Postul nu e post destul

Acțiunea bancomatul lovește din nou

Simona Catrina

Așa, deci unde rămăsesem ieri? A, exact, la momentul când mă zbăteam între viață și moarte într-o sucursală de bancă. Și, dacă pe lume ar fi existat dreptate, s-ar fi zbătut între viață și moarte și funcționara de la ghișeul împricinat.

– Mi-a înghițit bancomatul cardul! am spus, în loc de bună ziua.

– Cine? n-a auzit bine doamna, personalizând cu generozitate rabla mâncătoare de averi nevinovate.

Am vrut să-i spun așa: câinele maică-tii mi l-a înghițit. Dar mi-am amintit că purtam cerceluși de aur, eram o doamnă, deci nu se cade să vorbesc așa urât cu o leneșă inocentă.
(Continuarea o puteti citi pe tango.ro… )

Share:

8 comments

  1. lulu 25 February, 2012 at 11:04

    Link catre Tango, comentariu pe tango…

  2. Ciprian 25 February, 2012 at 14:08

    De cand ma stiu am urat banii, iar apoi si bancile si cardurile.
    Cand eram eu bursier in studentie am acceptat sa-mi fac un card. Trebuia undeva in formular sa scriu o intrebare si sa dau si raspunsul sau sa dau raspunsul la o intrebare propusa de ei, nu mai stiu exact caci era tare ciudata intrebarea.
    Dupa vreo doi ani s-a intamplat sa-mi pape bancomatul cardul si ma duc la banca sa-l recuperez. Nu a fost destul ca le-am prezentat buletinul, legitimatia de student, m-a rugat doamna de acolo sa spun si “intrebarea secreta”. Nu mi-o mai aminteam, daca mi-o aminteam as fi stiut si ce raspuns sa dau apoi. M-a tinut aia in birou vreo jumatate de ora sa-mi amintesc intrebarea, imi dadea bunaciunea de la relatia cu clientii si tot felul de indicii cam cum ar suna intrebarea, eu nimic, nici chiar decolteul ei nu ma ajuta prea mult.
    Pana la urma s-a nimerit sa treaca un sef de al ei prin birou si a intrebat-o ce problema am. Ii povesteste situatia si ii mai spune si ca nu stiu intrebarea secreta si deci nici raspunsul, asa ca nu-mi poate da cardul. Ii explica seful ca intrebarea trebuie sa mi-o zica dansa, eu doar sa dau raspunsul. S-a rezolvat apoi, raspunsul am stiut sa-l dau, dar daca ea insista cu intrebarea secreta.

  3. Lecteriţa 25 February, 2012 at 14:37

    era cardul de salariu de la DC ?

  4. Simona Catrina 25 February, 2012 at 18:37

    @Lecteriţa: Normal, ca doar nu ala de la Patriciu. Cu ala nu-i nicio problema, oricum e gol. 🙂

  5. Grig 25 February, 2012 at 18:58

    @ciprian Intrebarea secreta era cumva “Facem sex?”?

  6. N.A. 26 February, 2012 at 11:14

    Tre’ sa mai port si eu cercelusii aia de aur…

  7. Camelia 26 February, 2012 at 17:20

    sa inteleg ca doaman esti doar daca ai cercelusi de aur?:D:D:D ai mei sunt de sarma…poate o fac ghimpata :))

  8. Cosette 28 February, 2012 at 14:53

    Acelasi lucru l-am patit si eu acum un an de Craciun. Era primul meu salariu, tocmai ce ma angajasem in luna decembrie. Mi-am petrecut sarbatorile fara o letcaie in buzunar.

Leave a reply