Câtă cultură!

Week-end muzical

Pentru doamne avem astăzi o piesă cu Chris Cornell. Nouă, sincer, ne plăcea mai mult varianta originală, cu Michael Jackson, dar înţelegem de la doamnele din jur că acest Chris Cornell „e bunăciune”, aşa că nu le putem refuza. Mai ales că, cel puţin week-end-ul ăsta, o să le putem spune: „Să-ţi facă Chris Cornell un picuţ de masaj la tălpi, dragă, tu nu te uiţi la mine cum arăt?”.


Pentru domni, ne cerem anticipat scuze, avem din nou un metal de-ăla de-al lui Julius. Nu l-am putut convinge să caute ceva ca lumea fiindcă Ştiinţa joacă abia mâine; astăzi e plin de energie şi perfect convins că „batem la 3 goluri, fac spectacol băieţii”.

Iar pentru intelectuali am ales prima prostie găsită pe youtube fiindcă, la ce cărţi am văzut că citesc, chiar n-avea nici un rost să ne batem capul să căutăm ceva ca lumea:

Share:

12 comments

  1. Ciprian 13 November, 2010 at 20:49

    Care dintre copii e Joe Dassin? =))

  2. Sare'n Ochi 13 November, 2010 at 20:55

    pentru doamne: if you live me, close the door/i’m not expecting peoples enymore… (i’m a blind man, i’m a blind man samd.).
    pentru domni: my mama told me: son, for ever be a good boy, don’t ever play with guns./but I shoot a man in Reno, just to watch him die; sau, daca preferati: no letter from home.
    pentru intelectuali: putea fi, la fel de bine, noi in anul 2000/cind nu vom mai fi copii sau: noi in sat avem lumina, fiecare gospodina/ca Partidul ne-o fost dat, la tăt omu’n kilowatt (ar mai fi: macarale, rid in soare, aurii/macarale, in 2000./te-am vazut, iubita mea, colo sus pe macara,/spor la treaba si/te iubesc!)

  3. Sare'n Ochi 13 November, 2010 at 20:58

    “live” = leave (dar, inginerii gasesc mai greu dictionarul on-line pe goagal). deci: imi cer scuze!

  4. Ciprian 13 November, 2010 at 21:01

    @Sare’n Ochi Cand am ascultat piesa tot la aia cu anul 2000 ma gandeam si eu, o fi traducerea in franceza. :))

  5. Sare'n Ochi 13 November, 2010 at 21:04

    @ciprian, in mod cert)))) – lipseau “Ciresarii” (si, normal, Julius pe post de Ursu – ca el este mai fortos din fire).

  6. Crina 13 November, 2010 at 21:27

    Recunoaste ca ai pus piesa cu Chris Cornell doar pentru tipa din videoclip 😛

  7. pipzn 13 November, 2010 at 22:13

    Singura calitate care o vad la melodia interpretata de Chris Cornell e aceea ca da ocazia celor care au facut rusa in scoala sa inteleaga si ei versurile.

  8. pipzn 13 November, 2010 at 22:28

    Daca tot a ajuns comentariul meu anterior in moderare (necunoscute va sunt si va raman criteriile de aprobare, adevarat va spun voua ca mai usor isi vor vedea unii participanti la concursurile voastre premiile-carti sau chiar deplinele felicitari decat va va intelege cineva criteriile de moderare), iata inca doua observatii (ca doar tot acolo vor ajunge). D-nul Parca va fi invidios pe aceste paranteze si probabil ma voi alege si cu un ban (in logica asta)

    melodia cu numarul 2 e de un comercialism plat neprovocator de reactii. Macar baietii din Salajean au provocat ceva (la mine, de exemplu un ras sanatos)

    la melodia nr.3 singurul aspect demn de retinut este ca, dupa ce s-au chinuit o melodie intreaga, copii au reusit in final sa se clatine sincronizat.

  9. V3nt0R 13 November, 2010 at 22:35

    “Pentru domni, ne cerem anticipat scuze, avem din nou un metal de-ăla de-al lui Julius. Nu l-am putut convinge să caute ceva ca lumea fiindcă Ştiinţa joacă abia mâine; astăzi e plin de energie şi perfect convins că „batem la 3 goluri, fac spectacol băieţii”.

    =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Nu stiu care dintre voi e “admin”, dar are suflet de dinamovist. Pacat ca n-am sunet =)) .

  10. Tweets that mention Week-end muzical » Daily Cotcodac -- Topsy.com 14 November, 2010 at 00:39

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, sebra. sebra said: Week-end muzical » Daily Cotcodac http://bit.ly/bRq06y […]

  11. N.A. 14 November, 2010 at 21:56

    Asta-i bunaciune? :-& Doamna care a sustinut treaba asta e maritata de prea multa vreme… ;))

  12. N.A. 14 November, 2010 at 21:59

    Nu’s ce am azi dar, de data asta, votez cu aia de domni…

Leave a reply