Viral

Trag s-ajung unde tu n-ajungi

Despre cărţi şi efectele lor asupra organismului.

Share:

5 comments

  1. Savantu' 5 December, 2013 at 15:46

    Super cool.

  2. M3bis 5 December, 2013 at 17:56

    Ăsta-i frac-tu’ geamăn, Julius?

  3. Dan1 5 December, 2013 at 21:43

    Decât doo comentarii am:
    1. http://www.youtube.com/watch?v=236BjFhvoU8
    si beee. Imi aduce aminte de bancu ala cu baietelu’ si fetita de discutau înainte de Craciun;
    – Te ce i-ai cerut lui Mos Geril astaaa… Craciun?
    – O papusa Barbie! Dar tu?
    – Un Tampax!
    – Ce e aia?
    – Nu stiu, dar am vazut la televizor ca, daca-l cumperi, poti sa alergi, sa sari, sa dansezi, sa înoti, sa mergi pe bicicleta, fara ca nimeni sa-si dea seama!

  4. serbanm 6 December, 2013 at 16:52

    Pentru mine cartea e un viciu!cumpar continuu, nu mai am unde sa le pun, sortez si donez la biblioteca, iar a doua zi sunt prin librariile virtuale. Am tot timpul o carte la mine si citesc ori de cate ori am timp si, uneori, in detrimentul altor treburi ce trebuie facute de mine. Sunt fericita ca am un serviciu unde pot citi( aproape in fiecare zi). Nu pot sa spun de unde mi se trage pasiunea asta. Poate pentru ca am crescut in comunism, fara internet, cablu tv si celelalte scuze ale copiilor nostri. O carte buna te poate face sa uiti in timp ce-o citesti de toate problemele (poate doar “Colectionarul” de Fowles sa nu reuseasca asta). Am citit carti care m-au urmarit mai mult timp, carti pe care le-am uitat repede, dar si carti pe care nu le uiti niciodata. Odata cu aparitia e-book-ului a inceput si fi-miu sa citeasca mai mult si ma bucur pentru el si mi-am dat seama ca am procedat bine, cand era mic, lasandu-l sa aleaga singur cartile pe care sa le citeasca (cu mici indrumari, ca doar nu-s vreo sfanta).
    Nu stiu daca nu am luat prea in serios postarea voastra, dar, pentru mine, cartile sunt un drog puternic la care nu pot si nu vreau sa renunt!

  5. Tiberius 8 December, 2013 at 00:27

    Totul este sa nu fii maimuta (adica sa nu plagiezi) sa nu fii cangur (adica sa nu citesti pe sarite) si sa nu fii un cufundac care parcurge ambele diagonale ca sa gaseasca nod in papura.

Leave a reply