Recomandări de seară: cum a scuipat-o Alin Oprea, ca un domn, pe Simona Catrina

În timp ce Tavi Colen și Alin Oprea, foștii componenți ai legendarei trupe Talisman, se fac albie de porci prin presă, Simona Catrina – suflet sensibil, de femeie – nu vrea să-și amintească decât de vremurile bune când cei doi se înțelegeau minunat. De pildă, în ’98, când domnii Tavi și Alin le-au înghesuit pe Simona Catrina și Alice Năstase la Teatrul de Vară din Mamaia și, într-o coordonare perfectă, unul le înjura și colegul le scuipa.

Prognoza meteo pentru astăzi la Cluj spunea că vor fi -15 grade Celsius și va ploua. În Ardeal, și apa îngheață mai greu.

Cu un decodor digital, puteți să scoateți subtitrarea la unele canale tv și să ascultați radio. De ce ați face asta? Fiindcă știți atâta engleză încât unele subtitrări vă scot pur și simplu din minți, de-aia (varianta că vă plictisiți e complet absurdă, nici măcar n-o mai amintesc).

Camionagiu – altfel un tip ocupat, chiar nu înțeleg cum de a avut timp să se gândească la așa ceva – ar vrea să poată fi trecute în testament și conturile de facebook, că ar fi păcat să se prăpădească atâtea like-uri. Mie mi-ar plăcea să moștenesc contul lui Mîndruță, să-mi dea și mie like 300 de femei la orice glumiță.

34 Comentarii »

  1. 4mall 31/01/2012 @ 20:03