Postul nu e post destul

Recomandări de seară: mai slăbeşte-ne, Jamie Oliver!

• Nicoleta Savin publică un drept la replică la materialul apărut ieri pe Sare’n Ochi. Din el am înţeles că e ziaristă, că a publicat de-a lungul timpului o mulţime de anchete, că demisionase din presă în vremea holerei, că ăia de la TVR au făcut nu ştiu ce, că s-au întâmplat multe pe Pământ în ultimele 4,5 miliarde de ani, dar nu toate din vina ei, etc. Un singur lucru lipseşte: „Da, mă, am făcut şi eu un copy/paste mic, scuze, oameni suntem, hai că dau o bere la nea Grigore…”.

• Nu vi se pare că goana asta după aur pe timp de criză seamănă puţin, în mod ironic, cu goana după imobiliare care a pus osul la declanşarea crizei?

• Huliganii din Birmingham au distrus unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver. Pe de altă parte, de când cu moda asta a bărbaţilor care gătesc, poate era timpul să-i mai tempereze cineva, că avem destule pe cap acasă, asta ne mai lipsea, „da’ tu de ce nu găteşti, dragă? Uite, Jamie Oliver şi Radu Udrescu cum pot?”.

Share:

53 comments

  1. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 19:18

    acelasi raspuns i l-am postat si pe blog la mine. ar trebui sa vizitati suita de “raspunsuri” – incepand de la acelea in care ADMIN-ul blogului l-a cenzurat (si l-a facut loaza) pe cel care ulterior am aflat ca-i sotul Nicoletei Savin. ulterior le-am dat pe mail numarul de telefon al lui Stefan Ciocan. dupa discutie, pe care n-are rost sa v-o relatez in totalitate, a trezultat ca au cea mai tare firma de monitorizare din tara (ce zici Julius, cand faceam eu monitorizare cu Transilvania Jurnal? :)), ca au pus “oresa vremii” ca nu aveau cum sa puna “sare in ochi” (suna naspa sa citezi “Sare in Ochi” si nu “Reporter Virtual” sau “Dayli Cotcodac” =))), ca a fost deranjata ca Stefan n-a stiut cine este ea (el i-a zis clar ca pe acea Nicoleta Savin o cunoaste si o apreciaza, care scria in deceniul trecut anchete faine despre Jimbolia samd, dar pe Nicoleta Savin care da cu copy-paste nu), ca habar nu aveau (din monitorizare) cine este Barcauan (de data asta cu r) – ei au pus informatia in manopera (zic ei si sustin) dar cand i-a intrebat Stefan despre meseria gresit numitului, au raspuns: finantist. ei nu, e doctor ca si Doctor Sendroiu (ma rog, minus conexiunile si banditismele) =))
    asa ca, Hasta la Vista Baby!

  2. ela 10 August, 2011 at 19:32

    Lasa , Julius ca frappucino ca al tau nu face nimeni !

  3. Klaus 10 August, 2011 at 20:12

    Pai pe mine tot nu mai lamurit, sunt doua sau e una si aceeasi, ceaa cu copiatul erorilor (Bac 2011?) si cea cu anchetele din trecut? C io-s moldovean mai incet asa… 🙂
    Daca e una, vorba tovarusului Stalin (parca, nu sunt asa sigur) ‘Pentru meritele trecutului s-o decoram, pentru greselile prezentului s-o impuscam” =))

  4. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 20:18

    “sotul” care se semneaza “diaconu Eusebiu” a plasat urmatorul comentariu la materialul “drept la leprica” (cred c-am gesit la tastare): “Nicoleta, observ că nu spui lucrurilor pe nume! INFORMAŢIA ESTE PLECATĂ DE LA MINE!
    EU AM ARUNCAT-O PRIMA OARĂ ÎN VIRTUAL! Aceste loaze au preluat-o de la mine şi acum afirmă că este informaţia lor. Dar ataete! 🙂 ))))))))))))”
    asa ca am raspuns (in moderare, fireste =))): “domnul diaconu Eusebiu, acum ne-o plasam de la sot la sotie? din discutia pe care ati avut-o cu colegul Stefan Ciocan a rezultat altceva. si macar faptul ca nu stiati ce meserie are Barcauan (de data aceasta cu “r”) si spune multe. mai usor cu dezinformarea pe scari, va rog. nitica decenta nu strica.”
    las si aici acest comentariu ca poate exaltatul acela chiar crede ca a dat-o primul (depinde ce-o fi dat)

  5. Dan1 10 August, 2011 at 20:30

    @Klaus: A zis Stalin asa vorba de duh? =))

  6. Klaus 10 August, 2011 at 20:34

    Din cate stiu eu da, parca la Trotki se referea 🙂

  7. Sandi 10 August, 2011 at 20:37

    Da da ,sa ne mai scuteasca Jamie Oliver! Discutand mai saptamanile trecute cu o prietena mi-a spus : “barbatii care gatesc sunt sexy “…. si eu am ramas ca la dentinst . Adica cum? Daca ieri ai gatit ieri ai fost sexy si daca azi nu ai gatit azi nu esti sexy?
    Vii acasa de la serviciu , te bagi in bucatarie si dupa doua-trei ore de lupta cu vasele reusesti sa faci ceva mancare. Si apoi te asezi la televizor, si cand vine “prima doamna” de la cumparaturi (cumpararea unui ruj poate dura si 4-5 ore) si vede niste oale pline prin bucatarie iti tranteste:”vai da’ sexy esti !”. Pai inseamna ca esti sexy cand te uiti la tv. 😛
    Cu riscul de a fi bagat in spam de doamne(ca sa nu zic altundeva), eu zic ca expresia “barbatii care gatesc sunt sexy” ar trebui bagata in aceeasi oala cu jenantele scuze “sfertul academic” si “discutii academice”.

  8. Lecteriţa 10 August, 2011 at 20:37

    Deci, pana la urma cine e loaza?

  9. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 20:44

    @Klaus: =))

  10. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 20:46

    @Lecteriţa: pai, la final, daca te amesteci cu trecutul te mananca loazele – ceea ce inseamna ca devii parte din loaza si, pe cale de consecinta, devii tu insuti loaza. asa ca, marturisesc, sunt loaza. dar nu plagiator.

  11. RoseN 10 August, 2011 at 20:48

    @Sandi: 😀
    CURS INTENSIV
    Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.

    Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.

    Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios
    Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive)
    Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
    Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator).
    Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea
    Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa veceu? ( Expozitii cu tema “generatia spontana”)
    Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
    Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
    Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
    Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
    Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
    Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta?

  12. Lecteriţa 10 August, 2011 at 20:48

    @Sare’n Ochi:
    si doamna de ce a scris un drept la replica atat de lung? nu a invatat la psihologie ca tocmai chestia asta o descalifica?

  13. Dan1 10 August, 2011 at 20:50

    @Klaus: Poate, la Ana Pauker, ca era “o”! :))

  14. Klaus 10 August, 2011 at 20:56

    Nu, era vorba de un membru din garda veche, prin ’38, voi vreti sa ma apuc de recitit Arhpelagul? 🙂 Parca acolo am intalnit faza, dar fie-va mila oamini buni, e totusi vara, chiar daca ploua :)) Gata, am trollat destul pe azi

  15. Sandi 10 August, 2011 at 20:56

    @RoseN: cand incepe cursul? e cu examen la final? si daca il pici….ai scapat? 😛

  16. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 20:58

    bai Julius, am uitat una tare de tot: DC fiind blogul Varanului, este clar un atac impotriva Nicoletei Savin sa fie distrusa =))
    adica Varanul a obligat-o sa dea copy-paste si sa-i fie rusine sa zica ca-i de pe Sare-n Ochi…
    uite, sa nu mai fie nici o problema cu citatul sursei, de acuma incolo iti cedez tie toate drepturile Sare’n Ochi. cine ia cu copy-paste de la mine poate sa te citeze pe tine :D)

  17. Klaus 10 August, 2011 at 20:59

    @RoseN: Unii dintre noi e burlaci si ar putea preda cu usurinta astea =))

  18. sebra 10 August, 2011 at 20:59

    Bine că mi-ai amintit să-i aduc aminte soţului că bărbaţii sunt cei mai buni bucătari. 😀

  19. Sare'n Ochi 10 August, 2011 at 20:59

    @Lecteriţa: daca n-ai pus si tu cursul pe “Sare’n Ochi”, de unde sa stie sa ia fara sa citeze?

  20. ErRon 10 August, 2011 at 21:24

    @Sandi: Nu sunt de acord cu tine!!:P
    Barbatii care gatesc sunt foarte sexi, cu doo conditii:
    1. sa gateasca, iarna, in fata unui semineu cu lemne adevarate, un vin cu scortisoara
    2. sa fie imbracati NUMAI cu boneta de bucatar!:D

  21. Dan1 10 August, 2011 at 21:35

    @ErRon: Bre da’ ce fantezii aveti! Jamie nici macar nu poarta boneta, îi curge matreata în mâncare! =))

  22. ErRon 10 August, 2011 at 21:37

    @Dan1: Da’ am zis ca Jamie asta e sexi???:D

  23. ionut 10 August, 2011 at 21:51

    Fata de o asemenea postare plina de pizma la adresa unui frate intru fericire si suferinta, pe numele lui Jamie, nu imi ramane decat sa urez redactiei DC sa aiba parte numai de bucatari femei 😛 :))

  24. Sandi 10 August, 2011 at 22:51

    @ErRon: sa gateasca NUMAI vin cu scortisoara?
    asa daa, mai merge ! 😛
    ps: si daca nu e boneta de bucatar…..ceva comanac, potcap, basca…. tot se gaseste ! =))

  25. JULIUS 10 August, 2011 at 22:57

    @Klaus: exceptand faptul ca te impusca oricand, Stalin era un tip cool. tot el a zis parca si “nu conteaza cine cu cine voteaza, conteaza cine numara voturile”.

  26. Dan1 11 August, 2011 at 08:43

    @JULIUS: Chestie valabila si pe DC. :))

  27. Stephanie 11 August, 2011 at 20:12

    @ErRon: Nu e! Da’ deloc!Jamie e chiar naspa dpdv al meu! Ah, daca ar fi prezentat Sendroiu o emisiune culinara, imbracat cu boneta si sortzuletz, ar fi fost plin de comentarii cu retete p’acilea!

  28. ErRon 11 August, 2011 at 21:38

    @Stephanie: Sunt convinsa! Chiar daca ar fi prezentat prepararea unor ceaiuri diuretice sau modul in care se fierb oualele!:D

  29. Cms 11 August, 2011 at 21:46

    @ErRon: Mai degrabă ar prezenta modul corect de tranşare al barracudei. 🙂

  30. Dan1 11 August, 2011 at 21:50

    @ErRon: Aia cu fiertul oualor e atat de complicata ca as putea s-o prezint pana si eu, da? =))

  31. ErRon 11 August, 2011 at 21:55

    @Cms: Al unei barracude decedate, sper! Nici una dintre cititoare nu l-ar vrea pe doctor in pericol!!;)

  32. ErRon 11 August, 2011 at 21:57

    @Dan1: Desigur, respectand punctul 2 din conditiile enumerate anterior!:D (ma invatati sa pun si eu link-uri, ca ati mai incercat odata si n-am reusit sa prind figura?!)

  33. Dan1 11 August, 2011 at 22:03

    @ErRon: Nu vrei mai bine sa bag o reteta de oua fierte (tari)? =))

  34. Dan1 11 August, 2011 at 22:08

    @ErRon: Am glumit! Simplu: in fereastra de internet explorer cu linkul dorit te duci sus, unde e adresa (adica in address bar), dai click si se selecteaza toata adresa; dai ctrl-c. Dupa aia te intorci la pagina de pe DC (ca sper ca pentru noi vrei sa pui link-ul :))) si scrii >A HREF=’, apesi apoi ctrl-v si continui cu ‘< . Scrii apoi ceva gen “link pe care vreau sa-l vedeti pana si voi” si continui cu >/A<
    Ataete (cum am citit mai deunazi pe un blog)! :))

  35. Dan1 11 August, 2011 at 22:10

    M3bis, te rog corecteaza tu greselile din comentariul meu, ca confundai mai mare cu mai mic si nu mai pot sa editez. Si dupa aceea, te mai rog sterge si comentariul asta incriminant! =))
    Peste secole, cand vor citi comentariul meu, cercetatorii vor crede ca l-am scris corect din prima si vor zice: “Bah ce inteligenti era stramosii nostri!” sau “Qae esti nebun?! Asta stia arta marilor maestri ai HTML-ului” =))

  36. ErRon 11 August, 2011 at 22:11

    @Dan1: Sugerezi ca ti-ar fi mai usor decat sa ma inveti cu link-ul???:P
    Bine, da drumul retetei!

  37. Ina_adevarata 11 August, 2011 at 22:17

    @Dan1, la Ctrl v intra deja link-ul in formula ta, deci nu mai ajung si la >/A<. Cre' ca ai facut un pic de varza din formula aia (si nu inteleg de ce, doar e atit de siiiimplaaaaaa!). Reiei o data explicatia, ca si io vreau sa stiu cum e cu link-urile.

  38. RoseN 11 August, 2011 at 22:21

    @Ina_adevarata:
    ceva de genu se scrie…incercati
    <a href=”http://www.google.ro/” > Goagalul </a>

  39. Dan1 11 August, 2011 at 22:24

    @RoseN: si vitza-vercea! =))

  40. RoseN 11 August, 2011 at 22:26

    @Dan1:
    Greu greu merge cu lectiile :)) nu se lasa scrise nici cum :))

  41. Dan1 11 August, 2011 at 22:29

    Hai sa reformulez:
    <A HREF=’, apesi apoi ctrl-v si continui cu ‘> . Scrii apoi ceva gen “link pe care vreau sa-l vedeti pana si voi” si continui cu </A>.
    Acu’ cu reteta aia: Se iau doua-trei oua mai sanatoase. Intr-un ibric se toarna 3-400ml de apa de robinet si se pune la foc mic. Cand da in clocot se adauga, unul cate unul, ouale. Se adauga un varf de cutit de sare. Se fierb 10 minute, apoi de scurge apa si se toarna apa rece de robinet (ca sa se dezlipeasca cojita). Se servesc calde adaugind sare si piper dupa gust! =))
    @Radu Udrescu: Ei, ce zici? Am talent? :))

  42. Dan1 11 August, 2011 at 22:35

    Si oricum, astea sunt recomandari de seara de aseara. Asta-seara n-avem nimic? :))

  43. ErRon 11 August, 2011 at 22:36

    @Dan1: Ma multumesc cu reteta!:P

  44. Dan1 11 August, 2011 at 22:37

    @ErRon: Maine va spun una de gatit supe instant – o nebunie! =))

  45. mifty 11 August, 2011 at 22:37

    @Dan1: da.
    deși dacă ai găti varză, ai avea un succes nebu… ăăăă de vis!!! 😀

  46. Cms 11 August, 2011 at 22:49

    @Dan1: Mmm! Eu pot să vă spun cum vă iese ciulama de ciuperci din supă cremă de ciuperci instant! =))

  47. Nero 12 August, 2011 at 07:30

    Dovada clara ca barbatii care gatesc sunt sexy: cei 15 copii ai lui jamie 🙂

  48. Dan1 12 August, 2011 at 08:19

    @mifty: Chiar sunt (varza)! :))

  49. Dan1 13 August, 2011 at 01:18

    Si-acu’, reteta de supa instant (promisa aseara):
    Se clocoteste apa de robinet intr-un ibric (200 ml); se varsa continutul unui plic intr-o farfurie (adanca); se toarna apa clocotita in farfurie. (se poate folosi Knorr, Maggi)
    Simplu, daaa?
    Cms, ai legatura! Cum e cu ciulamaua aia? =))

  50. Cms 13 August, 2011 at 01:20

    @Dan1: La fel ca reţeta ta, doar că se face la amiază şi se reîncălzeşte până la fierbere seara. :))

  51. Dan1 13 August, 2011 at 01:25

    @Cms: Mah Jamie! =))

  52. sebra 13 August, 2011 at 02:12

    @Dan1:, @Cms:
    O să vă dea cu ibricu’n cap judece Radu! :))

  53. Cms 13 August, 2011 at 02:19

    @sebra: Neah! Nici măcar nu se oboseşte la aşa talente native ca noi! =))

Leave a reply