Postul nu e post destul

Recomandări de seară: la ce emisiuni de divertisment mai plâng românii?

Ştiţi ce oră e, nu? E ora la care dăm pe site recomandările de seară cu o oră mai târziu decât ar trebui. Bine, oricum nu-s haioase, deci n-aţi pierdut mare lucru.

  • O minunată reţetă de pulpă de viţel în aluat, de la ebucătăria – nu citiţi dacă lucraţi la privat, că sigur n-aveţi nici timpul, nici banii să vă permiteţi aşa ceva. E doar pentru bugetari, îşi pot cumpăra ingredientele din sporul de antenă radio şi o pot găti în timpul grevei de ora 3.
  • Topul emisiunilor româneşti de divertisment, în avanpremieră la Reporter Virtual, înainte să apară în presa scrisă. Dat fiind că în top e şi Divertis, probabil vă e deja clar că e un clasament alcătuit după ratinguri, în niciun caz după umor.
  • Dacă vreţi să vă convingeţi că filmele româneşti sunt plicticoase, v-am găsit un blog cu care economisiţi şi banii de cinema şi timpul pierdut pe torrente. Şi nu, nu e piraterie: piraterie e când furi ceva de valoare, nu filmele lui Sergiu.
  • Şi, pentru a încheia, îndrăgitul actor de filme romantice Ron Jeremy vă învață să cântați la muzicuță, o chestie scârboasă într-un mod destul de subtil (dacă citiţi împreună cu nevasta sau iubita, făceţi-vă că nu înţelegeţi despre ce e vorba şi habar n-aveţi cine e R.J. – vă va fi cu atât mai uşor, fiindcă am scris că e actor de filme romantice).
Share:

3 comments

  1. Dan1 3 November, 2010 at 22:01

    Hai bre, nu te lua de Divertis! Nu ca ar fi buni, dar alte alternative nu prea avem…
    Iar pulpa aia de vitel… Bai sunt balonat, daaaa? de ce faceti asta? =))

  2. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Recomandări de seară: la ce emisiuni de divertisment mai plâng românii? -- Topsy.com 3 November, 2010 at 22:08

    […] This post was mentioned on Twitter by sebra, Calarasu. Calarasu said: Daily Cotcodac» Recomandări de seară: la ce emisiuni de divertisment mai plâng românii? http://bit.ly/bnSdAF […]

  3. N.A. 5 November, 2010 at 23:26

    Scarbosul ala a jucat in filme porn.. ptiu! romantice? Bleah!!!

Leave a reply