Postul nu e post destul

Angajaţii Hotnews sunt cretini? Vezi de ce întrebăm asta!

Cu o medie de doar 94 a coeficientului de inteligenţă, poporul român nu se numără tocmai printre cele mai inteligente popoare de pe planetă. Vezi aici ce loc ocupă România în clasamentul mondial al inteligenţei!

Statistica ne spune că cei mai mulţi dintre concetăţenii noştri au un IQ destul de apropiat de 94. Matematica şi bunul simţ ne indică faptul că, pentru fiecare român capabil să treacă singur strada şi eventual să-şi ia bacalaureatul, există, de partea cealaltă a lui 94, un român aflat periculos de aproape de zona retardului mintal – om pe care literatura de specialitate îl numeşte, la limita poeziei, „grănicer”. Este românul căruia trebuie să i se spună „Vezi AICI!” sau „Află DE CE!”, altfel ar închide Can-Can-ul sau ziarul quality pe care-l citeşte fără măcar să-i treacă prin cap să se uite şi sub titlu.

Salut prin urmare iniţiativa Hotnews de a folosi astfel de titluri la absolut orice fel de ştiri, inclusiv la cele economice. Atenţie însă, Dan Popa, ar putea exista cititori suficient de inteligenţi cât să-şi dea seama că titlul tău nu prea are legătură cu ce-ai scris în text. Unde intră aceşti cititori ca să citească ştiri economice, vezi AICI!

Share:

21 comments

  1. Lecteriţa 2 November, 2011 at 15:49

    Piua! Just trolling: Cum imi pun buton de like pe blog si de ce n-are DC buton de print, pe blog?
    De ce v-au luat-o altii inainte?
    http://sirb.net/2011/interneti/cum-dau-hipsterii-like-uri/comment-page-1/

  2. Rada 2 November, 2011 at 15:50

    Eu il citesc tot timpul pe domn’ profesor Moise Guran la televizor, la Ora de Business – emisiune care “te ajuta, dar nu te face mai destept”.
    Bineinteles, cu conditia ca si Romtelecomului sa-i mearga echipamentele prin care imi trimite emisiunea direct la mine acasa; din pacate conditia e indeplinita destul de rar.

  3. ano 2 November, 2011 at 15:52

    cred ca astia dau copy paste de prin alte locuri.

  4. admin 2 November, 2011 at 15:58

    @ano: de unde si numele de Hoţnews

  5. dyers_eve 2 November, 2011 at 16:04

    As vrea sa-ntreb ce inseamna “p.b.”, dar inca nu mi-ati zis ce inseamna “reader” si “city break”, asa ca nu vreau sa va suprasolicit.

  6. serban 2 November, 2011 at 16:05

    De multă vreme mă tot bătea gândul să emigrez în Guineea Ecuatorială.
    Am tot ezitat pentru că şi Sierra Leone mi se părea o opţiune bună.
    Acum m-am hotărât: Finlanda pare a fi locul ideal pe care îl alege un om deştept.

  7. dyers_eve 2 November, 2011 at 16:07

    Treaba e ca suntem superiori bulgarilor, si asta e tot ce conteaza, bai Stoicikov, da?

  8. dyers_eve 2 November, 2011 at 16:12

    Clasamentul nu e ala original, e facut pe vapor. Altfel cum se explica faptul ca primele 7 natiuni sunt din Extremul Orient (urmate, culmea, de italieni)? Si de cand … au ajuns mongolii atat de inteligenti de sunt pe 10?

  9. iulian rinder 2 November, 2011 at 16:17

    Dragule, da ce legatură are textul cu titlul, înafara de semnatura din finalul articolului? Am văzut multe articole scrise de diverşi cetăţăni, dar care reformulate si redefinite de maieştrii ai salariilor mai mari nu au nici o legătură cu ideea de bază. După ce un articol este scris, un corector, un şef de departament, un secretar de redacţie, un secretar general de rdacţie, un editor, un editor senior, un redactor sef adjunct şi încă unul, un redactor şef şi un editorialist care va comenta ceea ce au transformat alţii, îşi fac treaba pe text pentru că trebuie să mănânce şi gura lor ceva. Rahat cu apa jurnalistică.

  10. dyers_eve 2 November, 2011 at 16:21

    Ca tot zise Serban de Guineea: stie cineva care e diferenta intre Guineea (loc 170), Guineea-Bissau (loc 171) si Guineea Ecuatoriala (loc 189-ultimul)??? Va-ntreb pentru ca vreau sa-mi cumpar un porcusor de-acolo si-s nehotarat.

  11. serban 2 November, 2011 at 16:30

    @dyers_eve: Cei de Bissau sunt delicioşi. Ăia din Ecuatorială sunt proşti.

  12. dyers_eve 2 November, 2011 at 16:34

    @serban: Si aia simpli, din Guineea-guinee, aia cum sunt? A, si am aflat ca mai exista si Papua-Noua Guinee (adica stiam ca exista, dar credeam ca e injuratura, nu tara). Porcusorii de-acolo cred ca-s mai scumpi, ca vad ca-s mai sus in clasament.

  13. serban 2 November, 2011 at 16:44

    @dyers_eve:
    Doar n-o să te cobori până acolo să iei de la papuaşi!
    În Guineea (simplă) e cel mai scump. 21 de shilingi.

  14. dyers_eve 2 November, 2011 at 17:11

    @Lecteriţa:
    Butonul de print a existat in proiect, dar s-a renuntat la el ca urmare a protestelor viguroase ale lui Bucurenci, Cernea, Toma (si a altor ecologisti, printre care cred ca era si dna Tatoiu). Pai unde-ajungeam daca fiecare isi printa editia completa DC??? Cati copaci nevionovati ar fi fost jertfiti?
    Ce nu inteleg eu e de ce nu avem buton de “nu-mi place” (cu destiu’ mare-n jos).

  15. Camelia 2 November, 2011 at 17:55

    @serban: nu e bine cu guineea ca cica e unul venit de acolo cu malarie….:D

  16. ela 2 November, 2011 at 18:17

    Beeey , nu-i adevarat !!!! francezii sint mai destepti ca noi , nu-mi vine sa cred !

    Pirca si Cms sa ia masuri 😀

  17. Lepka 2 November, 2011 at 18:40

    Apropo de clasamente ,la fotbal suntem pe locul 55 :))
    Si la sah pe 18 🙂

  18. Cristi 2 November, 2011 at 20:54

    @dyers_eve: Sau cu destiu’ mijlociu in sus. =))

  19. Insignifianta 2 November, 2011 at 22:10

    Mah, da’ ce discutara alde Mugur Isarescu si cu vicontele ala, presedintele grupului Bilderberg, nu intreaba nimeni? Hai, ca intreb eu! Ca io de asta as fi curioasa! Bineeee…sunt interesata si de ce isi cumpara alde printul Charles proprietati to’mitea (adica FIX!) aci, in Transilvania…Ca daca m-ar duce pe mine IQ-ul, as fi descoperit pana acum… da, vezi, nu ma duce, doar ma trage-n jos, al dreacu’ IQ, cu mama lui si cu cine l-a inventat…:D

  20. Moise Guran 2 November, 2011 at 22:37

    Julius, ai fost nedrept. Dan Popa e un tip destept si scrie cu adevarat interesant pe blogul propriu. Asta cu vezi de ce, click aici, chiar functioneaza. No ofense cititorilor DC dar altfel n-as fi aflat de ce mi-ai pus tu un link catre blogul meu 🙂

  21. Cristi 3 November, 2011 at 08:13

    @Insignifianta: Printu’ socru’ a lu sora lu’ Pippa cumpara fiindca poate. :-$

Leave a reply