Postul nu e post destul

Gras, tuns, frezat

Simona Catrina

E la modă să mergi la nutritionist, indiferent că ești gras sau slab, indiferent că nutriționistul e gras sau slab. Mergeam și eu pe vremuri, înainte să-mi răscroiesc stomacul chirurgical, desigur. Intram în cabinet și (așa am nimerit eu) dădeam de doctorița care avea circa 48 de kile. De fiecare dată, aproape că o bușea plânsul, văzând cum nici eu, nici alți rotofei nu făceam progrese deloc. (Continuarea în Blitz Magazine… )

Share:

4 comments

  1. Fratele Andryusha 10 October, 2012 at 18:30

    Eu încă aştept surpriza. Trebuie să împodobesc şi bradul?…

  2. chocolate 10 October, 2012 at 18:38

    Nu-i spuneti niciodata unei grase la dieta “Vai, dar eu n-as putea tine niciodata o dieta, eu sunt pofticioasa”. Chiar iti imaginezi ca amica ta a ajuns asa pentru ca ii place salata verde cu peste fiert? Serios?

    Am dat copy-paste de pe blogul Cameliei:http://www.camelialazar.ro/2012/08/scrisoare-deschisa-catre-toate-femeile.html Ponta, esti fericit? Iti place ce-ai facut din mine? Auzi, tu, sa dau eu copy-paste.

  3. Ciprian 10 October, 2012 at 18:43

    Gras, pârlit, tranşat, condimentat, afumat, consumat.

  4. N.A. 10 October, 2012 at 23:59

    Am prietena nutritionista, deci numa’ de bine despre dansii, da?! :)) acuma, la modul serios, tipa arata foarte bine, dar zice ca depune eforturi, neavand chiar cel mai harnic metabolism din lume, e in permanenta atenta la ce mananca.

Leave a reply