Promo

Săptămâna textelor bune pe Daily Cotcodac

Ştiu că încă vă scărpinaţi în cap după ce aţi citit titlul, întrebându-vă ce mama dracului vrea să însemne asta. Credeţi-mă că sunt la fel de uimit ca voi, nici eu nu-mi închipuiam că site-ul ăsta o să decadă în aşa hal încât să ajungă să publice texte bune. Să sperăm însă că vom reuşi să trecem împreună peste această perioadă dificilă, pe care vom încerca să o prezentăm pe scurt în cele ce urmează.

În consonanţă cu trimiterea la blogul lui Bucurenci, cronica la Black Swan şi varianta gay a lui Faust, doctorul Şendroiu va marca mâine dimineaţă împlinirea unei săptămâni de la Valentine’s Day printr-o emoţionantă poveste de dragoste marinărească – prin care sperăm să suplinim cu succes lipsa unei recenzii la Brokeback Mountain. Apoi, vom avea un text percutant pe un subiect drag vouă – cultura – al maestrului Raeţchi: cum reuşesc editorii să depăşească durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a unui autor drag, care le umplea conturile (maestre, Julius a fost de acord să-şi asume rolul cenuşiu şi lipsit de sex-apeal al recenzentului cultural de week-end pentru a vă da şansa să străluciţi într-o zi cu trafic mai mare!). Tot săptămâna asta puteţi citi şi textul noii noastre colege Simona Catrina (un umor subtil, deloc golănesc, doamnele care au apreciat cronica de balet vor fi cucerite definitiv de rafinamentul care domină noua politică editorială a Daily Cotcodac), precum şi un excelent text despre cele mai populare nume de câini în Constanţa, semnat de 4mall (dacă şi 4mall a început să scrie texte excelente, cine ştie la ce suprize ne mai putem aştepta? – Julius şi Eftimie, poate aţi înţeles aluzia… ). Cititorii mai noi vor afla, în sfârşit, cine este Toader (dintr-un text semnat de M3bis, deci cu această ocazie vor afla şi cine este M3bis, unul dintre cei mai puţin harnici autori de pe Daily Cotcodac – sperăm că ai înţeles şi aluzia asta, Julius).

În fine, dacă mai există cititori care nu au decedat de plictiseală până acum, să le oferim o moarte mai demnă, prin atac de cord: a scris Petreanu! Acel Petreanu.*

*Pentru cititorii ajunşi pe Daily Cotcodac de pe site-urile ziarelor Libertatea şi Click!: da, da, Petreanu de la Vacanţa Mare!

Share:

87 comments

 1. RoseN 20 February, 2011 at 21:35

  Ei nu zau 😀

 2. andryusha 20 February, 2011 at 21:41

  De-abia aștept să văd cine este M3bis. Acest Stig al blogului Daily Cotcodac.

 3. Rushenne 20 February, 2011 at 21:41

  Damn, se anunta o saptamana plina. Tre’ sa-mi iau liber … 😛
  @Admin: Atunci cand depistam vreo greseala in text, vrei sau nu vrei sa fii corectat, ca tot n-am inteles … 😀

 4. V3nt0R 20 February, 2011 at 21:42

  Bahaos ! sunteti de vis !

 5. sebra 20 February, 2011 at 21:42

  Nici un text de Julius, nici un text al Îndrăgitului. Ce să însemne asta? 😕

 6. eftimie 20 February, 2011 at 21:43

  Tulai! Să mă apuc repede să scriu un text prost să nu intre cititorii la idei!

 7. Ina_adevarata 20 February, 2011 at 21:44

  “noua politica editoriala”? Adica trebuie sa ne obisnuim cu cronici de balet?!

 8. M3bis 20 February, 2011 at 21:49

  @admin
  Da’ eu când am fost mic am fost şi bolnav!

 9. Dan1 20 February, 2011 at 22:01

  Hai că m-am lămurit! Nu aveaţi oricum de gând să ne spuneţi ceva “revelator” despre T0ADER. Dat fiind că este un secret pe care îl păstraţi cu atâta înverşunare, m-am hotărât să renunţ la investigaţie şi să revin la lucruri pe care le-am neglijat în ultimul timp datorită acestei obsesii, şi anume sănătatea planetei, baletul… Neaaaaah, niciodată!
  Deci, am sa scriu eu articolul ăla şi o să-l plasez ca şi comentariu. Să văd ce-o să faceţi!
  Deci, T0ader este un erudit cititor şi comentator al DC, care a descoperit din întâmplare acest blog şi, păcălit de aparenţe, l-a apreciat şi a comentat pozitiv unele articole. Ulterior, recitindu-le, a constatat unele nepotriviri, atât la cele istorice, unele fiind scrise total la mişto, autorul confundînd datele, epocile, etc., cât şi la cele despre întâmplările din judeţul Vaslui (dacă e posibil aşa ceva) şi, culmea, chiar şi la rubrica de muzică penibilă, care uneori era de-a dreptul sublima.
  În repetate rânduri T0ader a încercat să explice eroarea în care se aflau cei ce scriseseră posturile eronate, dar toate comentariile sale în care devoala aceste lucruri erau escamotate pe şestache de către admin. La acea dată, războiul nu începuse şi, cum spunea un mare prozator român, “timpul avea răbdare cu oamenii”. (Moamă ce-am băgat-o aici :)))
  Aşa că într-o frumoasă dimineaţă de primăvară, T0ader s-a prezentat la sediul redacţiei DC pentru a discuta personal cu cei implicaţi şi a-şi susţine ideile. A fost întâmpinat de o secretară acră (care servea tuturor ca model în posturile despre păţaniile de la ghişee), care l-a lăsat să aştepte ore îndelungate în antecamera redacţiei (bine, asta făcea parte oricum din fişa postului său). Într-un final, a fost primit. În redacţia somptuoasă, tolăniţi pe canapelele despre care ştiţi deja, l-au primit Julius, Pircă, Raeţchi şi Eftimie.
  – Am să intru direct în subiect, a zis T0ader sigur pe el, pentru că, trebuie să recunoaşteţi, aşa nu se mai poate!
  – Ce plm vrei tu mă, de fapt? i s-a adresat Julius cu amabilitate
  – Păi restabilirea adevărului istoric! spuse T0ader, sigur pe el. Scrie aici că Cezar l-a bătut pe Napoleon la Verdun. Asta e o tâmpenie! Ăla a trăit într-o perioadă, ăsta într-alta, bătălia a avut loc în alt război… Ce-i asta?
  – Bre, eu eram cam mahmur când am scris asta, mă întorceam de la o recepţie dată de un important operator de telefonie mobilă.
  – Bine, să admitem! Tu Julius, ai prezentat în nenumărate rânduri evenimente din judeţul Suceava ca fiind din judeţul Vaslui. Pentru ce? Urmăreşti ceva?
  – Păi, nu e unul şi acelaşi? îndrăzni Julius
  – Nuuuu, se vede că la orele de “Geometria României” stăteai mai mult pe terenul de fotbal!
  – Bine, asta ca asta, daaar, ce e asta? “Metaphysische Anfangsgründe der Naturwissenschaft, Prolegomena zu einer jeden künftigen Metaphysi, die als Wissenschaft wird auftreten können si, evident, Kritik der reinen Vernunft”? zise T0ader întorcîndu-se către Raeţchi. Ce încerci tu aici? Ai citit “Materialism şi empiriocriticism”? Să vorbeşti?
  – Este o operă comunistă scrisa de Lenin în persoană, îndrăzni Raeţchi.
  – Şi ce, negăm acum toată opera unui om doar pentru că a făcut unele greşeli? De-aia vă face camionagiu netrebnici îm toate comentariile sale! Are dreptate! izbucni T0ader.
  – Iar tu, Eftimie, eşti o ruşine, ai confundat în nenumărate rânduri “Căţeaua leşinată” cu “Ceasu’ rău”! Unde ai de gând să ajungi? Tinerii ăştia îţi sorb articolele şi tu îi dezamăgeşti constant.
  – Măta-i curvă! încercă, timid, Eftimie.
  To be continued

 10. M3bis 20 February, 2011 at 22:05

  @Dan1
  Ca să citez un clasic în viaţă, vreau şi eu ce fumezi tu =))

 11. RoseN 20 February, 2011 at 22:06

  @Dan1
  Pentru aceste explicatii incantatoare am renuntat chiar si la Nat Geo!
  Apropo, ai fost ingrozitor de sincer! 😀

 12. Dan1 20 February, 2011 at 22:08

  @M3bis
  Haaai, ca n-ai apucat sa citesti ce-am scris eu acolo, daaa? =))

 13. sebra 20 February, 2011 at 22:08

  Uhh, Dan1, dar munciși ceva, văd!
  Puteai spune mai simplu, că T0ader a făcut o pasiune necuviincioasă pentru Raețchi! =))
  Da’ meriți un like! 😉

  @admin,
  Poți să-i faci cadou lui Dan1 un guest post :))

 14. andryusha 20 February, 2011 at 22:10

  @Dan1: Astea 5 like-uri care le ai sunt de la mine. Cred că s-a panicat Stig (adică M3bis) că-l demasc și mi-a dat niște superputeri… =))

 15. Rada 20 February, 2011 at 22:10

  @Dan1: toate ca toate, dar pana la Ceasu’ Rau =))

 16. M3bis 20 February, 2011 at 22:11

  @Dan1
  Pe cuvântul meu că am citit! Ştii, am urmat cursurile alea de citit rapid de care pomenea chinezu!

 17. fanu' lu' Ju' 20 February, 2011 at 22:14

  e grav daca trebuie sa scrie domn` doftor

 18. Ina_adevarata 20 February, 2011 at 22:23

  Mtreibise, da-ne dezlegare la cite 10 like-uri de fiecare, pentru comentariul lui Dan1 =))

 19. dr.Lecter 20 February, 2011 at 22:23

  Deci, maine , la matineu, avem o poveste cu mateloti iubindu-se ! Nici o alta incercare n-ar fi mai reusita, pentru o zi de luni, februarie.
  Dar cine a trecut in nefiinta? Nu e Groparu, ca el le asigura cazarea in nefiinta. N-o fi Pirca? De ce ne luati pe ocolite?

 20. Dan1 20 February, 2011 at 22:31

  @fanu’ lu’ Ju’
  Ai rabdare, ajungem si acolo! Si te asigur ca nu vei fi dezamagit! =))

 21. N.A. 20 February, 2011 at 22:34

  Sunt emotionata. Va astept vorbele sa-mi danseze prin zambet. Sau ceva de gen.

 22. N.A. 20 February, 2011 at 22:35

  @Dan1 – Ai fost bestial! =)) Vreo 50 de likeuri de la mine! Ce zic eu 50? Fara numar!!
  P.S. Deci de-aia e Eftimie – Indragitul! Stie el intotdeauna sa puna punctul pe i! =))
  Mi-l si imaginez timid… “mata-i curva” =)) =)) =))

 23. Cougar 20 February, 2011 at 22:36

  @sebra: ai cea mai multă dreptate din toate timpurile. nici un text semnat de giulius = săptămâna textelor bune.

  @Dan1: tl;dr

  poate am să scriu iar pentru dailycotcodac. trebuie să existe şi săptămâna neagră, în care nimeni nu intră pe site.

 24. Insignifianta 20 February, 2011 at 22:52

  @Dan1: In afara scaparii “antecamera”, in loc de, ineluctabil, “judeci”?, “anticamera”, in rest, ai fost mai exhaustiv decat putea fi chiar S03iruna.
  Trecand, colegial, cu vederea, peste obviosul “copy-paste” pe care l-ai aplicat fragmentului de text ” “Metaphysische Anfangsgründe der Naturwissenschaft, Prolegomena zu einer jeden künftigen Metaphysi, die als Wissenschaft wird auftreten können si, evident, Kritik der reinen Vernunft” “, ca nu erai, ‘mneata, o mie de ani seculari sa scrii asa ceva, nu pot sa inchei acest scurt discurs apreciativ, decat cu un binemeritat: “Esti de vis!”, desi nu-mi pari atat de sincer, cum am merita.

  Si sper sa nu fiu introdusa, din nou, la moderare, din cauza cuvantului de mijloc ce s-ar putea interpreta, citind, ori citand, cuvantul “scurt”, pentru ca, “nici intr-un caz”, n-am vrut sa spun “mancurt”.
  Ori, “datorita”! Ca-mi pare ca “din cauza” nu e asa de revelator relevantei pe care doream s-o expun!

  =))

 25. Dan1 20 February, 2011 at 22:59

  În clipa aia, T0ader, care cântărea cel putin 250 de livre în viu, îl apucă pe Eftimie de revere.
  – Ce-ai zis mă?
  Cei trei (Julius, Pircă şi Raeţchi tăbărâră pe el, încercînd să-l tragă pe T0ader de pe Eftimie. Dar T0ader era puternic ca un taur. Se scutură de ei, aruncîndu-i în canapelele moi din piele de crocodil.
  – Şi ştiţi ce? continuă T0ader. Cred că nici doctorul ăla al vostru nu e mai breaz ca voi! Cred că nu ştie care e diferenţa dintre o migrenă şi o cefalee! Cred că nu ştie care e diferenţa dintre o injecţie intravenoasă şi una subcutanată!
  În exact aceeaşi clipă, doctorul Ionuţ Şendroiu, intra dezinvolt în sediul redacţiei. Îmbrăcat într-un impecabil costum verzui de rezident, cu boneta lăsată ştregăreşte pe-o sprânceană, cu un stetoscop atârnat (ştregăreşte, evident) pe după gât, şi ţinînd sub braţ o mapă din piele de crocodil (modest) care conţinea rezumatul zilelor de concediu petrecute în Franţa respectiv Olanda, unde se dedulcise la escargoţi, respectiv joint-uri, doctorul nimeri exact în plină acţiune. Datorită stagiilor îndelungate din camerele de gardă, cât şi stagiaturii efectuate la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni, doctorul era înzestrat cu un instinct acuţit de analiză a situaţiilor, cât şi cu reflexe oţelite. Ştiind că fiecare clipă contează, fără a pierde o clipă, doctorul deschise mapa, îşi trase o pereche de mănuşi chirurgicale, şi, cântărindu-i din priviri pe T0ader masa corporală, alese o seringă cu un tranchilizant uşor, se aproprie de T0ader, i-o înfipse în gât, ocoling artera carotidă, şi apăsă cu policele pistonul până la capăt!
  T0ader scoase un urlet de fiară rănită, se întoarse către doctor, îl eliberă pe Eftimie din strănsoare, şi încercă să se deplaseze către doctor. Făcu doi paşi înspre doctor dar, genunchii i se înmuiară, şi după al treilea pas, căzu secerat pe canapeaua moale de piele de struţ (simplu, daaa, nu Modest cum vă aşteptaţi voi, daaa).
  – Să-l ucidem acum, sări Julius.
  – Da, da, săriră şi ceilalţi.
  – Încetaţi netrebnicilor (încheiat citatul), zise Doctorul. Acest om are nevoie de asistenţă medicală. Trebuie intubat (scuze Doc., habar n-am ce înseamnă aia, da’ sună bine :))) Ajutaţi-mă să-l duc undeva unde poate fi operat.
  – Aici, sări M3bis, în spam, avem bloc operator!

  Restul îl ştiţi… din păcate, şi voi…
  Asta a fost istoria lui T0ader, un om care a luptat pentru dreptate, pentru adevăr, pentru voi…

 26. sendroiu 20 February, 2011 at 23:06

  @dr.Lecter: eu am scris un text in care prezentam parerea despre femei a doi tipi gay; acuma, daca textul a devenit o “poveste marinareasca de amor”, inseamna ca Julius “l-a mai corectat odata” de pe presul de la intrare …

 27. Dan1 20 February, 2011 at 23:10

  @sendroiu
  Hei, doc, te rog citeste si ce am scris eu, si, dupa ce te potolesti din râs, critica-ma! =))

 28. Insignifianta 20 February, 2011 at 23:10

  @Dan1: Daneee, nu vrei tu sa scrii pentru Academie?! Academia Catavencu, desigur… =)) =)) Ca sa fi zis, indubitabil, pentru Academia Catavencu, mi-era ca ma ia lumea drept oximoronica, naiba! =))

 29. sendroiu 20 February, 2011 at 23:11

  @Dan1: nu stiu la ce filme ai fost in week-endu-ul asta, da’ sigur nu ai consumat doar cola si floricele :)) :)) :)) )))

 30. kilroy 20 February, 2011 at 23:13

  @Sendroiu, referitor la Dan1: Ventileaza-l, doctore!

 31. Insignifianta 20 February, 2011 at 23:15

  Acuma, cred ca sunt la moderare pentru cuvantul “oxiur”, ca, “la naiba, in puii mei”!, n-avea pentru ce, altceva! =))

 32. Dan1 20 February, 2011 at 23:16

  @all
  Ma apropii bre, de Cms si camionagiu?

 33. Cms 20 February, 2011 at 23:21

  Dan1, pe mine mă depăşeşti lejer, am râs mai cu poftă decât o fac atunci când îmi recitesc propriile mele texte =)) . De mult plănuiai să i-o plăteşti lui M3bis, hai, recunoaşte!

 34. Dan1 20 February, 2011 at 23:22

  @sendroiu
  Adica, vrei sa spui ca nu trebuia intubat? =))

 35. Rushenne 20 February, 2011 at 23:22

  @Dan1: Cu povestea asta i-ai si depasit … 😀 Acum am inteles de ce nu ai prea fost vazut pe aici weekendul asta. Si de la mine ai like-uri fara numar pentru ambele comment-uri. 😛

 36. Dia 20 February, 2011 at 23:22

  Fain, fain… ar trebui sa scrie numai Dan1 😛

 37. Dan1 20 February, 2011 at 23:23

  @Cms
  Bre, era atât de simplu! Trebuia doar sa se tina de cuvânt si sa publice istoria lui T0ader! =))

 38. Insignifianta 20 February, 2011 at 23:23

  @Dan1: Te-apropii, te-apropii! Da’, spune sincer, vrei sa si castigi “laptopusul” ala, este? 😉

 39. Ina_adevarata 20 February, 2011 at 23:28

  Dan1 pentru noi/ E Cemeseu’ doi!

 40. sebra 20 February, 2011 at 23:29

  @Dan1,
  Dacă M3bis nu ar fi fost bolnav atunci când a fost mic (cre’că lene îi zice la boala aia) și ar fi scris povestea lui T., tu nu ne-ai fi uimit cu talentul tău acum :))
  Asta nu înseamnă că nu așteptăm și versiunea lui M3bis, el având acces și la documentele secrete din spam =))

  p.s. O mică corectură: Doc nu umblă îmbrăcat în costum verde de rezident! Poa’ să zică și fetele de pe aici amănunte despre mușchii vestimentația lui Doc, mă rog, când era o țâră mahmur și rezema un butoi =))

 41. Cougar 20 February, 2011 at 23:32

  aş dori un fişier .pdf cu povestea lui Dan1, ca să citesc şi eu ca oamenii, să zic că citesc pentru la şcoală.

 42. Dan1 20 February, 2011 at 23:49

  În decembrie 2010 (în ajunul Crăciunului), un grup de militanţi pentru drepturile spamme omului (sebra, N.A., Dan1, ş.a.), au cerut eliberarea lui T0ader din spam. M3bis a întocmit formele de eliberare condiţionată, iar T0ader s-a putut bucura, pentru scurtă vreme de libertatea de exprimare. Din păcate, la scurt timp după aceasta, a fost băgat din nou în spam pentru încălcarea regulilor de eliberare condiţionată.

 43. Insignifianta 21 February, 2011 at 00:00

  Mah, te pomenesti ca ma bagara si pe mine, pentru, spre exemplificare:

  Insignifianta Says: Your comment is awaiting moderation.
  20 February 2011 at 11:10 pm
  @Dan1: Daneee, nu vrei tu sa scrii pentru Academie?! Academia Catavencu, desigur… Ca sa fi zis, indubitabil, pentru Academia Catavencu, mi-era ca ma ia lumea drept oximoronica, naiba!

  Da’, pentru un oximoron, “decat”?

 44. sebra 21 February, 2011 at 00:02

  @Dan1,
  Daaa…asta era încheierea. Și era musai nevoie de ea, să nu creadă cei mai nouți, că nouă chiar nu ne-a păsat de el (oricine poate ajunge acolo, chiar și N.A. a avut un mandat preventiv!) sau că adminii sunt așa haini :))
  p.s. On topic ce era?? că am uitat…

 45. aisha 21 February, 2011 at 00:03

  @Dan1,
  îl cheamă şi Mandela, aşa-i? sau doar Nelson?
  premiul Oscar pt. scenariu, din partea mea!

 46. Insignifianta 21 February, 2011 at 00:04

  @sebra: on topic era de bine! =))

 47. Cms 21 February, 2011 at 00:04

  Sebra, Dan1, ce săptămâna textelor bune! Avem seara dezvăluirilor nebune! Cred că până şi Miruna citeşte Daily Cotcodac şi lăcrimează, de plăcere, desigur.

 48. Dan1 21 February, 2011 at 00:06

  @Cms
  Si zice: Bah, da’ Dan1 asta e ingrozitor de sincer, daaa? =))
  De unde le-o scoate frate? :))

 49. Insignifianta 21 February, 2011 at 00:16

  Da, dom’ne, merita asteptarea, ce sa mai!
  Mai on topic, mai off, vorba e, ca rezistaram!
  Da’, pacat de T0ader, ala, saracu’.
  =))

 50. sebra 21 February, 2011 at 00:16

  @Dan1,
  Și îngrozitor de modest! =))

 51. Insignifianta 21 February, 2011 at 00:58

  @Dan1: Auzi, stii ce? Nu mai da banii pe lamai! Ca le cumpar io! =))
  P.S. Asta, pentru necunoscatori, e off topic. =))

 52. Cms 21 February, 2011 at 01:55

  Următoarea creaţie literară cultă e dedicată lui Dan1, acest scormonitor neînfricat în căutarea adevărului:
  Balada lui T0@der

  Frunză verde, de piper,
  Auzit-aţi de-un T0@der,
  Care-n valea net-ului
  Zace-n umbra spam-ului?

  Fost-au el haiduc măreţ,
  ‘Nalt la stat şi la giudeţ,
  Piept puternic, pumn de taur
  Şi o inimă de aur.

  Umbra lui, când o vedeau,
  Bloggerii se ascundeau,
  Pe sub masă, în debara,
  Care pe unde putea

  Căci de T0@der îi prindea
  Cu mânie-i judeca,
  Pentru texte, moderare,
  Că-şi luau nasul la purtare.

  Crescu faima lui T0@der
  Din server în alt server,
  Şi ajunse în iatac
  Chiar la Daily Cotcodac.

  Se-adunară pe-nserat
  Toţi părtaşii-n sindicat,
  Mogulii postărilor
  Şi mafia like-urilor.

  Şi de T0@der cum vorbiră,
  Soarta i-o pecetluiră,
  Se jurară c-o să-l piardă,
  Chiar de-n Gheenă o să ardă.

  Pe Miruna cea nurlie,
  Au trimis-o cu-o solie,
  La-mpăcare l-au poftit.
  Bietul T0@der a venit…

  În redacţie, pe perni
  Şi piei de saurieni,
  L-au poftit să se aşeze,
  Un şerbet să savureze.

  Dară doctorul Şendroglu
  Şi cu Aga M3bizoglu
  L-au drogat, mi l-au legat,
  Şi în spam l-au aruncat.

  Multe frunze-au scuturat
  Codrii, de când s-a întâmplat.
  Şi Miruna a plecat,
  Înapoi n-a mai cătat.

  Nu ne mai doineşte cucul
  Cine-a fost T0@der Haiducul.
  Şuieratul vântului,
  Pulberea pământului.

 53. Rushenne 21 February, 2011 at 02:00

  Asteptam acum si varianta lui camionagiu si pe cea a lui M3bis. 😀

  Miruna nu cred ca s-a gandit vreodata ca va deveni peste noapte vedeta pe cel mai popul4r blog. (Am scris bine, ca sa nu ajunga in spam?) 😀

 54. Insignifianta 21 February, 2011 at 02:34

  @Cms: Cum iti permiti sa-i iei, asa, samavolnic, pe final, faima lui @Dan1? =))

 55. Tweets that mention Săptămâna textelor bune pe Daily Cotcodac » Daily Cotcodac -- Topsy.com 21 February, 2011 at 02:54

  […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC and Gabi, sebra. sebra said: RT @JuliusDC: Săptămâna textelor bune pe Daily Cotcodac » Daily Cotcodac http://tinyurl.com/6hbvtw6 […]

 56. Cms 21 February, 2011 at 02:58

  Insignifianta, lasă că acum Dan1 doarme fericit că e mai bun decât mine. Măcar o noapte de graţie tot i-am oferit >:) !
  Serios vorbind, Dan1 a fost “muzul” meu, dacă nu se apuca de dezvăluiri, mă duceam şi eu la culcare mai devreme. Şi are un stil de a scrie… chiar şi acum râd când mă gândesc cum îşi înfăţişează personajele :))

 57. Insignifianta 21 February, 2011 at 03:10

  Auzirăm, dar nu vrem,
  Noi, ca să ne-aliniem,
  C-odat’ se-nfuriează
  Ăl admin, de ne…blochează.

  (Mă scuzaţi, n-am găsit altă rimă).

  Şi-nc-o dată, măi, fîrtate,
  Jur, că nu le zic din carte,
  De Miruna de-oi mai zice,
  Vezi că o să ţi se-aplice!

  De te-ntrebi ce o să ţi se,
  Vezi mai jos şi, pare-mi-se,
  Nu zic eu, acuma, prima,
  Esteee…?, tu ziseşi cu rima!

  Vezi, d-acolo ţi se trage,
  Nu de la lipsit de doage,
  Că doage nici eu n-am multe,
  D-aia: Cin’ sa ne asculte?

  P.S.
  Unde eşti tu, Cărtărăscu,
  Ca, punînd mîna pe noi,
  Să-ţi producem, ad instantum,
  Un serial, Levantul, doi?

 58. Cms 21 February, 2011 at 03:18

  Insi, :-bd ! De altfel e normal, doar a început săptămâna textelor bune 😉
  P.S. Eu nu vreau să o iau pe Miruna de solie :)) !

 59. Insignifianta 21 February, 2011 at 03:22

  @Cms: Mah, da’ nici macar pe Eva? La P.S. ma refeream. =))

 60. radu Vasile 21 February, 2011 at 07:33

  Vreau si eu ce s-a dat pe aci, de e lumea vesela…

  Ba, sa nu raspundeti SIDA ca va joc:)

 61. camionagiu 21 February, 2011 at 08:03

  daca sunt anuntate asemenea texte bune, cred ca e clar ce avem de facut: Sebro, arunca plozii la maica-ta si ia-ti chilotii comestibili pe tine, Dane1, du gratarul ala in brate la Serban – pe locul mortului -, Rosen, sari in patalonii de piele, bagam iute o saptamana de Sinaia, ca la munca nu mai avem ce citi si ardem gazu.

 62. Horia 21 February, 2011 at 09:26

  @Eftimie: scrie-l oricum, că tot așa iese.
  @Dan1: Epic!
  @cms: Foarte tare. Mai că-mi pare rău că m-a făcut mama inginer, deci cu dificultăți de exprimare coerentă…
  Așa apare încet încet volumul “Aventurile lui T0ader” și se pregătește pe tușă “T0ader și Robin” (numele de scenă al Mirunei).

 63. DC 21 February, 2011 at 10:18

  Aproape ca-mi pare rau ca trebuie sa plec in concediu …fix in saptamana asta cand se aliniaza astrele si curg textele bune 😀

 64. Dan1 21 February, 2011 at 10:35

  @Cms & @Insignifianta
  Of Doamne, o noua provocare – versuri! Imi trebuie ceva timp sa ma pun la punct! =))
  @camionagiu
  Pa’ bre, nu ramasa ca plecam cu yachtu’ lu’ Julius? Ca eu umplui cambuza (cu rom :))), stransei trinca mare… Ce mai, suntem pregatiti. =))

 65. raz 21 February, 2011 at 11:12

  il cheama Pietreanu bre, nu Petreanu.

 66. Rushenne 21 February, 2011 at 11:21

  @raz: Cum ai ajuns pe Daily Cotcodac? 😀

 67. Ina_adevarata 21 February, 2011 at 12:57

  @Rushenne,
  lasa-l, bre, ca l-a invitat adminul. Cica s-a plins T04der ca se simte singur.

 68. Rushenne 21 February, 2011 at 13:16

  @Ina_adevarata: Eu sunt curioasa de la cine a primit like-ul? Ala cum o fi ajuns pe-aici? 😀

 69. radu Vasile 21 February, 2011 at 15:02

  @m3bis: Mai grav e ca pare sa nu iti fi trecut:)

 70. Insignifianta 21 February, 2011 at 15:18

  @Rushenne: Like-ul e de la mine, daa? Ca mie imi place cand e oamenii informati, daaa? =))

 71. Rushenne 21 February, 2011 at 15:46

  @Insignifianta: Auch … Like-ul e de la mine, daaa? De al tau zic … 😀

 72. camionagiu 21 February, 2011 at 16:50

  comentariile colegului Dan1 sunt geniale si nu stiu daca constientizarisiti, ********, da, ca numa el, io, Sebra si Toader asta pe care eu nul cognoscesc si nu l-am vazut veac, facem multa valoare, cam cat juma de picior de Pirca.

  Comentariu modificat de M3bis

 73. M3bis 21 February, 2011 at 16:52

  @camionagiu
  Vrei să-ţi fac cunoştinţă cu Toader? Că văd că te cam necăjeşte limba!
  @Radu Vasile
  E valabil şi pentru tine ce i-am spus camionagiului!
  Încercaţi să vă menţineţi comentariile la nivelul pe care-l vedeţi pe acest blog, fără jigniri gratuite şi alte alea!

 74. mifty 21 February, 2011 at 17:01

  @Cms:mda, ori ai bacu’ anu’ ăsta, ori ai sechele de anul trecut, că altfel nu-mi explic metrica de “Toma Alimoş”.
  Şi da, m-a enervat şi pe mine la vremea mea, iar la bac m-am trezit cu Eminescu… noroc că-l citeam şi fără să-mi ceară profa de română!!! :)))
  @Insignifianta: fi-ţi-ar Kant, că nu-mi explic de ce-a crăpat flashul fix când îţi citeam chestia cu hotentottermutterstottertrottelbeutelratten… (e din memorie, nu c/p, daaaa??? :P)

 75. Insignifianta 21 February, 2011 at 17:25

  @mifty: Pai, d-aia nu-ti explici, ca e inexplicabil. 😉

 76. radu Vasile 21 February, 2011 at 19:21

  @m3bis: mda… Se pare ca avem niveluri diferite de percepere a umorului.
  Mie daca mi-ar fi trantit cineva replica pe care am dat-o eu, as fi ras amuzat si as fi trecut peste, asteptand ocazia sa trantesc si eu una la fel respectivului.
  E un joc amuzant sa stii.
  Eu asa am fost crescut, in astfel de medii.
  Dar ma rog, suntem acasa la tine, jucam dupa regulile tale.
  Sa inteleg ca la al treilea avertisment intru la spam?
  :p

 77. M3bis 21 February, 2011 at 19:25

  @Radu Vasile
  Crede-mă, am un simţ al umorului destul de dezvoltat! Poate prea dezvoltat, de asta nu-mi plac glumele de autobază!

 78. Stephanie 21 February, 2011 at 19:45

  @Sebra:’ “Poa’ să zică și fetele de pe aici amănunte despre mușchii vestimentația lui Doc, mă rog, când era o țâră mahmur și rezema un butoi “>
  Tre’ sa recunoastem ca rezema absolut adorabil acel butoi :d
  @DanOne: Voi chiar nimic-nimic nu aveti de munca acolo la voi in entrepriză?

 79. Insignifianta 21 February, 2011 at 19:48

  Foarte mult am râs azi. Prea mult. Trebuie să iau o pauză.

 80. radu Vasile 21 February, 2011 at 20:07

  mda… Pareri si pareri. Asta e, se pare ca nu putem sa convetuim impreuna.
  Mai devreme sau mai tarziu tot se va ajunge la iptables si momentul ala nu va fi placut.
  Asa ca mai bine ma retrag singur.
  Pa-pa!

 81. Cms 21 February, 2011 at 20:23

  Mifty, măcar am încercat să nu fac abuz de timp imperfect, deşi era slăbiciunea mea la şcoală :)) . La Bac am avut Nichita Stănescu, dar asta a fost demult… 8->

 82. camionagiu 21 February, 2011 at 20:49

  Partea cea mai nasoala pentru mine acu e ca imi sparg capul sa imi aduc aminte ce am scris in locul stelulelor, caci chaiar nu imi sta in caracter sa zic porcosenii aiurea. Ori am facut vreun typo, ori am tras prea mult vreo metafora de chiloti ca la sumo si nu s-a inteles, dar nu cred ca imi pot aduce aminte ce am crosetat acolo.
  As fi recunoscator daca mi-ai aminti pe mail, caci chiar ma simt nasol, ce naiba…

 83. JULIUS 21 February, 2011 at 23:08

  @radu vasile: stai linistit, ca aici eu decid. desigur, e posibil sa existe si aspecte nesatisfacatoare, unele scapari, dar asta pentru ca eu nu stiu nimic, mi se ascunde adevarul!

 84. Dan1 21 February, 2011 at 23:36

  @Stephanie
  Nici nu stii bre, de cate privatiuni m-am ferit eu pentru a scrie acest comentariu in weekend, pe banii mei. =))
  @camionagiu
  Stai bre linistit, ca M3bis mai exagereaza uneori. Asta e menirea lui. Da’ e baiat bun, îi place vinul si berea. =))
  @Julius
  Bai, ce victima! “Ma fac proprii mei oameni, dom’le, care am avut încredere în ei”! =))
  A, as adauga-o p-aia cu “nu exista comunicare între departamente”!
  P.S. Vezi ca azi, daca nu mi-am atins targetu’ a fost din cauza lu’ M3bis ca mi-a sters un comentariu… Dom’le, exact cand atinsese 100 de like-uri! =))

 85. Insignifianta 21 February, 2011 at 23:46

  @Dan1: Conteaza pe amicitia mea! =))
  P.S. Nu te mai increde in “cunoscatori”! Parerea mea. 😉

 86. Insignifianta 21 February, 2011 at 23:49

  @Stephanie:
  La voi la entrepriza are loc? Ca eu n-am de munca!
  Si vorbesc serios. Chiar daca, la pariu, o iei la misto.

 87. Suminona 23 February, 2011 at 10:27

  Acu vedeti de ce il plac io pe Admin ? ca daca ar fi sa deschida el cartea vietii lui , sa vezi cite file de genu Toader se pot revarsa de acolo … si cel mai interesant … lectia de viata e ca sa inveti ceva … da asta nu se lasa… nu?!
  HEIL ADMIN !!! DU BIST DER SIEGER !!!! IMMER !!!

Leave a reply