Postul nu e post destul

Mâţa care naşte căţei vii

În caz că vă plictiseaţi (presupun că la ora asta sunteţi deja la serviciu, deci sunt mari şanse să am dreptate), iată ce aflăm de dimineaţă de la Realitatea, cel mai quality site de ştiri (practic e atât de quality că ar putea să folosească sloganul Uite, frate, cât de quality suntem!) : o pisică a născut un căţel. Bun, sunt convins că nu credeţi o iotă, nu atât fiindcă ar fi imposibil biologic, ci din cauză că nu s-a zis nimic despre asta aseară la domnul Dan.

Totuşi, potrivit Realităţii, savanţii americani sau gruzini (nu ne-am putut da seama care dintre ei, dat fiind că minunea naturii s-a petrecut “într-un sătuc din Georgia” ) confirmă ştirea şi au o ipoteză serioasă. Spre deosebire de localnici, oameni fără carte, care cred că pisica a făcut sex cu un câine (mda, deci e destul de clar că e vorba de Georgia din sudul Statelor Unite), oamenii de ştiinţă afirmă că “puiul arată astfel pentru că mama sa ar fi fost expusă radiaţiilor”. În acelaşi spirit ştiinţific, presupunem că dacă pe mamă o muşca un păianjen radioactiv, năştea Spiderpisica iar dacă pe mamă şi pe tată îi împuşca un răufăcător, puiul ieşea Batpisica.

Totuşi, ar mai fi o ipoteză ceva mai plauzibilă decât cele cu cuplul interrasial şi cu radiaţiile: pur şi simplu, pisicii i s-a părut că nu primeşte suficientă atenţie şi a făcut ceva în sensul ăsta.

UPDATE: Fidelul nostru cititor Dan ne-a oferit, ca de obicei, o explicaţie mult mai bună (şi demnă de numele pe care-l poartă): pisicii i-a fost schimbat puiul la maternitate.

Nu plecaţi de pe site! Ceva mai târziu, medicul-aventurier Şendroiu înfruntă balenele doar pe Daily Cotcodac!

Share:

39 comments

  1. boga 28 July, 2010 at 08:28

    Ai uitat sa zici SENZATIONAL!

  2. Ciprian 28 July, 2010 at 09:03

    Pe realitatea.net stirea e trecuta in categoria: Fun & Monden. Poate ca titlul trebuia sa sune cam asa: 1. “Hamotanii/Piscateii” sunt animalele de companie cele mai indragite de copii/vedete. 2.Criza vă plictiseşte? Distrati-vă cu piselul/căţoiuil Grivei. 3. Recomandare TV: Ultima comedie 3D cu Jim Carrey: Căţelul lu’ pisi.
    Concluzia e simpla, si un om politic competent de pe la noi ar fi putut-o enunta, “Undeva, candva, cumva, ceva s-a intamplat”

  3. lulu 28 July, 2010 at 09:22

    OK
    Poate ca din cand in cand ne mai luam de doctorul sendroiu. Si poate ca nu avem toate chiar patruzecisicinci de kg, la un metru saptezeci, dar chiar BALENE????? Ca eu cam asta am inteles din promo….

  4. obsidian 28 July, 2010 at 09:28

    Nu seamana cu un caine, e chiar un caine. Si da, cred ca pisica a vrut sa iasa cu ceva in evidenta si a facut schimb de pui cu cateaua care nascuse si ea recent. Intelegerea a fost sa apara pisica prima cu puiul de caine, sa fie filmata, pozata, etc, pentru ca, dupa cum bine stim, cainii sunt mult mai modesti si nu latra dupa celebritate. In curand o sa apara si cateaua cu puiul de pisica si atunci se va vedea clar inselatoria (asta daca nu cumva pisica a avut grija sa stearga toate urmele).

  5. Dan 28 July, 2010 at 09:35

    Cred ca i-au schimbat pisoiul la maternitate!

  6. funnydetot 28 July, 2010 at 09:38

    pai ma, de-aia-s savanti, sa gaseasca explicatii savante, cu radiatii, cu fizica cuantica, de-lea grele. nu prostii de-stea ca grivei i-a tras-o lui pisi 🙂

  7. Pirca 28 July, 2010 at 10:07

    @lulu
    Ce anume, din tot ce ai citit pana acum pe DC, te face sa crezi ca suntem misogini? E vorba chiar de cetacee.
    @obsidian
    Din spusele tale deduc ca totusi a fost povestea cu pisoiul Grivei si la OTV
    @Dan
    Unde erai cand aveam nevoie de o poanta decenta la finalul textului?

  8. lulu 28 July, 2010 at 10:32

    @Pirca
    Voi? Ca sa fiti misogini, ar trebui sa credeti ca femeile sunt oameni, nu unitate de masura pentru vopsea. Deci nu se pune problema.

  9. anndryusha 28 July, 2010 at 10:34

    Iar cutia cu nisip să aibă marginile joase, că dacă nu reuşeşte să iasă la timp se transformă în SandCat şi n-o mai poţi da afară din casă când ajunge prea bătrână şi nu mai prinde şoareci… :))

  10. cosmin 28 July, 2010 at 10:49

    nu e mare scofala. mai grav va fi cand or sa descopere ca numitul catel nu latra ci cotcodaceste. zilnic :))

  11. andreic 28 July, 2010 at 11:13

    Cristoiu scrie pe aici? Ca el a inceput cu astea acum multi ani.

  12. sebra 28 July, 2010 at 11:16

    @cosmin,
    :))

    @Dan,
    Te grăbişi tu fuga cu explicaţia! Mureai dacă te mai abţineai şi lăsai să mai crească suspansul?? I-ai stricat şi emisiunea domnului Dan! Acum tre să-l aşteptăm pe Doc şi cine ştie când ajunge textul.

  13. Ciprian 28 July, 2010 at 11:20

    Silavaracald si Miorlaupufos de ce nu comenteaza azi ontopic pe dailycotcodac? Sau macar Arsulici, ca el tre sa stie.

  14. 4mall 28 July, 2010 at 11:44

    @Ciprian: Articolul incepe asa: “În caz că vă plictiseaţi”. Deci, treaba e clara: Ei NU se plictisesc (asa, ca noi)
    @Sebra: Mai, tu mai vrei ceva de la mine, sau nu?

  15. Toto 28 July, 2010 at 11:54

    @sebra doctoru are la Julius texte trimise cat pentru o enciclopedie,dar tiranul le publica doar dupa ce le mai strica el putin. 🙂

  16. Savantu' 28 July, 2010 at 11:55

    1. Link-ul contine ” in sua “, deci nu e in Georgia-Gruzia, ci in aia din SUA.
    2. Cea mai plauzibila ipoteza e dorinta de publicitate (si bani) a stapanului pisicii; nu de mult erau tot in SUA unii care au alertat toate autoritatile, ca le-a plecat copilasul cu un balon cu heliu; ala era bine mersi ascuns prin pod (si parintii stiau), parintii aveau nevoie de bani de pe la TV-uri, dar pana la urma au platit ei amenzi (nu stiu dac nu si ceva parnaie)

  17. sebra 28 July, 2010 at 11:55

    @4mall,
    Degeaba vreau eu, dacă până şi ăia de la KFC s-au pus împotrivă, cu sosul lor de usturoi cu tot! :))

    @Toto,
    Păi şi crezi că aşa mult îi ia lui Julius, să facă asta ? :))

  18. Ciprian 28 July, 2010 at 12:03

    @4mall Adrian Calarasu de ce nu mai scrie pe DailyCotcodac? Sa se mai plictiseasca si el.

  19. Adi 28 July, 2010 at 12:08

    Poate era vorba totusi de o mama surogat . Un cuplu canin infertil care-si dorea neaparat urmasi o fi angajat-o . Nimic spectaculos , se practica . Sau mata dorea copii , dar fara obligatii , si cei de la banca de sperma au incurcat borcanele (sau eprubetele) .
    Nu vedeti cat de misogini sunteti ? Orice incercare a femeilor de a se emancipa , inclusiv in chestiuni legate de procreere , este analizata pe toate fetele , ironizata , supusa oprobiului public … Misogini ! Chiar si doctoru’ , de ce vorbeste de o balena , de ce nu de un balen ? E clar , asadar : misoginilor .

  20. lichu 28 July, 2010 at 12:15

    Juliuse, patroane, ai bagat in balarii groparu.ro
    Iti da omul cheile de la casa si tu te …
    Warning: require_once(/home/groparu/public_html/wp-load.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/groparu/public_html/wp-blog-header.php on line 12

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/home/groparu/public_html/wp-load.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/groparu/public_html/wp-blog-header.php on line 12

  21. M3bis 28 July, 2010 at 12:23

    @lichu
    E de la “ei”!!!

  22. Pirca 28 July, 2010 at 12:28

    @Savantu’
    Oi fi matale savant, dar te-ai uitat la clip? E de pe RIA Novosti (agentie de stiri rusa) si stapanii pisicii Grivei sunt niste tarani in trening si cu basti pe cap care stau pe banca pe o ulita plina de glod. Daca e in SUA, cum scrie in URL, inseamna ca recesiunea i-a afectat pe americani mai rau decat credeam.

    @lichu
    Nu e de la noi, e de la groparu. Incearca sa vezi si partea pozitiva a situatiei: acum ai mai mult timp sa citesti Daily Cotcodac

  23. lichu 28 July, 2010 at 12:45

    Eram doar curios sa vad ce a prins groparu.
    @Pirca: de ce nu il puneti si pe Eftimie la munca sa distribuie ziarul DC in Brasov? Cere prea multe beri?

  24. Dan 28 July, 2010 at 13:08

    @Pirca si @sebra
    Scuze, dar nu m-am putut abtine =))
    Oricum, acu’ vreun an am primit pe mail una mult mai tare intitulata “pui sau gustare” sau ceva…
    Era cu o tigroica de la un zoo de undeva, careia îi murisera puii dupa nastere si ea era trista si nu mai mânca (ca Miorita). Ingrijitorii au zis sa-i gaseasca niste pui pe care sa-i alapteze si sa aiba o ocupatie sa nu moara de lingoare (sau cum îi zice). Doar ca tot ce i-au putut gasi, au fost niste purcei de lapte si si-au zis, “cum tot nu are pofta de mâncare”… Au îmbracat purceii in niste cârpe de-alea gen Tarzan, galbene cu dungi negre si i-au dat tigroaicei. Ei si ce credeti!?
    … dar vad ca m-am cam intins cu comentariul, asa ca o sa continui in comentariul urmator :))

  25. nonick 28 July, 2010 at 13:38

    @lichu
    Anul trecut a prins un virus groparu.ro in timp era in concediu in Delta (JS/FakeIA.Trojan:JS/FakeIA). O fi de la tantarii de pe balta. Ar mai fi o ipoteza, poate doamna Groparu n-a fost de acord cu ultima postare, cum ca ea l-ar fi trimis la pescuit, si a luat un ciocan si-a dat in hard.

  26. 4mall 28 July, 2010 at 13:39

    @Dan: Nu te-ai prea uitat la Teleenciclopedia. Exprimarea corecta e “continuarea in episodul viitor”.

  27. Dan 28 July, 2010 at 13:53

    @4mall
    Asa, asa! =))

  28. Ciprian 28 July, 2010 at 14:13

    @4mall
    Sau “dar mai multe despre toate acestea vom afla in episodul viitor”
    Ori :)) “ce se va intampla veti afla in editia viitoare a Teleenciclopediei”

  29. Savantu' 28 July, 2010 at 14:25

    @Pirca
    Mea culpa, nu m-am uitat pe clip. Asa ca suspansu’ persista?
    Si chiar, a prins ceva Groparu?

  30. Dan 28 July, 2010 at 14:55

    Când ziceam sa nu va mai fierb, na! Mi-a cazut netu’ :))
    Asa ca uitati-va aici: http://funkydowntown.com/weanling-pigs-in-tiger-stripes-to-imitate-tiger-cubs/ si aici: http://www.truthorfiction.com/rumors/t/tiger-pigs.htm
    =))

  31. Iepurasul Isteric 28 July, 2010 at 16:05

    the pussy used doggy style….and the result are… :))

  32. Altu 28 July, 2010 at 16:30

    Om fi evoluat de la ‘toti barbatii sunt porci’ la ‘toti barbatii sunt caini’?

  33. cato 28 July, 2010 at 18:14

    parca v-am spus bancu’ cu originea francezilor?

  34. Stephanie 28 July, 2010 at 22:11

    :)) “update-le” face tot banii…

  35. Dan 28 July, 2010 at 22:28

    @Altu
    Sau “porci de caini”? =))
    @cato
    Nu! Spune-ni-l!

  36. Silavaracald 29 July, 2010 at 11:29

    @Ciprian
    Ete ca comentez si eu, sa nu zici ca-mi las neamurile la greu.
    Sa fie clar: matzele nu fata catzelusi. Uneori, infiaza din zonele calamitate, ori cum nu duceam lispa de asa ceva in ultimul timp… 😉

  37. Marghiolita 30 July, 2010 at 08:06

    @Silavaracald
    Ei, cum sa nu fete mâtele catei ? O stire asemanatoare, insotita si de o poza, a aparut in urma cu “x” ani in revista Cutezatorii ! (Dupa vârsta mea, daca-l calculez pe “x” ar fi cam spre 40 de ani.) Si nu era vorba de vreun “accident” ci de o experienta stiintifica : “oamenii de stiinta de nu’s unde au reusit…” ! Iar javrele mieunau si aveau gheare retractabile, ca mâtele (si, mai nou, ca pixul 🙂 ) !
    Totul e posibil, bre, de când cu injineria jenetica 🙂 !

  38. Dan 30 July, 2010 at 08:28

    @Marghiolita
    Daca era in Cutezatorii, erau “oamenii de stiinta sovietici” :))

    Si mi se parea mai de efect o stire de genul: “o hamsterita a nascut un elefantzel viu” =))

  39. Mihai 17 August, 2010 at 15:09

    @Dan: Iti dai seama ce gaura….

Leave a reply