Postul nu e post destul

Surpriză: am făcut nişte sex

Ovidiu Eftimie

Revenim cu obişnuita noastră rubrică de politică internaţională şi sex, atât de aşteptată de cititorii noştri din toată lumea şi judeţul Vaslui. Revenim pentru a face mişto de guvernul mondial, aflat actualmente la putere.

De câteva săptămâni australianul Julian Assange, fondatorul site-ului Wikileaks, este în centrul atenţiei. Acesta a furnizat publicului o serie de documente teoretic secrete, din care am aflat că diplomaţi din lumea întreagă făceau chestii oculte. De exemplu, din wikileaks am aflat că SUA a cerut statului nostru date biometrice pentru toţi cetăţenii români care vroiau să călătorească în ţara celor liberi.

Evident că un nenorocit pârâcios ca Assange trebuia doborât. Cum credeţi că a făcut asta cea mai mare putere din lume, ţara lui Chuck Norris şi a lui Steven Seagal? Ei bine, cu complicitatea ţării lui Ikea şi Nobel, l-au acuzat de viol. Ba nu, reformulăm, l-au acuzat de „sex pe nepregătite”.

Pedeapsa maxima pentru faptele sale este o amenda de 5000 de coroane suedeze (~2350 lei), ne spune Hotnews. Tot HN lămureşte şi ce-i ăla sexul pe nepregătite în viziunea suedezilor: sexul ăla în care faci o gaură în prezervativ sau ceva de genul ăsta.

Pe bune?

Unde eşti mă, guvernule mondial, sfat al înţelepţilor de la Sion, iluminaţi, nepotul lui Isus Cristos şi Dan Brown, ce căcat e asta? Nu tu asasinat cu laserul din Cosmos, nu turnat SIDA pe clanţă, nu trimis un James Bond să împuşte 100 de complici până să ajungă la Assange, nimic. O acuzaţie de sex pe nepregătite. Păi asta în Vaslui nu e nici măcar contravenţie, te bat poliţiştii la secţie dacă vii cu asemenea prostii.

Am impresia că şi dacă-l punea pe Emil Boc să facă ceva împotriva lui Assange ieşea o treabă mai bună. Măcar ăsta îi tăia 25% din pensie, tot era mai mult decât amărâtele alea de 5000 de coroane.

Share:

20 comments

  1. Dan1 5 December, 2010 at 11:20

    Nici conspiratiile astea mondiale nu mai sunt ce-au fost, dom’le! :))

  2. mariusrusu 5 December, 2010 at 11:58

    tot mai inteligenţi cei de la HotNews! 🙂

  3. Moroi 5 December, 2010 at 12:14

    Din câte ştiu eu wikileaks este o mare maşinărie de dezinformare care aparţine tot elitelor oculte. Nu aţi văzut câtă propagandă i se face în presa de pe TV. Cum presa e controlată, chiar până la tamponul pe care îl poartă Esca, nu v-aţi întrebat de ce se trâmbiţează aşa despre Wikileaks? ..

    Hmmm…bineînţeles că omul nu a păţit nimic, pentru că şi el face parte din conspiraţie. Oferă frânturi din informaţie în scopul unei dezinformări şi confuzii generale. Sau poate sunt eu prea conspiraţionist…Cine ştie? Oricum penibilă manevra …Cum spune comentatorul Dan1: nici conspiraţiile nu mai sunt ce erau odată. Acum se fac la vedere.

    Un filmuleţ destul de interesant referitor la teoria mea îl găsiţi aici

  4. Andrei 5 December, 2010 at 12:30

    Se pare ca se numeste “sex prin surpindere”, nu “pe nepregatite”.
    Interbarea e: cine pe cine a surprins?

  5. silavaracald 5 December, 2010 at 12:42

    @Andrei
    Pe mine, în mod sigur, că nu m-am prins încă cum stă treaba. 😀
    LE: Yupiiiiiiii, că am dat like înaintea sebrei! 😀

  6. delia 5 December, 2010 at 12:52

    mai intai si mai intai am dat like, ca mi-a placut titlul.
    De acu’, sa-l si citesc…:D

  7. delia 5 December, 2010 at 13:08

    eu-s usor dezamagita..:D
    Like din prima si direct pentru titlu, si apoi dezumflare.
    Pare-se ca articolului i-a fost peste putinta sa egaleze atractivitatea si sclipirea titlului. 😀

  8. Sare'n Ochi 5 December, 2010 at 13:57

    au surprins prezervativul ca si-a dat singur gaura. pica si teoria virginitatii. guvernul mondial trebuia sa-l scoata de la naftalina pe ion iliescu – il invata mosul pe assange cum e sa tragi din orice pozitie (mai ales din 69 la tinta cap).

  9. TheVic 5 December, 2010 at 14:32

    Marea problema este ca si romanii au ajuns sub talpa Guvernului Mondial (sau Iluminati sau Intunecati sau cum le-om mai zice) datorita sclavilor portocalii a caror vapor este comandat de “Piratul de la Cotroceni” (poate fi subiectul unei noi trilogii). Nu vedeti ca in ultima vreme FMI decide ce se intampla in Romania? Iar toate scandalurile astea din presa au rolul de a distrage atentia de la problemele reale ale lumii. 😉

    P.S. Cum spuneau mai multe comentarii: titlul e atragator, pacat ca e prea putin sex in articol… 😀

  10. cruela de vila 5 December, 2010 at 15:26

    al cui era sexu?

  11. Stephanie 5 December, 2010 at 16:19

    Cum adica “pe nepregatite”? Adica fara preludiu? Pfuai! Sa i se taie capul!!!

  12. ErRon 5 December, 2010 at 16:24

    @ Eftimie,
    Nu are omul treaba si prin Cluj, ca i-as oferi cazare!?:D

  13. Tweets that mention Surpriză: am făcut nişte sex » Daily Cotcodac -- Topsy.com 5 December, 2010 at 16:26

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Andrei Ruse. Andrei Ruse said: De cand zic eu ca treaba asta e tampita… http://www.dailycotcodac.ro/2010/12/surpriza-am-facut-niste-sex/ […]

  14. cosmin 5 December, 2010 at 16:45

    Moroi si The Vic au dreptate: e o conspiratie intre Darth Vader, Lee Harvey Oswald si Marean Vanghelie pentru o noua ordine mondiala. Si pentru un pat la Spitalul 9. Pentru toti 6 (daca-l socotim si pe Mos Craciun) :))

  15. Insignifianta 5 December, 2010 at 18:14

    Curat film suprarealist! Ingmar Bergman, mic copil.
    Da io tot nu-nteleg!
    Si nici patu’ de la Spitalu’ 9 nu cred ca m-ar ajuta prea mult.

    Sebra, de unde iti procuri FIMO-lele?, te rog eu, da-mi un semn!

  16. Oana 5 December, 2010 at 20:51

    Cred c-ar fi timpul ca Barack Obama sa iasa intr-o conferinta de presa si sa strige din toti plamanii: “Rusine, Julian Assange!”

  17. costin 5 December, 2010 at 21:21

    Mai, eu cred ca nenea Wikileaks a fost mai degraba reclamat, nu acuzat. Adica, banuiesc eu, s-a dus sa faca sex nepregatit. Probabil dotarea era mai modesta sau nu a prins o zi buna si donsoara n-a suportat afronda si l-a reclamat. Cel putin la ei unde femeile sunt mai emancipate, nu e exclus sa fi bagat vreo lege in sensul asta: nu poti vraji o fata toata seara si dupa aia, din mare crai sa te transformi in boc. Daca patasti, hop si cu amenda, data viitoare sa nu te mai bagi daca nu te tine…

  18. sabin 5 December, 2010 at 21:37

    E criza si in conspiratii…

  19. normancboy 6 December, 2010 at 04:16

    cum pe nepregatite? adica nu mai ai voie sa-ti iei nevasta umeri-craci pe masa din bucatarie in capot?

  20. Zuckerberg vs. Assange. Arbitrează Time Magazine « Blogul lui Victor 16 December, 2010 at 10:16

    […] se pare că problemele lui Assange sunt mult mai serioase decât acuzaţia de pseudoviol (“sex pe nepregătite“) a pipiţelor […]

Leave a reply