Postul nu e post destul

DJ O’Cotco is back in town!

Cu 25% au reuşit domnii autori, prin eforturi conjugate, să prăbuşească traficul pe Daily Cotcodac în doar câteva zile. Singura reuşită editorială a îndrăgitului şi bine plătitului Ovidiu Eftimie a fost aceea că l-a convins pe Pircă să scrie un text – se pare că Pircă e greu de momit cu bani, dar relativ uşor de prostit cu texte de genul „băi, scrie şi tu un text te rog, l-aş scrie eu dar am treabă”. În afară de textul lui Pircă („constant bun acest Pircă”, cum ar spune Alcibiade) şi de textul foarte bun al Simonei Catrina, nu m-am aventurat – titlurile de genul „Sunteţi broccoli, fată” sau „Ia de la Julius” m-au avertizat că e mai bine să nu citesc textele dacă vreau să nu se producă ceva ireparabil în relaţia cu domnii autori. Nu vom mai vorbi niciodată despre aceste lucruri şi vom încerca să ne continuăm viaţa pretinzând că nu s-a întâmplat nimic.

Şi acum, să trecem la lucruri serioase. Astăzi vom afla cine sunt cei trei cititori ce vor merge cu mine la Starbucks şi începem încălzirea pentru concertul Lake of Tears. Ceva mai târziu vom avea şi primul text din seria „Domnul J. în Irlanda” – grăbiţi-vă să-l citiţi, ar putea fi şi ultimul, la ora la care citiţi aceste rânduri e posibil ca domnul J. să fi trecut deja înaintea soldaţilor britanici în topul priorităţilor IRA.

PS: Mai multe poze cu DJ O’Cotco, pe pagina de facebook a lui DJ Cotco.

Share:

47 comments

  1. M3bis 14 June, 2011 at 08:12

    Data viitoare când o să mai pleci să știi că eu o să am treabă!

  2. din voleu | camionagiu.ro 14 June, 2011 at 08:17

    […] s-a intors mogulu’, am bulit-o! A venit cu o falca in cer si una-n pamant, ca nu s-a facut treaba buna cat a spart el bodegile […]

  3. lulu 14 June, 2011 at 08:38

    O sa pun comentatiul si aici, ca sa imi cresc sansele la cadou…

    @Julius
    Io chiar am comentat de vreo doua ori. Primesc cadoul sau nu?

    PS Si nu te lua de Indragit. Te legi de el te legi de noi, te legi de noi te legi de tine, te legi de tine, te legi de M3bis…

  4. Cristi 14 June, 2011 at 08:41

    Amu să ştii că prăbuşirea a avut şi cauze externe. Au fost explozii solare şi din cauza asta cică s-a stricat ceva pe la servere (M3bis te lămureşte mai bine cum vine cazul cu macazul). În fine ideea e să nu calci pe urmele lui Boc şi să tai cu 25% salariile oamenilor. Iartă-i şi pe ei că odată rămâne omul fără şef şi cu cheile de la seif pe mână.

  5. camionagiu 14 June, 2011 at 08:43

    @Mebis – eu am tras alta concluzie – cei mai multi dintre colegii nostri de redactie sunt niste securisti unsi cu toate alifiile. Si-au dat seama ca daca nu scriu, nu li se poate imputa prea mult. Dar aia de au scris, au scris prost si-au prabusit traficul, desi, pacatele mele, eu zic cu toata modestia ca la textele mele si Tolstoi ar fi zis “ma duc in kilu meu sa mai mulg o vaca, un magar, ceva, scrisul nu-i de mine”.

    Morala – la urmatorul concediu mogulesc nu mai scriu nika.
    :))

  6. M3bis 14 June, 2011 at 08:46

    @camionagiu: Asta ca să nu uităm de concursul cu pisici, da?

  7. lulu 14 June, 2011 at 08:47

    @O’Constantinescu
    Am dat si eu click sa vad pozele, da’ cica trebuie sa fim prieteni pentru asta…

  8. aisha 14 June, 2011 at 08:59

    @M3bis: Doar invidia nu l-a lasat pe Juuulius sa mentioneze celebrul concurs. Aaaaa si cred ca-i alergic la broccoli, ca altfel nu se explica de ce nu ti-a recunoscut meritele indubitabile de organizator de competitii felino-broccoliene cu tematica IT.
    ps Interesante fotografii, DJ O’Cotco!

  9. aisha 14 June, 2011 at 09:03

    @din voleu | camionagiu.ro: ” Probabil azi va face regal,…..” . Vrei sa te ierte Julius pentru faza cu „Ia de la Julius”?=))

  10. camionagiu 14 June, 2011 at 09:08

    Lasati, prieteni, nu puneti la inima. Dragi cititori, nu deznadajduiti: urmeaza (zilele astea, nush daca azi neaparat) inca un text fulminant marca camionagiu – din cele care sparg topurile, cu 15 like-uri pe zi), text complex, pe care l-am scris intai intr-o varianta, apoi l-am rescris altfel, caci nu eram multumit de forma, text cu elemente diverse – istorie, auto, perioada imediat post 90) si cu o codita de porc la final (poanta) despre care Mebis a zis ca “unde e?”.

    La noi e mai rau ca la Nationala.
    Bietul Chivu, il inteleg.

  11. RoseN 14 June, 2011 at 09:38

    😀 Am senzatia ca J. si-a petrecut concediul ceva de genu:

    Un jucător la bursă pierduse mulţi bani într-o zi.
    A doua zi un cunoscut îl întreabă:
    “Am aflat că ai pierdut mulţi bani ieri. Eşti ok? Cum te descurci?”
    “Sunt foarte bine. Am dormit aseară ca un bebeluş.”
    “Da? Cum adică?!”
    “Mă trezeam din două în două ore şi plîngeam…”

  12. camionagiu 14 June, 2011 at 09:54

    @Mebis
    la aia care au dat share pe facebook ia da-le un neve sa nu mai citeasca siteul. Nu sunt vrednici de autorii lui.

  13. N.A. 14 June, 2011 at 10:08

    Deci sa-ti explic, mai, Julius! Totul a fost din cauza de maxima pretuire si respect pentru tine! Cum te-ai fi simtit tu daca vedeai cifrele dublate, noi fericiti, totul mergand perfect? Inutil si neapreciat si nedorit si neiubit, da? Ti-ar fi scazut stima de sine, ai fi ajuns vai de capul tau. Noi asta am vrut sa evitam. Am vrut sa realizezi cat de important esti pentru noi si ne-am infranat sharurile si likeurile, chiar daca ne-a fost greu si noua.
    Io zic ca merge, nu? 😀

  14. M3bis 14 June, 2011 at 10:09

    @camionagiu: E și 4mall printre ei. Nu e colegial!

  15. Lecteriţa 14 June, 2011 at 10:24

    Cotcodacimea nu crede in cifre, cum nici Moscova nu crede in lacrimi.
    Ni s-a prezentat un procent, nu o diagrama desfasurata, cu abscisa, ordonata, curbe, cloapete de-ale lu’ Gauss, si alte reprezentari din astea abstruse, ca sa intelegem si noi, ca niste intelectuali, cum s-a prabusit DC.
    Si, sa lasam maruntisurile, si sa trecem la lucruri dure: Cu ce i-a iritat DJ Cotco pe aia de la armata republicana? Te pomenesti ca si-a dorit ca suvenir, o cagula de-aia sinistra, si i-a smuls-o de pe cap vreunuia. =))

  16. lulu 14 June, 2011 at 10:25

    @camionagiu: Si ce vina aveti voi ca a fost uichend prelungit, si toti cititorii au zacut care pe unde au putut?

  17. lulu 14 June, 2011 at 10:30

    @RoseN: Sa stii ca buzdu@morar isi platesc ascultatorii sa spuna bancuri pe post. In locul tau as profita de audienta in scadere si as negocia dur :))

  18. M3bis 14 June, 2011 at 10:32

    @lulu: Spune-i asta lui DJ Cotco, nu nouă. Că, dacă mă enervează, vin cu o diagrama completă a traficului pe DC, cu cifre, statistici, grafice și alte alea, de-o să-i pară rău că s-a întors așa devreme din Irlanda!

  19. RoseN 14 June, 2011 at 10:34

    @lulu: =)) eeeeh, doar se stie ca cititorii DC nu se gandesc la chestii de astea materiale, telul lor suprem in viata sunt sincerele felicitari =))
    Ah, da, si apropo, unii cititori au fost chiar bolnavi, cum zicea si draga de N.A. putem aduce scutire medicala…toooooata ziulica am stat in pat

  20. Mortyse 14 June, 2011 at 10:46

    M3bis, concursul cu pisica multiplicata a fost genial!

  21. Cristi 14 June, 2011 at 10:52

    Oricum problema este pusă greşit. Nu a scăzut traficul cu 25% ci a avut o “creştere negativă”.

  22. Mortyse 14 June, 2011 at 10:56

    Ce sa mai zicem de textul lui 4mall, la care m-am prapadit de ras, nu numai de traznaile generate de cat de aerian e el, cat si de diversele scenarii care se generau in capul meu in acelasi timp.
    Comentatorii au trollat cu dedicatie, pana si sebra a fost mandra de noi.
    A scris si camionagiu, da’ de cand cu atacul ursuletilor de plus, cand ma gandesc la camionagiu, nu-mi vine in cap decat imaginea lui in pijamale roz cu inimioare albe…

  23. Dan1 14 June, 2011 at 11:09

    @Mortyse: Pâna si eu, care sunt barbat stiu ca fuchsia nu e acelasi lucru cu roz, da? Tu ce scuza ai? =))

  24. Ciprian 14 June, 2011 at 11:13

    Am vazut filmuletul cu Irlanda.. Măi, Julius, în pustietatea aia ai fost tu? Doar pășuni și ape, ici colo câteva văcuțe rătăcite și mănăstiri din piatră. Ai cheltuit banii degeaba pe la străini.
    Să fi dat o tură de țară cu elicopterul (nu SMURD, că în ăla trebuie să te urci beat): pășuni și lacuri avem și noi, dar lanuri verzi de porumb, lanuri aurii de grâu, lanuri galbene de rapiță și floarea soarelui, podgorii, livezi, autostrăzi în construcție, Transfăgărășan, aglomerări de blocuri, cătune, mănăstiri viu colorate, munți de gunoaie, vulcani noroioși, grătare care erup, șatre de țigani, corturi țigănești, imobile în paragină și puzderii de pârloage, cai sălbatici și capre negre, Babele, Sfinxul și Crucea Caraimanului, șepcuța albă a lui 4mall în mijlocul litoralului și multe altele vedeai doar la noi.

  25. Mortyse 14 June, 2011 at 11:17

    Dane, eu cred ca am fost intotdeauna mai baietoasa (is fata lu’ mama si baiatu’ lu’ tata) si mi-a placut sa le zic lucrurilor mai pe nume, roz e roz si mov e mov. Exista nuante, dar simt nevoia sa le precizez doar cand aleg culoarea varului sau a perdelelor, a rujului sau vopselei de par, cand e musai necesar.

    Iar fuchsia e un roz intens strepezitor de dinti. Am zis!

  26. silavaracald 14 June, 2011 at 11:24

    Hmm, suspect moțul ăla verde-pufos de pe bașcă! Ești sigur că nu-i plin de cipuri de urmărire, microfoane, camere video, poate chiar o mini-stație orbitală?
    În locul tău, l-aș lua puțin la purecat. Pentru început, l-aș secționa cu un bisturiu, după care i-aș da cu ceva praf de usturoi, pentru prelevarea amprentelor și combaterea vampirismului energetic, apoi l-aș descompune moleculă cu moleculă, l-aș iradia, pentru siguranță, l-aș încerca cu dinții și, în final, l-aș da motanului. Asta e proba finală; dacă se va juca cu el, poți să-l coși înapoi pe bașcă. Dacă, nu, te-ai ars: IRA e pe urmele tale și va trebui să ceri să intri în programul special împotriva de protecție al Guvernului.

  27. Insignifianta 14 June, 2011 at 11:30

    Atât, decât? 25%? Un fleac…Părerea mea.
    Situaţia nu e deloc albastră e sub control. Se vede claaar din poze! :))

  28. JULIUS 14 June, 2011 at 11:33

    @N.A.: sa fi fost traficul dublu si toate bune, imediat ce ma intorceam luam 5.000 de euro de la contabila si ma caram inapoi.
    @Ciprian: stii vorba aia: sa nu-ti para rau de bani. mai ales ca nici nu erau banii mei, erau salariile lui Eftimie si Camionagiu.

  29. Dan1 14 June, 2011 at 11:46

    @JULIUS: Puteai sa-i ceri împrumut lui Alice! =))

  30. RoseN 14 June, 2011 at 11:49

    @Dan1: =))
    Aaaa, initial era sa zic ceva de genu:
    “Alice who the f…ck is Alice?”
    dar cum sunt o lady zic doar =))

  31. Dan1 14 June, 2011 at 11:50

    @RoseN: Aaaa, Smokie! :))

  32. Mortyse 14 June, 2011 at 11:57

    RoseN, who the fuchsia is Alice? =))

  33. sebra 14 June, 2011 at 12:04

    niciun cuvant de multumire pentru harnicii comentatori…niciun cuvant….sunt trista

  34. Dan1 14 June, 2011 at 12:08

    @sebra: Pai… ne-ai notat? Da-i notitele sa ne laude! =))

  35. M3bis 14 June, 2011 at 12:12

    @sebra: Cine te-a pus să lauzi comentatorii la concursul de mimă cu pisici şi nu la vreo rubrică de pseudomuzică de-a lui DJ Cotco?

  36. ela 14 June, 2011 at 12:16

    Iulius ,

    n-ai decit o solutie : nu-ti mai lua vacanta , ba chiar mai mult , data viitoare ramii tu stapin pe trafic si timite in vacanta dragii tai autori!:D

  37. andryusha 14 June, 2011 at 12:46

    De aterizat în Irlanda nu se pune problema, că se distruge ecosistemul păşunilor, nu?… =)) =))

  38. RoseN 14 June, 2011 at 12:47

    Pfuuu, inca nu s-a terminat vacanta? sau sunteti toti plictisiiiiiiiiti… n-ai cu cine sa te joci domle, n-ai…

    Un preot ortodox, un preot catolic şi un rabin jucau poker. La un moment dat, în toiul jocului, cînd pariurile erau cu trei zerouri, vine poliţia şi îi prinde în flagrant.
    Poliţistul îl intreabă pe preotul ortodox:
    – De ce joci poker, părinte?
    Preotul ortodox răspunde:
    – Eu, poker!?… Ferească Dumnezeu şi Maica Domnului…
    Poliţistul trece la preotul catolic:
    – Sfinţia voastră juca poker?
    Preotul catolic ridică ochii spre cer, spune în gînd un “Doamne, iartă-mă!” şi, apoi, răspunde sec:
    – Nu!
    Poliţistul se întoarce spre rabin şi îl întreabă şi pe el:
    – Rabine, mărturiseşte măcar tu că jucai poker!
    La care rabinul ridică din umeri şi răspunde:
    – Cu cine să joc?…

  39. Dan1 14 June, 2011 at 12:54

    @RoseN: Nu suntem plictisiti, asteptam cu înfrigurare rezultatele mânarite ale concursului cu cafeaua… cu starbax… :))
    (care trebuiau anuntati înca de pe 6 iunie, parca… )

  40. lulu 14 June, 2011 at 13:04

    @Dan1: Mie imi pare rau ca nu am participat, ca sunt sigura ca acolo va lasa Julica toate bunaciunile/ bunatatile,(ma rog) aduse din vacanta :))

  41. Dan1 14 June, 2011 at 13:10

    @lulu: O mânarie adevarata chiar ar fi constat din acordarea premiilor unora care nu au participat! =))

  42. RoseN 14 June, 2011 at 13:13

    @Dan1: Ah, da, ca bine zici! hmmm…atunci vreau eu, vreau eu :)) nu conteaza ce…e gratis =))

  43. lulu 14 June, 2011 at 13:15

    @Dan1: =))
    Atunci pornesc ca favorita …

  44. Serban 14 June, 2011 at 13:24

    @silavaracald:
    Care bască? Nu e o pungă cu gheaţă?

  45. camionagiu 14 June, 2011 at 14:00

    @RoseN:
    Rosen,
    pune mana si baga bancuri mai scurte, scurtute de tot, vere, caci nu stau cu nevasta-mea cat mi-ar lua sa citesc bancurile alea imense.

  46. RoseN 14 June, 2011 at 14:18

    @camionagiu: 😛 Tot timpu nemultumit
    Taaaanti nevasta lu’ domnu camionagiu scoate-ti calculatorul din priza, nu mai lasati copilul sa citeasca prostii pe site-uri de pe internet =))

  47. vlad 15 June, 2011 at 13:53

    @mogulu: Textul lui 4mall a fost demential! Am ras ca prostu la birou vreo 15 minute. L-am citit abia azi ca de vineri am fost in vacanta si doar n-o sa fac chestii pe care le fac la birou in vacanta, nu?

Leave a reply