Postul nu e post destul

Daily Cotcodac Special

Mi-ar fi placut ca domnisoara aia reporter care l-a intervievat pe Ionut Lupescu la cald sa-l intrebe ceva de genul: “Noi, tata, ne-am saturat de Piturca pana peste cap. Tu nu?”. Dar ea nu l-a intrebat asta, i-a pus o intrebare din matematica: “Credeti ca mai avem sanse la calificare?”.
As fi vrut, de asemenea, ca baiatul ala reporter care a facut interviul la cald cu Piti sa-l intrebe cam asa: “Ba, toti schiopii Europei, cum ne prind acasa, cum ne dau trei boabe. Tu nu-ti reprosezi nimic? Nu ti se pare ca esti prost de mori, ca din tribuna asa se vede?”. Dar nu, baiatul rotofei l-a intrebat ce sanse crede ca mai avem la calificare.
Si ultima intrebare pe care as fi vrut s-o aud, adresata domnului Cocis: “Ba, tu intelegi ceva din ce joci, ca noi n-am prins spilul?”. Insa reporterul rotofei l-a intrebat altceva, stiti voi ce.
Sa mai spuna cineva ca fotbalistii sunt prosti. Stiti ce-au raspuns toti? “Matematic, mai avem sanse”.
Ai dracu’ tocilari, astia chiuleau de la ora de sport cand erau mici si bateau cartea in curtea scolii.
Oh, domnule Piturca, daca-l vedeti vreodata pe unu’ Lobacevski, sa-i spuneti ca noi, iubitorii de fotbal din Romania, il bagam in aia ma-sii!

Share:

17 comments

  1. Robintel 30 March, 2009 at 12:53

    Dacă nişte fotbalişti ne vorbesc de şanse matematice îmi dau seama care sunt acestea… :))

  2. db 30 March, 2009 at 13:22

    La 0-1 ma gandeam sa(-ti) bag un comentariu gen “cu 2 ‘olteni’ in teren n-avem cum sa jucam bine, frate!” si sa vad ce mi se raspunde (era intrebare cu dichis 😉 ). Apoi a venit golul de 0-2 … Doreleeeeeeeeeeeee …
    Te legi de Cocis? Costea si Dorel crezi ca au inteles de ce se afla in teren? Care e urmatorul turneu final, ca pe asta din 2010 l-am lamurit?

  3. JULIUS 30 March, 2009 at 13:31

    @db: ma, nu vreau sa par subiectiv, dar Dorel a jucat bine in repriza a doua, la mijloc. era singurul mijlocas care vedea jocul, n-a gresit o pasa. da’ daca Piti i-a aranjat in teren de nu stiau care pe unde sunt…
    iar Costea nici la Craiova n-a jucat nimic pe dreapta, cand a facut Napoli experimente. io iti garantez ca nici Laca in zilele lui bune nu facea nimic pe partea cealalta (stanga, in cazul lui).
    fotbalisti care joaca pe mai multe posturi nu-s prea multi. greseala lui Costea, de pilda (si a lui Codrea), a fost ca n-a avut vana sa-i spuna lui Piti ca nu joaca pe dreapta si ca mai bine face tusa decat sa se faca de cacat.
    oricum, nimeni nu stia ce-i cu el pe teren, jucau ca pe vremea lui Halagian, focu’ la ei 😀

  4. 4mall 30 March, 2009 at 14:22

    Eu am fost unul dintre fraierii care au stat 4 ore in frig ca sa ii vada pe baieti diRECT pe stadion. Nu stiu cum s-a vazut la teveu, dar sa va prezint vizuina mea de ansamblu:
    Lobont a facut miscari de incalzire absolut incontinuu (exceptand fazele cand lua gol).
    Dorel s-a miscat extraordinar, ca dovada ca a dat goluri pe unde a prins. Codrea a fost de departe cel mai bun jucator. Al Serbiei.
    Cocis a alegat enorm, dar a dracu’ minge fugea de el ca Piturca de tamaie.
    Tamas si Radoi, oameni cu suflet mare, vazandu-l pe Lobont cum se chinuie s-au chinuit sa-l tina incalzit si cum venea mingea la ei, cum i-o pasau.
    Mutu si Marica, prieteni de reclame cu Lobont, si-au aratat si ei aprecierea fata de Pisica Nationala jucand de fiecare data cu fata la ea si cu spatele la sarbi.
    Costea era atat de fericit ca e la nationala ca nu-l mai interesa mingea decat ocazional.
    Rat si Contra au fost printre putinii care nu au stiut ca de fapt meciul era blat, incercand cu tot dinadinsul sa alerge si inspre poarta sarbilor. Ba chiar, Gurita, prins de mirajul fotbalului, a avut tupeul sa si dribleze doi jucatori.Bine ca nu i-a molipsit si pe ceilalti romani, ca poate incepeau aia sa joace naibii fotbal, ca si asa sarbii ne bateau obrazul in tribuna. Bine, si jandarmii nostri tot in obraz au dat, dar asta e alta poveste.

  5. Narcis Drejan 30 March, 2009 at 14:28

    Julica, mai avem tata sanse la calificare?
    Julica, are Craiova sanse sa castige campionatul?

    Dupa cum vezi s-au pus intrebari grele :-j:-j=))=))=))…asa sunt si astia pe aici, de la TV, cand pierde Craiova intreaba: Cu ce a fost echipa X mai buna decat Craiova? Cand bate Craiova: a fost Craiova mai buna? E ca si atunci cand prostii l-au ars pe rug pe Galilei, desi dobitocii stiau ca pamantul se invarte. Eu cred ca ar trebui ca nea cornel dinu sa le tina o prelegere istorica jucatorilor, sa le vorbeasca despre cum am fentat noi istoria si cum am mintit si fotbalul la nivel de echipa nationala. In afara de momentul SUA 1994, cu mici exceptii, vezi meciurile contra Angliei, in 98 la Mondiale si in 2000 la Euro, ce dracu’ a jucat nationala asta?

  6. 4mall 30 March, 2009 at 14:31

    Julica, pentru tine in exclusivitate, iti redau vorbele unui microbist care a stat pe langa mine in tribune:
    Costea, fir-ai al naibii, cand a jucat Craiova cu Faru’ mi-ai stricat ziua, acum imi strici ziua iar, ce-ai mai baiatule cu mine? Ti-am facut eu ceva?
    Achiesez…In rest, Craiova inca mi-e simpatica…

  7. JULIUS 30 March, 2009 at 14:39

    @4mall: esti si tu pe messengerul ala, sa-ti zic ceva?

  8. PZoid 30 March, 2009 at 14:50

    Stimabile “cotcodac”,

    Doar nu te astepti ca vre-un reporter nesemnificativ sa isi permita sa deranjeze actorii nostrii. Adica de mai bine de 5 ani, la stimata televiziune, nu am vazut nimic altceva decat filme de lung metraj, PROST regizate. Drept urmare am renuntat sa mai urmaresc aceste seriale.

    Si nu cred ca te deranjeaza neaparat intrebariile repetitive la sectia de sport … ci faptul ca este o restrictie asupra numarului de cuvinte ce pot exista intr-o intrebare adresata “live” (as presupune pt ca este pt a nu trezi vre-un nou poet national din echipele de fotbal).

    Atata timp cat inca se mai cumpara miere cu gust de sare si zboara porci pe la televizor … nici nu imi bat capu sa mai platesc factura de cablu. Daca vreau doza de simplitate si inactivitate cerebrala imi fac bagaju si ma duc la ai batrani la sat, macar este aer curat.

    Cu stima,
    PZoid

  9. 4mall 30 March, 2009 at 15:07

    sunt… zi tu primul
    , ca eu nu stiu adresa ta

  10. ferdinand 30 March, 2009 at 15:17

    Am pierdut! Asta e!

    Mai…dar ce le-am mai tras-o la columbieni:
    http://www.youtube.com/watch?v=gVR4gB97TQ8

  11. Laur 30 March, 2009 at 18:51

    Matematic vorbind, urmatorul mondial e in 2014 😉

  12. 4mall 30 March, 2009 at 19:29

    Pai matematic vorbind, daca e sa ne luam dupa expresia “un Dobrin sau un Hagi se nasc o data la 100 de ani”, cand ar fi urmatorul Mondial? Matematic…

  13. Ferdinand 30 March, 2009 at 21:37

    Matematic vorbind, ar trebui demis consilierul sportiv de la echipa nationala.

  14. 4mall 30 March, 2009 at 21:50

    @Ferdinand: pai ala ce vina are bre?

  15. Ferdinand 30 March, 2009 at 22:02

    @4mall: asta-i mai cu dichis, trebe sa recunosc…

    Probabil o sa intelegi totul dupa CFR-Vaslui. 😉

  16. parintele 30 March, 2009 at 23:20

    mai avem o pwla sanse de calificare

  17. Che Guevara 7 April, 2009 at 03:49

    Daca personaje precum Cornel Dinu au ajuns sa ne dea lectii la TV nu te mira ca fotbalul este asa cum este in Romania. Daca o televiziune imbecila ca ProTV aajuns sa fie nr.1 in Romania nu te mira ca procentul idiotilor din tara asta e atat de mare. Daca un ziar ca Prosport inca mai exista pe piata nu te mira ca sportul romanesc se face mai mult in presa decat pe terenuri sau in salile de sport.

Leave a reply