Postul nu e post destul

Constantin, noul coleg de celulă al lui Toader

Julius

În ciuda reputaţiei de torţionar pe care constat cu amărăciune că o am, n-am trimis până acum pe nimeni în spam. Poveştile sinistre lansate de alde Camionagiu sunt doar nişte minciuni ordinar ticluite şi fac parte dintr-o acţiune concertată împotriva mea, menită să mă discrediteze. Nu este adevărat că cititorii care postează comentarii de genul „să scrie numai Julius, că el ştie, restul sunt de umplutură” au în timpul ăsta mâna stângă prinsă la uşă şi eu le dau şuturi în coaste, urlând sălbatic: „Scrie, mă, după dictare, nu mă sili să-ţi rup toate degetele!”.

Ca să lămurim şi acest aspect, nu eu l-am trimis în spam pe Toader: o coaliţie monstruoasă formată din Pircă, Şendroiu, M3bis şi bunul Raeţchi a lucrat în tăcere pe la spatele meu, a complotat, a umblat cu tertipuri, nu s-a dat în lături de la nici o ticăloşie până nu i-a venit de hac. N-am avut curajul să mă opun fiindcă Pircă atât aştepta, un pretext să mă dea cu nasu’ prin tastatură: „De scris nu mai scrii nimic, ai, da’ acu’ brusc nu mai eşti obosit! Ia zi, nu cumva chiar tu eşti Toader? Tu scrii Pircă, am adormit după primele două paranteze, cum zici că s-a terminat?, că mie aşa mi se pare?”.

Totuşi, Constantine, pe tine îmi face plăcere să te anunţ că te-am trimis cu mâna mea în spam. Când te-am întrebat ieri dacă nu te pune niţel pe gânduri faptul că eşti singurul cititor de-aici care se ceartă mai mereu cu cineva sau nu e înţeles cum trebuie, n-ai găsit decât răspunsul ăsta:

@JULIUS: @JULIUS:
pentru dumnezeu de ce m-ar pune pe ginduri, sau mai exact ce anume? faptul ca sendroiu e mojic? faptul ca medicii se dau doctori? faptul ca munca e ceva ingrozitor si se face apologia nemuncii pe forumuri de “umor intelectual”? faptul ca se dau explicatii adesea cu o cultura dupa ureche si pe imaginatia unora? faptul ca romanii nu-si cunosc propria istorie? faptul ca trec comentarii rasiste sau xenofobe? si multe multe altele…
nope, nu am pune pe ginduri.
poate te intrebi de ce sint momentan ca si comentator pe blogul tau. te asigur ca e doar temporar si nu de lunga durata ca si comentator de forumuri sau bloguri,a lafel fac si pe forumurile germane, americane sau frantuzesti. incerc sa ma prind de starea de spirit a oamenilor de o anumita clasa sociala din diverse locuri. aici avem de-a face cu o intelectualitate romaneasca uosr conformista traditionalismului romanesc, patrioata de suprafata – patriotism bazat pe invidia si ura fata de altii, cu un umor caznit usor scremut, care se doreste pretioasa, cu “feministe” care isi injura public consortii, dar si cu baieti de baieti care aluzioneaza penibil la adresa consoartelor, tocmai intelectualitatea usor de manipulat de “dreapta” mafioata romaneasca, pe alocuri de habotnici cu creieru spalat… sa mai continui?
citeodata imi place sa amestec forumurile si blogurile din diverse locuri intre ele. astazi de exemplu am tradus si linkuit postarile lui serban si rosen (cu citataul din cioran) despre munca si le-am pus pe niste forumuri germane in ideea ca platitoru de taxe german are dreptul sa stie cui si oamenilor cu ce fel de mentalitate le ofera politicienii nostri in strainatate ajutoare, bani, inlesniri si burse. sint banii nostri si oamenii de la noi au tot dreptul sa stie la cine si pentru ce dau politicienii nostri banii nostri. e numai un exemplu. mai fac si alte lucruri care nu neaparat o sa te incinte, intreaba si vei afla.
asa ca da, unele chestii m-au pus pe ginduri, da in nici un caz in sensul in care-mi sugerai.
o sa ma banezi?

Ce să-ţi spun mai întâi? Că îl acuzi de rasism pe un medic care lucrează în Africa Ecuatorială sau că vorbeşti cu nişte oameni aici şi apoi alergi să-i torni „plătitorului de taxe german” – deci, că eşti prost sau că eşti jigodie? Sau că ai un simţ al umorului nemţesc şi că-ţi faci singur rău intrând pe site-ul ăsta? Dar, din astea oricum nu înţelegi nimic, hai să-ţi spun ceva ce poate pricepe şi fantezia ta teutonă: ai observat cumva că textul sub care ne dădeai nouă necesare lecţii de viaţă era marcat cu tag-ul „promo”? Adicătălea, că era un text plătit, din care oamenii ce scriu site-ul ăsta pe care tu îl citeşti gratis câştigă bani? Acum, spune-ne tu, că îi cunoşti mai bine pe nemţi: dacă ai fi trollat pe un site nemţesc, mai stăteau ăia 7 ore să încerce să-ţi explice ceva, ca fraierul de Şendroiu, sau îţi dădeau din prima un şut în cur de zburai până dincolo de Vaterland?

M3bis, ai legătura!

Share:

131 comments

  1. M3bis 19 May, 2011 at 15:17

    Done! Să-l mai las să citească blogul?

  2. JULIUS 19 May, 2011 at 15:19

    @M3bis: lasa-i un mesaj: “Domeniu suspendat la cererea platitorului german de taxe”.

  3. Dan1 19 May, 2011 at 15:19

    Acu’ il discreditezi si pe Camionagiu?! O persoana atât de sensibila, tandra, etc… =))

  4. sebra 19 May, 2011 at 15:22

    @Julius,
    Puteai să fii şi tu mai cumsecade şi să faci un rezumat la comentariul lui Constantin. E prea mult, zău aşa!

    @M3bis,
    Verifică întâi dacă nu a lăsat microfoane pe aici :))

  5. Mortyse 19 May, 2011 at 15:30

    Bine! Fetele de pe DC saluta aceasta initiativa!

  6. Mortyse 19 May, 2011 at 15:31

    Cred ca o fi intrat nevasta-sa pe-aici si l-a injurat public pe dragul ei consort…

  7. camionagiu 19 May, 2011 at 15:32

    Dupa multa vreme de stat in hruba sinistra din subsol, nemancat cum se cuvine, cu dintii ascutiti de marginea de piatra a patului, in speranta ca intr-o zi Julius va face greseala sa intre in celula, +oader aude usa de fier scartaind si un domn bine imbracat, perfect chiar, dar cu o soseta alba si una neagra (ca semn ocult al echilibrului sau deosebit, un fel de yin-yang flausat) este imbrancit inauntru.

    – Mancare, mancare, multumesc, Julius, dupa atata timp am intels ca esti om!, striga bietul +oader cu lacrimi in ochi, si se repede in gatlejul noului venit. Dar deodata se opreste ca traznit si urla smulgandu-si parul: NU SE POATE, DOMNUL DUDA? Majestate…

  8. zaqk 19 May, 2011 at 15:34

    Sa scrie numai Constantin, ca scrie criptic si pretios.

  9. M3bis 19 May, 2011 at 15:34

    Am banat juma’ din Germania! Tre’ să ia trenul să se ducă-n RFG ca să mai citească Daily Cotcodac! =))

  10. Cougar 19 May, 2011 at 15:35

    după primele trei semne de întrebare care mimează retorica, am aplicat regula “tl;dr”. dă-o dracu’ de treabă.

    să scrie numai 704d3r, că scrie mai puţin.

  11. JULIUS 19 May, 2011 at 15:35

    @M3bis: ma, nu-ti bate joc de platitorul german de taxe!

  12. Dan1 19 May, 2011 at 15:38

    Julius, M3bis, asta ati recunoscut fiindca v-am strâns eu cu usa aici. Da’ acu’, sincer, e si Tzica coleg de celula cu ei? Ca nu mai comentă de muuulta vreme si parca M3bis îl amenintă odata si pe el ca-l baga în spam. =))

  13. serban 19 May, 2011 at 15:40

    Vă rog doar ca pe uşa celulei să-i puneţi comentariul meu care a dispărut şi el, biată victimă colaterală: “Arbeit macht frei”

  14. JULIUS 19 May, 2011 at 15:40

    @Dan1: bai, nu stiu unde a disparut Tzica. Daca ma-ntrebi pe mine, cred ca a doua zi nu mai stie pe ce site-uri a intrat si ce a comentat :))

  15. Dan1 19 May, 2011 at 15:42

    @admin: Parca eu crezi ca mai stiu (ca am si recunoscut tot aici)?! Noroc cu History la Internet Explorer! :))

  16. eftimie 19 May, 2011 at 15:42

    Deci, ce s-a intamplat, poporul asta nu-si mai cunoaste istoria? Omul face o analiza sociopsihologica printre comentatorii de pe DailyCotcodac? Banii din pe bere s-au cheltuit să-l ţină pe sfertodoctul ăsta în şcoală? Ca platitor de taxe român ma simt jignit, vreau o copie după diplomele dobitocului să mă duc cu ele la Finanţe să-mi cer banii înapoi.

  17. serban 19 May, 2011 at 15:43

    @JULIUS:
    Păcat, multe cuvinte am învăţat de la el.

  18. M3bis 19 May, 2011 at 15:44

    @JULIUS: Doar de ăia din Frankfurt pe Main care intră de pe Deutsche Telekom AG…

  19. serban 19 May, 2011 at 15:46

    @M3bis: GmbH, mein Herr.

  20. camionagiu 19 May, 2011 at 15:47

    Profesorul Tzica s-a scarbit cand a vazut ce gheb, ce cocoasa oribila de incultura, suficienta si demotivatie este aici, unde noi, cel mai adesea, ne radem ca proasta-n targ, mancam seminte si ne imbrancim cu peturile in maini, vorbind mascari si scuipand printre dintii din fata.

    In afara de profesorul Camionagiu, sincer si fara parsis priuri, sau cum ii zice la figura aia de stil, n-avea cu cine vorbi.

  21. M3bis 19 May, 2011 at 15:47

    @serban: Ştii că nu ai voie cu înjurături pe aici, nu?

  22. Platitor de taxe olandeze 19 May, 2011 at 15:48

    @M3bis, vezi ca exista hidemyass.com si multe altele asemenea.
    E destul de greu sa scapi de prosti odata ce au invatat sa gaseasca p0rn

  23. Dan1 19 May, 2011 at 15:48

    @camionagiu: Asa zisei si eu bre aici!

  24. serban 19 May, 2011 at 15:48

    @M3bis: dacă a trecut de filtru nu se pune…

  25. sebra 19 May, 2011 at 15:49

    Totuşi, eu nu pot să nu remarc că bietul T.0ader a fost neîndreptăţit de la început. Pe el l-aţi trimis în spam, fără prea multe explicaţii, doar o O.G. din partea lui M3bis. În cazul lui Constantin, s-a făcut un întreg rechizitoriu, s-a publicat stenograma şi pe urmă s-a dat sentinţa. În condiţiile în care T.0ader era plătitor de taxe român.

  26. M3bis 19 May, 2011 at 15:51

    @Platitor de taxe olandeze: Ovidiu, te alinţi şi tu! Chiar crezi că numai filtru pe IP, adresă e-mail şi alte alea se poate aplica? De filtru pe prostie ai auzit?

  27. M3bis 19 May, 2011 at 15:54

    @serban: Dacă trece de filtru miroase a ars!
    @sebra: ONG-urile care se ocupă cu drepturile spammerilor şi trollilor ne obligă! (sincer, eu am fost cam ocupat în ultima perioadă, că altfel nu mai avea Julius subiect de scris azi!)

  28. ErRon 19 May, 2011 at 16:06

    Pacat, pacat, ce lectii frumoase si moralizatoare despre munca ce-l innobileaza pe om, de tanar, incepuse sa elucubreze pe aici!:D

  29. miki 19 May, 2011 at 16:09

    Uuuf, bine ca nu s-a luat si de doamnele microbiste, ca asa m-as fi enervat…Da’ chiar si asa, mare spurcaciune humanoidu’ asta. Il primesti in “casa”, stai de vorba cu el, ii servesti una-alta si, dupa aia, se duce si ne barfeste pe unde-i ingaduit 🙁

  30. serban 19 May, 2011 at 16:19

    Am ajuns pe forumuri nemţeşti?! Das ist wunderbar!

    Poate Const. va traduce (e o retroversiune, de fapt) şi mottoul unei cărţi scrisă de un autor german şi neacceptată la publicare în Germania (mă rog, înainte de 1871 erau o puzderie de stătuleţe), a trebuit s-o tipărească în Anglia:
    “O, domni cu ifose, aflaţi acuma
    Că înţeleptului îi place gluma.”

    Concurs arogant DC:
    – despre ce autor este vorba (cartea sunt sigur că aţi citit-o)
    1. Karl-Heinz Rummenigge
    2. Michael Schumacher
    3. Kaiser Barbarossa
    4. Karl Friedrich Hieronymus
    5. Hänsel und Gretel

  31. Ina_adevarata 19 May, 2011 at 16:21

    Acum sint necajita ca nu am mai avut timp sa comentez in ultima vreme pe DC. Pe mine nu m-a citat Co_Nstant1n in informarile lui catre platitorul de taxe german…

  32. Dan1 19 May, 2011 at 16:23

    @ErRon: Vorbesti de Tzica sau de Constantin?

  33. Dan1 19 May, 2011 at 16:24

    @miki: Parca parizer la jurnal n-a servit! Si nici Napoleon! =))

  34. Ina_adevarata 19 May, 2011 at 16:26

    @serban:
    Hai, Serban, lasa arogantele! Acu’ ne umilesti ca pe tine te-a citat C0nst_ant1n si pe noi nu!
    E Hänsel Von Gretel, stie toata lumea, zau asa! Si nu e cum ai scris tu gresit- Hänsel und Gretel- ca asta era fotbalist, nu scriitor. Wichtig?

  35. ThoR 19 May, 2011 at 16:26

    @JULIUS: Macar nu a pomenit nimic de masonerie=))sau de faptul ca sincerele felicitari ajung la destinatar expirate….teorii de astea urate =)) Chiar….asta a strigat vreodata manarie???????????=))

  36. ErRon 19 May, 2011 at 16:29

    @Dan1: Constantin!
    Pe Tzica nu l-am inteles niciodata, am considerat ca-i muuuuult mai intelectual decat mine, de-aia nu pricepeam nimic!Sau ca era drogat??
    Da’ astalalt a facut o adevarata polologhie a muncilor pe care le-a prestat ca student, de-mi venea sa-l introduc cu capul in haznalele pe care se lauda ca le curatase!:D

  37. serban 19 May, 2011 at 16:33

    @Ina_adevarata:
    Mai rău, m-a tradus!
    Ce să-i fac? D’ale Karnawalului…

  38. ErRon 19 May, 2011 at 16:33

    @ThoR: De loja de la Focsani zici?
    Poate ca nu stia de existenta ei, c-o facea cunoscuta impozitatilor nemti!;)

  39. RoseN 19 May, 2011 at 16:36

    Pe mine va rog sa ma scuzati, eu de jumatate de ora ma prapadesc de ras 😀 e greu sa zici ceva cand ai deja febra musculara 😀

  40. Dan1 19 May, 2011 at 16:38

    @RoseN: Te bucuri de spamul raul omului, bag sama! =))

  41. RoseN 19 May, 2011 at 16:45

    @Dan1:
    A nuuuuuuuu, mi-e mila, saraciiiiii de ei =))
    sunt precum porcusorii de guineea acum, in perechi 😀 in perechi
    “A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune” mda, in cazul asta n-a fost timpul potrivit =))

  42. Dan1 19 May, 2011 at 16:47

    @ErRon: Chiar nu tin minte asta; tin minte doar ca a zis odata un banc! Cu o capra. =))

  43. aleena 19 May, 2011 at 16:48

    Totusi,i-a spus cineva lui Constantin ca aici e vorba de umor?Mi se pare usor dezorientat omul.

  44. costin 19 May, 2011 at 16:54

    Sper ca aţi prins apropo-ul lui Julius. Comentarii scurte şi la obiect, ca altfel spam-ul vă mănâncă. Ar fi bine dacă s-ar menţiona şi nr. de caractere permise…
    Chestia aia cu analiza textului lui Constantin a fost aşa de formă, probabil l-a pus pe V3nt0r să o scrie, că tot e în formă acum în apropierea Evaluării Naţionale 2011.

  45. Rada 19 May, 2011 at 16:54

    Am inteles ca blogul are deja autori cu texte publicate in cel putin 2 limbi =))

  46. camionagiu 19 May, 2011 at 16:55

    La aceasta ora Constantin este chinuit de +oader! Nu se poate fotografia in celula, dar iata modelul de chinuri –
    PRIVITI SI INGROZITI-VA!

  47. M3bis 19 May, 2011 at 16:58

    @camionagiu: Mă faci blondă? Pe faţă, aşa? X( Lasă, lasă, domnule Camionagiu!!!

  48. Dramoleta 19 May, 2011 at 17:00

    “citeodata imi place sa amestec forumurile si blogurile din diverse locuri intre ele”

    Vă daţi seama cu ce se ocupă unii? Florin Tudose, ai legătura!

  49. Rada 19 May, 2011 at 17:06

    Cum ati putut sa-l persecutati de Constantin in felul asta? Si l-ati lasat si coleg de celula cu T04d3r, ca sa-l inspire sa scrie carti 3duc4t1v3. Daca maine-poimaine castiga premiul Nobel? Ce o sa faceti atunci? =))

  50. Lepka 19 May, 2011 at 17:19

    Baai..eu am o matusa in Germania, care-mi trimite de ziua mea in fiecare an o cafea, o ciocolata si o felicitare… ce ma fac daca a citit traducerile lui Constantin? In ce rahat m-ati bagat…stiam eu ca nu tre sa ma inhaitez cu voi ! =))

  51. miki 19 May, 2011 at 17:26

    @Dan1: Da’ un metal, o cronica sportiva tot a “servit” 😀

  52. RoseN 19 May, 2011 at 17:30

    @Lepka: Ce inima de caine ai =))

  53. ErRon 19 May, 2011 at 17:54

    @Lepka: Cre’ ca de anul asta ramai doar cu felicitarea!:D

  54. ErRon 19 May, 2011 at 17:56

    @Dan1: Cu loja masonica o scrise Julius, da zisei, bine ca n-a citit Constantin, ca le traducea nemtilor, sa ne faca tarisoara si pe noi de toata minunea!:D

  55. WaTzaP 19 May, 2011 at 17:58

    http://vodpod.com/watch/1524305-florin-piersic-ce-faci-ma-tudorele?u=watzap&c=watzap

  56. laurentiu 19 May, 2011 at 17:58

    Si totusi, nu a fost o masura prea drastica? Pana la urma Constantin a scris “Julius” cu majuscule (si de doua ori!) si orice altceva, inclusiv numele creatorului, cu litere mici. Chiar daca a fost doar subconstientul lui C. si nu C. insusi, totusi pana si nea Freud, alt vechi platitor de taxe aproape neamt, ne invata ca subconstientul primeaza in actele cotidiene. Sau inconstientul, nu mai stiu…

  57. M3bis 19 May, 2011 at 18:00

    @platitorul-tralala: Să ştii că filtrul pe prostie nu ai cum să-l păcăleşti 😛
    LE Să ştiţi că platitorul-tralala e Constantin undercover, nu încercaţi să-i găsiţi comentariile, că sunt în spam.

  58. Stephanie 19 May, 2011 at 18:00

    …”cu “feministe” care isi injura public consortii, dar si cu baieti de baieti care aluzioneaza penibil la adresa consoartelor”… Hai sictir, mah! Hai sa-ti zic eu ceva: chiar daca nu are curaj sa-ti spuna, top-modela de nevasta-ta este satula de pozitia misionarului, singura, de altfel, pe care o cunosti si pe care o practici o data la trei luni, ca orice neamtz care se respecta, desi… la cat stres ai adunat in tine de grija destinatiei banilor pe care-i platesti ca impozite si taxe este posibil sa ai probleme cu erectia. 😉

    Plm, si asta se recomanda ca fiind un intelectual…Nu inteleg de ce drek si-a pierdut Sendroiu timpul cu el. Nu mai bine, in timpul asta, vorbeam noi doi “dirty” pe mess, Doc? :))

  59. Lecteriţa 19 May, 2011 at 18:04

    Totusi, sa-l incarcerati pe Cons+an+in in ajun de mare praznic al patronului lui spiritual…desi am suspiciuni ca Marx si Engels sunt ocrotitorii lui intelectuali. Desigur, niste fosti platitori de taxe, germani.
    Oricum, e infiorator sa petreci sfarsitul lumii in arest! Atata anvergura personala, suprimata din doua parti….

  60. admin 19 May, 2011 at 18:04

    @Stephanie: =))

  61. M3bis 19 May, 2011 at 18:08

    Nu vă mai chinuiţi să stâlciţi numele Costelului teuton cu +-uri şi alte alea! Puteţi scrie Constantin fără nici o problemă! Puteţi chiar să-l înjuraţi, gen:”Constantine, ţ-ar nevasta ta, aia mai frumoasă ca stewardesele, de râs!”

  62. ErRon 19 May, 2011 at 18:08

    Adevarul e ca ne incondeie omul, de nu ne mai spala nici Dunarea!
    “Intelectuali”, xenofobi, rasisti, creiere spalate, cultura dupa ureche, lenesi, habotnici, mafioti, ce mai!
    Suntem o adunatura pe cinste!:D
    Si, sincer, sunt extrem de mandra ca fac parte din ea!!:P

  63. serban 19 May, 2011 at 18:13

    @M3bis:
    Da’ Toa­der avem voie?
    Că sunt încu­rcat cu toate regulile astea!

  64. Mortyse 19 May, 2011 at 18:14

    @ camionagiu: LOL Trebuia sa-i dea Mebisel si un sapun sa aiba dupa ce se apleca prin celula :))
    @ Mebis: Nu pe tine te-a facut blonda, pe Toderas!

  65. M3bis 19 May, 2011 at 18:15

    @serban: Doar cu T mare de tipar!

  66. Insignifianta 19 May, 2011 at 18:19

    “Si i-a zis mama, i-a zis mama:
    Constantine tine seama fetele de la oras,
    cate or fi bune, or fi zane
    da`n urma lor pustiu ramane,
    fii atent sa n-o patesti.”




    =))

  67. Insignifianta 19 May, 2011 at 18:24

    Mersi, tetrise, de embeded! :))

  68. M3bis 19 May, 2011 at 18:25

    @Insignifianta: N-ai pen’ ce, fată!

  69. Insignifianta 19 May, 2011 at 18:30

    @M3bis: Fată, să mă-nveţi şi pe mine, într-o zi, da’ nu azi, că plouă şi în zilele cu ploaie nu prea reţin! Că altfel, îl întreb pe Dan1 şi tot aflu! :))

  70. sorin 19 May, 2011 at 18:31

    @ Serban: sa stii ca are dreptate M3bis: Deutsche Telekom este AG (adica SA) si nu GMbH (adica SRL)

  71. M3bis 19 May, 2011 at 18:32

    @Insignifianta: =))
    Uite-aşa:



  72. Sendroiu 19 May, 2011 at 18:35

    @Jul: trebuia sa precizezi mojicul de sendroiu. Pe asta cu “fraierul” nu cred ca o prinde. M3bis, sa nu o banezi si pe Frau Constantin, ca am auzit ca e dama bine 🙂 mai ales acum, când are consortul blocat in spam si, vorba lui Stephanie, nu mai trebuie sa susţină in fiecare vineri ca o doare capul 😉

  73. V3nt0R 19 May, 2011 at 18:40

    “Buna ziua, numele meu este Toader Constantin si as vrea sa comentez pe Daily Cotcodac.”

  74. N.A. 19 May, 2011 at 18:51

    Mai, si tocmai cand incepusem sa-i gasesc niste calitati antipaticului astuia de om – isi iubeste nevasta si nu mai are ochi pentru altele nici macar in gluma si ii place sa munceasca – oamenii astia m-au intimidat dintodeauna. Dar cantitatea de prostie (combinata desigur cu trufia si agresivitatea, cum altfel?) e mult prea mare, n-are cum sa-mi mai fie mila…

  75. Insignifianta 19 May, 2011 at 18:52

    @V3nt0R: Du-te, bai, de-aici! Numele tau este Faraonu’! =))

  76. M3bis 19 May, 2011 at 18:52

    @V3nt0R: Comentează tu mult! Maică-ta Adriana nu-i prin zonă, să vezi ce ţi-o iei!

  77. V3nt0R 19 May, 2011 at 19:00

    Maica-mea nu e Adriana :))) si nu, nu a fost o gluma buna :)) !

    Acum serios 😀 .

  78. N.A. 19 May, 2011 at 19:02

    @M3bis – Sa vezi tu ce-ti face Adriana cand te prinde! :))

  79. M3bis 19 May, 2011 at 19:04

    @N.A.: Să vezi ce-mi face Adriana “dacă” mă prinde!

  80. M3bis 19 May, 2011 at 19:12

    Nu mai pot, nu mai pot =)) =))
    Poate mai pe seară am să pun comentariile lui Constantin din prima şi a doua etapă, negarea şi furia. Citez:
    mebis, probleme ma? ce spui, ca nu pot sa trec de filtre? pot ba pootzika, pot sa trec de absolut orice filtru vreau io, pentru ca asta-i meseria mea, dar stai flectat ca n-o fac. […] tu esti numai un ciocoflender de trei bani a lu sefu tau, si nici cu el n-am treaba. stati ma linistiti, voi chiar credeti ca sint al mintea voastra?

  81. sebra 19 May, 2011 at 19:17

    @M3bis:
    Wow…cu 3 bani te plăteşte Julius??? Cre’că iei mai mult ca Eftimie! =))

  82. M3bis 19 May, 2011 at 19:20

    @sebra: =))

  83. Dan1 19 May, 2011 at 19:35

    @M3bis: Cred ca se bazeaza pe ceva blindate germane din al doilea razboi mondial ca sa treaca de filtre! =))

  84. M3bis 19 May, 2011 at 19:37

    @Dan1: Nu, bre, asta-i meseria lui. Nu mă crede pe cuvânt când îi spun că nu poate trece de filtrul anti-prost!

  85. ela 19 May, 2011 at 19:52

    ba eu am tinut 1 min de reculegere pt constantin …
    un suflet chinuit si pribeag in meleag teuton ; Brrrrrr !

  86. Lecteriţa 19 May, 2011 at 19:53

    Acuma abia, m-am luminat! Astia, de-aia au vandut afacerea, ca nu-i faceau fata lui Constantin- Dudley Googley hacker =))
    http://www.manager.ro/articole/itsic/google-a-cumparat-firma-de-securitate-germana-zynamics-fondata-de-un-fost-hacker-4814.html

  87. M3bis 19 May, 2011 at 19:56

    @ela:
    Acum avem în spam un pribeag francez şi unul teuton!

  88. N.A. 19 May, 2011 at 20:07

    @M3bis – Deci am uitat… ce a facut T0ader? =))

  89. M3bis 19 May, 2011 at 20:09

    @N.A.: S-a dat cu franţujii!

  90. Rada 19 May, 2011 at 20:16

    @M3bis: In ce s-a dat cu frantujii? =))

  91. aisha 19 May, 2011 at 20:17

    In analele DC, ziua de 19 mai 2011 va fi mentionata drept data la care lui Konstantin i s-a spus ”kaputt”(dupa ce, in prealabil, Doc il facuse K.O., oricum:D)

  92. Stephanie 19 May, 2011 at 20:23

    @M3bis: Pe cand “Integrala mesajelor din spam al lui Toader”? Si “Cum sa te faci de kkt in trei pasi simpli: 1. Te iei de nick-ul unui pasnic comentator de blog ; 2.Te legi de cel mai adorat doctor din online 😉 ; 3.Trimiti mesaje amentintatoare IT-stului DC. De Constantin-inginer german.”

  93. M3bis 19 May, 2011 at 20:27

    @Stephanie: Aia cu aitistul m-a uns la suflet. Şi să ştii că eu-s un aitist de ăla bun, aşa să ştii!

  94. aisha 19 May, 2011 at 20:34

    @M3bis: Bun-bun, dar intransigent cu le petit V3nt0R!:))

  95. M3bis 19 May, 2011 at 20:40

    @aisha: E perioada tezelor!

  96. ela 19 May, 2011 at 20:51

    @M3bis: talica te ocupi cu spamu ?

  97. M3bis 19 May, 2011 at 20:53

    @ela: Nu! De unde ai dedus tu asta?

  98. Octav 19 May, 2011 at 20:54

    Si Hitler a primit ban la un moment dat de la ceva chestie culturala…

  99. ela 19 May, 2011 at 20:58

    @M3bis: pai , in mintea mea de fosta blonda , IT=spam ….pardon

  100. M3bis 19 May, 2011 at 21:01

    @ela: Nu face nimic!

  101. RoseN 19 May, 2011 at 21:04

    @ela: 😀 IT-istu nu e om rau, sa stii…in principal pentru ca nu e om =))

  102. ela 19 May, 2011 at 21:07

    @RoseN: olalala , nu asta am vrut sa zic ! pt mine ( afona in informatica) IT-ul e o persoana inzestrata cu puteri supranaturale !

  103. RoseN 19 May, 2011 at 21:15

    @ela: Asta ziceam si eu =)) nu e om, e supra-om =))

  104. M3bis 19 May, 2011 at 21:31

    Terminaţi, măi!

  105. aisha 19 May, 2011 at 21:37

    @RoseN: Superman, cu Christopher Reeve!

  106. Adriana Popescu 19 May, 2011 at 22:13

    @V3nt0R: Normal ca nu sunt mama ta, ca nu esti rocker si n-ai nici plete! 😛

    @N.A.: Asta a fost un fel de “Tanti mama lui V3nt0R, M3bis a zis ca V3nt0R e fraier!” :))))))))

  107. M3bis 19 May, 2011 at 22:18

    @V3nt0R: Băi! Te-a strigat în casă!

  108. V3nt0R 19 May, 2011 at 23:03

    Adriana Popescu , M3bis: Nu va potoliti 😀 ?

  109. kilroy 19 May, 2011 at 23:10

    @M3bis: Se pune de un spatiu Schengen in spam?

  110. kilroy 19 May, 2011 at 23:11

    @RoseN: Iubiti si IT-istii bagabonzi …

  111. RoseN 19 May, 2011 at 23:15

    @kilroy: Pai iubiţi-i daca puteti =)) si care puteti =))

  112. kilroy 19 May, 2011 at 23:35

    @RoseN: OK, am sa ma iubesc singur, daca altfel nu se poate 😉

  113. Arsulici 20 May, 2011 at 00:00

    @kilroy: Să nu te doară mâinile, bre! 😀

  114. Arsulici 20 May, 2011 at 00:05

    Îmi pare rău că am ratat „dialogul” dintre Șendroiu și Constantin…
    Doctore, trebuia să-l aduci pe Babatunde ca bodigard, să-l pună la punct pe nemernic 😀
    Totuși, cu ceva Constantin avea dreptate… Nu ne cunoaștem istoria… Și asta doar pentru că Pircă nu mai scrie pe aici… Și pentru că cenzura tiranului a eliminat rubtrica „evenimentul zilei de ieri”… 😀

    @Miorlau Pufos, @Șlvc
    Fetelor, ați văzut că de pisici Constantin n-a avut curajul să se lege? =))

  115. kilroy 20 May, 2011 at 00:24

    @Arsulici: Don’t worry, I’m a professional 😉 .

  116. Arsulici 20 May, 2011 at 00:28

    @kilroy: =))

  117. Octav 20 May, 2011 at 01:07

    Daca tot e vorba de spam, macar sa se dea numai cate un loc ca sa ajunga la toti

  118. Adriana Popescu 20 May, 2011 at 03:53

    @V3nt0R: Cum adica “Nu va potoliti?” Ti s-a parut ca sunt dornica sa fiu mama de teenager insomniac? M3bis e de vina. In plus, baiatul meu e rocker, deci plete and so on. Tu nu corespunzi profilului 😛

  119. Insignifianta 20 May, 2011 at 06:00

    @sebra: Sebrooooo, tot tu esti, muica, si Constantin?! Sa dea dracii, care mai inteleg ceva!

  120. M3bis 20 May, 2011 at 06:49

    @Insignifianta: I-a şutit Constantin identitatea!

  121. silavaracald 20 May, 2011 at 09:54

    NOI, FEMINISTELE CARE-ȘI BÂRFESC BĂRBAȚII PE ”DC”, ÎL VREM ÎN CĂTUȘE PE ACEST C-TIN-ȘTROȚCAN AL BLOGOSFEREI EUROPENE!
    Scuze, dar mă-nfuriai o țâră. ;))
    Deci, băieți, ce atâta vorbă! Pe el, mama lui de a n a l i s t socio-psihopat psiholog!

  122. sebra 20 May, 2011 at 10:38

    M-aţi aruncat în celulă cu ei :((
    Asta-s io, bre, io!
    Şi de ce i-a căşunat tocmai adresa mea mail?? 😐

  123. M3bis 20 May, 2011 at 10:40

    @sebra Ţi-am trimis mesaj pe messenger!

  124. Suminona 20 May, 2011 at 10:42

    Saracul copil … vrea si el cele 5 minute de glorie ca si toader … si voi nu apreciati ca doreste spamul numai sa i apara numele in atentie … nu ve e mila de el …
    Cel mai trist pentru el era daca il banati direct si nu i acordati un articol , se alegea doar cu tacerea 🙂 ps cit de mare e lista banatilor … mebis ?

  125. sebra 20 May, 2011 at 10:44

    mai testăm o dată
    merge 😀

  126. M3bis 20 May, 2011 at 10:57

    @sebra – era primul comentariu, de aia!

  127. M3bis 20 May, 2011 at 10:59

    @Suminona: Nu ştiu, n-am avut niciodată curiozitatea să-i număr!

  128. M3bis 20 May, 2011 at 23:06

    @toader mă confunzi cu 4mall, eu n-am fost prin kenya!

  129. al_core 23 May, 2011 at 12:47

    eu cred că toată supărarea a pornit de la expresia nefericită (și total neadevrată, nu’i așa?):

    “…un umor caznit usor scremut…”

  130. Stephen Hawking, un poponar fără Dumnezeu » Daily Cotcodac 1 August, 2011 at 15:16

    […] Doc, mai trimite şi tu un text, să nu se supere plătitorul german de taxe că aruncă banii aiurea. Prea frumos! Prea ca la […]

  131. Sancțiuni fără precedent la Daily Cotcodac » Daily Cotcodac 22 June, 2012 at 11:59

    […] în sesiune de urgență, a dispus cele mai drastice sancțiuni disciplinare de la excluderea plătitorului german de taxe din rândurile comentatorilor DC încoace. În data de 21 iunie a.c., la ora 09:11, cititoarea […]

Leave a reply