Promo

Pseudo-advertorial

Îl ştiţi pe Costin? Costin-Costin zic, cititorul şi colegul vostru de trolling. Acum trei luni, când am anunţat că oferim un banner până la sfârşitul anului şi un advertorial oricărei firme care donează suma de 500 de euro în contul Andradei, Costin-Costin a fost singura firmă care a dat banii ăştia. Mai mult, peste câteva zile a licitat şi pentru şapca lui DJ Cotco, oferind vreo 3 milioane şi jumătate (atunci am fost nevoit să fac prima mânărie din viaţa mea şi să-l scot câştigător pe Ferdinand, fiindcă trebuia să dăm o şansă şi altora). Bannerul îl ştiţi deja: e cel din dreapta cu Metafrasis, o firmă de traduceri autorizate, traduceri tehnice, traduceri legalizate, traduceri urgente şi, mă rog, ce-or mai fi. Oricum, ca să eliminăm orice confuzie, vă rog să reţineţi că e vorba de traduceri în şi din limbi străine.

Advertorialul încă n-a venit. Ăsta, Costine, e doar un reminder. Trimite odată textul ăla, fiindcă nu-ţi ascund faptul că abia aştept să te trollez cu comentarii de genul „să traducă numai ABM Intertext*, că ea ştie, Metafrasis e de umplutură!”.

* asta e firma soră-mii, dar rudele de gradul I n-au voie să-şi facă publicitate pe Daily Cotcodac.

Share:

9 comments

  1. Sandi 27 October, 2011 at 16:01

    Un dietetician se adresează participanţilor la o conferinţă:
    – Nu aveţi idee cât de distrugătoare sunt pentru organism unele alimente: carnea este toxică, alcoolul nu este bun, cafeaua este asemenea unui drog. Dar există ceva care este mai toxic decât toate acestea la un loc. Îmi poate spune cineva care este acel aliment care, după ce este consumat, vă face să suferiţi foarte mult, chiar ani în şir? Un bătrânel din primul rând se ridică timid şi îşi dă cu părerea:
    – Să fie oare tortul de nuntă?

  2. Tetelu 27 October, 2011 at 16:07

    Fratii intre ei sunt rude de gradul 2 daca nu ma insel, asa ca ai voie sa faci reclama

  3. ionut 27 October, 2011 at 16:13

    Daca i-ai baut visinata si te-a “renegat”, se cheama ca nici nu mai sunteti rude. Asadar poate chiar sa plateasca pentru reclama 😀

  4. Belle d”Imagination 27 October, 2011 at 16:51

    Frate, frate, dar brânza e pe bani.

  5. ela 27 October, 2011 at 18:53

    Costin , altfel spus Iulius te invita in consiliul de administratie DC , iar in calitate de nou actionar nu trebuie sa raspunzi decit la o intrebare :

    Daca ar fi sa completezi un cec , cam cite zerouri poti pune dupa prima cifra ? 😀

  6. Dan1 27 October, 2011 at 20:56

    RoseN, tu vezi cum ne ia Sandi felia? Ce facem? Contraatacam? :))

  7. Lecteriţa 27 October, 2011 at 21:04

    De fiecare data cand se face precizarea ca un potential viitor autor este fost coleg de trolling cu noi, avem cate o gheară. Un fel de angină colegioasă. =))

  8. Cristi 27 October, 2011 at 23:00

    @Lecteriţa: =)) =)) si daca potentialul viitor autor va fi… Lecteriţa? =))

  9. Sandi 28 October, 2011 at 00:27

    @Dan1: Mai Danone ! =))

Leave a reply