Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Vlad Petreanu, despre viitorul imediat al Europei: „Azi, 30 noiembrie, prăbuşirea pare nu atât îndepărtată, cât încă inacceptabilă. Dar în istoria acestui continent, multe tragedii au început într-o atmosferă de incredulitate”. Analiză destul de pesimistă, dar nu chiar apocaliptică: până la urmă, e posibil să ajungem săraci și dependenți financiar, dar, Petreanu, măcar putem spera că nu vom ajunge chiar toți să facem glumițe cu ospărițele de 20 de ani, la care râdem numai noi.

Continuăm să-i răsfățăm pe cititorii noștri care seara se relaxează citind analize financiare, recomandându-le materialul lui Moise Guran de astăzi. Nu-l ratați, e cu cifre!

Simpaticul nostru documentarist George Damian vă prezintă și el o lectură ușoară, de seară, despre raporturile dintre Hitler și legionarii români. Există și câteva documente acolo, pasionații de limba germană vor fi mai mult ca sigur încântați să-și exerseze germana înainte de culcare.

În fine, poate mai sunt și oameni normali pe site-ul nostru, care n-au chef să citească ceva. Lor le recomandăm un material video – înregistrarea emisiunii „Fapt divers” de astăzi.

MÂINE, DE ZIUA NAȚIONALĂ, DOAR ÎN DAILY COTCODAC:
Un șpăgar român, în apărarea Patriei la 1918! – un text de George Damian, simpaticul nostru documentarist.

Share:

4 comments

  1. RoseN 30 November, 2011 at 21:28

    Deci mogul, esti tare 😀

  2. Cristina 30 November, 2011 at 21:43

    “măcar putem spera că nu vom ajunge chiar toți să facem glumițe cu ospărițele de 20 de ani, la care râdem numai noi.”

    asa sa v-ajute Dumnezeu!! :))

  3. MonicaS 30 November, 2011 at 22:33

    Domn’e, chiar simpatic George Damian! Foaarte frumos documenteaza! 😀

  4. BRRC 1 December, 2011 at 00:09

    Nu pot să cred aşa ceva despre Petreanu! Poate că ospătăriţa a interpretat drept glumă ceea ce, de fapt, era o propunere foarte serioasă 🙂

Leave a reply