Postul nu e post destul

În atenţia agenţiilor de publicitate, de PR şi a oricărei firme interesate

Orice firmă care achită până în data de 12 iulie suma de 500 de euro în contul Andradei, o fetiţă care suferă de paralizie celebrală şi are urgent nevoie de tratament, primeşte două campanii şi un banner pe Daily Cotcodac până la sfârşitul anului. Povestea Andradei poate fi găsită aici, şi rezumată pe DC – aici. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la julius [at] dailycotcodac [dot] ro.

PS Pentru cititorii noştri: vom reveni astăzi cu detalii despre suma strânsă până acum şi un anunţ surpriză.

Share:

13 comments

  1. N.A. 4 July, 2011 at 12:46

    Sa intelegem ca mai raman 500 de euro de strans? Hai, cu un mic efort ii strangem si pe-aia, s-au strans atatia pentru altii..

  2. Lucian Mindruta 4 July, 2011 at 13:42

    Julius, cu tot dragul: paralizia cerebrala nu se trateaza. Exista o metoda de recuperare (gimnastica) medicala, care exista si in Romania si care da ajuta putin dezvoltarea. Celulele stem sunt o escrocherie. Ucraina, ca si China, sunt cunoscute ca adevarate fabrici de escrocherii medicale. Inteleg jalea parintilor, durerea lor. Dar daca la Harvard nu s-a gasit o solutie, crezi ca aia din Kiev o au?

  3. Ana 4 July, 2011 at 13:54

    Lucian Mindruta:” Ana, imi pare rau. In Ucraina doar se iau bani prostilor. Cerebral palsy nu se vindeca acolo. Sunt niste parinti amarati pe care niste imbecili ii fac de bani. Nu intru in asa ceva. Nici in china, nici in celule stem. Medicina se face in Europa si America. Punct.”

    Tind sa cred ce spune Lucian Mindruta, avand in vedere faptul ca sotia lui este medic.

    🙁 Urata situatie…

  4. JULIUS 4 July, 2011 at 14:01

    @Lucian Mindruta: @Ana: eu tind sa cred ca oamenii aia au vorbit cu foarte multi doctori inainte sa ia decizia asta. o sa va raspunda imediat cineva mai in tema decat mine.

  5. bogho 4 July, 2011 at 14:10

    Ana, decizia cu clinica din Ucraina s-a luat in urma rezultatelor pe care le-am observat la Tudorache Andrei Stefan (http://www.andreistefan.eu/), un baiat din Buftea – orasul in care locuiesc eu. Prin intermediul parintilor lui am aflat de aceasta clinica din Lviv, Ucraina, clinica de recuperare si nu tratament. Nu s-a pus niciodata problema de tratament, ci doar de recuperare. Din pacate nu avem ce tratament sa urmam.

    Pana acum sunt singurii care nu au dat un verdict de genul “mai bine faceti un alt copil, fiindca Andrada moare pana la 7-8 luni, in cel mai fericit caz ajunge la 2 ani”.

    Noi am mai cautat si alte institutii medicale din Europa , in special in zone unde fie avem rude si prieteni (Italia) sau unde e usor de ajuns (Austria, Germania). Din pacate, atat cautarile noastre cat si conversatiile cu reprezentatii celorlalte clinici, au fost fara succes. Am mai gasit o clinica in Roma ce ar putea face un fel de tratament bazat pe electrosocuri ce stimuleaza creierul, dar din cate am inteles acest tip de tratament nu este inca “omologat”.
    La momentul actual, clinica din Lviv pare cea mai buna solutie, urmata de cele de la Busteni si Constanta.
    Sincer sa fiu, daca as afla de o alta clinica ce poate sa-i ofere o sansa Andradei, poate sa fie si la capatul lumii, vom face tot posibilul sa ajungem acolo.

  6. Lucian Mindruta 4 July, 2011 at 14:16

    Iertati-ma, va inteleg durerea, si eu am avut un copil bolnav, chiar daca nu asa de grav. Pe de alta parte, daca in Europa civilizata nimeni nu va da o solutie, ce va face sa credeti ca Lviv detine adevarul? Sotia mea mi-a spus ca acolo se face recuperare care se poate face si in Romania, si ca de fapt sunt niste exercitii motorii care se pot practica si de parinti, dupa aceea…

    Faptul ca unii te mint si altii iti spun adevarul nu e insa nici un motiv sa ii crezi pe primii. Parerea mea, si-mi cer iertare daca suna cinic.

  7. JULIUS 4 July, 2011 at 14:19

    @Lucian Mindruta: noi strangem banii, ajuta-i tu sa gaseasca o alta solutie, poate stii mai bine pe cine sa intrebi. 🙂

  8. Ana 4 July, 2011 at 14:21

    Ok, eu ce pot sa spun? Nu am cunostinte in domeniu. Sper, din suflet, ca totul sa iasa bine.

    Multa sanatate Andradei, iar parintilor putere pentru a duce pana la capat, cu rezultate favorabile, aceasta lupta…

    (Lucian, sorry, nu vazusem ca ai comentat inaintea mea.)

  9. Alina Schich 4 July, 2011 at 15:03

    @Lucian Mindruta:
    Buna ziua tuturor!
    Sunt Alina, mama Andradei si l-as ruga pe Lucian daca ma poate ajuta cu numele unor clinici unde crede dansul ca Andrada ar avea o sansa in plus. Noi le contactam si apoi vedem ce parere au medicii de acolo despre fetita si ce ne recomanda. Va spun un singur lucru, suntem disperati. Au fost multi medici neurologi din tara care au refuzat, pur si simplu, sa se ocupe de Andrada spunandu-mi ca: „ e prea grav si nu avem ce sa-i facem ” sau : ” ne miram ca mai traieste ”….. Acum, va intreb pe toti, ce ar trebui sa facem? Sa ne uitam la ea cum face spasme si crize de zeci de ori, zi si noapte, sa ne uitam la ea cum sta treaza mai mult de 20 de ore din 24 sau sa incercam sa mergem cu ea peste tot. E atat de dureros sa fii mama unui copil cu asemenea probleme…si am ajuns sa ne legam de orice fir de ata…
    Mama unui baietel cu probleme similare mi-a recomandat o clinica din Germania, unde se pot face operatii pe creier pentru a-i elimina partea care produce aceste crize. ( stiti ceva de aceasta clinica, sau poate sotia dvs?)
    http://www.schoen-kliniken.de/ptp/kkh/bhz/faz/neurologie/
    Nu stiu, ajutati-ma cu sfaturi, cu orice… Nu este obligatoriu sa mergem in Ucraina acum, avem tot timpul din lume pentru a face recuperare, dar nu avem tot timpul pentru a-i calma aceste crize. Stiti foarte bine, domnule Lucian, ce inseamna spasmele infantile si stiti foarte bine ca nu va progresa atata timp cat le face..
    Tot de la alti parinti am aflat si de oxigenare hiperbara ( Constanta ), unii copii au avut progrese, altii nu..deci ce ar trebui sa facem, sa incercam sau sa regretam mai tarziu ca nu am incercat?
    Ma puteti suna pentru orice sfat la 0740825453
    Va doresc multa sanatate!
    Cu respect, Alina Schich, mamica al carei suflet moare in fiecare zi….

  10. Mihaela 4 July, 2011 at 17:59

    Spitalul de copii din San Diego, California- unde locuiesc si eu- are o departemnt specializat in aceasta problema. Ei recomanda terapia hiperbara si terpie cu botox pentru spasmele musculare.
    Vizitati sitelul lor
    http://www.rchsd.org/ourcare/programsservices/c-d/cerebralpalsycenter/index.htm

  11. Insignifianta 4 July, 2011 at 23:36

    Maine sper sa pot face publice numele si sa-i umplu de glorie pe politicianul si partidul din care face parte, care a declarat, in “Cuvantul libertatii”, zice-se, cat si unde a donat.
    S-ar parea, totusi, ca nu intamplator si doar de flori de mar m-am intors in Craiova.

  12. Alina Schich 5 July, 2011 at 10:13

    @Mihaela: @Mihaela:
    Buna! Iti multumesc pentru informatie, o sa incerc sa intru azi pe site. Multa sanatate!

  13. Pseudo-advertorial » Daily Cotcodac 27 October, 2011 at 15:58

    […] la sfârşitul anului şi un advertorial oricărei firme care donează suma de 500 de euro în contul Andradei, Costin-Costin a fost singura firmă care a dat banii ăştia. Mai mult, peste câteva zile a […]

Leave a reply