Postul nu e post destul

Recomandări de seară: femeia ca geometrie descriptivă

Din categoria „slab, foarte slab”, „trebuia să râd, sau cum?” sau „e vecheee”, Makavelis a mai identificat un comentariu din genul celor care vă fac pe voi, cititorii, atât de plăcuţi câteodată: „înainte scriai mai bine, dar în ultima vreme te-ai prostit de tot”. Noi am numărat cititorii care au lăsat comentariul „înainte citeam cu plăcere Daily Cotcodac, dar în ultima vreme calitatea lasă de dorit, e ultima oară când mă mai prindeţi pe-aici” şi ne-a ieşit că acum 2 ani aveam o medie de 10.000 de unici pe zi.

Vă invităm să citiţi acest profil de pe feminis.ro, din care am extras pentru voi: „Sunt simpla in cel mai complex mod”, „Sunt optimista in cel mai pesimist mod posibil”, „Sunt un punct care vrea sa fie linie. Sunt o linie care vrea sa fie dreapta. Sunt o dreapta care vrea sa fie spatiu. Sunt un spatiu care vrea sa fie tot …”. Hai, citiţi-l până la capăt, nu săriţi nimic. Acum, mergeţi acasă, cădeţi frumuşel la picioarele soţiei/iubitei şi promiteţi-i că n-o mai supăraţi niciodată. Fiindcă orice prostii am îndruga noi aici despre femei, prietenul fetei ăsteia e mult mai nefericit decât am fost noi vreodată.

În final, o recomandare tv: corespondenţele trimise de Carmen Avram din Egipt pentru Antena 1 şi Antena 3. Sunt concise, documentate, updatate la intervale scurte şi fără patetisme ieftine.

Share:

36 comments

  1. N.A. 31 January, 2011 at 20:44

    Mda… fata asta e multe lucruri.. Incep sa ma oftic ca-s asa simpla.. 🙁 (si nu intr-un mod complex)

  2. dr.Lecter 31 January, 2011 at 20:45

    Bine ca ne-ai trimis la Seherezada aia de-i atarna sentimentele precum hernia, in buricul destelor, sau cum dracu a zis ea !
    Ei, nu, ca trebuie reclamate si farmaciile astea, undeva, pentru ca le da poetelor debutante Regenon cu Ginseng, si pe urma ele umbla cu sentimentele siroaie!
    Si daca vrea sa fie spatiu, dintr-o linie curbata, iti dai seama ce ne facem cu ea daca o scapam la filmul Inception!

  3. Stephanie 31 January, 2011 at 20:56

    Va rog sa ma scuzati dar ce am inteles eu din textul fetei e ea s-ar cam… Si n-are cu cine…

  4. ThoR 31 January, 2011 at 21:00

    don’soara zanfir a uitat sa precizeze ca mai e si spaima clinicilor de dezalcolizare…cum apare ea s-a dus dracului toata terapia=))

  5. eftimie 31 January, 2011 at 21:00

    Şi-atunci Dumnezeu a zis: Ce te plângi mă, n-ai mâini?

  6. unmihai 31 January, 2011 at 21:02

    @Stephanie
    pai la ce minte creata are, nici n-o sa-si gaseasca prea curand 😀

  7. Sare'n Ochi 31 January, 2011 at 21:10

    geometria descriptiva ca o femeie? dar femeia epura. numai intersectia dintr-un punct de fuga cu punctul ei de vedere este exact ca o dreapta paralela care nu se intalneste veci pururi cu realitatea. este tangenta, niciodata secanta. doar barbatul este secat. de grade de libertate, de bani, de idei, de lipsa de bere.

  8. Oana 31 January, 2011 at 21:11

    Deci..are cel mai nefericit prieten la cel mai fericit mod posibil.

    @Eftimie: Are, dar se sterge la ochi cu ele.

  9. sebra 31 January, 2011 at 21:12

    Să apreciem sinceritatea totuşi :”Sunt un nimeni intr-o lume de cineva-uri si un cineva intr-o lume de nimeni-uri”- adică tot un nimeni. Restul e cancan :))

    p.s. wow…harnicul nostru admin. citeşte site-uri de femei! Mă întreb dacă nu cumva comentează şi pe forumurile de profil =))

  10. aisha 31 January, 2011 at 21:27

    a trecut o zi fara comentariile lui Dan1.
    4mall nu mai comenteaza nici el. sebra e racita. dupa cum comenteaza, are in continuare febra. a aparut un nou comentator – eftimie! degeaba, n-are verva lui Dan1! cam atat pt.azi – 31 ian. 2011. maine va fi 1 feb! wow!
    ps adnotari dintr-un jurnal imaginar.

  11. MonicaS 31 January, 2011 at 21:29

    offtopic: http://www.hotnews.ro/stiri-international-8258477-vaduva-neagra-planuia-atentat-moscova-fost-aruncata-aer-dupa-primit-mesaj-sarbatori-compania-telefonie-mobila.htm
    apropo de mesaje de sarbatori 😀

  12. Bula Intaiul 31 January, 2011 at 21:35

    Si eu simt in cuvinte de cand imi dadea invatatoarea in cap cu cartoanele pe care scria OAIE, CAL, TRACTOR, dar si asa imi dau seama ca fata are dreptate, la inceput e un unghi ascutit, ii explici din Euclid si devine unghi dreot, apoi ii demonstrezi din Don Juan si devine unghi obtuz. Aceasta este geometria descriptiva la femele.

  13. Sabotor 31 January, 2011 at 21:39

    Hai ma, recunoasteti ca voi ati facut profilul, ca sa aveti ceva subiect si sa nu mai zica lumea ca inainte scriati mai bine, dar in ultima vreme v-ati prostit de tot :))

  14. ionel gigel 31 January, 2011 at 21:47

    Fraaate am vazut geometrie descriptiva si am avut un flash back. O amintire pe care o credeam stearsa. Punctul ala unde trebuiau sa se intalneasca vreo 6 drepte parca era punctul G. Niciodata nu-l nimeream. Si apoi am vazut ca e vorba despre femei … si am cam aceeasi problema 🙂

  15. aisha 31 January, 2011 at 22:01

    update la jurnal.
    – Carmen Avram e intr-adevar o specialista a reportajelor cu subiecte de politica externa. dar asta e lucru vechi si arhicunoscut – cred eu. indiferent pt. ce post TV a transmis, stilul si personalitatea ei si-au pus amprenta. eu mi-o amintesc ca si corespondent Protv. daca acum e la antena – bravo! e nevoie de mult curaj sa relatezi acum din Egipt!
    ps si e chiar preferata mea! de multa vreme! argumentele le-am expus deja!

  16. Cms 31 January, 2011 at 22:11

    Fata asta nu a experimentat încă decentrarea interpersonală. Dar sunteţi prea răutăcioşi, toată această teorie a haosului în variantă lirică are farmecul ei. Se putea şi mai rău, eu am întâlnit o poetesă cu veleităţi de fiziciană, care încerca să ne convingă că în trupul ei creşte o gaură neagră (ca şi cum ne-am fi îndoit vreo clipă de acest adevăr 😉 ). Şi sunt de acord cu Stephanie, fata nu are încă un prieten. Nu pot decât să-i urez succes, deşi, fireşte, succesul este ceva relativ – o linie, sau poate un punct…
    P.S. Nu mă pot abţine, totuşi: “Unora le bate inima, altora le canta sufletul… Ei bine, mie imi apasa tastele” :”> – de câte ori citesc asta mă gândesc la prostii!

  17. ErRon 31 January, 2011 at 22:17

    Eu am vrut sa citesc ce zice fata aia, da’ mi-a aparut o reclama cu Becali si actimel!
    Apoi toata curiozitatea despre individa mi s-a apulberat!
    N-ati zis nimic de Becali!:D

  18. Kilroy 31 January, 2011 at 22:26

    Prietenul fetei are cumva sanii mai mari ca ea?

  19. ErRon 31 January, 2011 at 22:36

    Doresc sa va multumesc pentru acest site (feminis.ro!),;;) destinat femeilor sensibile, destepte, filozoafe, acest site feminin si feminist, care acopera o larga paleta de preocupari: moda, sex, cure de slabire, crize de nervi, calatorii, familie, casa si gradina!
    Banuiam ca exista asa ceva, dar nu mi-am imaginat ca le frecventati!
    Si recomandati!
    Va multumesc!:D

  20. Rushenne 31 January, 2011 at 23:00

    Ati citit si articolul ei de pe blog? :)) Eu nu am avut rabdare sa citesc mai mult de un paragraf … Pare a fi de-a dreptul “senzational” … :))
    @ Admin: Cum ai reusit sa dai de profilul ei? Esti abonat sau … ? 😀

  21. Tzica 31 January, 2011 at 23:13

    ehhmmmm…pentru a nu fi acuzat de plagiat, nu pomenesc aici decat numele lui Mitica a lu’ nenea Iancu sireacu…

  22. Lucius Fascius 31 January, 2011 at 23:18

    Femeile e complexe si are multe aspecte, stiu pederastii ce stiu 😀

  23. Spiep 31 January, 2011 at 23:38

    “Eu nu scriu. Eu SIMT in cuvinte.”
    De aici înainte Eftimie nu mai are nicio scuză pentru a bea singur.

  24. sebra 31 January, 2011 at 23:55

    @admin,
    Puteai să recomanzi şi comentariile de acolo =))
    @Cid cre’că a spus în cel mai simplu mod, ceea ce atât de complex a vrut ea să spună=))

  25. ionut 1 February, 2011 at 03:16

    asadar, bravul admin comenteaza pe forumurile de profil (cum sebra vigilenta observa) .
    seduce cu inteligenta , sensibilitate si trupul de atlet(este de notorietate faptul ca intreaga redactie dc se duce la sala, fiind singurul loc unde se poate asculta kierkegaard) tinerele nimfe pe care mai apoi le lasa prada deznadejdii 🙂
    iar ele isi fac bloguri, se tanguie, se intreaba de ce si unde le e punctul. uite dom’le, de aia se duce tara de rapa .

    p.s: nu stiu de voi dar mie imi lipseste pirca (vba aia – pentru ca pietarii si pensionarii, pentru ca bravii soldati francezi si zgarcitii dictatori romani, pana si eminescu trebuia sa poarte un nume… li s-a spus simplu: pirca).

  26. Radu Vasile 1 February, 2011 at 09:40

    Deci clar gagica nu are inca un mascul.
    Si deci clar asta dovedeste ca inca exista o urma de inteligenta la barbati, daca niciunu nu a picat inca in plasa aleia.
    Deci se pare ca nu suntem noi chiar prosti, dar ale dracu muieri sunt ele mai destepte:)
    Hai pa…
    Ca inca imi ling ranile dupa ce am descoperit un om mai inganfat ca mine, deci nu se poate asa ceva.

  27. Radu Vasile 1 February, 2011 at 09:46

    @admin, recunoaste care prietena a prietenei te-a rugat (a se citi te-a constrans) sa o promovezi pe amarata aia?
    Cum ti-o fi zis:
    “Aide mai Admin, ajut-o si tu, nu vezi ca tot isi cauta si nu o gaseste nimeni”.
    “ca asa esti tu rau, nu vrei niciodata sa ma ajuti cand e vorba de prietenele mele, ins chimb scrii pe rahatul ala de blog toate porcariile”.

    E? Ia zi mai Admin, cum sta lucrurile?

  28. Em 1 February, 2011 at 13:15

    “Ma joc cu tine pe tavanul alb al camerei mele. Te conturez dupa placul inimii si iti dau toate calitatile zborului fanteziei mele. Uite-mi gandurile cum iti tes povestea nostra de iubire! Te impleticesti in literele mele, iar eu iti creez scari din propozitii intentionat nefinalizate, pentru ca tu sa poti urca anevoios pe ele. Trebuie sa stii sa lupti ca sa ajungi la mine, iubitul meu!”
    Amu’ ma doare capu’. Cum dracu’ o sa mai pot munci pana la sfarsitul zilei? Mai bine imi vedeam de tabelele mele si nu umblam ca tembela pe net in timpul programului. Merde!

  29. iulian rinder 1 February, 2011 at 13:33

    Draga admin, priveste din alta perspectiva: sunt un capac de bere care vrea sa fie o bere. Sunt o bere care vrea sa fie o naveta de bere. Sunt o naveta de bere care vrea sa devina fabrica de bere. Sunt o fabrica de bere care vrea sa fie monopolul berii. Sunt monopolul berii ce vrea sa fie insasi esenta berii. Un capac sub care fermenteaza ideea de malt. Ce zici? Ce zice nevasta?

  30. 01st1 1 February, 2011 at 15:22

    Bai, m-am dus si io pe link; cine a fost in stare sa citeasca tot e caz de psihiatrie. Io m-am oprit, desi as fi vrut sa citesc tot, aveam, asa, o tentatie, cre’ ca postez si ma duc sa citesc tot.

  31. 01st1 1 February, 2011 at 15:23

    Huh… N-am putut. Ma duc sa-i iau o cutie de bomboane de ciocolata consoartei.

  32. 01st1 1 February, 2011 at 15:42

    Pfui, nu merge.

  33. 01st1 1 February, 2011 at 16:05

    Bai, nu poci sa citesc tot! Ce dracu’!

  34. M3bis 1 February, 2011 at 16:08

    @01st1
    Mai încearcă! Dacă nu, http://www.dailycotcodac.ro/2011/02/sugestia-de-marti-sinucide-te-singur/

  35. Lepka 1 February, 2011 at 16:41

    Fir`ai dracu de oximoronica !

  36. Radu Vasile 1 February, 2011 at 19:32

    Eu amu am terminat de citit.
    Da, da, Documentele mele ce trebuiau scrise azi cine le scrie?
    Ba Admin, Sai ba ca ramasei cu documentele nefacute din cauza ta.

Leave a reply