Serată muzicală DJ Cotco
După Julius, iată că s-a întors din vacanţă şi ce-al doilea autor DC în activitate – îndrăgitul DJ Cotco. Cu o piesă uşoară, latino, că nu mai avem traficul de altădată, când ne permiteam să pierdem câte 3-400 de cititori la fiecare metal nou postat pe site.
LILA DOWNS Con Celso Piña y Totó la Momposina – Zapata Se Queda
Hihihi…asta e noua gajica a lui Julica 😀
Nu stiu voi, dar eu una am ametit de abundenta asta de texte, pfaaai, ma duc sa iau niste saruri sa-mi revin 😀
Adica tu te dusasi de pomana prin thailandele alea, nu ca sa iti promovezi blogul?
Deh, lumea bună pune muzică sau ascultă muzică. Ăia carele n-au bani de Thailanda sau de Mexico lindo y bonito, fac magiun. După ce au făcut dulceaţă de pepene roşu. După ce au făcut fo 30 kg de bulion şi suc de roşii.
Da chiar,nici un textulet de pe coclaurile alea?
Now you’re talking! Asa ca in vremurile bune! :))
P.S. N-am ascultat piesa bre, nu aruncati cu pietre! Astept sa se pronunte Rushenne si abia dup-aia! :))
@Belle d’Imagination: Da’ gogosari? Ardei copti?
Da’ ce-ar mai fi sa dam si play??
Dan1, gogoşarii se pun înspre octombrie. Şi ardeii copţi tot cam aşa. Şi încă nu le-a venit vremea.
Lui bărbată-meu nu-i plac murăturii în oţet, aşa că o să pun maxim 2 borcane de gogoşari, dupE reţeta padişahului, revizuită şi îmbunăţită şi în funcţie de câţi nervi oi avea, fo 4 borcare de ardei copţi, că mai am 2 de la mama soacră care mă iubeşte.
În schimb am pus 2 borcane de coajă de pepene verde în saramură şi cu un pic de noroc mai pun vreo două.
Noi asteptam lecturi despre thailandeze, de-alea din care – dupa ce le citim, invata cate ceva- barbatii.
@Belle dImagination: Bre, deci io crezui ca esti olteanca si oltencele nu puni habuz la murat, da? Aia decât daca esti moldoveancî da?
Tot seară e?..la mine se crapă de amiază.
Dane, nu-s olteancă, cât pe ce să zic har Domnului, fiindcă primele două persoane de pe lista de detestare sunt taman d-acolo. Însă tot de acolo sunt şi câteva persoane sus de tot de pe lista mea de oameni dragi.
M-am născut în Bucureşti, concepută probabil la Galaţi unde a primit tata repartiţie la Combinatul siderurgic, am crescut la Singureni de Giurgiu şi în Giurgiu, tata-i din Deliorman, crescut în Singureni şi în Giurgiu, mama-i din Dâmboviţa. Şi din 1997 am boletin de Bucureşti.
Şi-ţi zic, că şi la mine-n sat se puneau pepeni la murat. E drept că nu se puneau harbuji. Doar pepeni
Io otuși am dat play
Adevărul este că după atîta orez asiatic începi să duci dorul porumbului latino.
Offtopic: dragă Belle, la dulceaţa de pepeni fierbi cu zahărul înainte sau adaugi către final? Nu ne pui şi nouă reţeta aia corectă, ţucu-te-aş?
@Nedu-Merit
Am urmat cu relativă ascultare reţeta lui tătuca Radu Anton Roman:
grijit cojile
băgat la robot cojile şi mărunţit
pus la fiert (1 kg coji, 1.5 l apă)
fiert la foc mic vreo oră
strecurat
adăugat în zeamă zahărul, cam 1 kg şi cojile de lămâie şi fiert până se leagă siropul
adăugat pepenele fiert
mai fierbi încă vreo juma de oră
adaugi zeama de la lămâie
mai dai 3-5 min în clocot
pus în borcane
chemat bărbatul (oops, tu eşti bărbat) să strângă capacele
PS: dac-ai şti ce super dulceaţă de nectarine ştiu să fac!