Promo

Peştii lui Petreanu rup tăcerea!

Astazi, pe Amar de zi, cei mai napastuiti pesti din Romania rup tacerea si vorbesc pentru prima oara despre traumele inimaginabile prin care trec. Daily Cotcodac le transmite ca este alaturi de ei, pentru ca, atunci cand un individ ca Petreanu isi lipeste nasul de acvariu si se uita fix la tine cu orele, intelegem si noi ca-ti vine sa-ti pui alga de gat, sa te-arunci in fata rechinului sau mai stim noi ce fac pestii cand vor sa se sinucida.

Apa îi ajungea pân’ la glezne, da’ el avea cizme de cauciuc şi vestă de salvare (asta cred că i-a rămas de când era şef la ştiri; ştiţi că veteranii se reintegrează greu în societate). Se agita şi umbla de colo-colo de nebun, ca ăia de pe Titanic de n-au mai prins loc în bărcile de salvare. Nu ştim exact ce făcea; cert e că, la un moment dat, ne-am trezit că ţinea în fiecare mână câte un furtun, iar în gura un al treilea furtun, cu care făcea bule în acvariu.

Restul, aici

Share:

10 comments

  1. sabina 30 July, 2009 at 09:28

    esti genial omule!

  2. 4mall 30 July, 2009 at 10:17

    @sabina: Asa, asa, e bine! Continua in stilul asta, dar mai baga si cate un “extraordinar”,”fantastic” sau “mirobolant”. Cu putin antrenament, eu zic ca te califici pentru o carte!

  3. sabina 30 July, 2009 at 10:20

    4mall,aveam nevoie de o incurajare sa capat incredere in mine ca pot!deci,sunt pe drumul cel bun!
    multumesc!
    cat despre restul cuvintelor,le pastrez pentru posturile viitoare,sa nu devin plictisitoare:))
    p.s. numai julius manareste concursurile,sau tre sa mai pupincuresc pe cineva?

  4. geutz 30 July, 2009 at 10:48

    Sa-si puna alga de gat =)) sa se arunce in fata rechinului =))Nu esti normal =))

  5. Florian 30 July, 2009 at 13:25

    Dacă tot le place să sporovăiască atâta peştilor ălora, putea şi Petreanu să-i dea fiecăruia câte un mobil. Poate reuşea vreunul să-l pozeze cu ochii bulbucaţi, plin de furtunuri şi făcând bule în acvariu. Cu o poză ca asta postată pe blog, îi creştea traficul lui Julius mai ceva ca inima lui Arşulici când primeşte sincere felicitări.

  6. Arsulici 30 July, 2009 at 13:29

    Pestii aia sint de mult fripti pe gratar si devorati de
    julius!

  7. delly 30 July, 2009 at 14:15

    Daca o sa auzim de pesti mutanti in the sewers, vom stii a cui va fi vina :-w

  8. cosanzeana 30 July, 2009 at 14:25

    Peştii ăia mutanţi o să găsească un şobolan care să-i înveţe karate, ca pe ţestoasele ninja.

  9. N.A. 31 July, 2009 at 00:46

    Julius, de ce nu zici ca te pricepi la ingrijit pesti?! Am lasat singuri locuitorii a doua acvarii, cand puteam sa ti-i aduc tie??

  10. Florian 31 July, 2009 at 08:22

    Da’ dacă „acvariu” e numele de cod al vreunui stabiliment cu activităţi nocturne, iar peştii sunt de fapt sirene cu locul de muncă în acvariul cu pricina? La câte mânăreli se învârtesc pe aici, am şi eu dreptul să îmi pun întrebări?

Leave a reply