Postul nu e post destul

Recomandări de seară: publicitarii sunt geniali, clienţii sunt proşti şi nu-i lasă să se exprime

Noi suntem geniali, nu nişte hipstări idioţi cu eşarfă şi converşi, facem împreună o reclamă bună o dată la doi ani din cauza clienţilor care sunt proşti şi nu ne lasă pe noi să facem ce ştim. Bineînţeles, nu are nici o legătură că anunţurile de angajare pentru noi sună aşa – cei de la agenţia de publicitate ar fi putut scrie unele mai puţin cretine, dar nu i-a lăsat clientul, clienţii sunt proşti. Jessus, mi-a văzut careva pălăriuţa?

Astăzi s-a lansat yahoo.ro. Se pot face mailuri @yahoo.ro, dar, atenţie, nu şi pentru adresele cu .com existente deja – deci, nu v-a furat nimeni adresa, cum urla ceva mai devreme un apreciat autor de pe DC. Via Zoso.

A trecut aproape un an de când CNA a sancţionat câteva posturi tv pentru că invită în emisiunile de sănătate tot soiul de şarlatani care vindecă oamenii de cancer cu miere şi extract de păpădie. Doar că, poate aţi observat între timp, televiziunile nu se vindecă de asta cu amenzi, ci cu întreruperea emisiei pentru trei ore. Deşi nici atunci nu sunt sigur că se fac bine.

Am păstrat ce aveam mai bun la sfârşit – mă gândesc că v-ar plăcea să ştiţi că pe pagina de facebook a lui Remus Cernea a fost „THE DOORS SPECIAL WEEK”. Pe alocuri, pagina lui Remus e la fel de mişto ca blogul lui Bucurenci: „THE DOORS SPECIAL WEEK se încheie aici… Însă muzica acestei excepţionale trupe deschizătoare de uşi şi drumuri continuă să ne înfierbânte sângele, să palpite în emoţiile noastre, să trăiască în zâmbetele şi lacrimile noastre…”. Nu uitaţi să-i daţi şi un like, ca să poată schimba ceva în politica românească.

Share:

49 comments

  1. laurentiu 7 March, 2011 at 21:23

    Nu stiu, expresia asta “sa ii dai un like lui remus cernea” nu cred ca suna bine unui anglo-afon.

  2. RoseN 7 March, 2011 at 21:28

    Intai da-i tu un like 😀

  3. Dan1 7 March, 2011 at 21:32

    (:| M-am uitat la toate – n-am inteles nimic!

  4. GiacomO 7 March, 2011 at 21:34

    M-a pus Isus și Fecioara Maria să ajung pe feisbuc la remus și să îi văd poza. Ptiu …!!! Acum trebuie să stau la izolare ca scafandrii în camera barică.

  5. N.A. 7 March, 2011 at 21:39

    Io ti l-am dat tie (like-ul), da-l tu mai departe.

  6. Insignifianta 7 March, 2011 at 21:40

    Eu nu m-am uitat inca la nimic, dar il cred pe cuvant pe Dan1. %-(

  7. aisha 7 March, 2011 at 21:41

    r3 e pt. Doc. sa comenteze el, ca e domeniu lui. si al doamnei doctor slvc!
    aaaaa, si ceilalti care sunt doctori – daca mai sunt pe aici.

    r4 partidul ala il are ca membru – sper sa nu gresesc – pe Mugur Mihaescu, baiatul ala din VM, coleg cu Pietreanu! aaaa, si dpdv politic, mie imi place sa fiu ca Elvetia, neutra. bine, Elvetia mai are si alte calitati in afara de neutralitatea ei proverbiala (printre altele, se pare ca a acordat cetatenie unui fotbalist croat, legitimat in prezent la U. Craiova).

  8. Insignifianta 7 March, 2011 at 21:51

    Asa, si? Trebuia sa ma extaziez/oripilez sau ce?

  9. Sare'n Ochi 7 March, 2011 at 21:54

    @Dan1, io am inteles ca un domn Pandrea (nume de procuror, poate el insusi procuror) n-a inteles nimic din chestia cu dotro. multa lume l-a sfatuit ce si cum. acum cred c-a facut cerere de retinere pentru invinuitul yahoodotro pe 29 de zile, pana invata el ce si cum.

  10. V3nt0R 7 March, 2011 at 21:59

    Ce aveti impotriva celor care poarta esarfa si conversi ? Preferati ciocate, paltoane Armany, blugi Versake si lanturi de bicicleta la gat /:) ?

    asta doar asa …

  11. Insignifianta 7 March, 2011 at 22:07

    Io am inteles, o data in plus, ca nu inteleg. Nimic! Bine ca imi imaginez! 8->

  12. Dan1 7 March, 2011 at 22:09

    A, stai c-am mintit! Nu m-am uitat la punctul 3. Ma uit acum.

  13. Claudiu 7 March, 2011 at 22:10

    eu am comentat sa intre, sper, lumea la mine pe site.

  14. ThoR 7 March, 2011 at 22:12

    aia cu publicitatea nu puteau sa faca ceva mai scurt si mai putin fortat? adica trebuia sa rad si sa depun cv sau trebuia sa plang si sa ma uit la cv sau trebuia sa realizez ce baieti tari sunt ei?

  15. N.A. 7 March, 2011 at 22:31

    @Claudiu – =)) =)) =))
    Hai c-am intrat!

  16. sebra 7 March, 2011 at 22:35

    Daca Remus Cernea nu-si tuguia gura ca un pitziponc, poate-i dadeam like, da’asa, nu pot.

  17. andryusha 7 March, 2011 at 22:37

    @Sebra: Poţi să-i dai nişte bani, în schimb; am văzut că vrea s-ajungă chiar şi la Târgu Mureş… =)) =)) =))

  18. sebra 7 March, 2011 at 22:40

    @Andryusha,
    Cre’ca la Tulcea n-are nicio sansa sa ajunga, e prea departe =)) =))

  19. Insignifianta 7 March, 2011 at 22:42

    @Claudiu: De-abia acum am inteles pentru ce toata aceasta campanie mediatica, toata aceasta desfasurare de forte! 😉

  20. andryusha 7 March, 2011 at 22:46

    @Sebra: Poţi să-i trimiţi prin PayPal, e om modern, nu face nazuri. =))
    La Tulcea o să ajungă atunci când situaţia cailor sălbatici din Pădurea Letea va deveni de nesuportat… Numai să i se mai liniştească sângele oleacă, după săptămâna Uşilor… deschise. =)) =))

  21. green 7 March, 2011 at 23:08

    foarte educativ…si SPECIAL….na, ca am mai agatat un epitet

  22. sebra 7 March, 2011 at 23:11

    @Andryusha,
    Sa nu-l traga curentul de la atatea usi deschise si ramane cauza cailor salbatici nesustinuta de el :))

  23. Ina_adevarata 7 March, 2011 at 23:13

    @Sebra, Andryusha, ia terminaţi! Nu de-aia nu se duce băiatu’ ăla, Remus, la Tg-Mures, că nu ii daţi voi bani. Nu se duce pentru că nu îl lasă mămica lui afară, da?
    Tanti mama lu’ Remus s-a supărat că l-au tavalit nişte băieţi răi de la alte partide, l-au ciufulit şi i-au mototolit hăinuţele. Uitaţi-vă şi voi la poza aia, e facută chiar după cafteală.

  24. andryusha 7 March, 2011 at 23:24

    Ina_adevarata: Of, dacă în România nimeni nu deschide uşi şi drumuri decât contra comision… Ia să fi fost în altă ţară, acum era preşedinte, poate şi mai mult… =))

  25. Dan1 7 March, 2011 at 23:28

    @andryusha
    Daaa, era chiar prinţesă! Briană! =))

  26. Dan1 7 March, 2011 at 23:46

    Haaai să mai bag un comentariu de-ăla, ştiţi voi! :))

  27. Dan1 7 March, 2011 at 23:47

    Radu se trezi cu senzaţia nedefinită că se întâmplă ceva îngrozitor. Privi ceasul de pe peretele cabinei – era 3 noaptea. Prin hublou intra o lumină albă, ireală. Îşi trase o pereche de pantaloni pe el şi ieşi în fugă pe punte. Prin ceaţa lăptoasă se distingea vag o siluetă ciudată, emanînd o lumină stranie.
    – Nu privi în lumină! îi striga căpitanul, dupa care răcni câteva ordine în olandeză către oamenii sai (limbă care, ca să-l parafrazez pe Jerome K. Jerome, se potriveşte foarte bine la răcnete :))). Timonierul întoarse nava la 90 de grade şi împinse maneta la putere maximă.
    În curând se indepărtară şi, in zece minute lumina ireala nici nu se mai zărea prin ceaţa lăptoasă.
    – Ce-a fost asta? întrebă Radu. “Olandezul zburător”?
    – Nu, pe ăla ne aflăm noi acum, râse căpitanul. Acu’, dacă tot ţi-a sărit somnul, hai în salon să-ţi povestesc ce-a fost aia.
    În salonul somptuos, tolănit pe o canapea (vă las pe voi sa ghiciţi de care :))), căpitanul îşi turnă un pahar mare cu rom, îi turnă unul şi lui Radu, îşi umplu pipa cu tutun, o aprinse şi, pufăind din ea, zise:
    – Aia este ceea ce mateloţii şi pescarii numesc “Rigul Doctorului”. Este cel mai temut lucru de când legendele privind “Olandezul Zburator”, Triunghiul Bermudelor şi OZN-urile au pălit în popu laritate. De fapt, s-ar putea să fi pălit chiar din cauza asta.
    – Şi ce e, de fapt, îndrăzni Radu cu glasul gâtuit.
    – Un rig e o platformă de foraj marin şi e ceva foarte banal în apele teritoriale ale Angolei. Dar pe acest rig stă însuşi Doctorul, cea mai temută entitate de pe mare.
    – Ce, ce? Cum poate fi un doctor o “temută entitate”?
    – Acest Doctor zise căpitanul, şi glasul îi tremura, este spaima tuturor: a marinarilor, a pescarilor şi chiar şi a piraţilor, nu numai angolezi, dar şi somalezi. Se pare că, de câte ori cineva îi pică in gheare, Doctorul îi ciuruieşte fundul cu injecţii şi vaccinuri. Nu iartă nimic, nici femei, nici copii…
    Căpitanul trase din pipă şi continuă:
    – Acum vreun an, nişte piraţi somalezi au fost suficient de nesăbuiţi încât să încerce să se pună cu Doctorul. Au ocolit jumătate de continent pe la Capul Bunei Speranţe, şi, într-o noapte întunecoasă au urcat la bordul rig-ului cu gândul de a-l lua prizonier pe Doctor. Doctorul nici măcar nu le-a facut onoarea de a lupta cu ei, doar i-a năucit cu câteva cuvinte magice precum “hepatita”, “dizenterie”, “malarie”, “simptomatologie” şi “agent patogen”, după care a executat Rafale de soare/În ploi tropicale o ploaie de injecţii asupra fundurilor lor. Se spune că o săptămâna de zile, niciunul dintre ei nu mai putut să stea în fund pe un scaun, iar prestigiul lor de piraţi s-a dus pe apa sâmbetei. Când şi-au revenit – era deja prea târziu – nu-i mai lua nimeni în serios şi simpla lor apariţie declanşa hohote de râs, astfel că au trebuit să devină oameni cinstiţi. După asta, se spune că, în nopţile cu lună, Doctorul putea fi văzut pe puntea rigului cu un pahar de Margarita sau Piña-Colada în mână, savurîndu-şi trimful şi scrutînd întunericul în căutare de noi victime.

  28. Dan1 7 March, 2011 at 23:48

    – Stai puţin, zise Radu începînd să cupleze. Rig, doctor, Angola. În primul rând, ce căutăm noi pe coasta Angolei? N-ai zis că mergem în Triunghiul Bermudelor?
    – Am minţit, zise căpitanul. Ce să căutăm noi în Triungiul Bermudelor? Nu e mai bine aici, unde e adrenalină?
    – Dar toate astea sunt prostii; îl ştiu pe acest doctor! Este…
    – Nu-i pronunţa numele, aduce ghinion! zise căpitanul.
    – Ei, dar asta-i culmea obscurantismului! E doctorul Şendroiu! exclamă Radu
    – Văd că vrei cu tot dinadinsul să aduci blestemul asupra mineralierului meu! strigă căpitanul congestionat la faţă. De Groot, De Beers!
    Doi matrozi cât uşa îşi facură apariţia imediat în cabină.
    – Pregătiţi o barcă pentru pasagerul nostru, ne părăseşte chiar acum! şuieră căpitanul. Puneţi-i zece conserve de ton şi un deschizător…
    – În saramură? întrebă unul din matrozi.
    – În sos tomat! zise căpitanul.
    – În ulei! zise Radu.
    – Şi sunt de-alea cu inel. zise iar matrodul.
    – Atunci nu-i mai puneţi deschizător! Zece sticle de rom…
    – Bacardi? îndrăzni iar matrodul.
    – Ar merita Capetan Morganov pentru ce a facut, dar nici chiar eu nu sunt atât de inuman! zise căpitanul. Dă-i zece sticle de Havana Club din rezerva mea personală.
    – Le-am băut noi căpitane… Nu mai sunt! zise matrodul cu glas şovăitor.
    – Ce-aţi făcut? Aţi merita să vă spânzur de catarg!
    – Suntem de un mineralier, căpitane! N-avem catarge. zise iar matrodul, mai cu curaj.
    – Bacardi atunci! Mai puneţi-i o pipă şi două pungi de tutun de pipă…
    – Douwe-Egberts? îndrăzni din nou matrodul.
    – Captain Black! zise căpitanul.
    – Javaanse Jongens! zise Radu.
    – Nu contează! răcni capitanul. Puneţi-i din toate câte una!
    – Păi atunci, sunt trei. îndrăzni iar matrodul.
    – Destul, am zis! Pune-i trei, na, că mă scoateţi din sărite! Afară!

  29. Dan1 7 March, 2011 at 23:48

    Radu vâslea de vreo două ceasuri, iar lumina ireală se apropia din ce în ce mai ameninţător. Ajunse la unul din picioarele platformei, amară barca şi începu să urce scara. În doua minute era sus, găsi cabinetul doctorului şi intră fără să mai bată la uşă.
    Doctorul era îmbrăcat, ca de obicei, într-un impecabil costum verde de rezident care-i venea ca turnat, cu boneta lăsată ştrengăreşte pe-o sprânceană, şi stetoscopul… la fel ca ultima dată, ştiţi voi!…
    – Radule, ce surpriză plăcută! Ce-i cu tine aici, pe umilul meu rig?
    – Doctore, de ce esti treaz la ora asta? întrebă Radu uimit.
    – Sunt de gardă, răspunse doctorul.
    – Ce gardă? Ăsta nu e spital!
    – Ei, e mai complicat! Să te servesc cu ceva! O Margarita? O Piña-Colada? O “picătură matinală”?..
    Sorbind alene din pahar, tolănit pe o canapea (nici de data asta n-aţi nimerit-o :))), Radu începu să-i depene aventurile ultimelor săptămani. După o jumătate de oră, doctorul exclamă:
    – Doamne, dar e incredibil ce-mi spui! Auzisem nişte zvonuri prin comentariile de pe DC, dar am refuzat să cred, convins că sunt băsneli de-ale comentatorilor, doar îi ştii şi tu!
    În timp ce vorbea, doctorul se apropiase de un dulăpior de unde scosese o seringă de unică folosinţă şi o fiolă.
    – Doctore, ce faci cu seringa aia? întrebă Radu neliniştit.
    – Am să-ţi fac o gamma-globulina preventiv, bântuie tot felul de boli tropicale pe-aici, zise doctorul fără nicio intonaţie în glas şi cu privirea tulbure. Simptomatologia arată că agenţii patogeni ai hepatitei…
    – Dumnezeule, deci e adevărat! murmură Radu simţind fiori reci pe şira spinării.
    Ţâşni iute pe uşă şi urcă scările sărind câte două-trei trepte deodată. Ajuns pe punte o luă la fugă şi sări peste balustradă fără ezitare, plonjînd în apă, îşi găsi barca legată de piciorul rigului unde o lăsase, o dezlegă iute şi începu să vâslească ca apucat în directia ţărmului.
    – Ha-ha-ha, Raduleee, ţi-e frică de injecţii măăă? auzi din urmă glasul zeflemitor al doctorului plutind pe deasupra undelor. O să le spun asta tuturor, chiar şi comentatorilor, eşti terminat! Ha-ha-ha! Auzi? Terminaaat!
    Dar Radu deja nu-l mai auzea; vâslea voiniceste spre mal îndepărtîndu-se de “Rigul Doctorului”.

  30. Dan1 7 March, 2011 at 23:50

    M3bis, eşti diabolic! >:)
    Auzi ce-mi zice: “You are posting comments too fast (sau quickly). Slow down! De unde le scoţi frate? =))

  31. N.A. 7 March, 2011 at 23:51

    @Dan1 – N-am apucat sa citesc inca, da’ iti dau cate un like macar pentru efort! =))

  32. Dan1 7 March, 2011 at 23:58

    @N.A.
    Acu’, banuiesc ca ai apucat sa citesti! Ce parere ai?

  33. JULIUS 8 March, 2011 at 00:00

    @Dan1: scrie un text pentru DC, dar asa, cam la un sfert de comentariu daca poti.

  34. Dan1 8 March, 2011 at 00:03

    @Julius
    Două rânduri de asteriscuri ar merge? =))

  35. Insignifianta 8 March, 2011 at 00:04

    @Dan1: Inepuizabilule! Inefabilule! Incongruentule! Infinitule! Inumanule! Indescriptibilule! Insurmontabilule! Insatiabilule! Inamovibilule! =)) =))

  36. Michell 8 March, 2011 at 00:06

    Am citit comentariile pana unde incepe si NU se mai termina Dan1. Dimineata la servici voi continua lectura.
    @Dan1
    Daca mai scrii vreo doua posturi din astea mi-ai asigurat activitatea pana pe la amiazi.

  37. Insignifianta 8 March, 2011 at 00:09

    Am trimis un comentariu apreciativ la adresa lui Dan1. Unde este comentariul meu, pe care l-am avut? Daca e in spam, cumva, sa stiu sa-l repet! =))
    Daca nu apare in max 1 minut, il reiau, cu punct si de la capat!

  38. Ina_adevarata 8 March, 2011 at 00:10

    Bravo,Dane1 (faine rău textele tale, nu te lua dupa Julius, e obosit), deci ai lămurit misterul! Pe Pircă l-a ameninţat Doc cu vaccinul antigripal, de-aia a dispărut! Sau anti-HPV?…

  39. sebra 8 March, 2011 at 00:17

    @Dan1,
    Bre, asta-i ora de foiletoane de astea grele?? Trebuia sa le lasi pentru dimineata sa avem ce face la cafea, cand e mintea odihnita! :))

  40. Insignifianta 8 March, 2011 at 00:24

    Il reiau, deci.
    @Dan1: Inimaginabilule! Ineluctabilule! Indestructibilule! Insurmontabilule! Indubitabilule! Inepuizabilule! Mult prea multule! Intrinsecule! Impardonabilule (ca nu ne zici niciodata exact la care canapele faci referinta)! Prea-luminatule, zi-le, tu, ca, mai, rar, asa, ca mata! =))
    D-aia cred ca imi cenzureaza astia comentariile apreciative. D-asta! Ca zic! =))

  41. sebra 8 March, 2011 at 00:28

    @Dan1,
    Daca-mi permiti o mica sugestie: la inceput de episod, fa un scurt(da’ scurt! stii ce-i aia scurt, da?) deci fa un scurt rezumat din episoadele anterioare, ca uitai sirul :))

  42. Insignifianta 8 March, 2011 at 00:38

    @sebra: Sirul e simplu, e ala a lu’ Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, … N-ai cum sa-l uiti. =))

  43. Cms 8 March, 2011 at 01:17

    @Dan1: =)) >:D< :D/ 😡 =)) 😉 :-bd =))
    Şi pentru toate doamnele şi domniţele, cititoare de Daily Cotcodac: La Mulţi Ani! <:-P

  44. Sare'n Ochi 8 March, 2011 at 07:23

    @Dane1, rigul doctorului are “Albinuta” la parter? nu cred. si nici balcon supra-mortarat… deci, nu-i rig – este un simplu salon de garda. asa ca, in mod, cert, canapelele sunt cu cover de musama (ma rog, cred ca au imprimeu de piele de strut).
    =))

  45. N.A. 8 March, 2011 at 12:08

    @Dan1 – As subscrie la ce-a zis Insignifianta, ca le-a zis pe toate si nu ne-a ramas si noua nimic. :))
    Foarte, foarte misto! =))
    Ni ce nestemate zac, ma, Julius, printre cititori!

  46. serban 8 March, 2011 at 13:53

    @Dan1: Da-da-da
    @insignifianta: ai promis că mănânci

  47. aisha 8 March, 2011 at 15:36

    @Dan1,
    esti un romancier remarcabil!
    felicitari! ultra-mega-extra sincere!
    minunat cadoul tau literar-artistic oferit – cu generozitate – cu un sfert de ora inainte de ziua de 8 martie!
    P.S. vezi cum iti negociezi colaborarea – pe plan financiar – cu DC. sa soliciti niste sume exorbitante in schimbul operelor tale!

  48. Insignifianta 8 March, 2011 at 21:05

    @serban: Am promis. Dar nu aici şi acum. Şi nu ţie.

  49. Dan1 8 March, 2011 at 22:17

    Multumesc pentru aprecierile voastre, astept inca un comentariu din partea Doctorului care sa zica: Dane, mi-am luat o saptamana libera, am gasit si un charter, mi-a ascutit Bubakar, lacatusul rigului niste ace special pentru tine, acu’ pazeste-ti fundul! You can run but can’t hiide! =))

Leave a reply