Promo

Promo: subiecte din viaţă cu Eftimie

Concursul cu cele mai mari premii în cărţi ne-a adus, logic, cel mai mic trafic înregistrat pe DC în ultimele luni. Vom încerca să salvăm diseară ce mai e de salvat, când maestrul Eftimie va aborda din nou subiecte din viaţă, nu de-astea trase de păr, cum găseşti prin cărţi – astăzi, despre orele total nepotrivite la care se difuzează porno la televizor.

Share:

13 comments

  1. Ina 5 October, 2010 at 18:11

    Care premii pe DC? Am vazut io pe unu’, M3bis, care- chipurile- a cistigat o carte si nu a vazut cartea aia nici pina in ziua de azi.
    Las’ ca e o varza filosofica, aia cu Sofia- dupa ce o va citi se va intreba: “acu’ ce premiu merit pentru ca am citit aiureala asta?”! si o va recomanda prietenilor ca sa se vada ce cult e el; dar faptul ramine fapt- a fost amagit cu un premiu inexistent.
    Apropos- domnu’ Eftimie, se poate o recenzie la “Alegerea Sofiei”, ca sa afle si amicul M3bis despre ce e vorba in cartea aia? E premiul lui, totusi, da?

  2. eftimie 5 October, 2010 at 18:50

    Iată.

    Sophie’s Choice este un roman de William Styron publicat în 1979. Este vorba de un tânăr american sudist, un scriitor aspirant, care se împrieteneşte cu evreu Nathan Landau şi de frumoasa lui iubita Sophie, un polonez (dar non-evreu), supravieţuitor al lagărelor de concentrare naziste. Un bestseller imediat şi în baza unui film de succes, romanul este adesea considerat cel mai bun atât Styron de lucru şi un roman majore ale secolului XX. Decizii dificile care modelează caracterul Sophie este uneori folosit ca un idiom. Un “Sophie’s Choice” este o alegere tragic între două opţiuni de nesuportat.

  3. m3bis 5 October, 2010 at 19:55

    @Ina
    Total eronat. Cartea mea e “Lumea Sophiei” de Jostein Gaarder.
    @eftimie
    pe asta ai citit-o?

  4. N.A. 5 October, 2010 at 20:22

    Domnu’ Eftimie, de cand lucrezi la “goangal treansleit”? :))

  5. Ina 5 October, 2010 at 20:30

    @M3bis,
    Pardon. “Lumea Sofiei” a lui Gaarder e varza filosofica la care ma refeream eu; am scris altceva, din viteza (las’ ca mai exerseaza si Eftimie cite o Google-recenzie, pina pregateste Adevarata Recenzie la “Fram, ursul polar” ) .

  6. unmihai 5 October, 2010 at 20:32

    @eftimie
    m-ai spart….stii tu cuvinte dintr-astea?:D

  7. JULIUS 5 October, 2010 at 21:15

    @Ina: nu puteai si tu sa taci din gura? castigase omul o carte, era fericit – chiar ii spusesem ca “Lumea Sophiei” e cartea dupa care s-a facut filmul “Rochelle, Rochelle – Calatoria erotica a unei tinere de la Milano la Minsk”.

  8. Dan1 5 October, 2010 at 21:32

    @eftimie
    Cred ca recenzia la “Sophie’s choice” (care nu am citit cartea si nici nu intentionez, am incercat sa ma uit la film – dar era un talk-show mult mai interesant pe alt program) e facuta de un impostor (cu avatar de pasoptist :)))
    ADEVARATUL Eftimie ne-ar fi aratat care din personaje era tâmpit, care a evoluat de la tânar american sudist cretin la unionist imbecil, s.a.m.d.
    =))

  9. M3bis 5 October, 2010 at 21:47

    @Ina
    Bine că eşti tu deşteaptă! Deşteaptă de-aia, cum îi zice… aha! Filfizoancă.

  10. Ina 5 October, 2010 at 21:48

    @Julius,
    Pai…oricum nu o sa primeasca niciodata cartea aia, asa ca…fie:
    @M3bis, cartea aia e asa cum zice Julius. Are si poze. (Dupa ce te plictisesti sa o astepti de la Julius, ti-o trimit eu. Pentru ca e asa buna, e destul de scumpa, sa stii).

  11. Dan1 5 October, 2010 at 22:34

    @M3bis
    Farmazoană =))

  12. Dan1 5 October, 2010 at 22:37

    @eftimie
    A, si daca se dadea la gagica evreului Sophie, uite ce putea sa pateasca: http://poezii.t2i.info/ion-pribeagu/o-aventura-galanta/
    =))

  13. N.A. 6 October, 2010 at 00:35

    Da’ voi n-ati auzit ca-i criza, de unde bani de atata trafic? 😀

Leave a reply