Postul nu e post destul

Cu nasul la psihiatru

Dan1

Dragii mei, debutez în sfârşit pe DC – bineînţeles, cu un text prost (nu, că l-am băgat pe celălalt, încă n-am ajuns să publicăm chiar toate prostiile – n.J.).

Domnul D. lucrează într-o modernă clădire de birouri situată în nordul capitalei, de clasă A+, dar nu vă grăbiţi să-l invidiaţi. În aceeaşi clădire cu domnia-sa, mai lucrează câteva sute de angajaţi; e drept – în schimburi. Mai multe firme împart spaţiul generos al clădirii cât şi parcarea parcimonioasă, închiriată la preţuri ce ar face până şi redacţia DC să pălească.

Aşa cum se cade într-o clădire de birouri clasa A+, fumatul este interzis în birouri, pe holuri cât şi în casa scărilor. Pentru fumat, este prevăzut un loc de fumat la S1 (adică, subsol 1, din două). Locul de fumat este o cămăruţă de 1,75mX5,25m. De unde ştie domnul D. acest lucru cu asemenea precizie? E foarte simplu: cămăruţa este pavată cu plăci de gresie de 50X50cm. Numărând câte plăci are cămăruţa pe x şi câte pe y, domnul D. a putut afla, cu o bună aproximaţie, suprafaţa acesteia: S=9,1875 mp. Ar mai fi de adăugat că, în mod paradoxal, această cămăruţă reuşeşte să fie, în acelaşi timp, şi plină de fum, şi îngheţată – acum iarna, şi să te şi tragă curentul în ea ca la balamuc. A, şi sordidă! Domnul D., ca fumător înveterat, are simţul olfactiv atrofiat, totuşi, când se întoarce de la locul de fumat simte cum hainele domniei-sale degajă un miros de fum cum puţine afumături de porc o pot face în ziua de azi.

De câte ori domnul D. simte poftă de o ţigară, găseşte cămăruţa înţesată de cocal colegi. Ce e ciudat este, că deşi v-am descris condiţiile, o mulţime de nefumători vine mereu să petreacă un sfert de oră de neuitat în acest climat nesănătos. În mare, este vorba de aceiaşi nefumători care, când domnul D. a încercat să-şi aprindă o ţigară în birou (care este echipat cu instalaţii scumpe de exhaustare “pe travee”), au sărit ca arşi.

Ştiu că o să săriţi cu argumente pro şi contra (că vă cunooosc, daaa?), în special în favoarea nefumătorilor (că l-am văzut la televizor până şi pe Chinezu, care e fumător, cum le lua apărarea nefumătorilor, bieţii de ei, şi propunea să se facă pachetul de ţigări 100 de lei), dar aş dori părerea unui specialist (psihiatru, preferabil), care să-mi spună: “pentru că sunt tâmpiţi bă, de-aia! asta voiai să auzi, este?”.

Share:

100 comments

  1. sm21 8 March, 2011 at 16:30

    Sa scrie numai dan1, ca el stie!!!!

  2. dush 8 March, 2011 at 16:32

    parerea despre?

  3. aisha 8 March, 2011 at 16:36

    aaaaa, nu. pt. ca sunt fumatori pasivi!
    si pt. ca sunt prieteni cu fumatorii activi!
    P.S.1. nu sunt specialist. dar stiu despre ce vorbesc.
    P.S.2. hip-hip-ura! in sfarsit, a debutat Dan1!
    P.S.3. multumim, Admin! asta a fost un cadou cu adevarat frumos, de 8 martie!

  4. ramona 8 March, 2011 at 16:36

    Bravo !! Intr-un final un text scurt! Nu l-am citit inca.
    E prea scurt.

    Sa scrie numai Dan1, ca el stie cel mai bine.

  5. aisha 8 March, 2011 at 16:41

    Dush,
    parearea despre fenomenul inexplicabil care ii determina pe inamicii declarati ai fumatului in birou, sa vina, de buna voie, sa se intoxice cu fum in spatiul ala minuscul, supra-aglomerat si sordid unde sunt exilati fumatorii.

  6. aisha 8 March, 2011 at 16:42

    parerea. scuze. in rest cred c-am explicat corect.

  7. ThoR 8 March, 2011 at 16:43

    asa bre Dane asa , arata la lume ca orice comentator de pe dc are in buzunar tastatura de scriitor=)). acum ca tot te-ai infiltrat poate reusesti sa gasesti ceva si despre disparutul domn P.

  8. F1 8 March, 2011 at 16:44

    Intre placile alea de gresie nu sunt rosturi? Nu de alta dar eu nu am reusit sa conving mesterul care a prestat la mine sa puna placile lipite. Daca sunt si rosturi, il rog pe domnul D sa se duca in camaruta sus-pomenita si sa refaca masuratoarea. Pret de o tigara doua.

  9. Constantin 8 March, 2011 at 16:45

    fumatul unei tigari scurteaza viata cu 11 minute. o partida serioasa de sex prelungeste viata cu 15 minute. acuma cred ca oricarui fumator ii e clar cum isi poate salva viata.

  10. ionut 8 March, 2011 at 16:45

    @Dan1
    Inainte de a citi articolul: – Te-au cumparat si pe tine. Inca un sindicalist care s-a aliat cu patronatul. De-acum sa ne asteptam numai la comentarii care sa loveasca in popor? 🙁

  11. Daniel Chiriţă 8 March, 2011 at 16:46

    Trebuia să publicaţi textul celălalt, cel prost. 🙂

  12. costin 8 March, 2011 at 16:49

    Eu cred ca nefumatorii vin in recunoastere, ca dupa aia sa se planga la administratia cladirii ca sa interzica fumatul si acolo. Ca vor sa foloseasca incaperea pe post de camara pentru muraturi. Si astea nu merg afumate. Mai ai putina rabdare si o sa-mi dai dreptate.

  13. Sare'n Ochi 8 March, 2011 at 16:58

    deci, ti-ai vazut visul cu ochii: acum te tavalesti pe canapelele alea din piele de strut, ai “Albinuta” la picioare, pufai havane si te uiti la pestisorii aia plati din sticla de Turda ce o imita perfect pe cea de Murano ce-s asezati pe plasmele alea cat un perete intreg de camera.
    asa – si daca vrei si o adoua opinie, sunt cu totii niste urati.

  14. serban 8 March, 2011 at 17:00

    Fumatul dăunează rău sănătăţii corpului dar face foarte bine pentru sănătatea mintală.

  15. Cris 8 March, 2011 at 17:03

    Fumatorii activi au o dorinta inconstienta si ambivalenta de moarte.
    Fumatorii pasivi sunt prinsi in contexte sociale si de grup carora simt ca nu li se pot impotrivi, rezista sau evita.

    Fie liderul informal este fumator, fie exista un nucleu de fumatori – si nefumatorul se teme (pe buna dreptate!) ca absenta ar putea duce la excluderea lui din grup si/sau marginalizarea , cu pierderea suportului si sustinerii. Si sper ca se intelege ca vorbesc despre forte ce actioneaza si negocieri la nivel implicit, tacit, nerostit, etc.

  16. Ciprian 8 March, 2011 at 17:05

    Deci Dan1 a scris textul ăsta cu o ţigară în mână şi cu schiţa clădirii în cealaltă. Acum musiu Dan1 o fi înţeles că uşa de ieşire a personalului în caz de incendiu nu e usâşa care dă în fumoar? Probabil răspunsul la această întrebare îl vom afla în textul încă nepublicat de Julică.

  17. ionut 8 March, 2011 at 17:05

    Nefumatorii de(in) birou nu sunt interesanti.
    Altfel te simti insa ca nefumator cand vezi in ce conditii mizere isi duc traiul, ce chinuri indura ceilalti. Poti sa faci si pe moralistul( in fata nefumatorului care mananca bio ce sa zici? ca orezul din farfurie lua steroizi?).
    Plus ca e un fel de templu in care gasesti mereu tot felul de barfe, noutati si nimicuri 😀

  18. aisha 8 March, 2011 at 17:06

    am uitat sa precizez ca eu tin cu nefumatorii.
    nu stiu de ce, dar simt nevoia sa tin cu speciile pe cale de disparitie, cu echipele de fotbal catastrofale s.a.m.d.
    Dan1, ce pacat ca nu esti coleg – presupun – cu Vlad Petreanu! ca ti-ar explica el – probabil – ca se simte muuuuult mai bine de cand s-a convertit in nefumator! ai vazut el, in pauze, consuma ciocolate impreuna cu colegele! tu, in schimb,….

  19. sebra 8 March, 2011 at 17:07

    Acum atata-ti zic: Tradatorule!!!!! Ne-ai vandut!
    da’ o sa revin :))

  20. clara 8 March, 2011 at 17:08

    deci o camaruta cam cat 6 tatami. mda. nici o legatura. in ceea ce priveste insistenta cu care nefumatorii o frecventeaza: tineti minte cand erati la scoala cum cei mai putin cool, mai geek , cautau compania celor trendy ? e cam acelasi fenomen.

  21. eftimie 8 March, 2011 at 17:10

    Dan1: Bravo bre, dau o bere!

  22. RoseN 8 March, 2011 at 17:15

    M-a apucat mila, ce soarta cruda :))

  23. unmihai 8 March, 2011 at 17:16

    ia uite la el un’ s-a cocotat! nu mai avea loc sa comenteze si s-a apucat de scris texte!
    si acu’ tre sa rad sau ce?
    iubesc tradatorii dar urasc tradarea!
    si fiti atenti ca la textul lui nu comenteaza 🙂 … asteapta reactia ‘publicului’ 😀

  24. clara 8 March, 2011 at 17:17

    si felicitari pentru avansare! probabil ca agentia fiscala a blogurilor vazand acele lungi comentarii s-a sesizat crezand ca sunt texte de autor camuflate ca sa nu se plateasca taxe. nu conteaza. ad augusta per angusta.

  25. unmihai 8 March, 2011 at 17:22

    @Dan1
    bah! sa nu uiti de unde-ai plecat! da?

  26. Mortyse 8 March, 2011 at 17:22

    Eu, in ultimul timp, cand dau un Like pe aici, se contorizeaza doua. Acuma, ori e unu de-a dreptu’ telepatic care da Like in aceeasi milionime de secunda cu mine, ori am io un Like mai cu motz…
    Dan1, un extraordinar debut – aplauze, aplauze, aplauze. Cat despre drama fumatorului, intr-o vreme, la un serviciu unde aveam un spatiu asemanator pt. fumat, renuntasem sa fumez la serviciu cu totul, sau asteptam pauza de pranz sa ies din firma. Nu de alta, dar ieseam din camaruta aia mirosind de parca as fi stat in crashma intunecoasa de langa fostul C.A.P. dintr-un sat uitat de lume, fumand chistoace de Carpati. La firma unde lucrez acum, slava Domnului, avem balcoane pt. fumatori. Mai iei cojocu’ pe tine, da’ e mult mai ok.
    Later edit: A, da, aia de stau la afumat ca-caltabosii la fumoar si se tem de 5 la suta din sapte-opt fumuri cat ai fi degajat tu in spatiul biroului …aaa, nu-i inteleg nici eu.

  27. andryusha 8 March, 2011 at 17:26

    @F1: Pentru montajul fără rost, se achiziţionează gresie şpeţială! (Asta nu ţi-a zis-o meşterul? =)) )
    @Dan1: Dacă v-ar aduce şi pungi, aţi simţi şi voi cum e aerul în preajma unui record mondial. Apropo: serviciul lui Costel cum e? Ireproşabil, aşa cum ni s-a sugerat, sau e şi multă exagerare la mijloc? =)) =))

  28. serban 8 March, 2011 at 17:35

    Te-ai infiltrat. Acum trimite codificat ce ai aflat despre Pircă. Unde se ascund actele lu’ Cărămidă Erotică? Ce mimează de fapt Rashi? Unde ţin sincerele felicitări? Cine-i de fapt M3bis? Ce face Toa­der?
    Fi prudent, nu te desconspira.

  29. Claudiu 8 March, 2011 at 17:36

    sa comenteze numai julica ca el stie!!!!!

  30. Insignifianta 8 March, 2011 at 17:38

    Dane, hai, bre, la o tigara! Da’ sa vii si cu berea de la Eftimie!=))

  31. Savantu' 8 March, 2011 at 17:40

    Reaspunsul la intrebarea “Ce cauta nefumatorii in spatiul” ala se iteste cu usurinta chiar din text, citez: “hainele domniei-sale degajă un miros de fum cum puţine afumături de porc o pot face în ziua de azi”.

    Cu astfel de miros este clar ca sotia d-lui nefumator nu mai are sanse sa depisteze parfumul (strain de ea) al colegei cu care d-l nefumator s-a harjonit, in pauza de masa, prin cotloanele de la S2 (subsolul 2).

    Nu e nevoie de psihiatru, e doar o actiune premeditata pentru evitarea presului.

  32. sebra 8 March, 2011 at 17:48

    @Savantu’,
    Da’ ce bine le stii tu pe astea! =))=))

  33. aisha 8 March, 2011 at 17:51

    @Savantu’,
    dar nefumatoarele de ce frecventeaza locul ala, descris ca un fel de Purgatoriu? sunt masochiste sau doar vor sa se imbalsameze – ca fumul are o actiune conservanta!

  34. sebra 8 March, 2011 at 17:54

    @aisha,
    Probabil sa se harjoneasca cu un fumator =))

  35. sorin 8 March, 2011 at 18:03

    nefumatorii care participa la astfel de “intruniri” au ,de obicei, o mica (sau mai mare) problema: niste trasaturi accentuate de personalitate (dependente, anxioase sau chiar putin paranoide); dar fiecare are motive diferite

  36. sorin 8 March, 2011 at 18:14

    ar mai fi o ipoteza: nicotina actioneaza pe niste receptori in creier care ,s-a demonstrat (si nu de catre celebrii cercetatori britanici :d) ca ar imbunatati anumite functii cerebrale.
    http://www.sciencedaily.com/releases/2011/01/110111084220.htm

  37. dr.Lecter 8 March, 2011 at 18:19

    Era imposibil sa scapi de filtrul dur al lui J ! Ti-a impus minimum trei neologisme, unul mai lejer ( inveterat), unul foarte tehnic (exhaustare) si unul de-ti dai cu tesla-n… Dex (parcimonioasa)

  38. andryusha 8 March, 2011 at 18:43

    Abia acum am observat eroarea: Chinezu s-a lăsat de fumat toamna trecută prin septembrie, dacă nu mă înşeală memoria. Deşi emoţiile debutului ar putea să-i confere anumite circumstanţe atenuante, lipsa de profesionalism jurnalistic a domnului D. ni se pare evidentă, drept pentru care solicităm sesizarea din oficiu a redacţiei şi luarea măsurilor ce se impun.

    Acelaşi… indescifrabil… etc., etc.

  39. aisha 8 March, 2011 at 18:54

    @andryusha,
    ce vigilent esti! tu il cunosti pe Chinezu? te-ai plimbat cu Giulietta aia a lui? aaaaa, Chinezu e nefumator? seeeriooos?

  40. sebra 8 March, 2011 at 18:57

    @Andryusha,
    Nu e el vinovat. Adica Dan1. Televiziunea evazionista a mogulului e vinovata. Televiziune, la care Chinezu a afirmat ca e fumator 😉

  41. ThoR 8 March, 2011 at 18:59

    Dane1 acum zi sincer te tine Julica legat de scaun cu mainile la spate de nu te lasa sa bagi vreo 4-5 comentarii la textul tau? curat tiran…..=))

  42. RoseN 8 March, 2011 at 19:02

    Probabil si-o fi dus nevasta la streaptease de nu comenteaza chiar nimic nimic nimic!!!! Tooootuuusi!

  43. sorin 8 March, 2011 at 19:03

    eu tot stau si ma intreb: oare cineva din magnifica redactie DC are nevoie de ajutor si l-au pus pe Dan1 sa arunce o intrebare? 🙂

  44. andryusha 8 March, 2011 at 19:18

    aisha: Da, sunt prieten cu Chinezu, fără să ne cunoaştem personal. Din online, adică. 😉
    Sebra: Nu pot pentru ca să ştiu ce-a spus Chinezu pe-acolo, pentru că e a 5-a zi fără… =))

  45. M3bis 8 March, 2011 at 19:25

    Comunicat din partea redacției DC:
    Nu recunoaștem nimic din ce i s-a întâmplat stimabilului Dan1. Poate o să reiasă din al treilea text, dar acesta a fost preluat de băieții cu ochi albaștri. Revenim cu vești cât de curând!

  46. Stephanie 8 March, 2011 at 19:31

    In sfarsit a publicat si Dan1 un text pe DC!!! Inseamna ca de acum incolo comentariile lui vor fi scurte si la obiect!!! :d

  47. Ina_adevarata 8 March, 2011 at 19:48

    @Dan1, tii minte ca te-am mai incurajat din cind in cind, da? Sper ca o sa iti amintesti asta cind vei fi mai celebru decit Hasek: “eh, Ina, da, parca mi-o amintesc, zicea ca imi da like-uri…daca ea zicea, cine eram eu sa nu o cred?”

  48. Dan1 8 March, 2011 at 20:27

    Dragii mei, multumesc pentru incurajari si comentarii. Va rog sa ma scuzati ca abia acu’ apuc sa comentez dar am avut de lucru la servici cand m-am dus sa-mi ridic cecul, Julius m-a tratat cu un pahar de coniac de la revolutia franceza, si, uitindu-ma in plasmele alea la niste talk-show-ri am atipit vreo ora pe-o canapea de-aia… =))

  49. Dan1 8 March, 2011 at 20:30

    Acu’ ce vroiati sa comentez la un text ca asta? Ca as fi fost subiectiv si as fi bagat imediat un:
    (:| Slab, foaarte slab!
    Trebuia sa râd sau cum?

  50. aisha 8 March, 2011 at 20:40

    @Dan1,
    si cu tigari nu te-a tratat?
    aaaaa, noi am ras la textul tau, dar ne-a fost asa de doooor de comentariile tale cu aroma de fum din ala. stii tu, fum de ala afumat.

  51. Insignifianta 8 March, 2011 at 20:40

    @Dan1: Fumeaza numai tu, ca tu stii! Ineluctabil mic, dar scump, ce esti! =))

  52. lulu 8 March, 2011 at 21:16

    Sa scrie numai Dan1 🙂

  53. aisha 8 March, 2011 at 21:20

    @lulu,
    nu-i asa ca este ultra-mega-extra-super talentat?

  54. Insignifianta 8 March, 2011 at 21:25

    @aisha: E mai tare “ineluctabil”! =)) Le exprima pe toate, deodata! =))

  55. Sandi 8 March, 2011 at 21:42

    Ma , io cu nasul stiam ca trebuie sa mergi la ORL-ist, da’……fiecare cu alegerea lui. Despre ce e vorba in text? Dar pe scurt ca eu mai mult de 5 randuri nu citesc.

  56. aisha 8 March, 2011 at 21:44

    @Insignifianta,
    termenii astia livresti, gen “ineluctabil”, nu-i inteleg decat inginerii!
    btw, ce inseamna “ineluctabil”?

  57. Insignifianta 8 March, 2011 at 21:55

    @aisha: E inexprimabil, practic, de neexplicat, in cuvinte. Nu stiu sa-ti spun. =))

  58. Dan1 8 March, 2011 at 22:04

    @Sandi
    Ei, e mai complicat! Ne zapaceste asta cu frustrarile lui! Tine un like si treci la recomandarile de seara! =))

  59. sebra 8 March, 2011 at 22:10

    @Andryusha,
    Si cum e fara…? 😐

  60. aisha 8 March, 2011 at 22:13

    @Sandi,
    pe scurt, intr-o incapere insalubra si inadecvata, consuma o2, co2 si nicotina si fumatorii, dar si anti sau nefumatorii. tu cu ce echipa tii?
    esti pro sau anti?

  61. Sandi 8 March, 2011 at 22:33

    La nefumatori dati-le masti de gaze…….s-apoi tin cu ei.;)

  62. Sandi 8 March, 2011 at 22:44

    Io am crezut ca e ceva problema de matematica la inceput, in speta de geometrie plana: D,A, S1, Suprafata S , x , y, mai erau si niste numere pe acolo……..asa ca nu am citit “textul” .
    Noroc cu aisha care mi-a facut un mic “rezumat” si deabia atunci m-am chinuit si eu sa descifrez ce e pe acolo. Imi mentin parerea : DA. 😉

  63. Jumbo 8 March, 2011 at 23:55

    Singura campanie antifumat de succes din Brazilia a facut legatura directa intre fumat si impotenta. Sarmanii “macho” brazilieni ajunsesera sa spuna: un pachet de tigari, dar va rog din ala cu cancer la plamani, nu cu impotenta! Colegii tai nefumatori sunt super macho potenti. Ei merg in vagauna fumatorilor pentru a se linisti pana dupa orele de program caci altfel nu s-ar putea stapani sa nu sara pe secretare, colege, directoare sau chiar indicatoare. Ei sunt acolo pentru a va demonstra voua, fumatorilor, ca un pericol se poate sfida nu numai pentru placere ci chiar si fara nici o placere.

  64. Cms 9 March, 2011 at 00:44

    Cântec de despărţire

    Ne-a părăsit şi Dan cu Unu,
    S-a şters în zare precum fumu’
    Lăsându-ne goi şi săraci,
    Noi, criticii de cotcodaci

    A fost un Om, un caracter,
    Talentu-i ajungea la cer,
    Cu el în gaşcă, deseori
    Ne-nchipuiam nemuritori.

    Cum smotoceam cu frenezie
    Postările lui Eftimie…
    Raeţchi, Jules, Şendroiu, Pircă
    Nu ne dădeau mai mult de furcă.

    Cu doamnele era gentil,
    Dacă-nţepa, era subtil;
    Să nu vă mire că-n ăst fel
    Erau topite după el.

    Dar într-o dimineaţă rece
    Dan1 a trebuit să plece.
    Fără vreun semn prevestitor,
    Şi-a început amarul zbor.

    Privind spre casă, spre apus,
    El a trecut peste Elbrus,
    Acolo unde, osândit
    T0@der se află-nlănţuit.

    Peste tărâmul Elizeu,
    Plutind, îl firtisi Orfeu,
    Iar Dan făcu un semn discret,
    Ca de la Critic, la Poet.

    Ajunse astfel, în scurt timp,
    Pe vârful muntelui Olimp,
    Unde-l primi, ‘n taior şi frac
    Echipa Daily Cotcodac.

    Cerul se-nchise în urma lor
    Pe când urcau, suiţi pe-un nor,
    Iar Timpul drumul şi-a reluat,
    Stingher, şi mai întunecat.

    O, Dan, acolo unde eşti
    De noi ai să-ţi mai aminteşti?
    Vei şti acolo, la Zenit,
    Că te-am stimat, că te-am iubit?

    De jos ne vom gândi la tine,
    Căci sus este cu mult mai bine:
    Vei bea nectar fără istov,
    Iar noi? Doar Cpt. Morganov!

  65. Insignifianta 9 March, 2011 at 00:50

    @Cms: Du-te, bah, d-aci, ca nu ne lasa, EL, pe noi! =))

  66. Ina_adevarata 9 March, 2011 at 00:51

    Cemeseule, moaş’ta pe gheaţă =))

  67. Cms 9 March, 2011 at 00:57

    @ Insi, Ina_adevarata: ia uite unde erau gărzile de corp ale lui Gaddafi! =))

  68. Insignifianta 9 March, 2011 at 01:17

    @Cms:

    De ne va părăsi, Dan Unu,
    Se vor iţi, chiar cu duiumu’,
    În urmă-i, chiar trei, patru-cinci,
    Chiar de-s, converşii lor, opinci.

    Chiar de-l chema-va Hokusai,
    Chiar, din peninsula Sinai,
    Noi tot aşa-l vom ţine minte,
    Ca Prometeu. Care nu minte!

    Căci, el, când se încumetă,
    A se-nălţa la mândre astre,
    De fel, nu cred, că cugetă,
    Că ne mor, nouă, flori în glastre.

    Dar, noi, noi nu ne-nfiorăm,
    Ci chiar mai tare butonăm,
    Versificând cu glas pierit,
    Pe-acel ce mult l-am prea iubit.

    Ba chiar jelim, cu dor şi jale,
    Să-şi vină intr-ale dumisale,
    Să fie, iar, cu noi, brav geto-dac,
    Comentator de Cotcodac!

    Aşa să îmi ajute Dumnezeu!

  69. Jinx 9 March, 2011 at 01:28

    felicitari Dan1….dar tot mai mult imi place eftimie….sa scrie Julius ca el stie :)).Si gelozia lui Eftimie…s-a intrecut chiar pe el,iti da o bere asa la zeflemea ca deh…sunteti colegi acum.Inainte te putea privi din turnul lui de zeu…acum simte gustul vietii de muritor :D.

  70. fanu` lu` Ju` 9 March, 2011 at 01:54

    Dan1 . aici chiar ai comentat primu`:)

  71. Insignifianta 9 March, 2011 at 02:22

    P.S. n.J. e nota Juriului, sau ce? Ca, daca nu e, J se cam extrapoleaza. =))

  72. Cla...iee! Blogspot 9 March, 2011 at 05:30

    Buun! Mi-a placut. :)) Nota 10 Dane!

  73. ErRon 9 March, 2011 at 05:48

    Dan 1, felicitari!
    Uite care cred eu ca e explicatia, din punctul meu de vedere care nu-s nici fumatoare (fumez 1-2 tigari pe saptamana, uneori la doo saptamani!) nici nefumatoare: nefumatorii sunt atat de plictisitori, atat de fazi incat nici n-ai ce povesti cu ei!
    Asa ca nefumatorii, pentru a nu se plicti intre ei, vin sa se “intoxice” atat cu fum cat si cu povesti de tot felul, sa le ajunga pe toata ziua!

  74. Dan1 9 March, 2011 at 08:18

    @Cms & @Insignifianta
    Doaaamne, m-ati spart cu versurile! 1. Sunteti ingrozitor de sinceri! Si beee. Sunteti de vis! =))

  75. N.A. 9 March, 2011 at 09:03

    Bravo, Dane 1, bun inceput! ma rog, continuare, de fapt, ca noi iti lecturam si comentariile doar.
    Da’ ai grija, ca si T0ad3r avea o poveste despre fumat. Doar ca a lui implica si o colega. 😀

  76. Ciprian 9 March, 2011 at 11:24

    Va rog sa terminati cu poeziile astea, sunt slabe si strica imaginea celorlalti comentatori care se straduiesc din greu sa fie ontopic si sa mentina ridicat nivelul de umor al siteului.

  77. admin 9 March, 2011 at 11:26

    @ciprian: =))

  78. Tzica 9 March, 2011 at 11:38

    tocmai cand “vegetam” (sau bovinam, dupa caz) asupra tautologiei “concurs manarit DC”…a trebuit sa citesc …asta!!deci se confirma..nu poti sa-i invingi…cumpara-i.Deci pe viitor sa ne asteptam la articole semnate Aisha, Sebra si alti bravi observatori ai fenomenului DC…zic si eu odata cu predecesorii mei…Bravos DC…Halal sa-ti fie !! (Titirca sau Leonida, dupa caz!)

  79. andryusha 9 March, 2011 at 11:51

    Sebra: e o liniște-n casă și am un chef de muncă… În două zile, mi-am făcut cont pe youtube, am învățat să prelucrez filmulețe cu windows movie maker, să salvez muzicile de pe youtube cu mp3 rocket și să fac animație cu Blender.
    Dacă ar fi să fac o comparație, în timpul ăsta m-aș fi uitat la…, aș fi văzut cum a luat Steaua 3 acasă (apropo: Steaua rulz! :D), aș fi trecut zapând de vreo 30 de ori peste ”pensii… pensii… pensii…”, aș fi văzut o bucată dintr-un film cu Steven Seagal, altă bucată din Armă Mortală și finalul din Sport Sângeros, aș mai fi zapat iar de 20 de ori peste ”salarii… salarii… salarii…”, aș fi prins o bucată din Oreste pe final, când își ia rămas bun de la telespectatori și cam atât.
    Una peste alta, deocamdată eu zic că am ieșit în câștig… =))

  80. camionagiu 9 March, 2011 at 12:01

    @Andryusha, conduita pe care ai fi avut-o provine din neobisnuinta de a privi serios evolutia ta. Ai fi facut, deci, multe, marunte si nimic. Nu asa. Nu, nu!
    Un film cu Seagal se vede cap-coada!

  81. sebra 9 March, 2011 at 12:03

    @Andryusha,
    Am noutati pentru tine: s-a terminat “Arma mortala”, s-au apucat de “Greu de ucis” 😉
    Daca suporta si restul familiei, e bine 🙂

    @Ciprian,
    Ca bine le zici! =))

  82. andryusha 9 March, 2011 at 12:08

    @camionagiu: Complet de acord, pentru primele cinci vizionări. De la a şasea încolo, unele secvenţe încep să se suprapună peste altele şi simţi nevoia unei pauze… :))
    @Sebra: Familia a suportat destul de bine partea a 3-a, cea mai mişto, după umila mea părere. Bine, premiera şi a doua reluare, la a treia au cerut – ce zic eu “cerut” – au implorat!, orice altceva, chiar şi fotbal, în locul ei… =))

  83. Ciprian 9 March, 2011 at 12:11

    Marked for death e cel mai tare film cu Steven Seagal. Am zis!

  84. camionagiu 9 March, 2011 at 12:17

    Cred ca am eu o structura mai complexa, imi plac subtilitatile. Abia de la a sasea vizionare incolo simt transcendente la Seagal si Van Damme :))

  85. andryusha 9 March, 2011 at 12:26

    @camionagiu: Probabil că intri într-o stare extatică, vecină cu somnul… =))

  86. Cms 9 March, 2011 at 12:52

    @ Ciprian: cu mare reticenţă ţi-am dat un like =))

  87. Ciprian 9 March, 2011 at 13:01

    @Cms si eu, apreciez si sper sa te potolesti. 🙂

  88. Dan1 9 March, 2011 at 13:10

    Bre, da’ un psihiatru nu comenteaza? Sa aud si parerea unui specialist… :))

  89. Psihiatru' 9 March, 2011 at 13:17

    Dan1, fumatul e o nebunie. Lasă-te!
    =)) =)) =))

  90. Cms 9 March, 2011 at 13:18

    Haide, măi Cipriane, le facem noaptea, când e trafic rezidual, ce naiba?!

  91. Cms 9 March, 2011 at 13:36

    @Dan1: 14; 31 (etologie umană); 35; 36 (neuropsihologie); 58 (eşti autodidact, felicitări!); 63 (spre sexologie); 73 (modele explicative ale fumătorilor).

  92. cristi 9 March, 2011 at 13:56

    ptiu drace, mi-am stricat deshtu’ si am si uitat ce vroiam sa zic pana am ajuns la finalul comentariilor …a da, mie unu nu mi-a placut deloc textu asta 🙂

  93. Dan1 9 March, 2011 at 14:00

    @cristi
    Nefumătorule! =))

  94. Dan1 9 March, 2011 at 20:33

    Dragii mei, n-as vrea sa ma pripesc cu concluziile dar, in urma publicarii textului meu pe DC nu am mai intalnit niciun nefumator in “afumatoarea” noastra de la S1 (ba chiar si fumatorii s-au mai imputinat, azi nu erau mai mult de 7 simultan concomitent). Urmare acestui succes, va intreb daca n-ar fi cazul sa ma implic activ si in solutionarea altor probleme ale tarii planetei prin articole care sa sensibilizeze oamenii la adevaratele probleme cu care se confrunta omenirea.
    As incepe cu un text despre soferii indisciplinati in trafic si, daca merge – iar a doua zi dupa publicare nu mai intalniti niciunul – pot trece la chestii serioase cum ar fi incalzirea globala, criza alimentara, etc…

  95. Ina_adevarata 9 March, 2011 at 20:39

    @Dan1,
    nu te baga in treburile altora. De soferi se ocupa Camionagiu, da? Tu ramii la chestiile usoare- incalzirea globala ar fi un inceput.

  96. Dan1 9 March, 2011 at 21:39

    @Ina_adevarata
    Pai bre, camionagiu asta, vad ca nu se implica, daaa? Si mi-ar trebui un mediu de test (deformatie profesionala) ca sa nu o dau in bara cu incalzirea aia, daaa? =))

  97. Dan1 9 March, 2011 at 22:22

    Deci (pe scurt ca sa n-o mai lungim, daaa?), vreti un articol despre soferii indisciplinati in trafic (ca ei sa dispara a doua zi, precum nefumatorii de la S1)?

  98. Insignifianta 9 March, 2011 at 22:26

    @Dan1: Da.
    Ce s-o mai lungim?

  99. Dan1 9 March, 2011 at 23:07

    @Insignifianta
    Bre, uite, acum m-apuc! Sper ca pana la ziua s-o dau gata! Si sa salvam odata planeta asta! (unde esti tu Bucurenci sa m-auzi ce bine le zic :)))

  100. Insignifianta 9 March, 2011 at 23:21

    @Dan1: Asa, vezi? Pai, pana cand, domnule, pana cand?! =))
    Da’ scrie mai incet, ca eu ma scol mai tarziu! =))

Leave a reply