Postul nu e post destul

Rubrica de muzică penibilă

În cele din urmă o să-mi vând probabil sufletul Diavolului, dar nu pentru bani, faimă sau alte deşertăciuni, ci în schimbul plăcerii de a chinui în Iad oameni dragi, gen Petreanu sau Adriana Metalista. Dacă Diavolul e într-adevăr atât de viclean pe cât se spune, va şti să-mi spună exact ce vreau să aud când o să-mi vâre foaia sub nas la semnat: „Imaginează-ţi, dragă Julică, o cameră spaţioasă, cu pereţi albi, mobilată cu stil, ceva încântător, dar şi confortabil în acelaşi timp. Înăuntru, toată lumea: şi Adriana Metalista, şi Radu Udrescu, şi Cms, şi BogDan, absolut toţi fanii rubricii de metale noi de pe Daily Cotcodac. Încastrate în perete, nişte difuzoare imense, care nu pot oprite. Semnează aici şi din difuzoarele alea se va auzi: Bună seara, prieteni, bine v-am găsit la emisiunea noastră de dedicaţii muzicale. Sunt DJ Cotco şi voi fi alături de voi în următoarea mie de ani”.

Share:

26 comments

  1. Borish 25 March, 2011 at 13:27

    :-s

  2. Ovidiu Eftimie 25 March, 2011 at 13:27

    Dozo Goziemashita Cotco-san!

  3. DJ Cotco 25 March, 2011 at 13:31

    @Ovidiu Eftimie: nu stiu ce inseamna, deci, ca sa fiu sigur: Dozo Goziemashita si tie!

  4. Radu Udrescu 25 March, 2011 at 13:47

    @DJ Cotco: Nici macar nu stiu ce sa urlu prima data: BLASFEMIE!!!, AM SURZIIIT!!! sau THE HORROR!!!
    Oricum, s-ar putea sa-ti para rau sa ajungi acolo jos, la caldurica, impreuna cu noi. Gandeste-te ca la cate tricouri cu draci si satane am, eu o sa fiu mare sef de cazan… :D:D:D

  5. Savantu' 25 March, 2011 at 13:50

    Limba japoneza este placuta, usor de vorbit de catre romani, fiindca, dupa fiecare consoana, are automat o vocala. Eu o consider destul de melodioasa, asa ca nu-s de acord cu cuvantul “penibila”.
    Prin comparatie, stiti cum se zice “inghetata – adica ice-cream, nu una care a stat in frig) in limba ceha??? ZMRLZLina.

  6. RoseN 25 March, 2011 at 13:51

    Cu sunetul dat la minim nici nu deranjeaza foarte tare =))

  7. claudia 25 March, 2011 at 13:55

    si daca se intampla ca diavolul sa semneze un contract cu un manelist si tu sa fii cel din camera?? 😀

  8. aisha 25 March, 2011 at 13:59

    @Ovidiu Eftimie: eu te respect foooarte mult dupa ce-am aflat ca esti ruda -mai indepartata, evident- a lui …Victor Eftimiu! …daaa, am ras cu lacrimi! Domo Arigato, Eftimie-san!

  9. Dan1 25 March, 2011 at 14:00

    Pe mine o sa ma iei sa-ti conectez pupitrul de mixaj, nu? Ca eu am apreciat mai mereu muzica pe care ai dat-o! =))

  10. Cms 25 March, 2011 at 14:13

    @ Julius: Lasă că ţi-am pregătit şi eu ceva! >:)
    P.S. Nu cred că vrei să asculţi colecţia de muzică din animeuri pe care o am 😀

  11. andryusha 25 March, 2011 at 14:15

    La pilda bogatului nemilostiv se spune că între Rai şi Iad este o prăpastie mare, astfel că nu se poate trece dintr-o parte în cealaltă. Nu spune nimic despre sunete, dar se ştie că nivelul de zgomot este invers proporţional cu distanţa, aşa că, cine are urechi de protejat, să ia aminte!

  12. dr.Lecter 25 March, 2011 at 14:20

    Doamne Fereste! Am avut o presimtire nenorocita, cand l-am vazut p-asta in combinezon ca al lui Mercury!!! Am apucat sa imi zic: Macar sa nu fie Bohemian Rapsody; am zis degeaba. Totusi, de ce zice Oguturo, in loc de Galileo? Cine e Oguturo, asta? Ministrul Culturii, la ei?
    Stai, ca acu mi-am revenit! Cum adica, in urmatoarea mie de ani? S-a ales noul Uciga-l toaca, pentru urmatoarul mileniu???

  13. Cms 25 March, 2011 at 14:24

    Probabil vă întrebaţi cu toţii cine vor fi câştigătorii din această seară ai RoBlogFest-ului. Cu ajutorul agenţiei de detectivi „Nightly Bu-hu-hu”, am intrat în posesia unui comunicat prefabricat al patronului Daily Cotcodac asupra anunţării câştigătorilor la RoBlogFest 2011. Se pare că Julius se pregăteşte asemenea lui Nixon, care luase în calcul şi posibilitatea eşecului misiunii Apollo 11, redactând o variantă de comunicat în care să anunţe veştile proaste.

    Varianta „Eftimie câştigător la una sau la ambele categorii”
    S-a votat! Daily Cotcodac rămâne în continuare un formator de opinie al blogosferei româneşti.
    În urmă cu câteva momente, în cadrul galei premiilor RoBlogFest 2011, au fost anunţaţi câştigătorii. Dacă în privinţa altor categorii a existat măcar o urmă de suspans, lucrurile erau deja hotărâte în privinţa secţiunilor „blog colectiv” şi „cel mai popular blog”. Încă de când a intrat în club, echipa DC a fost întâmpinată cu reverenţe, ba chiar cu o manifestaţie spontană de simpatie, plănuită în detaliu încă de acum două săptămâni. Julius Constantinescu a fost invitat în primul rând de scaune, unde s-a întreţinut pe şoptite cu Zoso şi Piticu, alţi monştri sacri ai blogosferei. Probabil vorbeau despre noul Lexus pe care Piticu îl parcase mândru la 10 metri de uşa de la intrarea în clubul gazdă al galei.
    După primele momente de distracţie, cu muzică, băutură şi femei diverse mâncăruri, a venit momentul anunţării câştigătorilor. În uralele sălii, câştigătorul secţiunii/secţiunilor „blog colectiv” şi/sau „cel mai popular blog” a confirmat puterea de seducţie şi autoritatea pe care o deţine Daily Cotcodac asupra tinerilor consumatori de internet. Încurajat de urări, Julius a sărit pe scenă şi, punându-şi o minunată şepcuţă cu paiete, scoasă de cine-ştie unde, a oferit o minunată audiţie de muzică penibilă. Nici măcar Adriana Metalista nu a fluierat, fiind prea ocupată să se ţină cu mâinile de burtă. Petrecerea s-a încheiat apoteotic, cu o bătaie cu frişcă, orice tensiuni acumulate între bloggeri fiind astfel descărcate pentru încă un an.

    Varianta „Eftimie necâştigător”
    Au fost comunicate rezultatele RoBlogFest. Deşi a luptat cu curaj, Daily Cotcodac a mizat pe calul greşit.
    Ceea ce părea să înceapă bine, s-a terminat cu o catastrofă. Încă de la intrarea în club, echipa Daily Cotcodac a fost întâmpinată cu lacrimi de tristeţe şi manifestări ale simpatiei pe care aceşti minunaţi oameni le-au trezit în rândul colegilor. Singurul care a fost tratat altfel a fost Eftimie, acest abuzator al încrederii celui mai îndrăgit blog românesc. El a fost obligat să stea în ultimul rând de scaune, alături de Blogatu.
    Deschiderea festivităţii a fost scurtă, apoi s-au anunţat rezultatele. Când s-a aflat oficial că blogul „prinbrasov.com” a reuşit să piardă la ambele categorii la care se înscrisese, o furtună de huiduieli s-a auzit în sală. Zoso, cunoscut şi sub numele de Vali Berlinezu, s-a ridicat în picioare şi a strigat cu o voce fermă: „Null toleranz!” Piticu, extrem de afectat, a cerut „demisia de onoare a numitului Eftimie, pentru că eşecul său ne afectează pe noi, toţi bloggerii români”. În tot acest timp, patronul Daily Cotcodac, Julius Constantinescu, a stat cu capul îngropat în mâini. Nici ceilalţi colaboratori ai site-ului de pamflete nu păreau mulţumiţi. M3bis ronţăia nişte murături, cu o faţă acră. Sebra, care venise într-un superb compleu mov, îşi pusese haina pe ea şi arăta de-a dreptul monahal. Camionagiu gonise cele trei fete care-i stătuseră pe genunchi încă de la începutul festivităţii şi acum vorbea la telefon cu soţia. Adriana Popescu asculta la căşti cea mai a dracu’ muzică de metale noi, în încercarea de a face a doua zi o rubrică infernală dedicată căderii lui Eftimie.
    Gala s-a încheiat trist, participanţii fiind aşteptaţi afară de mame, neveste, soţi şi o ploaie rece de martie.

  14. ThoR 25 March, 2011 at 14:44

    @RoseN: fara sunet nu deranjeaza deloc=)) e chiar placut

  15. RoseN 25 March, 2011 at 14:50

    @ThoR:
    Corect, corect 😀
    @Cms:
    Si pe Adriana totusi de ce o durea burta??

  16. Cms 25 March, 2011 at 14:57

    @ RoseN: Ştiu eu? De râs? 😉

  17. RoseN 25 March, 2011 at 15:01

    @Cms: Eiii nuuu, asta nuuu, ar implica sa rada de “minunată şepcuţă cu paiete” ceea ce e absolut imposibil in acest univers =))

  18. aisha 25 March, 2011 at 15:38

    @Cms: ai uitat sa zici de baia cu sampanie!
    ca la F1!
    P.S. bravo! bravo! sa mai scrii!

  19. Insignifianta 25 March, 2011 at 15:50

    @Cms: =)) =))
    @DJ Cotco: Ginseng, tu! =))

  20. Insignifianta 25 March, 2011 at 15:55

    @DJ Cotco: Ca-n japoneza nu stiu sa injur! =))

  21. Cms 25 March, 2011 at 16:18

    @RoseN: Nu imposibil, doar extrem de improbabil ;;)
    Aisha, la treaba cu sampania nu ma gandisem. Ia da tu niste detalii, te rog! 😉 . Mulţumesc, am să mai scriu.
    @Insignifianta: >:D< , dar adevărul este că sunt şi eu un pic tensionat pentru astă-seară… nu ştiu dacă vor câştiga "Pisici si Zombie" şi "Sigina – Blog de beauty, fashion & lifestyle", pe care i-am votat la ediţia asta, în detrimentul lui Eftimie 😉

  22. aisha 25 March, 2011 at 16:33

    @Cms: tu preferi frisca. sampania nu-ti place din moment ce nu te-ai gandit la ea! ma rog, eu stiam ca se foloseste la momentele festive, aniversare, comemorative…la ocazii speciale, evenimente sportive.

  23. Sandi 25 March, 2011 at 18:07

    Eu o astept pe Adriana cu ceva metale :), asa ca va las voua placerea auditiei :p

  24. Cms 25 March, 2011 at 20:10

    @aisha: Nu prea beau şampanie, recunosc, dar uite că nu am scris de băi cu Cabernet Sauvignon sau bere albă Paulaner, iar acestea îmi plac…
    Să închei în stilul RoseN: O pisică şi un şoricel intră într-o cofetărie. Şoricelul e întrebat ce doreşte, şi începe să înşire: un ecler mare cu ciocolată, o savarină mare cu multă frişcă, un tort “Diplomat” cu multă cremă etc. După ce şoricelul termină cu dorinţele, este întrebată şi pisica ce doreşte, iar ea răspunde: puţină frişcă pe şoricel.

  25. N.A. 26 March, 2011 at 01:02

    Da, preaintunecatule, dar noi astia care ti-am fost fideli in viata asta si am pretins ca ne place enorm muzica pe care cu atata marinimie o sharuiesti cu nevrednicii tai cititori, noi, astia, obiditii, macar pe lumea ailalta putem scapa, nu?

  26. Insignifianta 26 March, 2011 at 03:32

    @N.A.: Pe lumea ailaltă, nu ştiu, că n-am fost informată. Da’, pe lumea asta, vreo 69 de “Rugăciunea inimii”, te absolvă. Că mi s-a aratat. 😀

Leave a reply