Postul nu e post destul

Serată muzicală DJ Cotco

După Julius, iată că s-a întors din vacanţă şi ce-al doilea autor DC în activitate – îndrăgitul DJ Cotco. Cu o piesă uşoară, latino, că nu mai avem traficul de altădată, când ne permiteam să pierdem câte 3-400 de cititori la fiecare metal nou postat pe site.

 

LILA DOWNS Con Celso Piña y Totó la Momposina – Zapata Se Queda

Share:

15 comments

  1. RoseN 5 September, 2014 at 20:10

    Hihihi…asta e noua gajica a lui Julica 😀

    Nu stiu voi, dar eu una am ametit de abundenta asta de texte, pfaaai, ma duc sa iau niste saruri sa-mi revin 😀

  2. N.A. 5 September, 2014 at 20:42

    Adica tu te dusasi de pomana prin thailandele alea, nu ca sa iti promovezi blogul?

  3. Belle dImagination 5 September, 2014 at 21:54

    Deh, lumea bună pune muzică sau ascultă muzică. Ăia carele n-au bani de Thailanda sau de Mexico lindo y bonito, fac magiun. După ce au făcut dulceaţă de pepene roşu. După ce au făcut fo 30 kg de bulion şi suc de roşii.

  4. ed 5 September, 2014 at 21:55

    Da chiar,nici un textulet de pe coclaurile alea?

  5. Dan1 5 September, 2014 at 22:01

    Now you’re talking! Asa ca in vremurile bune! :))
    P.S. N-am ascultat piesa bre, nu aruncati cu pietre! Astept sa se pronunte Rushenne si abia dup-aia! :))

  6. Dan1 5 September, 2014 at 22:02

    @Belle d’Imagination: Da’ gogosari? Ardei copti?

  7. sebra 5 September, 2014 at 23:08

    Da’ ce-ar mai fi sa dam si play??

  8. Belle dImagination 6 September, 2014 at 09:05

    Dan1, gogoşarii se pun înspre octombrie. Şi ardeii copţi tot cam aşa. Şi încă nu le-a venit vremea.
    Lui bărbată-meu nu-i plac murăturii în oţet, aşa că o să pun maxim 2 borcane de gogoşari, dupE reţeta padişahului, revizuită şi îmbunăţită şi în funcţie de câţi nervi oi avea, fo 4 borcare de ardei copţi, că mai am 2 de la mama soacră care mă iubeşte.
    În schimb am pus 2 borcane de coajă de pepene verde în saramură şi cu un pic de noroc mai pun vreo două.

  9. Hapi 6 September, 2014 at 10:07

    Noi asteptam lecturi despre thailandeze, de-alea din care – dupa ce le citim, invata cate ceva- barbatii.

  10. Dan1 6 September, 2014 at 21:08

    @Belle dImagination: Bre, deci io crezui ca esti olteanca si oltencele nu puni habuz la murat, da? Aia decât daca esti moldoveancî da?

  11. sebra 7 September, 2014 at 11:32

    Tot seară e?..la mine se crapă de amiază.

  12. Belle dImagination 7 September, 2014 at 12:51

    Dane, nu-s olteancă, cât pe ce să zic har Domnului, fiindcă primele două persoane de pe lista de detestare sunt taman d-acolo. Însă tot de acolo sunt şi câteva persoane sus de tot de pe lista mea de oameni dragi.
    M-am născut în Bucureşti, concepută probabil la Galaţi unde a primit tata repartiţie la Combinatul siderurgic, am crescut la Singureni de Giurgiu şi în Giurgiu, tata-i din Deliorman, crescut în Singureni şi în Giurgiu, mama-i din Dâmboviţa. Şi din 1997 am boletin de Bucureşti.
    Şi-ţi zic, că şi la mine-n sat se puneau pepeni la murat. E drept că nu se puneau harbuji. Doar pepeni

  13. basta n. 7 September, 2014 at 13:32

    Io otuși am dat play

  14. Nedu Merit 7 September, 2014 at 15:15

    Adevărul este că după atîta orez asiatic începi să duci dorul porumbului latino.

    Offtopic: dragă Belle, la dulceaţa de pepeni fierbi cu zahărul înainte sau adaugi către final? Nu ne pui şi nouă reţeta aia corectă, ţucu-te-aş?

  15. Belle dImagination 9 September, 2014 at 15:41

    @Nedu-Merit
    Am urmat cu relativă ascultare reţeta lui tătuca Radu Anton Roman:
    grijit cojile
    băgat la robot cojile şi mărunţit
    pus la fiert (1 kg coji, 1.5 l apă)
    fiert la foc mic vreo oră
    strecurat
    adăugat în zeamă zahărul, cam 1 kg şi cojile de lămâie şi fiert până se leagă siropul
    adăugat pepenele fiert
    mai fierbi încă vreo juma de oră
    adaugi zeama de la lămâie
    mai dai 3-5 min în clocot
    pus în borcane
    chemat bărbatul (oops, tu eşti bărbat) să strângă capacele

    PS: dac-ai şti ce super dulceaţă de nectarine ştiu să fac!

Leave a reply