Mâncare pe care
Simona Catrina
Femeile nu înțeleg că, atunci când bărbații le trimit la cratiță (în trafic sau acasă), nu le jignesc, ci au o mirifică fantezie erotică: vor să le vadă cu șorțuleț sexy, cu cât mai puține accesorii pe sub el. Lăsând gluma la o parte – deși urăsc să las gluma la o parte, fiindcă intru în sevraj fără glumă – din ce în ce mai multe filme plasate în anii ’60 prezintă o femeie coafată impecabil, care amestecă prost într-o cratiță. Are un coc cât un dovlecel și unghii roșii cât păstaia verde. Asta era treaba lor atunci, deoarece nu erau egale cu bărbații și nu erau obligate să muncească sau să gândească mai mult decât la nivelul unui rebus de almanah. (Continuarea pe Fashion avec Passion… )
Nu numai in sortulete ci si in blugi si cu camasi descheiate 😀
Da, da.. e o chestie pe care am observat-o si eu. Cum masculii speciei sunt obligati, fortati sa faca treburi muieresti, cum acea treaba devine arta: arta gatitului, arta coacerii painii, arta decorarii cremsnitului, art design, arta impletitului de sosete de lana. Pardon, asta inca nu.
Si totusi, cum dom’le in sortulet din ala la cratita? Daca sare ulei sau apa fierbinte? :))
Asta spunea si
Andryuun comentator de pe-aici: femeile pot face si o parcare cu spatele numai sa fie gustoasa! :))Şi beee. Dacă toţi bărbaţii ar găti precum Radu Udrescu, Adi Hadean sau Andrei Crivăţ nu le-ar mai trimite nimeni la cratiţă! Aşa, noi ăştia, ce să mai… :))
@Dan1: Eu ieri am gatit file de caprioara cu juice de porto. Am un sortz (portocaliu, ha, ha, ha) dar il pun peste trening cand gatesc.
Da de ce sunt in moderare? E de la cremsnit? 😀
Permiteti va rog sa-l adaug si pe Savantu’ pe lista de mai sus. :))
@Dan1: tu ai avut ocazia sa gusti ce au gatit cei enumerati? Nici eu, nu cred ca-s asa priceputi in bucatarie, se stie ca moldovencele si tataroaicele.. gatesc cel mai bine, daca au chef. :))
@Ciprian: Nu bre, dar par bazati! Deci pentru ei, sa trimita o femeie la cratita e probabil ceva de neconceput, ar strica arta culinara! :))
Nu. Barbati-miu, cand ma trimite la cratita, inseamna ca ii este, pur si simplu, foame.
Dar ma voi folosi de acest articol sa-l fentez si azi de ciorba de fasole cu afumatura, cu care ma tot implora de doua zile.
@Ciprian: Bine zis: DACA au chef … :))
Eu nu gătesc decât de regim, din cauze personale. Iar de la o vreme regimul ăla s-a accentuat şi de la ”fără prăjeli” evoluăm (la bară) spre as healthy as it can be. Tot din cauze personale
Fostului nu-i plăcea deloc cum gătesc şi tot timpul cârtea. Aşa că a avut de ales: ori îşi găteşte, ori se duce la mă-sa. Şi fiind un brav, a ales să se ducă la mă-sa decât să rişte să se taie.
@N.A.: I love you girl!!!
Fi-miu cel mare traieste si munceste la Londra cu iubi lui tot romanca. Cand vin la mine, ghici ce-mi zic ca au chef sa manance: ciorba de fasole boabe cu jambon afumat.
@Savantu’: ;)) Si trebuie sa ma laud ca fac niste ciorbe minunate!
Mie-mi iese cel mai bine ciorba afumata. Aia pe care-o pun pe foc, si cat timp imi repar motoru’ se afuma si n-o mai gasesc. Imi place sa cred c-a mancat-o barbata-miu inainte sa se faca 🙂
circula prin televiziuni un sondaj ultrasecret. audienta acestor emisiuni este facuta de mamele si soacrele maestrilor bucatari. in aceasta categorie profesionala sunt si nascuti si insurati, dar si adoptati si divortati si recasatoriti si redivortati….
@Dorina: asa se explica, clar!
Tot femeia e la putere, dar din spate :)), spatele micilor ecrane in cazul acesta.
@magnetu: din fata, din spate, lateral dreapta sau stanga, in general ne pricepem…