Postul nu e post destul

Un nou sport extrem: mersul la grădiniţă

Radu Pircă

Ciuhulescu-CancanFiindcă azi editorii Realităţii nu şi-au făcut treaba şi nu mi-au oferit ştiri quality precum „Urmărire ca-n filme la singurul semafor din Paşcani!” sau „Senzaţional! Un pârş albanez de stâncă îşi apară vărul de gradul III de atacurile condorilor” (dacă nu v-aţi dat seama, nici măcar nu am răsfoit vreodată „Fauna Albaniei”), a trebuit să citesc Cancan.
Mă rog, am văzut o mulţime de sâni de vedete, inclusiv pe ai lui Botezatu, am aflat că Dani Oțil ține minte orice fund la fel cum alții memorează Iliada sau Luceafărul (doar că mult mai gay, se pare) și că tâlharul de la Piraeus s-a plimbat pe stradă 20 de metri cu banii într-o sacoșă (ce putea să pățească? Să-l tâlhărească cineva?). Ce mi-a atras însă în mod special atenţia a fost experienţa plină de adrenalină prin care a trecut Roxana Ciuhulescu.  Citez: „Roxana Ciuhulescu a trait senzaţii tari. A stat ascunsă două ore într-o grădiniţă”.
Da, e vorba de aceeaşi Roxana Ciuhulescu care se dădea cu maşina cu 500 de kilometri pe oră, sărea cu paraşuta, făcea scufundări subacvatice, ski nautic şi poza goală în Playboy (aţi dat click, nu? Îmi pare rău, dar altă soluţie n-aveam ca să mai aduc cititori şi pe articolele de cultură). Vă daţi seama cât de dezabuzată trebuie să fie femeia asta de sporturi extreme dacă pentru ea senzaţii tari înseamnă să se ascundă în spatele unor ursuleţi de pluş la grădiniţa fiică-sii şi să se uite la copii cum beau lăptic? Cum i-o fi povestit seara lui bărba-su? „Ce-ai făcut azi, iubita? Ai fost la bungee-jumping pe Caraiman?” „Nu, că mi-au zis fetele de la coafor că e o plictiseală. M-am dus la grădiniţa la aia mică.”  „Tu vorbeşti serios? Eu n-aş fi avut curajul”. „Băi, deci ştii cum e? Adrenalină pură! Când s-au dus să-şi facă somnicul de după-amiază după ce s-au jucat cu cuburile, am crezut că explodez, aşa mare era tensiunea! Niciodată n-am mai simţit aşa tare că trăiesc viaţa la extrem. Oricum mai mult de două ore n-am putut rezista fără antrenament, am simțit că cedez, organismul meu îmi spunea că e la limită.” „Bravo, iubita, dar să nu mai faci din astea, te rog eu, că nu vreau să te pierd!”

Share:

11 comments

  1. presacaopra(v)da 12 May, 2010 at 16:01

    Nici gradinitele nu mai sunt ce-au fost odata…

  2. anndryusha 12 May, 2010 at 16:32

    Şi nici măcar nu-i redactată cum trebuie, ştirea. Corect era:
    “A ales să trăiască senzaţii tari…”, doar e vedetă, nu o gospodină oarecare căreia i se întâmplă diverse lucruri, independent de voinţa ei. Diletanţii!… :))

  3. Adi 12 May, 2010 at 16:40

    Nu-ntelegeti nimic . Pai Roxana Ciuhulescu … intr-o gradinita … doua ore ? Nu va spune nimic ? Hai , mai , oameni buni , da’ gradinitele alea sunt pentru copii de 1.10 m , cat de inalte credeti ca sunt ? Va imaginati in ce pozitie a stat Roxana saraca doua ore ? Daca nici asta nu e sport extrem , apai ce altceva e ?

  4. N.A. 12 May, 2010 at 18:31

    Ehe.. razi, tu, razi… da’ ia sa stai cu fi-miu al mare vreo 2 ore ( cand e obosit sau agitat) si dup-aia sa te vad ce mai zici de sporturi extreme! :))

  5. mifty 12 May, 2010 at 18:41

    @N.A. … stai… că vine şlvc cu poveştile ei de groază, şi-o să ţi se pară al tău tablou, sau producţie semnată “rodin”!!! ;))

  6. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Un nou sport extrem: mersul la grădiniţă -- Topsy.com 13 May, 2010 at 10:01

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC. JuliusDC said: Daily Cotcodac» Un nou sport extrem: mersul la grădiniţă http://bit.ly/9ThRon […]

  7. Pavel 13 May, 2010 at 10:23

    Pai, femeia a stat domn’e, ce sa faca? Voiai sa plece si sa o sune aia de la gradinita ca a ei copila are concert prelungit? :))

  8. Silavaracald 14 May, 2010 at 11:43

    @mifty
    Ai mei plus al mare al N.A.-ei ar face treaba mai buna decat o unitate de jandarmi iesiti sa cafteasca pensionarii! 😉

  9. Stephanie 15 May, 2010 at 18:47

    bai, deci lasati kkt-urile si ascultati ce zic N.A. si slvc ca “STIE” fetele…

  10. M3bis 15 May, 2010 at 19:00

    Eu nu mai zic nimic. La cât de terorişti sunt ai mei, îmi dau seama prin ce-a putut trece sărmana. Sărmana Roxana. Eu abia aştept să se facă dimineaţă, să o şterg de-acasă… Şi-s numai doi.

  11. Mihai 10 June, 2010 at 10:49

    @M3bis: Sarmana Roxana? Sarmanii de la Cancan…nu mai au ce publica…

Leave a reply