Promo

PROMO/ Uşor cu anti-vaccinarea pe scări

Doctorul aventurier Ionuţ Şendroiu revine mâine dimineaţă pe Daily Cotcodac cu un mesaj clar şi răspicat: „Olivia Steer, jos labele naturale, neepilate, de pe vaccinuri! Febra galbenă se combate cu vaccin, nu cu ceai de ciuboţica-leului”.

 

Nu rataţi deci mâine semnalul de alarmă venit din savana africană de la doctorul aventurier Şendroiu.

 

Din fericire, ignoranții de la OMS, în loc să parașuteze deasupra coastei de vest africane bidoane cu suplimente nutritive și broșuri ”Cum să devin vegan în 3 pași simpli”, au demarat în 2009 o campanie de vaccinare în masă împotriva febrei galbene în Benin, Liberia și Sierra Leone.

Share:

4 comments

  1. Monica 19 February, 2015 at 21:32

    Au! Intrara trei poli pe paypal?

  2. Cms 19 February, 2015 at 21:37

    De fapt, campania de vaccinare în masă din Berlin, Siberia şi Mama Leone sau cum le zice la localităţile alea e încă o dovadă că oculta medicală mondială face experimente umane pe fiinţe vii, ca să provoace audism din ăla bun, pe care să-l pună în transfuzii ca să ne infectăm cu toţii când ne operăm la spital.

  3. Monica 19 February, 2015 at 22:24

    du-te, ba, doc, vorbesti tu, care esti platit da transpiratia mondiala farmaceutica, stim noi, lasati! care mai iti si sopteste ce-si doresc femeile, de elcu-elucu-eculubrezi cu texte! serpilian cu ochelari care esti! huo! pf, ca nu esti tu in fata mea, sa-ti ard doua-trei legaturi da leustean galben da desert cu tepi peste tastele alea, statu-ti-ar in unghii! sa ne molipsmim, mospilim, mo-lip-sim noi da vitamina C si alte boli licentioase. jos vaccinu! jos tranfsuzia! si-as mai continua, da’ ma trage inapoi niste pedale, padele cum dracu le zice, d-alea, da resuccitare!

  4. janedoe 20 February, 2015 at 08:04

    Hipsteri din toată lumea, uniți-vă! numai #unițisalvăm lumea de vaccinurile cu autism!

Leave a reply