Concursuri

În decembrie, pe Daily Cotcodac: cărţi, un premiu surpriză, un serial excepţional şi tradiţionalele nostre mânăreli

Se apropie Crăciunul şi presupunem că sunteţi perfect conştienţi că anul ăsta n-o să pupaţi nici o primă (ne adresăm, evident, doar cititorilor care încă au un loc de muncă; ceilalţi oricum nu ne mai pot citi, pentru că n-au mai avut bani să-şi plătească netul). În condiţiile în care avem un preşedinte aşa cum îl ştim, guvern n-avem deloc (mă rog, dat fiind cum arăta ultimul guvern, ăsta nu e neapărat un lucru rău), iar împrumutul de la FMI e încă departe, probabil suntem singurii în măsură să vă dăm o veste bună: Daily Cotcodac duduie. (nu, Pircă, asta nu înseamnă că o să încep să te plătesc; ştii bine că, dacă e plătit, omului îi stă capul numai la bani şi nu se mai poate concentra ca lumea la muncă).

Pentru că Daily Cotcodac duduie, concursurile vor continua pe toată durata lunii decembrie. Săptămâna viitoare vom începe un nou concurs, care va avea cel mai mare premiu din istoria revistei noastre (nu vă spunem încă despre ce premiu e vorba; oricum, vă sfătuim să nu ţopăiţi ca proştii de bucurie în timp ce noi mânărim rezultatele). De asemenea, concursul VSFT? va ridica şi el valoarea premiilor: diseară vom pune la bătaie albumul “Pământul văzut din cer”, apărut la Editura Univers, un album absolut senzaţional de fotografie (vă puteţi face o idee vizitând site-ul lui Yann Arthus-Bertrand, autorul fotografiilor – www.yannarthusbertrand.org). Iar săptămâna viitoare vom oferi cel mai cunoscut roman al lui Alexadr Soljeniţîn, “Arhipelagul Gulag” . Şi tot săptămâna viitoare, vom scoate la concurs mai multe cărţi din colecţia Enciclopedica a Editurii Univers, odată cu un nou serial original Daily Cotcodac – istoria cotropitorilor răi ai acestor meleaguri, care stricau tot ce strămoşii noştri construiau cu proverbiala lor hărnicie (din primul episod, redăm acum doar declaraţia femeii de serviciu a voievodului Menumorut: “Cotropitori? Porci, dom’le, nu cotropitori”). Autorul acestui serial este Radu Pircă, iar teaser-ul va apărea mâine.

Vă mai spunem că site-ul Editurii Univers nu e gata, încă se lucrează la el, motiv pentru care secţiunea “Comenzi online” nu e momentan funcţională. Totuşi, cele mai multe titluri pot fi deja văzute şi aveţi şi preţul afişat. În cazul în care vreuna dintre cărţile prezentate de noi vă face cu ochiul (şi nu o puteţi câştiga din cauza corupţiei generalizate de pe Daily Cotcodac), o puteţi comanda la adresa comenzi@edituraunivers.ro, sau ne puteţi scrie chiar nouă, la tocilardc@gmail.com.

Rămâneţi pe Daily Cotcodac, site-ul poporului, pentru că la noi măcar ştiţi ce pierdeţi.

Share:

27 comments

  1. Bulina Neserioasa 9 December, 2009 at 16:51

    Ati inceput cam multe seriale si nu le-ati terminat.
    Neseriosi, domne..

  2. Claudiu 9 December, 2009 at 17:14

    Alexadr Soljeniţîn, “Arhipelagul Gulag” -> cadoul meu de craciun 😀

  3. Ciprian 9 December, 2009 at 17:28

    Julica, daca nu castig, ma da mama afara din casa. Vreau premiul ala mare ca sa o mai imbunez. O sa citesti despre mine in Obiectivul de Vaslui: “Criza face inca o victima in randul somerilor. Politistii vasluieni sunt in alerta sa dea de urmele ucigasului in serie.”
    Vezi cu.m manaresti concursul.

  4. dc 9 December, 2009 at 17:42

    @Claudiu: Nu-i cam trista cartea aia pentru perioada asta?

  5. theheartcollector 9 December, 2009 at 17:50

    Oare de unde ți-a venit ideea de “teaser”? 😛

  6. Tweets that mention Daily Cotcodac »  În decembrie, pe Daily Cotcodac: cărţi, un premiu surpriză, un serial excepţional şi tradiţionalele nostre mânăreli -- Topsy.com 9 December, 2009 at 17:59

    […] This post was mentioned on Twitter by fulgerica and JuliusDC, Gabi. Gabi said: RT @tweetmeme Daily Cotcodac» http://bit.ly/8CwAPV […]

  7. Pixxi 9 December, 2009 at 18:20

    daca nu bagati si seria Twilight n-ati facut nimic.
    nu stiati ca jumate din populatia globului e in extaz din cauza asta?

  8. Claudiu 9 December, 2009 at 18:48

    @dc abs. deloc 🙂

  9. Şi la vară cald 9 December, 2009 at 19:02

    @dc
    Nu, maică, nu-i. E un fel de “Amintiri despre viitor”…

  10. mifty 9 December, 2009 at 19:27

    @dc: e un fel de 1984 non-fiction…
    bine că “geoană preşedinte” e fiction… dar tre’ să recunoşti că “nicu ceauşescu preşedinte” e de-a dreptul fantasy!!! 😛

  11. Somebody 9 December, 2009 at 19:43

    O superb. Tocmai citesc Pavilionul Cancerosilor :X

  12. Joaninha 9 December, 2009 at 20:09

    Vreau si eu “Arhipelagul Gulag”.
    Cum fac ? Tre’ sa vorbesc cu niste veri sa vina cu autobuzu’ la vot ? Daca ma caut prin buzunare cred ca mai am vreo doua stampile de la alegerile astea, asa ca m-am scos! Doar ca nu deschid sampania de pe acum, ca nu stiu daca mai pot sa-i pun dopu’ la loc … 😛

  13. petronia 9 December, 2009 at 20:21

    In contextul Craciun + manareli DC, cred ca se impune o adaptare, si anume “Huo-huo-huo!”

  14. www.tahemet.blogspot.com 9 December, 2009 at 20:55

    Şi cu celelalte seriale cum rămâne julică maică??? cum mai aflu eu cum se mută mogulii DC în apartamente de vis?

    Şi mai ales unde, ca să le pot convinge pe doamne să cumpere un nufăr de crăciun

  15. N.A. 9 December, 2009 at 20:56

    M-am gandit eu bine si am facut o legatura. Am castigat o carte imediat dupa ce m-am dat mare (la un articol anterior, in care plangeai de foame) ca gatesc minunat. Deci ma gandesc ca asta a cantarit mult.
    Ma mai gandeam sa-ti povestesc ca in seara asta am gatit copanele de pui la cuptor, piure cu sos cu ciuperci, ciuperci umplute la cuptor si acum planuiesc sa fac si o prajitura.. D-aia buna, gen pandispan umpluta cu fructe..

  16. N.A. 9 December, 2009 at 21:03

    Apropo, salutam calduros planurile tale de viitor! 😀
    Daca as putea oferi si o sugestie, printre premii isi pot face locul si niste rujulete, hainute de cucoane, bijuterele, sedinte la spa-uri, de-astea.. :))

  17. Florian 9 December, 2009 at 21:10

    DC te ajuta, dar nu te face mai deştept

    Daily Cotcodac duduie. – a mai zis cineva de economie că duduie şi s-a ales praful de ea. Presimt că istoria se repetă.

    vă sfătuim să nu ţopăiţi ca proştii de bucurie în timp ce noi mânărim rezultatele – corect era „să nu ţopăiţi ca prostănacul”

    un nou serial original Daily Cotcodac – istoria cotropitorilor răi ai acestor meleaguri – apoi va urma serialul despre cotropitorii buni.

  18. Laura 9 December, 2009 at 21:43

    N.A. buna sugestie, as mai adauga doar si niste cartuşe de imprimanta HP. Imprimanta o am, dar cartusele imi golesc portmoneul 🙁

  19. Florian 9 December, 2009 at 21:48

    @N.A.
    Ai uitat de bilete la Cipăndei, răpitoareo, ca să fie tacâmul complet. Iar noi, bărbaţii, rămânem acasă şi călcăm rufe.

  20. Florian 9 December, 2009 at 21:54

    @Laura
    Dar ce ai asa de mult de imprimat, iti scrii memoriile?

  21. Laura 9 December, 2009 at 22:06

    @ Florian
    =)) pozele cu magarusi, alea consuma o gramada. Si cartusele sunt din alea cu cip, sa-mi arate cand sunt goale, si ale naibii se golesc, de zici ca beau cerneala aia…

  22. Florian 9 December, 2009 at 22:18

    @Laura
    De, cin’ te pune sa pozezi toti magarusii. Multumeste-te si tu cu unul si faci economie la cerneala.

  23. Laura 9 December, 2009 at 22:33

    @ Florian
    Păi doar o poză am şi eu cu un măgăruş, dar atăt mi-e de drag de-l tot mozolesc pănă-i vai şi amar de poza lui şi iar îl scot la imprimantă şi iar îl mozolesc… Dacă aş fi avut mai mulţi iubiţi măgăruşi aş fi dat faliment si la HP i-ar creşte cursul 😉

  24. Florian 9 December, 2009 at 22:45

    @Laura
    Prin Stuttgart-ul ăla al tău nu sunt magazine de cadouri personalizate? Te duci cu poza şi ţi-o pune pe o cană de lapte sau pe diverse alte obiecte, de unde nu se mai şterge.

  25. Mircea Gherghina 9 December, 2009 at 23:14

    Abia asteptam!

  26. fusion 10 December, 2009 at 15:37

    @ N.A ma aia care are compozitie ca pandispanul si e cu fructe se numeste tarta…:))

  27. N.A. 11 December, 2009 at 19:55

    @fusion – Lasa, dom’le poate sa-i zica si tocana de pandispan cu fructe din partea mea! Conteaza ca pot sa o fac, nu sa o denumesc corect.. :))

    P.S. Plus ca o asamblez intr-o tava dreptunghiulara si creste destul.. In desene animate (ca acolo am vazut io tarte) e rotunda si mai necrescuta.. 😀

Leave a reply