Postul nu e post destul

Sincere felicitări Kate, dar mai ales Will

Acum, cu mintea de apoi, mă gândesc la câte lucruri aş fi putut face în timp ce toate popoarele erau un pic atente la nunta celor doi prinţişori: francez să fi fost, probabil aş fi încercat să ajustez puţin, măcar cu câteva ore, Războiul de 100 de Ani, libian dacă eram, altfel parcă îndrăzneam, indian dac-aş fi fost, tot dormeam un pic în post, chiar şi australian, de Regină mă scăpam. Asta în cazul în care aş fi fost un francez, libian, indian sau australian fără prietenă acasă, normal, altfel aş fi fost şi eu cu ochii tot pe BBC, la nuntă.

Asta e, n-a fost să fie, noi românii am fost aici, într-o zi obişnuită de lucru. Măcar românii care muncesc in Anglia au dus-o mai bine de ziua nunţii. Păi cum altfel? Va daţi seama, cu atâtea case de englezoi goale toată ziulica…

Hai c-o scurtez, să le fie de bine, să fie sănătoşi şi fericiţi. Măcar câţiva ani, vorba lu’ Julică. Îmi pare rău că nu am văzut ceremonia, sunt curios cum a jurat mirele. Probabil  “Yes, i, Will, will.”  Cât despre mireasă, sunt sigur că înainte să zică DA-ul, i-a trimis un sms lu’ mă-sa cu textul: “Don’t worry mom, i’m doin’ Will !”


Share:

9 comments

  1. Scufita Rosie 30 April, 2011 at 04:45

    Will you, Will? Yes, I will but I will not… Will!

  2. Dan1 30 April, 2011 at 08:08

    Nu ma pot abtine de la un comentariu deplasat: pe Will il cheama… William Arthur Phillip Louis! Cand o sa fie rege, o sa i se spuna “King Louie”! =))

  3. V3nt0R Al-Khwarizmi 30 April, 2011 at 08:12

    William Arthur Phillip Louis – Luisao de Marea Britanie =)))

  4. iulian rinder 30 April, 2011 at 08:24

    Ieri am inaugarat ziua fara televizor. Toate posturile păreau renăcute din cenuşa TVR ceauşiste: omagii, acelaşi discurs, aceleaşi limbi citifelat-umezite şi bucurie de împlinire a cincinalului în patru ani jumătate. E, dacă de ieri ieşem din tribul maneilor şi deveneam parte a Imperiului sărbătăream ca-n poveşti. Mi-aş fi luat rucsacul plin cu cele strict necesare, palincă, ţuică şi palincă şi aş fi plecat pe jos, ca Badea Cârţan, la Londra. Da aş, ce dracu să mă intereseze. Mă trezesc cu Boc, mă duc la culcare cu Băsescu şi noaptea am coşmaruri satanisto-erotice cu Udrea. La dracu.

  5. kilroy 30 April, 2011 at 09:38

    Si cand a fost intrebat cine e, a raspuns “Will I am”. Cand va fi intrebata Kate de presa despre cum merge casnicia va zice “When is a Will, there is a way”

  6. Cata 30 April, 2011 at 11:52

    Las’ ca până la anu’ poate ziua de 28 aprilie va deveni zi liberă în România, în cinstea căsătoriei prinţişorilor (pt ăia din Guvern care mai citiţi pe aici, eram ironic, nu o luaţi de bună). Apropo, la o astfel de nuntă se fură mireasa? Şi oare cum cântă fanfara “Naşule, măria ta…”? :))

  7. Delia 30 April, 2011 at 13:13

    Cine e Kate si de ce e interesanta nunta asta?
    Se vorbeste de parca ar fi extraterestri. Si, NU, nu m-am uitat la nunta lor

  8. Insignifianta 30 April, 2011 at 15:51

    Ce poate face o nunta dintr-un om serios! Pana si Adrian Calarasu a ajuns sa se exprime in rime.

  9. Jinx 1 May, 2011 at 02:48

    nu am deschis deloc televizorul ieri…pe toate programele numai despre nunta regala se vb…oricum,sunt o multime de englezi care au preferat sa plece,au facut o mini vacanta…good for them ::D

Leave a reply