe DC vrem detalii amanunte am vrut sa zic, pacatele… deci despre negresele care misuna pe rig! (sper din tot sufletul ca sunt si în asentimentul lui Marian S)
    Deci le-ai consultat? Deci când le-ai consultat ce-au tipat zis? Cum sunt ele, descrie-le, sa stim, daca – Doamne-fereste (dar nu prea tare) – naufragiem în Angola!

  24. Dan1 2 October, 2013 at 23:18

    @Marian S: Zi mersi ca nu zice ca-n bancu’ ala cu Bula: “Mai mult, mai repede, mai bine!” =))

  25. CID 3 October, 2013 at 00:08

    Reusit,reusit,reusit.Dar acum,daca tot s-a deschis robinetul cu povesti,vrem texte cu negrese-cum cere si Dan1 !

  26. marcian 3 October, 2013 at 12:59

    @Dan1: sau si mai bine: Citius, altius, fortius, ca atunci te baga de tot in ceata

  27. oreste 3 October, 2013 at 13:17

    povestea romaneasca ar suna cam asa: di-na-mo mmuuee di-na-mo !

  28. Marian S 3 October, 2013 at 17:26

    @oreste: Rimează şi cu Steaua.

  29. Marian S 3 October, 2013 at 17:28

    @Dan1: Da, votez pentru, da` n-am putut până adineauri, după cum se ştie. 😀

  30. lulu 3 October, 2013 at 17:33

    Eu astept o carte scrisa de Doc…

  31. literatu 3 October, 2013 at 18:20

    Creanga?
    Slavici?
    Caragiale?

    pataci pe langa dr Sendroiu.
    am ras cu lacrimi.

    Doc, te rog, scrie o carte!

  32. sendroiu 5 October, 2013 at 10:56

    @Marian S: cred ca e momentul sa depasim cliseele cu scotienii sunt zgarciti si atat; poate ca sunt mai zgarciti decat englezii, care le-au lipit eticheta asta, dar nu mi se par mai zgarciti decat francezii, de exemplu …
    Si sa nu uitam esentialul: Copos nu e scotian 😉

  33. sendroiu 5 October, 2013 at 11:23

    @lulu: @literatu: incerc sa scriu o carte, dar tot imi iese pentru 18+ si renunt 😉

  34. Marian S 5 October, 2013 at 11:32

    @sendroiu: Domnu` doctor, taci că tocmai mi-a venit:

    Gluma de furat pentru Buzdugan şi Morar:

    Se zvoneşte că site-ul daily cotcodac este găzduit pe un server dăruit de nişte scoţieni. =))

  35. dush 7 October, 2013 at 15:59

    @sendroiu: da de ce? iaca aia cu paleta de greiuri cum o dat lovitura. daca te faci mahar si iti iei o platforma mica, numa’ a ta sa te joci pe ea cat sa ai ce ne povesti?:)) ps. eu as da banii pe carte, zau! :))

  36. Ionuţ Şendroiu 8 October, 2013 at 20:11

    @dush: ţelul meu e sa fiu citit de gospodione pudibonde, nu stii tu 😉

  37. Marian S 8 October, 2013 at 20:38

    @Ionuţ Şendroiu: Nasol momentu`.
    Deci nu citim nimic despre negrese, este? 😀

  38. Costica 8 October, 2013 at 23:15

    @Marian S: Ba da, bre, citim! Uite colea:

    Avem nevoie de:
    – 2 pahare şi jumătate de zahăr (pahar de 250 ml)
    – un pahar de lapte
    – 3 linguri cu vârf de cacao
    – 200g de unt
    – un pahar şi jumătate de făină
    – 5 ouă
    – un plic de zahăr vanilat
    – un praf de copt

    Fierbem în bain-marie (adică punem într-o oală mică ingredientele şi oala mică o punem la rândul ei într-o oală mai mare plină cu apă…

    Hi! Hi! 😀
    P:S. Ionuţ Şendroiu: Merge şi la gospodine pudibonde! O:-)

  39. Marian S 9 October, 2013 at 08:35

    Domnu` Costică, alea sunt negrese de mâncat.
    NOI vrem d`alea de gustat. ;;)

  40. Costica 9 October, 2013 at 09:17

    @Marian S: Doar de gustat!!?
    Da ce bre, ţii regim sau ai interzis la negrese de la “jandarmă”? 🙂

  41. Marian S 9 October, 2013 at 09:22

    N-am, bre, jandarmă de-asta! N-auzi căcaut? E bune şi alea de la Ecuator, deşi se zice că sunt obişnuite cu alt sistem de măsură.

Leave a reply