Postul nu e post destul

Ce faci, fetele, te uiţi la fotbal?

Chiar înainte de începerea CM de fotbal, vecina Simona Tache vine în întâmpinarea unei nevoi fireşti a publicului feminin – aceea de a înţelege regulile jocului de fotbal. Noi am parcurs cursul intensiv de înţelegere a fotbalului publicat de Simona şi vă putem comunica prima noastră impresie, la cald: pentru femei, e ok. Vă va ajuta probabil să vă abţineţi, pe parcursul meciului, de la întrebări de genul: “Da’ Steaua de ce nu joacă, nu e Campionatul Mondial?”, “Fată, ăla frumuşelu’ e Maldini?” sau – mă rog, asta e mai tâmpiţică – “Dragă, Morten Olsen ăsta, antrenorul danezilor, nu e Olsen ăla de la Anderlecht din ’83, când i-au bătut pe Benfica în finala UEFA?”.

Noi, bineînţeles, nu vom publica nici un fel de curs de înţelegere a fotbalului, pentru că cititoarele revistei Daily Cotcodac ştiu deja tot ceea ce o femeie trebuie să ştie despre acest sport – şi anume, că Universitatea Craiova este cea mai bună echipă de fotbal din lume.

De altfel, suntem convinşi că cititoarele noastre abia aşteaptă începerea Campionatului Mondial pentru ca, în timp ce bărbaţii lor se uită la meci, ele să poată citi în linişte Daily Cotcodac, fără teama că vor avea parte din nou de reproşuri de genul: “Să stai toată seara pe DC poţi, dar să vii în pat să-ţi fac un picuţ de masaj la tălpi n-ai niciodată timp”.

Share:

16 comments

  1. silavaracald 5 June, 2010 at 03:01

    Deci, s-ar zice că ştiu totul despre fotbal atâta timp cât sunt convinsă că “Universitatea Craiova este cea mai bună echipă de fotbal din lume”. Şi totuşi, am aruncat un ochi şi pe articolul Simonei, că nu strică să ştii mai mult decât totul! Fain scris, dar incomplet. De pildă, nu ni se explică de ce culoarea gambierelor nu se asortează cu bulinele de pe minge, făcând astfel un tot armonios, plăcut ochiului şi stimulant pentru calitatea jocului. Poate că o referire la cromoterapie nu ar strica, zic eu… :-??

  2. lulu 5 June, 2010 at 09:36

    Daca si Julius a remarcat ca Maldini e frumusel… Da nici ailalti nu erau chiar rai Mancini, Del Piero, Canavoro….
    Si fie ca universitatea craiova sa castige si campionatul asta mondial!

  3. cuibaru 5 June, 2010 at 09:51

    @julius:mie mi-or trebuit 3 ani s-o fac pe nevasta sa-i placa fotbalul.acuma ii cea mai mare fana cfr cj.Baiul cel mare ii ca acuma daca vreau sa ma uit pe discovery nu mai pot ca se uita ea la fotbal!

  4. punKreas 5 June, 2010 at 10:02

    @cuibaru: cred ca d-asta a crescut numarul suporterilor cfr-isti de la an la an. Gandeste-te ca au mai fost vreo mie ca tine :)))

    Eu il cunosc pe unu’ care, atunci cand ne uitam la meciuri, punea celebra intrebare “Da care’s ai nostri?” :)))

  5. GreuDeGasitID 5 June, 2010 at 10:31

    Daca tot ii faceti reclama poate o convingeti sa renunte la impartirea posturilor.

  6. Ciprian 5 June, 2010 at 10:31

    If U Craiova plays football, it would probably be the best team in the world!

  7. cuibaru 5 June, 2010 at 11:08

    @punkreas:da mah dar am mare noroc totusi,sa stii!=))…daca mai ia acuma si permisul de conducere is om facut(am rezolvat si treaba cu nuntile…))

  8. karmapolice 5 June, 2010 at 11:17

    oh abia astept….Universitatea Craiova imi place ca alb si blio sint culorile mele preferate

  9. XaeL 5 June, 2010 at 11:26

    ala e tot articolul, 4 alineate? sau exista undeva si varianta completa?

  10. JULIUS 5 June, 2010 at 12:17

    @Ciprian: =))

  11. alex.p 5 June, 2010 at 16:34

    Ciprian, deja ai castigat sincerele felicitari! :))

  12. punKreas 5 June, 2010 at 20:05

    Offtopic: Apropo de U Craiova, am trimis si textul “Cum poate ajunge Dinamo in CL”, dar nu am primit niciun raspuns. Te-a abordat Borcea, Julius? =))

  13. estnordest 5 June, 2010 at 20:09

    vai… imi aduc aminte cand m-am apucat sa-i explic unei tipe care n-avea nicio treaba cu fotbalul ce e ala offside.

    am crezut ca turbez…

  14. ana 5 June, 2010 at 22:27

    de ce pluteşte in aer ideea că fetele nu se pricep la fotbal? sau că nu le poate plăcea fotbalul? :B sau că nu inţeleg fotbalul? on occasions, they do all that.

  15. elena 6 June, 2010 at 00:25

    m-as uita la fotbal dar parca nu mai e ca pe vremuri cin erau in plina glori Vava ,Garincha,Pele atunci era fotbal adevarat.cu parere de rau dar azi nu vad asemenea jucatori

  16. emil 6 June, 2010 at 13:36

    sa vedeti scandal cind o sa va intrebe ce meci ii si o sa raspundeti “honduras-chile”. “hai ma, nu-ti mai bate joc, ca nu-s chiar asa proasta! tarile astea de cind joaca fotbal?”

Leave a reply