Postul nu e post destul

Recomandări de seară: revoluţia tunisiană în direct, la Realitatea, cu Stelian Tănase

Mie tunisienii mi-au lăsat impresia unui popor destoinic, destul de apropiat ca structură de noi, românii (alt cunoscut popor destoinic). Ei bine, se pare că până şi revoluţia lor seamănă destul de mult cu revoluţia noastră. De unde ştiu? Cât pe ce era să vă spun că de la televiziunile noastre, dar v-am promis că la rubrica asta nu facem glume şi mă ţin de cuvânt. De fapt, am citit pe blogul lui Petreanu – şi tot de acolo am aflat şi pe ce hashtag pe twitter se dă revoluţia din Tunisia în direct.

O veste bună pentru fanii somnicului de duminică după-amiază: Stelian Tănase revine pe Realitatea.

Nu contează de unde vii şi ce calităţi ai moştenit din bagajul genetic al poporului tău: treci puţin pe la noi şi-o să-ţi treacă repede.

Vroiam iniţial să vă dăm un link spre blogul lui Eftimie, era acolo o glumă care le-ar fi făcut cu siguranţă mare plăcere atât domnilor ofiţeri, cât şi medicilor chirurgi şi birjarilor care citesc site-ul nostru. Până la urmă o să punem un link spre Crivăţ, care dezvăluie câţi ml are un ştampăl – o informaţie extrem de utilă, chiar şi Eftimie v-ar putea asigura de asta.

Share:

7 comments

  1. Dan1 17 January, 2011 at 22:18

    “a declarat Tănase pentru Reporter Virtual.”? “a declarat Tănase pentru Reporter Virtual intrerupindu-l pe reporter si vorbind peste el” cred ca era mai corect…
    Si nu m-am putut abtine si m-am uitat si la Eftimie pe blog, in cautarea glumei care mi-ar fi facut mare placere, atat in calitate de ofiter (R), cat si de birjar (ca medic chirurg n-am fost si nici nu prea mai am sanse sa fiu :)))). In schimb ce gasesc? “ân”… (Stiu ca o sa fiu pizduit facut cu ou si cu otet de catre Eftimie pentru aceasta remarca, dar asta e, asta mi-a sarit in ochi! ) =))

  2. M3bis 17 January, 2011 at 22:25

    @Dan1
    O fi uitat “s”-ul din faţă. E om şi el! ârcotaşule!

  3. sebra 17 January, 2011 at 22:47

    @admin,
    Faci o statistică mâine seară? Câte clicuri spre Stelian Tănase au fost şi câte spre Eftimie, pe care nu ai vrut să-l recomanzi? :)) (şi bine ai făcut, că fie vorba între noi, numa’ prostii ne învaţă acolo!)

  4. Dan1 17 January, 2011 at 23:04

    @sebra
    Ce bre, aia cu plm? Pa’ aia o stie toti copiii care sta noaptea pa site-uri de-alea… de socializare, vreau sa zic!… =))

  5. Tweets that mention Recomandări de seară: revoluţia tunisiană în direct, la Realitatea, cu Stelian Tănase » Daily Cotcodac -- Topsy.com 17 January, 2011 at 23:06

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC. JuliusDC said: Recomandări de seară: revoluţia tunisiană în direct, la Realitatea, cu Stelian Tănase » Daily Cotc.. http://bit.ly/eOSThC […]

  6. sebra 17 January, 2011 at 23:34

    @Dan1,
    Ai să fii uimit(sau nu) dar eu tărziu mi-am dat seama ce înseamnă :)) Da’ nici copil nu sunt, poate aşa se explică =))

  7. ErRon 18 January, 2011 at 04:39

    Io am intrat inainte de recomandarile voastre pe blogul lui Eftimie, si, drept sa zic, m-am oripilat!:D
    Pai, obisnuita cu vocabularul, decenta, sobrietatea, cultura, subiectele abordate pe acest blog, m-am simtit dincolo ca pe coridoarele liceului in care lucrez, in pauza!!
    P.S. E-adevarat ca de pe DC am afltat ce inseamna WTF, dar consider ca era nevoie sa umplu acest gol din cultura mea!

Leave a reply