Postul nu e post destul

Recomandări de seară

• Până și bucătăria a trecut la tehnici new media: pe blogul lui Hădean a apărut butonul VEZI REȚETA. Asta îmi aduce aminte de niște femei care, de câte ori le-ntrebi dacă gătesc ceva în seara asta, răspund: vezi în frigider!

• Ați văzut scurtmetrajul „Tăvălugul și vioara” al lui Tarkovski? Am glumit, ho! Uitați aici un filmuleț rusesc făcut cu telefonul.

• La fotbal i-ar spune „luft” (sau „chiflă”, ar spune comentatorii tv, în limbaj de specialitate). La înot presupun că îi spune tot ca pe vremuri, „burtă”.

• Ca de obicei, Camionagiu are idei geniale și originale. Păcat doar că pe Daily Cotcodac nu s-au materializat niciodată sub forma unui text bun. Da’ măcar e bun în comentarii.

PS: Îmi tot propun să inventez un autor pe DC și să arunc în cârca lui toate textele cu glume foarte slabe, ca ăsta de față, scris de Eftimie.

Share:

5 comments

  1. dyers_eve 23 November, 2011 at 21:11

    Pai intr-o vreme dadeai vina pe Rashi, parca…

  2. sabina 23 November, 2011 at 21:20

    cum cu prajituri nu merge, adminul a decis sa treaca la bucatarit?! si de dat vina, poti sa-ncerci cu fratii Costea! 😀

  3. Rada 23 November, 2011 at 21:51

    Aia cu “burta” a fost data prima data pe Yahoo Franta, pe la inceputul lui august. Deci nu pot sa ma abtin: E veeecheeee!! 😀 😀
    Cea mai noua stire de pe acelasi site este despre o papusa care nu stie sa zica “rau, ratusca, randunica” (si nici n-o cheama Rica), dar stie ceva mult mai fain: Crazy Bitch.
    Cica e si video pe alt site, dar mie nu mi s-a incarcat.

  4. Dan1 23 November, 2011 at 22:42

    Nie panimaiu nicito, din filmuleţu’ rusesc (cu lopata). Alea cu “Nu, pagadi zaieţ!” erau mult mai pe-nţeles! =))

  5. Rada 23 November, 2011 at 23:34

    @Rada: Revin cu noutati de pe site-ul Toys R Us (fabricantul papusii) – comentariul unui client: “Well the reviews sold me! The pink one is super cute, so got the buy one get offer. I’m giving one set to my three year old niece and the other to a hip hop charity.” =))
    Sa nu uit link-ul: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=11449059

Leave a reply