Postul nu e post destul

Recomandări de seară: totul despre noul IPhone 4S

Ovidiu Eftimie

Nu-i aşa că doriţi să aflaţi ultimele informaţii despre noul iPhone, care nu e 5, aşa cum sperau chinezii ce îl lansaseră deja pe piaţă, ci 4S, aşa cum, înfrânţi, vor recunoaşte toţi zombii Apple că este cea mai bună soluţie?

Ei bine, chiar despre asta vom povesti în seara asta, despre telefonul Nokia. V-am spus că Nokia nu pleacă din România, ci emigrează, mai rămâne speranţa că va mai trimite bani în ţară. Până atunci, fratele Andryusha a descoperit că are celular patriotic, făcut în România, la Jucu, la mama lui. Unul dintre ultimele, probabil.

Şi fratele Camionagiu ne povesteşte despre lucruri ce se găsesc în România şi poate sunt făcute aici. Cafeaua Kopi Luwak de România, pe care Cami o bănuieşte a fi contrafăcută. Oare o fi extrasă din caca chinezesc contrafăcut sau o fi caca românesc, produs în sistem lohn pentru piaţa externă?

Şi pentru că tot suntem în zona spirituală a blogosferei vă atragem atenţia că unele dintre răutăţile la adresa BOR sunt comandate.

Share:

17 comments

  1. Ina_adevarata 5 October, 2011 at 21:38

    Pai, Camionagiu tot v-a zis si tot v-a zis sa nu va mai luati de BOR! Voi- nu si nu, vindutilor!

  2. Insignifianta 5 October, 2011 at 21:50

    Atrag atenţia, public, că aştept, încă, reacţia oficială a BOR, în urma întâlnirii de taină între protosinghelul Spiridon (Ungureanu Constantin), preot la Mânăstirea Sf. Nectarie, comuna Plopana, judeţul Bacău şi subsemnata, coloşea jos, la poalele Patriarhiei, de Sânt Dumitru. Părintele răspunde şi la pseudonimul literar de Zaheu (aşa îl strigă şi prietenii, am fost informată). Doresc, cu egală curiozitate, să-mi răspundă sfinţia sa, domnul BOR, de ce părintele mai sus menţionat m-a întrebat dacă numele meu este Maria, eu răspunzându-i negativ şi de asemenea, de ce nu mai răspunde la telefon.

  3. Belle d”Imagination 5 October, 2011 at 22:14

    Dincolo de faptul că nu beau cafea, n-aş putea bea cafea din aia nici dacă aş fi plătită! Mi se întoarce stomacul pe dos

  4. Dan1 5 October, 2011 at 22:15

    @Insignifianta: Da’ ce-ala bre (totusi) un “protosinghel”? Un fel de arhanghel? De arhetip? Sau de prototip(til)? :))

  5. Rada 5 October, 2011 at 22:15

    Eu am o problema cu conspiratiile. Mai e un an pana la alegeri si e bine stiut faptul ca in zonele rurale preotii pot influenta oamenii sa voteze intr-un anumit fel, iar unii chiar fac asta. Daca Biserica ar pierde din credibilitate atunci votantii nu ar mai fi tentati sa urmeze recomandarile preotilor. Intrebarea mea este, cine ar castiga din asta?
    Astia de la Adevarul ai cui sunt?

  6. Dan1 5 October, 2011 at 22:18

    @Belle d”Imagination: Da’ ce-are bre? Ca tot maro iese! Ca cafeaua, deh! =))

  7. andryusha 5 October, 2011 at 22:20

    Sper că au făcut şi piese de schimb, că eu nu renunţ la el cu una cu două…

  8. Rada 5 October, 2011 at 22:39

    @andryusha: Mai bine il inramezi. Sau il pui intr-un stativ si il tii pe birou.

  9. Insignifianta 5 October, 2011 at 23:15

    @Dan1: Nu stiu cat de sincer este rasul tau. Il iau ca atare. Google te poate ajuta, in acest sens. La limita, chiar insusi BOR. Chair insusi Vatican ori chiar insusi orice academician.
    Io am retinut un singur lucru, cel mai simplu dintre toate: daca esti sincer, Dumnezeu iti iarta! Eu asta fac: sunt sincera! Punct.
    Cine rade, poa’ s-o faca in continuare, cu gura pana la urechi. Eu nu ma opun. Dumnezeu, insusi….sau, insasi…, orice sau oricine o fi el/ea, cred ca are simtul umorului. Ca, altfel, dracu’ ne-ar fi luat, pana acum! Nu ca nu ne-ar fi si luat, deja! Insa, doar partial si, doar, momentan, sper! Sper…

  10. Insignifianta 5 October, 2011 at 23:31

    Sugerez numitilor Constantin, R.F., excalibur90 si altor platitori de taxe si impozite sa citeasca/reciteasca si povestea “Hainele noi ale imparatului!”.
    Sper sa nu mai intru la moderare pentru absolut insignifiantul in p ulala mea, pe care il adaug!

  11. Insignifianta 5 October, 2011 at 23:55

    Mentionez ca nu ma intereseaza like-urile la comentariile de mai sus! Imparatul e gol si (si) de asta sunt extrem de precisa!

  12. sebra 5 October, 2011 at 23:58

    Te pomenesti ca si ultimul meu Nokia era facut la Jucu
    . De asta functiona excelent dupa ce l-am scapat in tigaia cu ulei si dupa o gramada de alte busituri. Si eu ca bleaga l-am pierdut. Unde mai gasesc eu telefon asa rezistent??

  13. serban 6 October, 2011 at 00:01

    @sebra:
    Am auzit de un motan care s-a întors acasă după cinci ani. Când ai pierdut telefonul? Eu zic să nu-ți pierzi speranța.

  14. sebra 6 October, 2011 at 00:23

    @Serban,
    Dupa ce mi-a schimbat si parola de la mail, nu cred ca are obraz sa se intoarca acasa. Ca display-ul avea niste pete.:))

  15. Insignifianta 6 October, 2011 at 01:34

    @serban: Io am auzit chiar de un caine de specie japoneza care l-a asteptat pe stapane-su mai bine de zece ani, dupa ce ala, saracu’, si murise. S-a facut si un film de succes pe subiect.
    Dar, deh, vezi, cainele, ca omu’…sta, asteapta, are rabdare, spera…Crede, se-ncrede…
    Dah pan’ la un punct! Ala de “varf de maxim”, ca sa citez un om de succes mediatic, politologic vorbind.

  16. Cristi 6 October, 2011 at 15:22

    True story: Aseara, cu ajutorul sotiei, telefonul Nokia de la scirbici a fost supus unui test extrem in urma caruia s-a imbolnavit de deces (telefonul). Mai precis a participat la un intreg ciclu de spalare intr-o masina de spalat automata impreuna cu un morman de rufe colorate :)).
    Curios i-am facut autopsia dar din pacate nu era fabricat in zona Clujului. Presupun ca de-aia nu era nici rezistent la apa cu detergent.
    P.S.1 de functionat nu mai functioneaza dar miroase frumos a Ariel =)).
    P.S.2 rufele au supravietuit testului. 😀

  17. Klaus 7 October, 2011 at 02:00

    @Cristi:
    Schimba-i bateria. un Nokia d-asta de-ale mele a patit la fel si dupa ce i-am schimbat bateria ca se umflase a functionat

Leave a reply