Postul nu e post destul

Acţiune caritabilă pentru Vlăduţ

Curând, Vlăduţ pleacă în Belgia, la operaţie. Lucrurile par să se îndrepte într-o direcţie bună. Până atunci, pe 6 iulie, la bazinul olimpic „Lia Manoliu”, are loc Swimathon Bucureşti, eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte și cauze locale, organizat de Fundația Comunitară București în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare. Printre cauzele susţinute de Swimathon Bucureşti se află şi Vlăduţ, băieţelul lui Arsulici.

Dacă aveţi timp şi chef, treceţi pe 6 iulie pe la bazinul “Lia Manoliu” şi susţineţi echipa lui Vlăduţ – pentru el înoată Roxana Iliescu şi echipa Porsche România. Puteți să susțineți cele două echipe care înoată pentru Vlăduț şi aici, selectând, din meniul drop-down al formularului, pe Roxana Iliescu sau Team Porsche România.

Mai multe despre Vlăduţ, pe blogul lui Arsulici.

Share:

3 comments

  1. Anca 27 June, 2013 at 22:48

    Ii tinem pumnii lui Vladut. Sa treceti cu bine peste operatie! Ne bucuram ca am putut contribui, chiar si cu putin. Anca&Vladut

  2. Arsulici 28 June, 2013 at 20:43

    Julius, îți mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat…

  3. raluiuliana 29 June, 2013 at 21:36

    ma bucur ca sunt vesti bune despre plecarea apropiata 🙂
    Sa mergeti cu bine si sa va intoarceti toti trei sanatosi
    Si poate, dupa ce reveniti, reincep concursurile de mima pisiceasca …chit ca iar monopolizeaza ( e drept, pe merit ) Arsulici toate sincerele felicitari! :))

Leave a reply