Postul nu e post destul

Recomandări de seară: echilibrul subtil al Universului

Când se întorc după o şedere mai lungă în străinate, românii suferă de sindromul Răducioiu: vorbesc stricat româneşte şi cu accent străinez. De pildă, când s-a întors Simona Catrina din Canada, abia dacă puteai să înţelegi cât de cât din ce bălmăjeşte – vorbea calm şi excesiv de politicos.

Dacă aţi mai trecut măcar duminica pe la biserică (şi n-aţi stat în drum să beţi tutun, să bată Satana în pumni de bucurie), ştiţi că, atunci când daţi bani unui om sărac, de fapt nu lui îi daţi, ci lui Iisus; nu cu el, omul sărman, vă purtaţi bine, ci cu Iisus. Pentru oamenii sărmani neduşi la biserică, iată şi o ilustraţie cu tratamentul privilegiat care-i aşteaptă.

Petreanu, dacă proprietarii câinilor care-ţi pişă holul blocului sunt fumători, să ştii că se explică. Sau că, undeva în Universul ăsta, cineva ţine un echilibru subtil.

Share:

6 comments

  1. RoseN 5 September, 2012 at 21:29

    Cotcodaci, dar voi v-ati citit horoscopul pe saptamana asta? hmmm…

  2. coradob 5 September, 2012 at 21:42

    Deci Petreanu sta la bloc?!

  3. Cristi 6 September, 2012 at 08:29

    @RoseN: Citit, citit. Dar iti spun sigur ca nu am fost rapit de extrateresti. 😀

  4. Nero 6 September, 2012 at 09:43

    @coradob: Dar portarul ce face?

  5. Alina 6 September, 2012 at 11:14

    Iar vă luați de Moromete și biserică?

  6. Nico 6 September, 2012 at 11:40

    @RoseN: Citit fecioara. La curatat zapada “permite-mi sa te contrazic”: mi-a luat cateva zile ca sa ma hotarasc care ar fi utilajul potrivit pentru curatarea locului de parcare, dupa investigatii laborioase pe net si prin magazine m-am decis de unde sa-l achizitionez, au fost necesare 2 zile ca sa-mi planific orarul in asa fel incat sa ajung la locul cu pricina si cand sa demarez actiunea am gasit niste rromi care faceau asta in timpul programului de lucru si i-am mituit cu 10 lei sa rezolve treaba in 10 min. Evident ca soarele nu si-a facut datoria la timp, conform predictiei! Tot mie mi-au iesit calculele… 😉

Leave a reply