Postul nu e post destul

Cititorii Hotnews sunt inteligenţi ca un peşte

Ovidiu Eftimie

Un cetăţean oarecare a prins un somn de 40 de kile în Dâmboviţa. L-a prins la întâmplare, i s-a agăţat acul de spinarea peştelui – sau, tradus în limbaj ştiinţific, a avut căcat pe băţ. Ajutat de alţi oameni, a scos peştele din râu şi l-a trântit pe trotuar, apoi a început să se laude cu el. Lumea se hăhăia. Fapta a fost filmată de un hăhăitor şi postată pe youtube.

De-acolo a ajuns la cunoştinţa cititorilor Hotnews, care au început să căineze peştele: “O adunatura de mizerabili si atat, si o victima nevinovata” (victima nevinovată era peştele – n. DC), “Cat respect pentru viata in general!”, “Dupa ce ca saracul somn a avut ghinionul sa se rataceasca prin apa murdara si poluata din Dambovita, l-au mai si chinuit in toate felurile. Imi place pestele si nu sunt vegetarian, dar puteau si ei macar sa-i curme suferinta dupa ce l-au scos din apa. As zice ca s-au purtat ca niste animale, numai ca animalele se poarta mai uman decat ei cu prada lor”, “sper sa le stea in gat………in loc sa-l lase in pace au tabarat pe el…….. “, “O ceata de salbatici infometati!”.

Şi tot aşa.

Vă reamintesc că era vorba de un peşte. Aşa se întâmplă de fiecare dată când prinzi un peşte, mai ales unul mare, îl plimbă ăia peste tot, îi pun mâna în gură, îşi fac poze cu el. Slavă Domnului că cititorii HotNews nu-l ştiu pe Julius, un ucigaş cu sânge rece care a chinuit peştii lui Petreanu, că-l lapidau în faţa chioşcului din Berceni de unde-şi cumpără ţigări.

Sper, pentru binele lui, ca nu cumva HotNews să publice o filmare cu Andrei Crivăţ în timp ce face o salată, că-i şi văd cum or să-i sară la beregată: “Uite-l şi pe teroristul ăsta, cum chinuie roşia aia, ai mâinile mânjite de suc de roşii, criminalule!”, “Aşa ceva numai în România se poate întâmpla, şi ceapa aia are un suflet, gunoiule!”. Şi, evident, “Este oribil ce li s-a întâmplat acestor roşii, dar să ne ferească Dumnezeu să încapă ţara asta pe mâinile lui Antonescu şi Ponta, o să fie mult mai rău”.

Share:

75 comments

  1. BogDan 7 November, 2011 at 17:19

    Sper din tot sufletul ca undeva, cândva, să fim în locul somnului. În clipa aceea s-ar putea să dezvoltăm respectul necesar vieţii. Altfel, suntem nişte animale oribile. Mi-e scârbă…

  2. admin 7 November, 2011 at 17:23

    @BogDan: dar tu, maestre, mananci doar grau incoltit si frunze de salata? intreb ca sa-ti evaluam corect respectul aratat vietii.

  3. valeria 7 November, 2011 at 17:24

    ce bafta pe cetateanul ala…….!!!
    am stat 2 zile si 1 noapte pe balta,am fost plouata,am bagat o groaza de bani in momeala “superioara”….(nu mai zic de scule ca erau totusi luate mai de mult)si….abia am prins un somotei de 1,3 kg !
    pai corect este????
    nu mai dati stiri d’astea de groaza….si lunea(ca sa fie toata saptamana neagra de invidie)….!!!
    cat despre carcotasii care au ceva impotriva pescarilor….”ete na…”!?

  4. Alex 7 November, 2011 at 17:42

    Ideea comentatrilor nu era sa nu omoare pestele, ci sa nu il chinuie inutil. Nu e acelasi grad de cruzime in a omora pe cineva si a tortura pe cineva la moarte.

  5. serban 7 November, 2011 at 17:42

    @admin: Grâu încolţit?! Asta mă duce cu gândul la pruncucidere.

  6. BogDan 7 November, 2011 at 17:50

    @admin – Asta este ceea ce s-a înţeles? Şi dacă, să spunem…aş fi vegan, ceea ce nu sunt…aş fi mai prejos? M-aţi condamna? Conform căror precepte? Una peste alta, am văzut clipul ăla de câteva ori. Am fost în Deltă, cu unchiul meu. Există anumite reguli. Există anumite lucruri pe care nu le faci, în clipa în care eşti pescar. E clar, în clipul ăla avem o adunătură de cretini ordinari, fără respect vizavi de viaţă. N-au văzut peşte în viaţa lor, mi-e greu să cred că patibularii ăia au avut vreodată şansa să comande un peşte făcut ca la carte.
    Zic să lăsăm miştoul. Nu de alta, dar este inutil. Pentru a şti cu adevărat ce înseamnă pescuitul, recomand Delta. Nu, nu Delta festivalurilor de film la care toată lumea se face muci şi bagă 20 euro în buzunar. Delta aia…când eşti singur pe canal, ceva nopţi. Nu merg mai departe, astea sunt deja descrieri care depăşesc imaginaţia obişnuită, de shaworma…
    Ce bine e să flegmezi când treaba asta este simplă! Mă aşteptam la mai mult de la voi…

  7. andryusha 7 November, 2011 at 17:50

    Am cumpărat odată un peşte de la Metro, viu, l-am plimbat vreo trei ore în portbagaj, până acasă, l-am mai ţinut vreo oră până mi-am adus aminte de el şi apoi, la insistenţele nevestei, m-am apucat să-i tai capul. Era o specie de peşte de nămol, care trăieşte mult şi se chinuie până moare ceva de speriat. Noroc că s-a deschis Carrefour în oraş, n-am mai dat pe la Metro de atunci, mi-era jenă de jena angajaţilor ălora, care mi-au fost complici la aşa o crimă.

  8. Lucius Fascius 7 November, 2011 at 17:51

    Oameni fara suflet, omoara animale in loc sa le cumpere de la supermarket gata ambalate!

  9. Dan1 7 November, 2011 at 17:51

    Noroc ca n-au aflat de Radu Udrescu si despre ce le face el puilor în wok! =))

  10. Rada 7 November, 2011 at 17:52

    Am vazut si eu filmul pe youtube. Evaluarea greutatii pestelui a decurs cam asa:
    Hahaitor 1: – Bah ce mareee eee..
    Hahaitor 2: – Are 30 da kile?
    Hahaitor 3: – Ce ba, are pa putin 40, nu vezi ce mare e?! De-abia poti sa-l ridici da jos..
    Stirile oficiale au fost ca in Dambovita a fost prins un “monstru” de 30, respectiv 40 kilograme, in functie de cum jurnalistii le-au dat dreptate hahaitorului 2 sau hahaitorului 3.

  11. serban 7 November, 2011 at 18:04

    Da’ nu s-a dat legea aia cu “asomarea”?
    Peştele suferă din momentul când este scos din apă. Ar trebui să vină veterinarul cu pistolul de asomat şi să-i tragă un glonte în tâmplă cât este încă sub apă.

  12. Ovidiu Eftimie 7 November, 2011 at 18:05

    @BogDan: Mah, punem pariu pe o găleată de hamsii că tu n-ai fost în viaţa ta în Deltă la pescuit? Lasă vrăjeala şi dă like la text că, dacă nu, te demasc în faţa cititorilor. Vezi că ăştia nu-s de la Hotnews, se prind repede când o arzi în băşini.

    PS De fiecare dată când minţi Dumnezeu sugrumă un pinguin.

  13. ionut 7 November, 2011 at 18:21

    @BogDan: Probabil admin voia sa spuna:
    1) Daca esti vegetarian, atunci poti zice ca ceea ce au facut oamenii aia e o barbarie asa cum si ei pot spune ca nu e asa, din moment ce asta e cursul firesc al vietii: amandoi aveti dreptate 🙂
    2) Daca nu esti vegetarian, atunci ipocrizia este evidenta: e ca si cum ai spune ca cel care foloseste un cutit mai curat este sfant, pe cand celalt nu. De cum ai pornit pe urma prazii, esti un animal:). Ca o faci cu manusi si respecti un ritual sau ca nu o faci cu manusi, e doar chestie de gusturi. Actul in sine ramane acelasi 🙂

  14. andryusha 7 November, 2011 at 18:23

    @serban:
    Dacă-i un banc de hamsii, trebuie să vină cu Kalaşnikovul. =)) =))

  15. Rada 7 November, 2011 at 18:23

    @Ovidiu Eftimie: Ai facut rost de Happy Feet 2? :))

  16. BogDan 7 November, 2011 at 18:38

    @Ovidiu Eftimie – 2 ani de Crişan, civilizaţie, gen, şi, să număr, 8 ani de Periprava, neîntrerupţi. La anul se fac 9. Da, ai dreptate, nu am fost în Deltă, sunt doar un Gigi care vorbeşte din apartamentul propriu, în lipsă de alte activităţi 🙂 E bine că până şi aici, unde experienţa, de orice fel, era apreciată, s-a ajuns la nivelul blogurilor în care orice individ care ştie ce vorbeşte este flegmat.
    Păcat. Chiar credeam…

  17. Sandi 7 November, 2011 at 18:39

    ‎- Fetelor, va place pestele?
    – Nu, ca ne bate!

  18. BogDan 7 November, 2011 at 18:40

    @ionut – Era vorba de cum au tratat acei oameni respectiva captură. Atât. Nu sunt vegan. Halesc pui, vită, porc, recte animale moarte, ucise pentru mine. Nu sunt idiot. Nu. Sunt realist.

  19. Old John Wheel 7 November, 2011 at 18:47

    Bre!!! Văzui ceva comentarii ampaulea p-acoloşea… Chestii grele, d-alea cu oribilităţi şi alte cele…
    Io vă spun doar atât: dacă Dumnezeu ar fi vrut să nu mâncăm cărneturi ori să ţinem aberaţiile alea numite “post”, ne făcea ierbivori! Aţi priceput?

  20. Old John Wheel 7 November, 2011 at 18:54

    @Sandi:
    În alimentara, pă vremuri:
    -Doamna, nu vă supăraţim aveţi peşte?
    -Îmi pare rău, nu mai avem…
    -Perfect! Atunci, de azi înainte IO sunt peştele vostru! 😀

  21. dyers_eve 7 November, 2011 at 18:55

    @Rada: A aparut Happy Feet 2???!!!

  22. Ovidiu Eftimie 7 November, 2011 at 19:02

    @BogDan: Bre, incă o dată, nu mai minţi că te bate Dumnezeu. N-ai fost în viaţa ta la pescuit în Deltă. Dacă măcar erai la pescuit minţeai mai frumos nu aşa trist şi cu suflet.

  23. Rada 7 November, 2011 at 19:11

    @dyers_eve: In curand pe marile ecrane. Dar am o banuiala ca Indragitul stie mai multe.. 😀

  24. Cristi 7 November, 2011 at 19:12

    Asta-i somnul de pe Dimbovita?:) Si eu m-am certat cu taica-meu ca-i ziceam ca s-a prins in Gorj, el nu ca pe Dambovita cand colo erau doi. Ala din Gorj a avut bulan, l-au eliberat fishermanii :)). Si era si mai mare decat asta de Dambovita probabil lacul de bastina era nepoluat si nu trebuia sa manance toate porcariile pe care le mananca ala din capitala(shaorma, kebab.etc) :)).
    Ma gandesc ca-i nasol zilele astea sa fii somn, mai ales de Dambovita. :))

  25. Old John Wheel 7 November, 2011 at 19:22

    Măăă, feţii Oldului, da’ di ci vă certaţi vuoi acilişea, ha? 😕
    Păi, ia să vedem:
    -punem sacii dă purici pă coji dă nuci că torturează iei bietele rozătoare când le prind? I-aţi văzut cât de sadice îs? Cum se joacă cu un şoaric d-ăla cân’ îl prinde?
    -da’ pă urşii ăia îi bate careva la -şi anume, ca să nu zic vorba aia ruşinoasă “cour” (ptiu, bată-mă norocu’, că tot o scăpai!) pentru cum crâmpoţesc ei de vii bunătate dă somoni şi le halesc dăcât capu’?
    -ori poate le bate careva obrazu’ maidanezilor când se mai dedau la cărniţă dulce dă japonez?

    BogDan, acum serios: eşti naiv dacă ai impresia că omul, cu toată “conştiinţa” şi “raţiunea” pe care zice că le are, e altfel decît o haită de lupi. Ia să-l vezi cum face la foame sau când e vorba de hrănit self-esteemu’. Eu cred că ionut a zis foarte bine ce ţi-a zis la punctul 2, dar asta e doar opinia mea 😉

  26. ionut 7 November, 2011 at 19:28

    @BogDan: Atunci se aplica punctul 2, cel cu ipocrizia :))

    ” Halesc pui, vită, porc, recte animale moarte, ucise pentru mine. Nu sunt idiot. Nu. Sunt realist.”

    – Copil fiind, taiam animale crescute de mine. Singurul mod in care puteam sa limitez proportiile “barbariei” era sa fac totul cat mai repede, cat mai curat:). Asta nu insemna insa ca nu sufereau 🙂 : Abia asta inseamna sa fii realist 😉

  27. BogDan 7 November, 2011 at 19:30

    @Ovidiu Eftimie – Bre, am fost. Exact în programul detaliat. Dar na, spre deosebire de alţii, eu mănânc pe banii mei.

  28. BogDan 7 November, 2011 at 19:32

    @Ionut – Ceea ce vezi tu acolo e lipsă de respect faţăde viaţă. Încalcă şi toate regulile referitoare la pescuit. Mă rog, asta în caz că le cunoaşte cineva. Nu, nu sunt scrise, doar există. Aşa că, te rog, încearcă să înţelegi unde am făcut delimitarea, după care putem discuta. E drept, din ce văd, nu toţi cotcodacii sunt egali…

  29. RoseN 7 November, 2011 at 19:32

    @Old John Wheel: Deci tu sa nu te legi de pisicuţe, da?? Nu stii ca asta-i site patronat de mâţe de fapt? Ce dreaq, vrei sa ajungi in spam?!

  30. dyers_eve 7 November, 2011 at 19:34

    Eu credeam ca pestii chiar sunt inteligenti. Ca auzii ca ar contine fosfor mult. Si mai sunt si taciturni pe deasupra.
    Imi si inchipui un Martin Luther King in varianta ihtio, tinand un discurs emotionant…

  31. Old John Wheel 7 November, 2011 at 19:38

    @RoseN: da’ undi am zis io di mâţi, bre? io am ci am cu sacii di purici!
    Tu le zici mâţe, nu io! Hî-hî-hî-hî-hî 😀
    Au tu nu ştii că mâţele-s cele mai…
    oups! ierea să-mi dau drumu’ la păreri! 😀

  32. dyers_eve 7 November, 2011 at 19:42

    Pana la urma care-i concluzia: e o barbarie daca omor pestele, sau e o barbarie daca-l scot din apa si-l las sa moara el singur? Hotarati-va repede, ca in seara asta tre’ sa gatesc peste, si-i inca viu…

  33. Lepka 7 November, 2011 at 19:43

    BogDan ala face misto sau asa e el? Daca e a doua varianta, ai nimerit gresit, mestere. Pe blogu asta se fac glume cu Neshu, nu ne mai cramponam pentru un pestisor. Nu zic ca esti neaparat in eroare cu opinia ta, dar nu esti unde trebuie 😉 (hint : Trolling since RoBlogFest 2010 )

  34. Old John Wheel 7 November, 2011 at 19:46

    dyers_eve întreabă: “e o barbarie daca omor pestele, sau e o barbarie daca-l scot din apa si-l las sa moara el singur?”
    Radio iErevan răspunde: DA!
    😀

  35. BogDan 7 November, 2011 at 19:47

    @Lepka – Am înţeles. Cine nu este cu noi, este împotriva noastră. Nicio problemă, pe DEX nou. Altfel, mneah, nu e de mirare.
    Regret intervenţia mea. Nu ştiam că aici trebuie doar să pup în cur, nu să am păreri proprii.
    Trăiască Naţional. Trăiască 7 Plus. Doar ziceam 🙂

  36. Cristi 7 November, 2011 at 19:52

    @dyers_eve: Strange-l de gat ca sa moara mai repede. =))
    Este un banc cu hipnoza la pesti dar nu poate fi spus decat fata-n fata (are si un pic de pantonima).

  37. sebra 7 November, 2011 at 19:52

    Oare din cauza asta nu reuşeşte niciodată bărbată’miu să prindă un peşte mai acatării?? 😕

  38. Cristi 7 November, 2011 at 19:56

    @RoseN: Dupa avatar agreeaza pisicile. 🙂
    @Sebra: tu si nevasta-mea niste carcotase, bine, aveti dreptate, dar oricum tot carcotase.

    P.S. Se pare ca To4der si impozabilul german s-au purtat frumos si primesc jucarii noi.:D

  39. Lore 7 November, 2011 at 20:00

    This is a film about a man and a fish
    This is a film about dramatic relationship between man and fish
    The man stands between life and death
    The man thinks
    The horse thinks
    The sheep thinks
    The cow thinks
    The dog thinks
    The fish doesn’t think
    The fish is mute, expressionless
    The fish doesn’t think because
    The fish knows everything

  40. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:01

    @Cristi: de mine ziceai, fătu’ Oldului? 😀
    RoseaNo, ia aminte, fatăh, di la băietu’ aista ce înseamnă spirit de uobservaţie! :))

  41. BogDan 7 November, 2011 at 20:02

    @Lore: Wow, coloana sonoră Arizona Dream, cu Iggy Pop. Ceva care să nu semene a truism, avem?
    Altfel, da.

  42. Cristi 7 November, 2011 at 20:02

    @Old John Wheel: Doar ca-ti “plac” pisicile nu si restul. 🙂

  43. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:03

    @sebra: dă-i indicaţii cum să ajungă la raionul specific de la carrefoură 😉

  44. RoseN 7 November, 2011 at 20:04

    @Old John Wheel: Ce, ca poate o prindeai s-o trimiti la hingeri, pot eu sa stiu?? Eeee eeeee, zi?

  45. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:04

    @Cristi: da, şi eu tot la partea aia mă refeream 🙂

  46. Lepka 7 November, 2011 at 20:04

    @BogDan: Nu e nimeni impotriva nimanui si nu asta am vrut sa zic cand am zis ca nu esti unde trebuie. Doar ca pe aici nu luam lucrurile foarte in serios. Sa ne vezi cand comentam pe Hotnews..ei acolo e altceva 😉

  47. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:05

    @RoseN: faaatăăăh! cum să trimit o biată pisi-pisicuţă în ghearele acelor brute??? chiar aşea mă crezi tu pă mine???
    tu nu văzuşi în avataru’ meu că am o metodă superinfailibilă şi ultrarapidă de a le curma suferinţele? 😀

  48. sebra 7 November, 2011 at 20:09

    @Cristi:
    Întotdeauna nevestele au dreptate. Chiar şi atunci când nu au. 😀
    De câţi ani eşti însurat de n-ai învăţat nici atâta lucru???

    @Old John Wheel:
    Neahh! Şi acele “victime nevinovate” trebuie hrănite! Şi pe urmă, dacă-l ia din supermarket, trebuie să-l curăţ eu, dacă-l prinde, adică dacă pleacă la pescuit, am scăpat de treaba asta. :))

  49. RoseN 7 November, 2011 at 20:10

    @Old John Wheel: Hmmmmmmm X_X asasinule!
    Raaaaaaaaashiiiiii, sper ca nu te-a prins si pe tine =))

  50. Rada 7 November, 2011 at 20:11

    @dyers_eve: Sa nu uiti sa cumperi si niste homari, cand mai gatesti. Sunt deliciosi.
    Iti dau si reteta: Ii cumperi vii, ii duci repede acasa, pui apa la fiert intr-o oala, iar cand apa da in clocot iei frumusel homarul, il arunci in oala si pui repede capacul – trebuie sa fii rapid pentru ca uneori mai zboara din apa, cred ca e de la diferenta de temperatura. E gata in cateva minute.

    PS: De fapt, nu sare din oala, dar cine are chef sa vada un homar cum fierbe de viu.

    PPS: Mai are chef careva sa ia apararea pestelui de pe Dambovita? Ca dau si un link la articolele doctorului Sendroiu despre pescuitul barracudelor, plus prezentare de documentare despre cum se ineaca delfinii prinzandu-se in plasele pescarilor care, nu-i asa, respecta toate regulile pescaresti. Ca doar de la ei avem pestele din super si hipermarketuri si din restaurante.

  51. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:12

    @sebra: poi io zic aşea: ca să nu mai trebuiască hrănite, să le ia direct de pe gheaţă. Şi dacă-l ia dă la carrefoură, îl curăţă ăia. Tre’ doar să ştii să le-o ceri, că de regulă nu se oferă ei de bună voie 😀

  52. Ferdinand 7 November, 2011 at 20:14

    @admin: cei despre care vorbesti nu sunt cititori Hotnews ci sunt comentatori Hotnews.

    @bogdan: merita vazut filmuletul? Daca da, de ce?

    @eftimie : merita vazut filmuletul? Daca nu, de ce?

  53. Insignifianta 7 November, 2011 at 20:15

    @Lore: Ca bine i-ai mai plesnit peste ceafa trezit din visare, de-acolo, de la tine, din fundul curtii Arizona.

  54. sebra 7 November, 2011 at 20:19

    @Old John Wheel:
    p.s. Eu sunt din Tulcea. Peşte din Metro am luat doar o singură dată, trebuia să cadorisesc pe cineva. După câteva zile, persoana care a primit pachetul, m-a sunat să-mi mulţumească şi să-mi spună că a fost foarte bun, că “are alt gust faţă de cel din magazin!”. Aşa este, am răspuns, gândindu-mă că gustul deosebit era legat de faptul că-l primisese gratis.

    p.s.2 Sunt cam nevorbită pe aici. Se cunoaşte??

  55. Old John Wheel 7 November, 2011 at 20:32

    @sebra: nuuuuu! nu se conoaşte, fata Oldului! :))
    da’ conoaştem 😀

  56. M3bis 7 November, 2011 at 20:58

    Bre, nu s-a găsit nimeni să-l pună la punct pe BogDan ăsta? Chiar trebuie să-l bag în spam?

  57. andryusha 7 November, 2011 at 21:02

    @M3bis:
    Lasă-l bre, e timpul pentru o revoluţie pe DC. Fiecare are dreptul la opinie pe un site de umor. =))

  58. Lecteriţa 7 November, 2011 at 21:26

    ieri, doi pescari au prins pe jiu un peste de 100 kile si 2 metri. i-au dat drumul , apoi. cred si eu! ar fi avut cosmaruri toata viata!
    http://www.click.ro/news/national/VIDEO-Somn-capturat-eliberat-Jiu_0_1281471846.html

  59. Ovidiu Eftimie 7 November, 2011 at 21:29

    @Ferdinand: Daca ai respect fata de viata si bunul Dumnezeu, nu.

  60. Nero 7 November, 2011 at 21:41

    Eu tin cu ursu…. Adica BogDan.

  61. borg 7 November, 2011 at 21:42

    Hmm, deci se discuta aci de site condus de pisicutze si peste. Numa mie mi se pare ca astea doua se leaga in toate felurile?

  62. RoseN 7 November, 2011 at 21:44

    @borg: Deci tu nu esti cuminte deloc =))

  63. borg 7 November, 2011 at 21:50

    @RoseN: Sa-ti fie rusine ca te gandesti la ce ma gandesc io! 😛

  64. ErRon 7 November, 2011 at 21:57

    @BogDan: N-ai cu cine, crede-ma ca au incercat si altii!!:D
    Cu astia de pe DC, efectiv n-ai cu cine!!
    Nu au nimic sfant, nu-i emotioneaza cu adevarat nimic, nu vad decat partea hazlie a oricarui lucru, oricat de grav sau de important pentru planeta/tara/popor ar fi!
    Si de aia imi si place aici!:P

  65. ErRon 7 November, 2011 at 21:59

    @M3bis: Mai lasa-l, poate scoate oameni din noi!:D

  66. Dan1 7 November, 2011 at 22:39

    Ce m-a impresionat pe mine la acest articol? Expresiile dom’le: “a avut căcat pe băţ” si “când o arzi în băşini”! Deci geniale, deci! Si asta v-o spune unu’ care are colegi tineri, pustani, de la care aude zilnic tot felul… =))

  67. JULIUS 7 November, 2011 at 23:04

    @M3bis: nu bagi pe nimeni in nici un spam, omul a fost decent. tu vezi cu DJ Cotco, ca a inceput sa bage Parazitii.

  68. Dan1 7 November, 2011 at 23:08

    @M3bis & @JULIUS: Asa-asa, baga-l pe DJ Cotco in spam! O sa-i placa si Adrianei! =))

  69. serban 8 November, 2011 at 03:19

    Eu sunt de acord cu BogDan. Ar trebui să se gândească însă și la adevărata crimă făcută cu o bestială cruzime față de biata râmă. Este infiptă în cârlig fără milă și apoi scufundată în apă ca să fie mâncată de vie de un pește sadic.

  70. ildi 8 November, 2011 at 06:39

    eu cred ca pestele era ultimul din pestii lui petreanu 🙂

  71. Cristi 8 November, 2011 at 08:13

    @M3bis: Pai unul este M3bis. Sa-ti rapim noi placerea asta. :))

  72. NOvi 8 November, 2011 at 09:59

    @admin: Ar trebui sa faca fotosinteza, ca asa arata un respect netarmurit vietii.

  73. Dan1 8 November, 2011 at 10:59

    @serban: La somn se da cu coropisnita, nu cu râma! :))

  74. Apophys 8 November, 2011 at 13:27

    Fight! Fight!

  75. BRRC 8 November, 2011 at 22:17

    @BogDan – Ai dreptate, cu peştele. Cutremurător. I-au vorbit şi urât…
    Oricum, însă, per total, peştele s-a scos bine, nu ca Gadaffi!

Leave a reply