Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Anunţându-vă cu mare bucurie că mâine dimineaţă vom avea pe site un textuleţ chiar haios (asta pentru că nu are nici un fel de subiect, deci nu tu bătălii, nu tu controverse religioase, nu tu poezie romantică), trecem la recomandările din seara asta:

Ca să nu mai pierdeţi semnalul la iPhone, aţi putea încerca acest dispozitiv numit iHand . Bine, mai întâi ar trebui să vă cumpăraţi un iPhone, dar, la cât timp petreceţi pe site-ul nostru, ne îndoim că o să aveţi vreodată atâţia bani.

Cercetătorii au descoperit noi afecţiuni generate de statul la calculator: Facebook Addiction, Friendship Addiction sau Refresh Syndrome . Pe de altă parte, alternativa este o boală numită „stat cu nevasta, uitat la un film cu Adam Sandler şi făcut un picuţ de masaj la tălpi”.

Dacă vreţi să vă construiţi o casă frumoasă şi vă gândiţi că n-are nici un rost să aruncaţi banii pe fereastră angajând un arhitect, iată aici câteva modele care v-ar putea inspira.

Rock-ul este viaţa ta, nu-i aşa? Bun, şi acum, că am stabilit cam ce fel de viaţă ai, să încercăm să ţi-o facem şi mai oribilă invitându-te să te alături grupului Metalhead de pe facebook , unde o mână de oameni despre care aş putea spune şi lucruri frumoase, nu doar că sunt prietenii mei, postează cele mai înfiorătoare metale posibile. Un sfat: dacă intraţi pe-acolo, purtaţi-vă cuviincios, să nu-mi veniţi după aia înapoi pe DC plângând: „Julicăăă, m-a bătut Adriana Metalista cu beţele de la tobe”.

Share:

5 comments

  1. Hera 20 October, 2010 at 23:33

    Referitor la punctul doi, as avea o varianta pentru gagicile singure: ne-a venit ciclul in acelasi timp deci hai sa ne uitam la un film cu Hugh Grant sau a treishpea oara la PS I love you si sa plangem.Nu ca mi s-a intamplat. Am auzit pe undeva, cand eram in club sau ceva …

  2. Kilroy 21 October, 2010 at 00:13

    Cred ca Ihand e bun si la batut covoare. Sau scarpinat Rasid-ul

  3. sebra 21 October, 2010 at 07:24

    E “mâine dimineaţă”. Unde-i textuleţul ăla haios? :-??

  4. Monica Jitariuc Soare 21 October, 2010 at 16:16

    ma bucur ca vi s-a parut interesant articolul despre sindromul de refresh, de care eu sufar la greu in special cand vine vb de site-ul vostru.
    na!

  5. N.A. 22 October, 2010 at 00:48

    Auzi… da’… un dispozitiv de tinut iHandu’ asta? pai ce, il tinem in mana, asea, taraneste?

Leave a reply