Postul nu e post destul

Recomandări de seară: Cantona, tu cu cine faci banking?

Fiindcă n-o să putem face la nesfârşit poanta cu rubrica fără poante (mă rog, noi aşa credem, că n-o să putem, deşi seară de seară nu facem altceva decât să arătăm că o putem face la infinit), trecem direct la subiect:

Eric Cantona a declanşat un protest pe internet împotriva băncilor, îndemnându-i pe francezi să-şi retragă pe 7 decembrie banii din bănci pentru a le falimenta. Aşa cum îl ştiam noi pe Cantona, ne-am fi aşteptat mai degrabă să le rupă capul câtorva bancheri, dar probabil n-a vrut să rişte un conflict cu ambasadorii BRD, care l-ar fi pus imediat la punct: „Cine morţii mă-tii eşti tu, mă? Pleacă în morţii mă-tii de-aci, până nu-l pun pe Gică să te scuipe!”.

Makavelis, altfel băiat bun, o scrânteşte rău de data asta, explicând de ce femeile se ceartă între ele mai mult decât bărbaţii prin câteva motive punctuale. Bre, motivele se schimbă mereu – problema e din fabricaţie.

Ziariştii de la GSP au auzit că Piţurcă şi-a dat demisia de la Craiova şi l-au sunat pe nea Piţi să le confirme ştirea. N-a fost cu noroc, dar asta nu l-a descurajat pe Tolo să scrie un editorial în care se întreabă de ce, dacă nu e adevărat, lui i se pare că e?

V-am mai spus că ziariştii sportivi sunt şansa fotbaliştilor să pară deştepţi?

Share:

19 comments

  1. N.A. 22 November, 2010 at 21:11

    Makavelis ala sa se duca sa discute cu Elena Carstea.. :))

  2. natasha 22 November, 2010 at 21:12

    Psst! Ambasadorii injuratori nu e de la BCR. E de la BRD. 😀

  3. admin 22 November, 2010 at 21:13

    @natasha: mersi frumos, am corectat.

  4. anndryusha 22 November, 2010 at 21:13

    Io i-am retras demult. I-am și cheltuit. Mă duc și eu pe 7, poate mai pică ceva de la alții…

  5. Dan1 22 November, 2010 at 21:17

    @anndryusha
    “Ma duc si eu inarmat si cu o cagula pe fata”, poate mai pica ceva de la altii, nuuu? =))

  6. anndryusha 22 November, 2010 at 21:40

    @Dan1: Mergem să vedem cu cine fac alţii banking… =))

  7. sebra 22 November, 2010 at 22:12

    Ce aud aici?? Vrea cineva să falimenteze BRD-ul?? Pe ei! Pe ei! Pe mama lor! =))
    Poate schimbă şi ei bancomatele alea =))

  8. Gauriolul alb 22 November, 2010 at 22:37

    :))))))))))))))) Eric e ăla care i-a kung-fu-rit o scatoalcă unuia care nu-i era fan… p-asta o stim bine. Ce ştim mai puţini, e ca omul e şi actor, pe bune, aşa că, după ce-l bârfim, îl lăsam dracului, cum ar fi spus un poet care ţinea cu Craiova. Dacă era român, singurul rege francez al câtorva englezi, Cantona ăsta, ar fi fost cel mai bun fotbalist dintre actori.
    Despre boicotarea băncilor, chiar are dreptate, că şi io mi-aş retrage datoriile din banci, aşa, de-al naibii, ca să le falimentez odată, mama lor de hrăpăreţe care dobândesc oameni !
    Că femeile s-ar certa mai mult între ele… Hait! Să ne uităm la titlu ! Ce titlu-i ăsta, bre ? “De ce femeile se ceartă între ele mai mult decât bărbaţii”. De aici, deducem că un ochi atent, a observat că bărbaţii se ceartă singuri, mai puţin decât se cearta femeile între ele, nu ?
    Dacă o femeie are un coş pe faţă şi nu va reuşi să-l mascheze cu vopsele, se va împăca, fiind convinsă că e cel mai reuşit coş de 3 puncte din istorie.
    Cică nişte ziarişti au auzit că Piţurcă şi-a dat demisia, iar el nu şi-a dat-o. E normal. Că şi pe Steaua, azi o vedem, (o mai şi auzim), şi nu e. Dar dacă Piţurcă şi-ar fi dat demisia, care fotbalişti ar fi avut şansa să pară desştepţi ? Se sparie gândul…

  9. Tweets that mention Recomandări de seară: Cantona, tu cu cine morţii mă-tii faci banking? » Daily Cotcodac -- Topsy.com 22 November, 2010 at 22:45

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, sebra. sebra said: Recomandări de seară: Cantona, tu cu cine morţii mă-tii faci banking? » Daily Cotcodac http://bit.ly/acrZGf […]

  10. Radu Vasile 22 November, 2010 at 22:59

    Ce imi place ultima remarca, ca si cum faptul ca cineva a mai folosit acelas lucru, va asigura pe voi ca chiar e o gluma buna.
    Nu Jiulius, nu e! Tot ce ai reusit prin folosirea aceluiasi titlu e ca acum poti sa dai vina pe ala si sa zici
    “E asa de proasta gluma asta, fiiindca ala a facut-o”.
    🙂
    Hai baieti, hai ca se poate!

  11. karmapolice 22 November, 2010 at 23:56

    Cantona ruleaza fin cu chestia asta…io particip..va dati seama ce tare ar fi sa falimentam bancile like…foreva???

  12. george 23 November, 2010 at 02:47

    sloganul bcr e ”furam la fel”?

    femeiele se pot certa si fara motiv

  13. ErRon 23 November, 2010 at 04:31

    @george
    Cum sa se certe fara motiv???
    Intotdeauna exista un motiv, dar uneori e prea subtil ca voi, astia cerebralii, sa-l detectati!:D

  14. Sare'n Ochi 23 November, 2010 at 07:39

    ambasadorul BRD il cheama pe Piturca (Piti), mai degraba, sa recupereze prin metoda barbut (babaroase) banii de la Cantona si sa-i redepuna.

  15. Dan1 23 November, 2010 at 09:41

    Beeey, aseara articolul asta avea alt titlu! =))

  16. delia 23 November, 2010 at 09:46

    e evident ca cristiano ronaldo are curu mai misto pe tocuri decat brad pitt. asta nu e motiv de cearta.

  17. dyers_eve 23 November, 2010 at 13:31

    Ba, da’ intelijent ii frantuzul ista de CartonA, de ma mir ca-l mai incape muma Terra ! La fix mere masura propusa de el cu socealizmu’ lu’ Maradona !
    Io ii doresc sa convinga cat mai multi franceji sa-si scoata banii din banci pe 7. Sa vezi dupa aia ce injuraturi isi ia de la compatriotii lui care aveau economii la banci, si de la aia care or sa ramana someri pentru ca or sa le falimenteze angajatorii. Abia astept!

  18. Sebi 23 November, 2010 at 15:08

    Cantona asta are o idee buna care se va incheia cu rezultate nesatisfacatoare 🙂 Ei (vreo 15.000) o sa se duca sa scoata banii, banca o sa le ia comision, ei o sa injure de mama focului banca. Toata lumea castiga (adica banca)!! 🙂

  19. Ramses3 23 November, 2010 at 17:38

    pai cica Nadia, Ilie si Gica sunt ambasadori si-n Franta, imbracati in mosi craciuni

Leave a reply