Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Nu prea avem noi chef să mai scriem ceva în seara asta, dar gândul că cei trei, patru cititori care se încăpăţânează să urmărească rubrica noastră de recomandări aşteaptă cu nerăbdare ne-a torturat toată seară. Aşadar, Sebra, Georgiana, Delia, domnule Florian:

Simona Tache vorbeşte despre imposibilitatea femeilor de a se orienta în spaţiu şi de a aprecia distanţele. Păi atunci, mai uşor cu oglinda, vecină, că în oglindă lucrurile par mai departe decât sunt în realitate şi se obişnuieşte ochiul aşa.

Denisuca încearcă să lămurească problema contraceptivului ideal şi ne dă cei trei finalişti: inelul, pilula şi prezervativul. Până n-am citit mai cu atenţie textul, am crezut că inelul e verigheta – avea sens, doar n-ai cum să rămâi însărcinată dacă nu faci sex.

Share:

23 comments

  1. cosmin 25 November, 2010 at 00:37

    imi imaginez cum stau toti patru in cabina de telefon DC, asteptand.

  2. delia 25 November, 2010 at 00:41

    faza e asa: de cand O’Constantinescu mi-a zis ca daca citesc DC-l ma vindec de ignortanta, pai, nah eu trag speranta…si stau pe DC, macar c-un ochi…
    De aia, eu arat (elegant) cu degetu’ la dumnealui …si uite asa m-am spalat pe maini si nu ma incearca niciun gand din ala vinovat de nu stiu ce tortura simtita si resimtita de voi. 😀

  3. delia 25 November, 2010 at 01:03

    si motiv doi: Stephanie a zis ca daca citesti DC te cadrezi la grupa “intelectuali_fini_si_culti-si_rafinati_si_nu_mai_stiu_cum”..
    Paaaiii, iti dai seama ca vreau si eu. 😀

  4. V3nt0R 25 November, 2010 at 02:46

    Ador sa citesc rubrica asta, ma simt super bine sa dau click pe titlu si sa ma gandesc cum va bucurati voi cand vedeti ca cineva chiar va si citeste :>

  5. XaeL 25 November, 2010 at 03:13

    si noi restul ce suntem, servetele? prevad ca de azi incolo doar cu cei 4 cititori veti ramane la rubrica asta… 🙁

  6. Gauriolul alb 25 November, 2010 at 07:29

    Bună dimineaţa! Nu e mult de când am descoperit scest site, iar la început mi-a făcut plăcere sa hoinăresc printre ideile scrise de alţii, amuzându-mă şi în scris, uneori. Dar iată că, la o lectură mai cuprinzătoare a comentariilor, am înţeles ca aici există deja un grup de cunoscuţi (între ei), care îşi susţin reciproc “creaţiile”, chiar şi atunci când nu ar fi cazul, dar asta e doar o părere. Idealul nu constă însă în ceea ce scrii, ci în ceea ce inţelegi din ceea ce au scris alţii. Dacă nu are succes o anumită rubrică, poate că ar trebui schimbat ceva… E plăcută deseori şi lectura de aici. Vă doresc mult succes în continuare!

  7. Florian 25 November, 2010 at 07:43

    Veşnică pomenire, adminule, pentru grija ce-mi porţi. Orientarea în spaţiu a femeilor şi contraceptivul ideal sunt exact ce-mi doream să citesc. Ceva cu alăptarea la sân când bagi?

  8. Florian 25 November, 2010 at 07:50

    @Xael
    Lasă, bre, că-ţi vine şi ţie rândul. Pe tine o să te bage în seamă când o ajunge la metode de epilare.

  9. Florian 25 November, 2010 at 07:59

    @V3nt0R
    Si eu ador să citesc aberaţiile textele adminului, când rămân în pană de somnifere.

  10. iulian rinder 25 November, 2010 at 08:00

    @Gauriolul alb
    Dragu meu, persista. Ca sunt grupuri – grupulete, ce iti pasa? Nu stii ca unde sunt doi romani exista trei opinii, patru grupuri de lobby, cinci de opinie, sase de santaj, sapte initiative de tradare si nimic de facut? Pai asta-i rostul poporului. Si al blogului, care este prazul inarmat – J. e oltean, cred – cu diacritice al patriei. Nici eu nu sunt prea vechi pe aici, da m-au acceptat ca am ceva in comun cu idolul bibliotecarelor: cenzorul Eftimie. Nu, nu e vorba de pasiunea devoratoare pentru carti, nici dragostea pentru sporturile albe – nu interpreta aiurea, am zis sport nu praf – nici statutul de sex-simbol. Nu, doar spritul. Deci ai un like de la mine.

  11. sebra 25 November, 2010 at 08:51

    @Gauriolul alb,
    Ne cunoaştem între noi, atât cât te poţi cunoaşte pe internet 😉
    Şi nu numai stupizeniile creaţiile noastre au fost susţinute, ci şi a altora :))
    Julius a pomenit de noi, ştiind că nu puteam pleca liniştiţi la somn dacă nu băga recomandările, rubrica asta fiind făcută la instenţele noastre. În scopul ăsta am iniţiat şi-o “cauză” pe facebook, cauză ce-a primit mai multă susţinere ca ultima moţiune de cenzură.Şi nu, Roberta nu s-a ocupat de numărarea like-urilor 😛

  12. N.A. 25 November, 2010 at 09:12

    Pardon, pardon, nu cumva ai mai uitat un nume? :-w Rectifica lista aia a.s.a.p. daca nu vrei o revolta si un reviriment spontan al Sindicatului…

  13. M3bis 25 November, 2010 at 09:17

    @N.A.
    Șșșșt, că noi lucrăm din umbră!

  14. Tweets that mention Recomandări de seară » Daily Cotcodac -- Topsy.com 25 November, 2010 at 09:24

    […] This post was mentioned on Twitter by JuliusDC, sebra. sebra said: Recomandări de seară » Daily Cotcodac http://bit.ly/eySd9r […]

  15. Radu Vasile 25 November, 2010 at 10:18

    @gauriolul, Nu sunt foarte nou pe aici si mi-a trebuit un timp sa ma integrez.
    O sa iti spun ce mi s-a spus si mie cand am fost nou si ma revoltam ca nu ma baga nimeni in seama.
    Fii mai calm, lasati problemele afara, intelege natura de pamflet a site-ului si copii or sa se joace cu tine.

  16. MNX 25 November, 2010 at 10:30

    Pfoai, astia-s oameni reali ! Si eu…care credeam ca la rubrica asta comentariile sunt luate random de la alte articole…doar ca sa para ca e citita…

  17. unmihai 25 November, 2010 at 10:49

    @Gauriolul alb
    … sunt grupuri de interese!
    iti trebuie pile ca sa intri ori ii dai spaga lu’ Julius un cartus de tigari mentolate si un bax de bere cu aroma de zmeura! ( :-SS nu stii de la mine!! )

  18. Ciprian 25 November, 2010 at 11:11

    Pana la urma Julius a publicat si lista rusinii.
    Eu azi-noapte pe la ora 3 cand am verificat daca mai functioneaza DC nu-mi aparea insemnarea asta, ca as fi comentat ceva inteligent.

  19. Gauriolul alb 25 November, 2010 at 11:34

    Băi fratilor, dar ce v-aţi ofuscat aşa, că doar nu m-am referit la cineva anume, ci doar la un tip de autocenzură necesară ? Şpagă pentru ce? Ce înseamnă să fii băgat în seamă ? Eu nu am făcut altceva, decât să-mi spun părerea. Să “ma integrez” ? : )))))))))))))) Tare !
    In fond, gloata işi caută intotdeauna victimele. Ca şi voi, aparţin uneia, negreşit. In spaţiul nostru românesc, nu e nici o surpriză atunci când constaţi că deranjezi, chiar pentru simplul fapt că te exprimi în limitele decenţei acceptate. Vă rog să mă scuzaţi dacă v-am jignit si promit să va citesc, fără să mai scriu !

  20. N.A. 25 November, 2010 at 11:38

    @Gauriolul alb – Somebody didn’t quite get the picture…

  21. sebra 25 November, 2010 at 11:40

    @Gauriolul alb,
    Stai lin că nu s-a ofuscat nimeni! Vorbim şi noi discuţii. Cum naiba să justifici altfel o leafă? :))

  22. acp 25 November, 2010 at 15:05

    Sunt noaptea la teveu niste emisiuni instructive, de educatie sexuala, si deduc de-acolo ca in ziua de azi vaginul nu prea se mai foloseste la fu – pardon de expresie – tut. Asadar ce atatea probleme cu contraceptivele?

  23. rav 26 November, 2010 at 00:14

    Adminule, esti tare frate! Abia ai “scapat” o aluzie la cei ‘nspe cititori care misuna pe aici si s-au aruncat care mai de care mai abitir sa faca prezentza! In alta ordine (dezordonata) de idei, va salut pe toti. Sunt prin zona din antichitate, adica de pe cand a inceput sa emita Visurat. Si cum noi (romanii) nu suntem sanatosi pana nu periem pe cineva, va multumesc pentru textele (a se citi comentariile) care imi intind aproape zilnic gura pana la urechi si inapoi.

Leave a reply