Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Până se potoleşte blogosfera cu „ce mişto a fost la blogoree şi la webstock, am întâlnit oameni pe care vroiam să-i cunosc, am dat mâna şi cu Chinezu”, să vă recomand repede două bloguri din care nu înţeleg mare lucru, dar îmi plac foarte mult.

Pe primul îl ştiţi – biziday.ro, al lui Moise Guran. Eu sunt ca Ion al lui Miai, de obicei nu pricep nimic, da’ îmi place să-l ascult pe Moise cum explică el, ca Moromete, cum devine treaba.

RoBlogFest e concursul ăla despre care toţi spun că e o mizerie până în seara cu pricina, când toată lumea se duce acolo să vadă dacă n-a câştigat ceva deşi nimeni n-a vrut să participe, „m-a înscris cineva, nu ştiu cine”. Pe omul care organizează în fiecare an RoBlogFest-ul îl cheamă Dragoş Novac şi are un blog despre lucruri care se întâmplă prin online, biznisuri, tot aşa, chestii din care nu pricep mare brânză. Eu îl simpatizez de când am câştigat RoBlogFest-ul, deşi cu o zi înainte eram convins că e un hoţ, un bandit, şeful mafiei din online-ul românesc, că din cauza lui nu merg lucrurile în ţara asta, domnule colonel!

Share:

10 comments

  1. Miorlaupufos 28 September, 2011 at 21:46

    Cine lampa mea mai e si Chinezu asta de vrea toata lumea sa dea noroc cu el? E maimutoiul blogosferei, cu care vor toti sa faca poze ca la mare, pe plaja? Zau, Jul, esti obositor cu pasiunile tale pentru unii oameni…

  2. JULIUS 28 September, 2011 at 21:48

    @Miorlaupufos: intr-o vreme imi placea sa ma uit la OTV, la domnul Dan, acum sunt topit dupa Chinezu, Alex Negrea si Bobby Voicu.

  3. Lecteriţa 28 September, 2011 at 21:56

    Haide, bre, lasa modestia, ca şuşoteste toata lumea la coada la şaorme, în Dristor: uite-l p-ăla care citeşte Caţavencu la masă, e Dalailamul de la Daily Cotcodac!

  4. Cristi 28 September, 2011 at 22:03

    Io cre’ca de Chinezu ti-e frica. Ceva cu niste chiloti negri, ulei de motor masline.:D Plus ca astia cu nume de Chinezu sunt tari la bataie. Am avut si eu un vecin poreclit asa zau parol de aia stiu.

  5. Dan1 28 September, 2011 at 22:08

    Cum ar zice sebra, n-am curaj sa citesc, dar dau like! :))

  6. dyers_eve 28 September, 2011 at 22:13

    In seara asta iesi la agatat la tine-n cartier cu texte de biznis? :))

  7. Lecteriţa 28 September, 2011 at 22:14

    @Dan1:
    cre’ c-ai observat cum s-a modificat modificarea, de cand ne-a facut domnul acela din diaspora, frustrati si cotcodaci oogenetici! ne baga mogulu numa’ pe bloage stainless steel =))

  8. nina 28 September, 2011 at 22:35

    Aha, imi fac timp de-un like pe DC, intru aici gandindu-ma ca poate-mi descretesc un pic fruntea (era sa zic mintea) si cand colo ce gasesc, texte serioase. Cu toate astea m-a uns pe suflet chestia aia cu parea ta despre Novac inainte de a-ti da premiul (ma rog “a va da premiul”, dar am auzit ca ceilalti autori au incasat doar sincere felicitari).

  9. sebra 28 September, 2011 at 22:59

    @Dan1:
    Şi dacă te doare degetul, poţi să nici nu dai. Important e să zici! :))

  10. Rada 28 September, 2011 at 23:55

    Vad ca va lipsesc articolele economice, care sa trateze teme relativ economice :)) Vreți? Primesc si sincere felicitări 😀

Leave a reply