Postul nu e post destul

Impresii de autor la petrecerea DC. Astăzi, Vivi

Vivi Floricica

Să vă spun eu cum a fost la party.

Ca o adevărată doamnă, am ajuns mai târziu. Să vezi, mă gândeam, că s-o fi supărat Julică pe mine pentru că îi promisesem că vin la timp, dar, dacă n-a sunat, e semn clar că încă nu începuse distracția. Mi-am dres un pic vocea, mi-am așezat mai bine poșeta și am intrat. Încercam să disting pe cineva cunoscut, dar, până să mă uit mai bine, mă abordează o duduie cum să vă zic… varianta feminină a lui Julius, doar că nu era cheală și n-avea ochelari.

– Spuneți!, mi-a zis ea exact ca Julius când îl întrebi de bani, numai că el folosește ”marș!”, nu ”spuneți!”.

– Ce să vă spun?

– Aveți rezervare sau câte persoane sunteți?

– Sunt o persoană, îl caut pe Julius. De la Daily Cotcodac, zic eu.

– Aaaa, petrecerea privată! E sus, urcați prin stânga.

N-a fost greu să urc prin stânga – prin dreapta nu erau nici un fel de scări, ci doar un perete.

Sus am descoperit că, împotriva așteptărilor, ajunsesem în toiul petrecerii. Toiul era format din Julică, sor-sa, Cumni și alte câteva persoane care stăteau pe lângă mese și se distrau așa de tare, că nici să-i salut nu-mi mai venea ca nu cumva să nu-i întrerup din distracție. Unii se distrau fumând țigară de la țigară, alții făcând poze cu telefonul, iar unii stăteau silențioși la masă. Ăștia din urmă se distrau cel mai tare. La un moment dat, apare Julică și îmi mulțumește că am venit într-un fel în care m-a făcut să cred că n-am înțeles bine și asta e o petrecere cu dar.

Am început și eu să mă distrez. Am intrat pe facebook, unde era și mai mare nebunia. Mă tăguieseră ăia care se distrau în nu știu câte poze. M-am distrat un pic pe facebook, până când a mai venit lume. M-am trezit cu Camio, care în loc să vină și el să mă salute civilizat, a făcut un semn cu mâna și a strigat LIKE, ca la chems. Nu mă sperii de like-uri, dar atunci nu mai știam dacă sunt la party sau pe facebook.

Remarcați că de Julică nu mai zic nimic. Păi cine îl mai vedea? Probabil a stat la ușă până au venit invitații să le mulțumească și să-și asigure un dar gras. Poate se aștepta să primească și bani la pupături, ca mireasa.

A reapărut la un moment dat și a început să tragă de mese ca să facă loc în mijloc. Mă gândeam că ne pregătim de dans. Da’ de unde?! Seara a culminat cu Julius între mese, urcat pe un scaun de bar, dându-ne o ultimă șansă: ne-a mulțumit din nou! Eu am fost precaută și am șters-o înainte să aud în boxe: Și acum… DARUL!

Notă Julius: Nu că aş pune la îndoială vreun cuvânt din acest text, dar, pentru corecta informare a dumneavoastră, a cititorilor, iată cum arată autoarea acestor rânduri:

PS: Mâine, impresiile Monicăi Ionescu.

Share:

124 comments

  1. marcian 19 March, 2013 at 19:16

    @Julius: La cate texte ti-a trimis Monica in ultima vreme, puteai sa pui impresiile ei primele

  2. marcian 19 March, 2013 at 19:18

    Si una off topic: Adrian Nastase nu si-a petrecut noaptea trecuta la spital, a fost la instalator. De ce? Ca sa-l repare la rozeta…

  3. sebra 19 March, 2013 at 19:36

    Poza era înainte sau după tort?

  4. Alt Marian 19 March, 2013 at 19:40

    Acuma pâna si cei mai cârtitori trebuie sa recunoasca lipsa cenzurii de pe DC 🙂

  5. Megami 19 March, 2013 at 19:47

    Va urasc pe toti ca eu, desi eram asa de aproape, n-am putut sa vin. E vina lui Julius, ca petrecerile nu se organizeaza asa, fara sa intrebi pe toata lumea cand poate sa vina. Acum telul meu e sa devin haterul numarul 1. Scrisorile de amenintare vor sosi de maine. Sau de cand va dori Posta Romana.

  6. M3bis 19 March, 2013 at 19:49

    @Megami: La vreo 7000 de kilometri, aşa, sau mai aproape?

  7. lulu 19 March, 2013 at 19:50

    …- Spuneți!, mi-a zis ea exact ca Julius când îl întrebi de bani, numai că el folosește ”marș!”, nu ”spuneți!”… =)) =)) =))

    “Nu mă sperii de like-uri, dar atunci nu mai știam dacă sunt la party sau pe facebook.” Cand ai ajuns acasa ti s-au potrivit cheile?Ca mie imi suna cam ca in “la tiganci” :))

  8. dyers_eve 19 March, 2013 at 19:50

    Cum s-arate Vivi? Ca o floricica 🙂

  9. mistretanu 19 March, 2013 at 19:53

    bafana bafana

  10. lulu 19 March, 2013 at 19:54

    @Alt Marian: Spune tu, aici, cuvantul ala care se potriveste cu barza, viezure, manz si mai vorbim atunci de lipsa cenzurii..

  11. dyers_eve 19 March, 2013 at 19:57

    @lulu: varza???

  12. dyers_eve 19 March, 2013 at 19:59

    @lulu: Na, ca l-am zis eu si m-o bagat la beci 😛

  13. lulu 19 March, 2013 at 20:00

    @Megami: Somatiile de la fisc vin dupa doua luni de cand ti-au blocat si deblocat conturile, asa ca srisorile tale vor ajunge, cel mai probabil mult dupa ce membrii echipei de genisti vor paria pe rosu sau albastru….

  14. lulu 19 March, 2013 at 20:02

    @dyers_eve: =)) Acum stai acolo! Asa iti trebuie daca te bagi in capcanele altora =))

    PS imi retrag rasul, ca vad ca si eu sunt in beci. desi nu stiu pentru ce…

  15. sebra 19 March, 2013 at 20:05

    Da`impresii de comentator pe când?

  16. dyers_eve 19 March, 2013 at 20:07

    @lulu: De un sa stiu ca n-ai voie sa scrii (c)urechi ??? :))

  17. Ciprian 19 March, 2013 at 20:12

    Vai, dar ce petrecere urâtà! ;))

  18. lulu 19 March, 2013 at 20:18

    @dyers_eve: Din experienta. ca noi asa am priceput ca tot ce are legaturi de gradul unu cu camara domnului m3bis are legaturi si mai stranse cu beciul DC.

  19. mistretanu 19 March, 2013 at 20:32

    @lulu: mazda

  20. Lore 19 March, 2013 at 20:47

    Mai, v-a prins Julius la betie si v-a pus pe toti sa semnati ca-i dati texte?

  21. Mariana 19 March, 2013 at 20:52

    @sebra: De comentatoare se accepta?

    Cand am vazut primul anunt de petrecere mi-a tresarit inima de bucurie, in sfarsit voi cunoaste intelectuali abstrusi (culmea, dex-ul nu prea m-a lamurit ce vrea treaba asta sa spuna). Dupa aia m-a lovit realitatea: ce ma fac eu, ca nu cunosc pe nimeni? Julius, empatic cum il stim, mi-a ghicit framantarile si, dupa vreo o zi, ne-a zis tot ce trebuie sa stim despre cheful DC: “Asta e, o să stai singur într-un colţ şi, când o să te decizi să pleci, n-o să bage nimeni de seamă. “ Cum perspectiva nu m-a incantat peste poate, am convins doi prieteni cititori, dar necomentatori sa vina si ei. Asa ca pe la 8.30, ca deh, nu se facea sa ajungem chiar primii, am deschis usa frumosului pub. Aceeasi domnisoara amabila de care a pomenit Vivi ne-a intampinat acru: Rezervare?

    Cum nu ma sparii repede, i-am raspuns hotarat, balbaindu-ma, ca nuuu, dar stiiiti, petrecerea Daily Cotocdac… si asa am aflat ca tre sa urc pe scari.

    Si am urcat, pauza de scari, iar urcat… am dat de o buda, era sa intru la bucatarie… ma rog, am gasit si locul, intr-un final. Caaaaand, ce sa vezi: chiar el, Mogulul, Julius! Cu emotii in glas m-am prezentat: Mariana. Si el: Ei, dar stiu. Heh, asa da, ma stia Mogulul! Dupa aia a fost bine, ne-a dus la o masa, ne-a facut rost de scaune, ne-a facut rost de beri. Da, recunosc, cu berile ne-a castigat, ca de scaune ne descurcam si singuri. Am cunoscut oamenii de langa noi, am comentat cu drag pe seama autorilor (adica i-am barfit, bre, ce credeati?), am baut bere, am mancat muraturi, iar am comentat si tot asa. Mi-a parut rau ca n-am stat la tort, dar m-au tarat oamenii cu care am venit… cred ca le era teama ca se striga darul, altfel nu-mi explic graba.

    Aseam, si acu impresiile : Camio m-a impresionat cu fizicul maiestuos si cu atitudinea atenta fata de doamna Camio (care este tare draguta), Eftimie cu rasul cumva enervant (ok, enervant rau), George Damian ochise o fata draguta de la masa noastra, Vivi o explozie de veselie mi-a placut rau, am vazut chilotii mogulului, la plecare m-am salutat cu CMS, dar el nu si-a amintit :P. Colegele de masa mi i-au aratat si pe Ozzy, Serban si Monica, Mebis nu a stiut nimeni cum arata, ma intreb de ce. Cam asta. La anul sper sa apuc sa vorbesc cu mai multi oameni, ca acu mi s-a parut aiurea sa ma bag singura in seama, insa intr-un an sigur imi trece. 😀

    Nota pentru Julius: ai fost o gazda grozava!

  22. Megami 19 March, 2013 at 20:53

    @M3bis: Eram aci, la o azvarlitura de bat la Viena. Ca m-am si intors duminica seara, tocmai cand incepeau sa se dreaga petrecaretii. Dar daca sunteti cuminti, va invit la o petrecere la mine in zona (la vreo 200km de Bucuresti, nu 10,000) la vara.

  23. Vivi 19 March, 2013 at 20:54

    @Lore: Nu, asta e darul.

  24. Mariana 19 March, 2013 at 20:56

    @sebra: Am scris si am ajuns la moderare. Asa-mi trebuie daca dau din casa ce nu trebuie. M3bis, am incredere ca elimini partile compromitatoare :))

  25. Nero 19 March, 2013 at 20:57

    @Megami: in care directie?

  26. bogho 19 March, 2013 at 21:00

    Ce grasa e domnisoara autoare 🙂

  27. Megami 19 March, 2013 at 21:19

    @Nero: Nord? cred… Spre Moldova 🙂 Cred ca la mine se gandeste Julius cand face bancuri cu moldoveni.

  28. bogho 19 March, 2013 at 21:24

    In ciuda a aceea ce au spus autorii, petrecerea a fost impartita in 3 acte: primul act a durat pana la ora 23 si un pic, cand am ajuns eu; al doilea a fost durat cam o ora jumate pana am plecat eu, iar al 3-lea pana spre dimineata din ce am auzit.
    De primul si ultimul nu pot sa spun, asa ca ma rezum la al doilea:
    Desi ma asteptam la mai multa lume, sala a fost destul de activa. Fiecare vorbea cu fiecare si nu se intelegea nimeni. Mai putin Ozzy cu Monica si Cumni’ cu Sor’sa cand mai strigau unul la altul (si am impresia ca eu eram motivul).
    La un moment dat s-a stins lumina si am crezut ca s-au suparat astia de la ENEL. Dar a fost momentul tortului, prilej sa se afume toata sala si nu numai de la tigari. Noroc ca a doua zi nu lucram si am putut sa pun geaca la spalat.
    Tort nu am mancat, dar unora le-a placut, altora nu.
    In rest voie buna, multi fotografi, doar 1 ospatar, putine palarii, dar destule tricouri.

    Si cam asta a fost petrecerea

  29. sebra 19 March, 2013 at 21:27

    @Mariana:
    Puteai să mă bagi pe mine în seamă! 😛

  30. Cms 19 March, 2013 at 21:27

    @Mariana: Lasă că ai avut tu grijă să-mi aminteşti de atunci încoace. 😛
    Eu sunt mai rece cu fetele, măi, mai inabordabil, aşa… 😀

  31. RoseN 19 March, 2013 at 21:32

    @bogho: Hmmm, cu glume de astea vii tu pe DC? :)) ti s-a urat cu binele, crezi ca te scoate prietenu-to Julica din ghearele ascutite ale comentatoarelor? :D:D:D

  32. bogho 19 March, 2013 at 21:35

    @RoseN: am probleme cu tastatura de la laptop si scriu putin

  33. RoseN 19 March, 2013 at 21:38

    @bogho: aha, inteleg…ti s-au stricat ghilimelele cand ai scris grasa ca de fapt oricum ai vrut sa spui preafrumoasa autoare =))

  34. bogho 19 March, 2013 at 21:41

    Pai nu pot sa denaturez adevarul. Ca doamna autoare e frumoasa, nu neg, dar e si grasa. Poti sa o intrebi, ca eu de la ea stiu, de pe facebook,

  35. RoseN 19 March, 2013 at 21:45

    =)) auziti domnu sef Tetris (sa traiti multi ani ^:)^ pupaturi la preafrumoasa doamna ), avem si noi comentatoooarele o propunere 😀 cine mai zice cuvantul acela abominabil ce incepe cu gr si se termina cu sa, sa stea nitel la racoare langa platitorul de taxe, sa-i vina mintea la cap =))

  36. bogho 19 March, 2013 at 21:47

    @RoseN: grasă | grădinăreasă | grângoașă | grecioasă | gresa | grimasă | grisă | groasă | gropăreasă | Grosa | groșă

  37. sebra 19 March, 2013 at 21:50

    @RoseN:
    Daaaa! Aprob pozitiv!!!

  38. Mariana 19 March, 2013 at 21:51

    @sebra: Te bagam in seama cu drag daca te vedeam. 😛

    @Cms: Inca nu s-a prescris, macar o luna o sa tot am grija sa mentionez ca m-ai confundat.

    @RoseN: Ah, si am uitat sa mentionez fotograful, avea baiatul ala niste patratele…

  39. Cici 19 March, 2013 at 21:59

    @sebra: ai fost tu la petrecere?! si eu de ce n-am stiut? ca daca ai fost, mi-e clar ca nici eu nu te-am bagat in seama 🙁

  40. RoseN 19 March, 2013 at 21:59

    @Mariana: patratele, patratele, da’ pe CeMeSica NUUU l-a imortalizat? apoi ce pozar e asta ca nu-i trage-n chip nici macar pe toti autorii :))

  41. sebra 19 March, 2013 at 21:59

    @Mariana:
    Adică avea cămașă în carouri? :))

    @Cici,
    Am stat într-un colț și am plecat fără să observe cineva. =))

  42. bogho 19 March, 2013 at 22:09

    A,da la un moment dat au sarit niste fete pe saracu’ fotograf sa le arate patratelele, de nu mai stia cum sa scape. Nu ca nu ii placea, dar se gandea la aparat care intrase pe mana unei fete (nu stiu cine) si incepuse sa faca poze alandala. Chiar si pe mine ma luase-n vizor de nu stiam cum sa ma mai feresc.

  43. Cms 19 March, 2013 at 22:21

    @RoseN: Eu am spus că a făcut vreo 10 poze cu Monica Ionescu, apoi s-a uitat la mine, s-a strâmbat şi a trecut mai departe. Eeee!

  44. m3bis 19 March, 2013 at 22:22

    Băgăm infamul cuvânt “grasă” la moderare? Doar dacă acest comentariu primeşte 100+ like-uri. Votul începe acum!

  45. RoseN 19 March, 2013 at 22:24

    @m3bis: nu ma face sa dau restart la calculator de 100 de ori, ca dau =))

    @sebra: SEBRAAAA HEEELP, da iute pe FB anunt sa dea navala comentatoarele cu LIKE-urile =))

  46. Camelia 19 March, 2013 at 22:25

    @Mariana: Mebisul fuse 😀 langa serban si boemul:) iar pe domnul camio l-am recunoscut dupa desenul de pe spate 🙂 si da, doamna camio ii taaaaare draguta!!!!!

  47. sebra 19 March, 2013 at 22:26

    @m3bis:
    Corect ar fi să primească like-urile propunerea lui Rozica. De ce te bucuri la like-urile fetii??

  48. m3bis 19 March, 2013 at 22:26

    @RoseN: Eşti grasă?

  49. RoseN 19 March, 2013 at 22:28

    @m3bis: normal ca IS, eteeee, si ce aveti voi d’acolo :))

  50. m3bis 19 March, 2013 at 22:29

    @sebra: Cine-i şef în casa asta?

  51. Camelia 19 March, 2013 at 22:31

    @bogho: stii ca am o poza infioratoare cu tine :))

  52. RoseN 19 March, 2013 at 22:31

    @m3bis: ^:)^ ^:)^ ^:)^ cine baga cuvantu la moderare, ala e =))

  53. sebra 19 March, 2013 at 22:33

    @RoseN:
    Gata Rozico!
    Am dat anunțul!

    @m3bis: >:P

  54. RoseN 19 March, 2013 at 22:35

    @sebra: \:D/ yeeey muah muah, yeeey… sa vedem, sa vedem :))

  55. bogho 19 March, 2013 at 22:38

    @Camelia: Da, aia e o poza standard pt mine la petreceri. E un fel de protest 🙂

  56. RoseN 19 March, 2013 at 22:39

    @bogho: pai si unde-i poza? :)) atata va dati mari cu pozele voastre, si noua ne-ati aratat acolo 2-3 😀

  57. bogho 19 March, 2013 at 22:41

    @RoseN: …..

  58. RoseN 19 March, 2013 at 22:44

    @bogho: laaaaasa, ca am vazut ce-ai scris prima data =)) numai in complimente le tii azi pe fete, ti s-a urat cu zilele =))

  59. Cms 19 March, 2013 at 22:44

    @bogho: Era specializat pe fotografiat fete. De asta şi apare Julius în atâtea poze iar noi, ăştia mai sobri care ne ţineam departe de tentaţiile cititoarelor abstruse, suntem ori lipsă, ori pozaţi dezavantajos.

  60. bogho 19 March, 2013 at 22:47

    @RoseN: sunt deja departe de tara, imi permit.

  61. RoseN 19 March, 2013 at 22:54

    :(( hai fetele, hai ca putem!

    P.S. Julicaaaa heeelp, baga mama vreo 100 de like-uri asa din pix la commentul ala, ca doar nu-ti mananca din cremsnituri zau! =))

  62. bogho 19 March, 2013 at 23:07

    @RoseN: Stai linistita, niciodata nu va ajunge comentariul ala la 100 de like-uri. Are grija m3bis

  63. RoseN 19 March, 2013 at 23:09

    @bogho: 😀 eteee na, ce are? ca pe el nu-l doare mana sa mai bage un cuvant in spam =)) nu cere de mancare!
    si stim ca Tetris e un adevarat dooomn 😀 o zis, o zis!

  64. bogho 19 March, 2013 at 23:11

    tu asteapta.

    Grasa, GRASA, grasă, g-r-a-s-ă, Grasa, GRASA, grasă, g-r-a-s-ă, Grasa, GRASA, grasă, g-r-a-s-ă…..Grasa, GRASA, grasă, g-r-a-s-ă,

    Graaassăăăăăă

  65. Cici 19 March, 2013 at 23:13

    @m3bis: daaa, siiiigur, acum strangi voturi! [-( Ia sa bagi la cazan si expresia “Şi la mine te-ai uitat urât”. Ii tii partea lu’ Camio, huh?
    PS: sa stii ca te-am spus la Cms, care imediat mi-a luat apararea X_X.

  66. RoseN 19 March, 2013 at 23:13

    @bogho: :-L :-L :-L
    a… si nu ne impresionezi cu noul avatar, oricat de ingerasa e bebelusa 😀

  67. sebra 19 March, 2013 at 23:14

    @RoseN:
    Stai că încerc eu o diversiune mică!

    M3bis,
    Știi pe cineva care ar fi atât de priceput, și de iscusit, și de cumsecade, în a muta like-urile primite la comentariile mele (total neinspirate) la comentariul (foarte inspirat) lui @RoseN? >:D<

  68. RoseN 19 March, 2013 at 23:17

    @sebra: ahahahahahaa… =))=))=))
    bun asa…deeeeeci, primesc donatii de like-uri, fiecare cat poate, cat are prin casa, le dati direct aicisilea la banca, la seif la domnu sef m3bis

  69. bogho 19 March, 2013 at 23:17

    Vedeti ca e vorba de 100+ de like-uri. Nu se specifica un numar exact. Deci lupta voastra e in zadar

  70. RoseN 19 March, 2013 at 23:19

    @bogho: tu sa taci ca ma nierveeeezi deja =))

  71. bogho 19 March, 2013 at 23:27

    @RoseN: Nu e frumos sa te enervezi. Faci riduri si nu da bine tocmai acum, de ziua ta

  72. RoseN 19 March, 2013 at 23:28

    @bogho: Pffff >:P naaa!

  73. Andreea M. 19 March, 2013 at 23:29

    Deci, eu, ciudoasa nr. 1, care nu am avut posibilitatile potrivite sa vin la party, am inteles pana acum asa:
    1. party-ul a avut 3 parti
    2. partea 1 a fost cu dat like pe Facebook
    3. partea 2 a fost cumva cu tort
    4. partea 3 nu a povestit-o nimeni
    5. sper ca in partea trei v-ati distrat ca altfel NU IMI ESTE CIUDA, numai un piculetz asa…
    6. degeaba l-am cautat pe CMS in poze, ca nu are deloc poze 🙁

  74. bogho 19 March, 2013 at 23:32

    @Andreea M.: partea a treia a fost intr-un club exclusivist.

  75. sendroiu 19 March, 2013 at 23:35

    @Vivi: mah, ce povestesti tu aici e cheful de anu’ trecut!

  76. Cms 19 March, 2013 at 23:37

    @Andreea M.: De fapt, îmi apare un cot într-una dintre poze (27), dacă te mulțumește cu ceva. :))

  77. sebra 19 March, 2013 at 23:39

    La nevoie aș dona în avans și vreo 20-30 din ce voi primi mâine. Simt că o să am niște comentarii remarcabile!

  78. bogho 19 March, 2013 at 23:40

    partea a treia a fost intr-un club exclusivist unde doar cei care fac donatii au acces

  79. RoseN 19 March, 2013 at 23:44

    @bogho: hai zau, doar nu vrei atunci sa te credem ca s-a tinut un party fara persoane =))

    @sebra: =))=))=)) asa asa

  80. bogho 19 March, 2013 at 23:44

    @sendroiu: eu era cat pe aci sa-i zic sambata lui Julius ca nu stiu unde sa vin (ma dusesem in St. Patrick si dupa vreo 2 ture m-am gandit ca a plecat lumea deja si l-am sunat pe Julius) si mi-am dat seama ca am fost si in 2012 si tot acolo.

  81. sebra 19 March, 2013 at 23:45

    @Cms:
    Ce cot fotogenic ai! Câtă expresie!…

  82. Cms 19 March, 2013 at 23:48

    @sebra: Vă rog să daţi 100+ like-uri şi acestui comentariu al Sebrei.

  83. RoseN 19 March, 2013 at 23:49

    @Cms: mah, eu m-am uitat vreo 2 minute la poza, sa vad unde e cotul ala =)) ca asa bine se potrivea cu persoana din fundal =))

  84. bogho 19 March, 2013 at 23:54

    persoana din fundal e Cumni’

  85. sebra 19 March, 2013 at 23:57

    @RoseN:
    Trebuia să le iei prin eliminare. Pe ele, coatele. :))

    @Cms:
    ;;)

  86. RoseN 20 March, 2013 at 00:10

    :)) gata…destul pe ziua de azi, maine sper sa strangem voturile necesare acestei initiative atat de necesare linistii noastre pe acest minunat site de cul.tuuu.ra de pe internet

  87. bogho 20 March, 2013 at 00:29

    @RoseN: femeie, dar ce greutate ai tu si la ce inaltime? ca din ce aparuse anul trecut pe facebook, nu pari grasa. din contra nu ar strica inca vreo 2-3 kg pe ici, pe colo. 🙂

  88. Natty 20 March, 2013 at 02:57

    Ce petrecere superba!

  89. ErRon 20 March, 2013 at 04:34

    N-am zis nimic pana acuma, de ciuda! Oi fi eu grasa, dar tare as fi venit, de era mai aproape! Va invidiez pe aia de-ati fost prezenti pentru bere, pentru tort, pentru discutiile de sociopati abstrusi si elitisti!:D
    Poate se gandeste Mogulul si organizeaza o Scoala de vara, sa ne cunoastem si impartasim gandurile absconse! Bine, ar trebui aduse si niste baby-sittere, ca unii avem copii!:D

  90. Mariana 20 March, 2013 at 07:34

    @m3bis: Hai, fetele, inca 15 like-uri, hai ca se poate! :))

  91. bogho 20 March, 2013 at 07:38

    perioada de votare s-a incheiat acum 40 de minute.
    Plus ca e vorba de like-uri unice, ca alea aduc trafic.

  92. deaddy 20 March, 2013 at 09:29

    @m3bis: Ia sa verificam: Cand incepe lumea sa bage donatia aia grasa? :-ss

  93. deaddy 20 March, 2013 at 09:29

    neah, neseriosi, dom’le!

  94. M3bis 20 March, 2013 at 09:42

    99 doar. Am zis 100+

  95. Mariana 20 March, 2013 at 09:49

    @M3bis: Ai facut tu ceva de s-a blocat la 99! >:P

  96. Xanax 20 March, 2013 at 09:54

    @Mariana:
    are contor analogic cu afisaj de maxim 2 cifre 😛

  97. Mariana 20 March, 2013 at 10:18

    @Xanax: Unde e Dan1 sa strige “manarie”?

  98. RoseN 20 March, 2013 at 10:32

    @M3bis: Sefuuu, sefu, sa traiti sefu multi ani fericiti ^:)^ ^:)^ ^:)^ avem destule? 😀

  99. Dan1 20 March, 2013 at 10:45

    @Mariana: Mânarieee! :))

  100. Xanax 20 March, 2013 at 10:45

    @RoseN:
    daca mai avea cineva dubii legat de cine conduce “treburile”, iata, tocmai s-au spulberat :))

  101. Mariana 20 March, 2013 at 10:46

    @RoseN: =))

    Si acum sa testam: grasa

    LE: aloooo, sefu’, pai ce facem? 😛

  102. Dan1 20 March, 2013 at 10:47

    @RoseN: Nu uita ca Tzica va poate face gràśé în mod mai elevat, asea, deci fara sa intre la moderare! :))

  103. Dan1 20 March, 2013 at 10:48

    @Mariana: Dureaza ceva pâna tasteaza toate cele 5 litere! =))

  104. RoseN 20 March, 2013 at 10:52

    @Dan1: mey, e vorba de PRINȚIPURI acisilea 😀
    ca si io pot zice m.i.r.c.e.a b.a.d.e.a daca chiaaaar poftesc :))
    cuvintele alea-s aseeea, capcane pentru f.ra.ie.rii noi =))

  105. Mariana 20 March, 2013 at 10:53

    @RoseN: Eu intru destul de des la moderare, ce anume vrei sa spui prin “f.ra.ie.rii noi”? 😕

  106. RoseN 20 March, 2013 at 10:58

    @Mariana: Ntz, EVIDENT ca aia de ne fac graaaaaase =))

  107. Dan1 20 March, 2013 at 11:00

    @Mariana: Vrea sa spuna Leo! =))

  108. Xanax 20 March, 2013 at 11:05

    @Mariana:
    eu m-am resemnat. 7 comentarii in ultimele 2 zile.
    la tine nus’ ce sa zic. probabil RoseN se refera la noua ta palarie :))

  109. Andreea M. 20 March, 2013 at 12:30

    @Cms: Nu ma multumeste de loc. Vreau mai mult!
    Oooo, oare este cotul imbracat in ceva camasa cu nuanta de roz-piersicuta :D?

  110. M3bis 20 March, 2013 at 12:47

    Gata, m-aţi convins!

  111. RoseN 20 March, 2013 at 12:51

    @M3bis: ;;):-*>:D<

  112. Xanax 20 March, 2013 at 13:08

    lexicon alternativ:

    durdulie, plinuta, rotofeie, convexa, pufoasa, corpolenta, trupesa, adipoasa, rubensiana (Tzica dixit), substantiala, abundenta… si se poate continua 😀

  113. RoseN 20 March, 2013 at 13:26

    @Xanax: :-w :-w :-w vezi vezi :))

  114. Tovarasu' Cristi 20 March, 2013 at 13:27

    @M3bis: Mda, vi.sinata nu e voie, gra.sa de Cotnari nu e voie…..Macar berea iart-o. :))

  115. Mariana 20 March, 2013 at 13:40

    @Xanax: ai vazut ce repede am adunat 100 de like-uri? :p

  116. Cms 20 March, 2013 at 13:43

    @Andreea M.: Am purtat la un moment dat nişte antenuţe portocalii, dar nu la petrecerea asta, la alta. :))

  117. sebra 20 March, 2013 at 13:49

    @Xanax:
    Și preferata mea: dodoloață!:))

  118. Xanax 20 March, 2013 at 13:56

    @Mariana:
    mobilizarea suflarii feminine pe DC nu mai mira pe nimeni. aaaa, ba da, pe f.r.a.i.e.r.i.i aia noi alde Leo :))

    @sebra:
    ala e aproape un alint, asa.. :))

  119. sebra 20 March, 2013 at 13:59

    @Xanax:
    Numa` încearcă, să vezi tu alint pe urmă…dăcă te ține!=))

  120. Cici 20 March, 2013 at 14:03

    @Mariana: aaaa, stai ca stiu. Votul nr. 99 era de la mine, si stii ca a zis despre mine ieri ca sunt grasa! :)) In plus, eu am votat de doua ori: de acasa si de la munca. Si iarasi l-am pus in dificultate.;)

  121. Xanax 20 March, 2013 at 14:04

    @sebra:
    sa ma fereasca sfantul!!
    mai bine intru-n spam decat pe mana voastra =))

  122. Cici 20 March, 2013 at 14:04

    taci ca functioneaza! Tocmai am trecut la beci ;))

  123. Shark 20 March, 2013 at 17:34

    @m3bis: Ieși de sub pat și mai zi o dată!

  124. Mariana 20 March, 2013 at 21:05

    @Cici: Ehe, sa fii tu sanatoasa, ca eu am votat de acasa, de la munca si de pe 2 telefoane! Eram in stare sa imprumut telefoane si de la colegi ca sa depasim suta. :))

Leave a reply