Postul nu e post destul

Week-end muzical DC

Astazi avem o singura piesa, atat pentru doamne, cat si pentru domni. Ne pare rau pentru intelectuali, dar cine nu papa carte nu primeste muzica.

Share:

11 comments

  1. simi 17 April, 2010 at 23:49

    Baaaby you can turn me on. Hi, hi, le are tipul. 😀

  2. lulu 18 April, 2010 at 00:06

    @Julius
    Nu mai da vina pe tocilari ca in scoala generala, mai bine recunoaste ca ti-a fost lene…

  3. Otto 18 April, 2010 at 04:44

    o surpriza placuta, credeam ca nu s-a auzit de max raabe in romania. deh, prejudecatile…
    traiesc de 20 de ani in germania, max raabe e mare smecherie pe aici, mare succes. cinta muzica retro din perioada antebelica si din cind in cind o comite cintind cintece actuale pe ritmuri retro. parodia lui dupa britney spears oops i did it again imi place chiar mai mult decit sexbomb. uite aici un link la cintic: http://www.dailymotion.com/video/x6y7nk_max-raabe-oops-i-did-it-again-britn_music
    ca fapt divers, oricit ar parea de incredibil unul din cei mai mari fani max raabe e … marilyn manson. e de fapt atit de mare fan incit la nunta lui a avut o singura dorinta – ca la nunta lui sa cinte max raabe, max raabe fiind si singura muzica ascultata la nunta aia.

  4. Somebody 18 April, 2010 at 11:17

    Ptr francofoni n-aveti ceva? Ce sa fac, m-am procopsit cu franceza ca limba a 2a la scoala. Mais, a dire comme ca, tres bon chanteur 🙂

  5. anya 18 April, 2010 at 13:04

    @Otto: Nu ma pot opri din ras!

  6. Redeul 18 April, 2010 at 14:37

    E prea tare inginerul :)))

  7. Otto 18 April, 2010 at 16:03

    @anya
    max raabe face prelucrari retro dupa muzica actuala mai mult ca o exceptie, mai are si altele.
    specialitatea lui insa sint cintecele autentice din perioada antebelica. le cinta intr-un mod foarte personal fara sa se miste absolut deloc pe scena (e intentionat) si incearca sa faca totul din mimica si din accentuarea textului. tot ce face omu are foarte multa ironie si foarte mult umor.
    daca ai sti germana ai gusta in mod deosebit muzica lui. aici are milioane de cd-uri vindute, concertele lui nu ca au sala plina dar joaca cu casa inchisa cu multe luni inaintea concertului. are un succes imnens si in sua, concertul lui de la carnegie hall e legendar, a avut atitea bissuri incit si-a dublat timpul anuntat concertului.
    omu si muzica lui chiar sint o chestie mishteau.

  8. Laura 18 April, 2010 at 23:11

    No, io sper ca N.A. sa fi avut o nastere fara dureri si sa fie mai usoara cu vre-o trei kile si ceva 🙂
    Si sa se faca iute fit sa mai vina cu comentarii d’alea haioase!

  9. Wpolitika 19 April, 2010 at 11:06

    Mie imi plac mai mult cele clasice cantate de el. Dream a little dream, Cheek to Cheek, etc. Oricum intreaga orchestra canta frumos.

  10. Ferdinand 19 April, 2010 at 11:49

    O trăire latină cântată la modul tehnic de către un neamţ în stil american. Cred că regizorul spectacolului o fi fost rus.

    @julache: Îţi reamintesc: cartea aia pe care nu ai terminat-o încă de citit (pentru că eşti ocupat cu multă treabă şi petreci în fiecare seară mult timp în căutarea unui loc de parcare) ţi-a dat-o editura să mi-o trimiţi mie..

  11. Mihai 4 May, 2010 at 09:25

    @Ferdinand: adica o ciorba de melodie.Dar e buna!

Leave a reply