Promo

Câştigă un teren pe Lună, intravilan, ideal reşedinţă

Vreţi o parcelă pe Lună? Nu, serios. Chiar dacă la prima vedere pare niţel departe, gândiţi-vă că de fapt e doar la 15 minute-lumină de centru – comparat cu Alfa Centauri, cea mai apropiată stea de Pământ, practic e ca şi cum ar fi în inima Bucureştiului. De asemenea, e o zonă nouă, o să aibă sigur autostradă şi şosea de centură înaintea Braşovului, vecinii am înţeles că sunt drăguţi, nu pun muzica tare, nu-şi ambalează rachetele în faţa blocului şi nu trag cu laserul în aer la petreceri, plus că e la fel de multă verdeaţă ca în Militari. Singura problemă este că momentan nu are apă curentă, dar am fost asiguraţi că, imediat ce NASA va descoperi apă pe Marte, Luna va fi şi ea branşată la reţeaua de apă şi canalizare – până atunci puteţi transforma un crater în fosă septică (Pircă nu ştie că există apă pe Marte; asta pentru că în loc să citească ziare serioase, gen Libertatea, îşi ia informaţiile de pe tot soiul de site-uri dubioase de ştiinţă care publică orice căcat ca să facă un pic de trafic – n.J.).

Bun. Dacă vreţi parcelă pe Lună gratis (a, de asta uitasem, de fapt ne-am gândit nici să nu menţionăm că e fără bani, fiindcă de obicei românilor nu prea le plac chestiile gratis), intraţi pe www.imobiliare.ro/zece/ şi încercaţi să vă decoraţi degetele cât mai creativ (da, cu carioci, ca-n copilărie, doar că acum n-o să vă mai ia mama de urechi să vă târască până la chiuvetă pentru că sunteţi nişte porci murdari, în schimb colegii or să creadă că faceţi parte din Yakuza, iar partenerul de viaţă că aveţi o aventură cu Picasso). O sugestie: nu încercaţi chestia aia cu Love/Hate scrise pe degete pe care o făcea de Niro, au mai făcut-o deja 258 de concurenţi. Drept pedeapsă, au primit o parcelă în Pipera, la care încearcă de vreo două zile să ajungă, dar încă sunt blocaţi în trafic pe Soseaua Petricani. Voi, în schimb, puteţi câştiga la aniversarea a 10 ani de imobiliare.ro zece loturi mult mai uşor accesibile pe Lună, plus marele premiu (şi de ăsta era să uităm – fiind gratis, n-am crezut că vă poate interesa) – un telescop cu care să vă admiraţi noua proprietate. Dacă sunteţi pensionari e şi mai bine: puteţi sta toată ziua cu ochii în telescop, ca să vedeţi pe cine aduce E.T. acasă de face duş la 3 noaptea şi dacă la Alien în garsonieră stau numai două persoane, cum a declarat la întreţinere.

Share:

13 comments

  1. Petra 1 February, 2010 at 15:20

    Eu vreau sa stiu daca trebuie sa am duc personal sa o ingradesc, sau e cineva acolo care se ocupa, ca nu as vrea sa imi fure vecinii din proprietate cu gardurile lor si sa ma trezesc ca am ramas cu juma de parcela cand ma duc sa ma retrag acolo la pensie!

  2. Claudiu 1 February, 2010 at 15:31

    da faci reclama la imobiliare.ro ? :))
    esti ajent, si vrei sa vinzi neste parcele pe luna, zona de lucs…
    inteleg

  3. cuibaru 1 February, 2010 at 16:06

    o parcela pe luna viitoare te rog!

  4. Si-la-vara-cald / Vara Eterna, pentru Ciprian 1 February, 2010 at 17:06

    Eu nu vreau. Sa zica dupa aia lumea ca-s lunateca? Pas!

  5. thorski 1 February, 2010 at 17:12

    Si pentru terenul din Pipera unde ma inscriu pe lista?

  6. eftimie 1 February, 2010 at 18:15

    Dau şi subvenţii pentru agricultură? La ce birou de la APIA să întreb, să ştiu sigur, să nu cumva să iau vreo ţeapă.

  7. Ciprian 1 February, 2010 at 19:21

    Dar nisip pentru pisicute gasim acolo? Daca da, as dori si eu cam prin luna septembrie sa ma mut.

    @slvc
    Ce anotimp o fi pe acolo cand la noi e Vara Eterna? 😛

  8. Miorlaupufos 1 February, 2010 at 19:32

    Asta-i din seria “ati cistigat un premiu de 2500 de euro, veniti cu 1000 de euro la dumneavoastra sa-l ridicati”. Pe tine te-a fraierit careva sa cumperi teren acolo, ai inghitit galusca, n-ai cu ce sa ajungi si stai la “ia-ma nene”. Ca e vro 1 milion de coco numai transportul. Offf, capitalistii astia verosi.

  9. Alex 1 February, 2010 at 19:56

    Presupun ca imobilele nu sunt din ’77, ET iti da o tigara si o lingurita de zahar la nevoie, la gara de nord intergalactica nu sunt gropi, taxele pentru shaormarii navetisti de la dristor sunt mai mici si nu exista Liga 1 Alutus.

  10. Ensi 1 February, 2010 at 20:05

    Mai da’ gagici gasim acolo?

  11. cezar 1 February, 2010 at 21:38

    Distanta e de 1 secunda si ceva de la pamant la luna, si de 8 minute si ceva de la soare.

  12. finch 1 February, 2010 at 22:42

    Corectura: 8 minute si 16 secunde de centru e Pamantul.

  13. Tweets that mention Daily Cotcodac »  Câştigă un teren pe Lună, intravilan, ideal reşedinţă -- Topsy.com 4 February, 2010 at 19:23

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, Andrei Manea and Radu Macovei, Gabi. Gabi said: RT @tweetmeme Daily Cotcodac» Câştigă un teren pe Lună, intravilan, ideal reşedinţă http://tinyurl.com/yaogyl8 […]

Leave a reply