Concursuri

Rezultate sub aşteptări la VSFT?

Julius

Vă mărturisim sincer că am fost foarte tentaţi să reportăm premiul de astăzi, din cauza calităţii foarte slabe a comentariilor. Chiar şi Arsulici, care altădată strălucea şi culegea sincerele noastre felicitări cu naturaleţea unei babe care culege muşeţel, a avut o prestaţie lamentabilă. Da, chiar şi dumneata, domnule Florian, ai fost dezamăgitor! E clar că nu v-aţi dorit mai mult victoria, n-aţi făcut o figură frumoasă, nu v-aţi dat viaţa şi n-aţi jucat pentru nea Julius, hahalelelor! Sunteţi o ruşine, chiar n-avem nevoie de cititori ca voi!

Totuşi, nu vom reporta premiul, dar nu pentru că ţinem la voi, ci din cu totul alt motiv: nu vrem ca potul să ajungă la două sau chiar la trei cărţi şi să vă pierdeţi minţile, să ajungeţi să vă sfâşiaţi între voi. Prin urmare, cele două premii de astăzi merg, după cum urmează, la:

1. punKreas – sincerele noastre felicitări, pentru comentariul: E diferenta intre puscaria de la Colibasi si cea de-acasa. La Colibasi poti oricand sa-ti injunghii colegul de celula fara sa tipe cineva la tine ca ai murdarit asternutul, niciodata nu o sa-l doara capul pe cel de la dus, atunci cand scapi sapunul. De altfel, dupa 365 de linii scorojite pe pereti, nu o sa fii nevoit sa o scoti la o cina romantica in cantina inchisorii
2. petrescs – „Povestea vieţii mele” a lui Giacomo Casanova, apărută la Editura Trei, pentru comentariul: Femeia e o pisică. Ştiţi cum se dresează o pisică? O inveţi să facă ce vrea ea. Q.E.D.

Sperăm că aţi înţeles mesajul şi vă veţi folosi în mod constructiv degeţelele.

Share:

30 comments

  1. http://www.tahemet.blogspot.com/ 11 August, 2009 at 02:16

    Şi cum se dau cărţile???

  2. Carmen 11 August, 2009 at 02:17

    Cum lipsesc eu putin, cum se duce totul de rapa.

  3. JULAEV 11 August, 2009 at 03:12

    @http://www.tahemet etc: eu trimit un mail la adresa lasata de voi, iar voi raspundeti. tu, de pilda, n-ai raspuns de 2 zile.

  4. cimajes 11 August, 2009 at 08:08

    Daca premiul ar fi un dvd cu filme porno cu pitici si mame, fii sigur ca ai primi comentarii demne de premiul Nobel

  5. petrescs 11 August, 2009 at 09:10

    Julius, onorată redacţie D.C., mulţam’ pentru premiu dar prefer să aştept până când voi merita unul acordat M.C.L. (Magna Cum Laudae, pentru cei care nu aţi terminat Spiru Haret buey fraerilor!)

    În plus, speram să vă daţi seama din adânca înţelepciune a comentariului meu că oricum povestea vieţii lui Casă-Nouă ăsta nu are nici un secret pentru mine, e o mare diferenţă între gherila lui urbană (hit-and-run) şi războiul meu de uzură cu un singur inamic (acum e la bucatarie unde-i e locul, nu mă aude ce scriu).

    Înainte să merg să închei un pact de neagresiune pentru această seară, că e meci, propun acordarea premiului către punKreas, cu îndemnul meu sincer “pe ele, pe mama lor!”

  6. Florian 11 August, 2009 at 09:12

    La aşa subiect, aşa răspunsuri. Românu-i fire paşnică, nu-i arde de bancuri când îi vâri sub nas teroriste şi alte orori de felul ăsta.
    Ia să fi avut de comentat un album cu Vivi nud, să vezi atunci inspiraţie, expiraţie şi excitaţie, zbârnâiau răspunsurile pe blog şi oftaturile în baie.
    Pentru doamne şi domnişoare se putea face o încercare cu poza lui Julius, deşi nu sunt deloc sigur că rezultatul ar fi fost acelaşi, dimpotrivă. Comentariile însă ar fi curs oricum, chiar dacă împănate cu termeni nu tocmai academici. Oftaturile ar fi existat şi ele, ce-i drept de dezamăgire, dar pe blog nu s-ar fi observat nuanţa.

  7. si-la-vara-cald 11 August, 2009 at 09:21

    @petrescs
    asa ceva n-am mai vazut decat la premiile Oscar, cand Marlon Brando si-a directionat premiul al mare catre indienii americani!
    @ Florian @ Arsulici
    mai, eu cu voi nu ma mai joc, ca v-a scos doamna invatatoare in fata clasei si v-a certat. da’ cel mai tare m-a dezamagit sweet-Flori, care, fiind mai vechi pe aici, ma asteptam sa stie cum stau lucrurile si sa nu se ia la hartza cu toti/toate/toante la indemnurile machiavelice ale lui Arsulici (care nu mai avea ce pierde, pentru ca si-a castigat deja unica carte -scuze!- pe care are de gand s-o citeasca anul asta).

  8. EmyD 11 August, 2009 at 10:04

    Julius, tu spuneai ca vrei cantitate, nu calitate 😀 Lumea s-a conformat (sau conformol? hmm)

  9. Arsulici 11 August, 2009 at 10:06

    Dimpotriva, am stralucit precum Farul din Alexandria…
    Singurul motiv pentru care nu am primit felicitari este ca i-am suflat sora lui Julius

    @si-la-vara-cald
    Trebuie s-o si citesc???? dar nu se tocesc literele????

  10. si-la-vara-cald 11 August, 2009 at 10:51

    @ Arsulici
    nu, mai, nu trebuie. doar nu te-oi apuca acum sa-ti strici vechile bune obiceiuri. da-i-o pisicii sa-si ascuta ghearele pe ea.
    (domnu’ Julius, vedeti cui dati cartile?)

  11. Florian 11 August, 2009 at 11:19

    @si-la-vara-cald
    Nimic n-ai înţeles, nu ştiu ce să mai mă fac cu tine. Da’ io-s băiat bun şi-ţi explic toată tărăşenia, ca să ştii şi tu cam ce de întâmplă prin ograda asta.
    Julius, Arsulici şi cu mine suntem înţeleşi, ce-i aşa greu de priceput? Indemnurile lui Arsulici să mă iau la harţă cu toată lumea par machiavelice dar sunt la şto, ca şi zarva pe care o fac eu. Tot balamucul ăsta-i doar ca să crească traficul, că lumea se adună la scandal ca la urs. Tu n-ai auzit ce ratinguri face Diaconescu?
    Pe Julius îl zgândăresc tot la vrăjeală, ca să nu se prindă nimeni că suntem amândoi pe felie. Păi dacă n-ar fi aşa, crezi că mi-ar mai zice el „domnule Florian”, după toate câte i le fac?
    Bineînţeles că munca asta pe tarlaua lui Julius nu-i pe gratis. Lui Arsulici îi dă voie să îi facă ochi dulci sor’si, da’ de fapt sor’sa asta nici nu există. E o invenţie de-a lui Julius ca să-l tragă în piept pe bietul Arsulici si să nu-i plătească nimic. Când îi compune răvaşe ca din partea ei le redactează cu mâna stângă, ca să nu se prindă.
    In schimb, mie mi-a promis ceva concret, că io nu mă las amăgit cu cai verzi pe pereţi. Pentru mine o să rupă, din cărţile pe care le dă, toate foile alea cu poze obscene, să-mi fac album. E drept că până acum nicio carte n-a avut poze d’alea deocheate de care-mi trebe mie, da’ imposibil ca până la urmă să nu m’aleg cu ceva. Măcar o poză cu Vivi nud şi tot îi şutesc, că am văzut io una la el în portvizit.

  12. Arsulici 11 August, 2009 at 11:27

    @Florian
    🙂

  13. 4mall 11 August, 2009 at 11:40

    @Florian: Te-ai pacalit, de fapt Vivi e sora lui Julius, si daca o tin tot asa, pana la urma se va inrudi cu Arsulici. Asa ca o sa iti dea Julica poze cu sor’sa nuda, doar cand s-o imbata de bucurie ca a castigat Craiova Champions League

  14. ceapa.nova 11 August, 2009 at 11:46

    Io zic, desi nu ma baga nimeni in seama, si o parte din comentariile mele au disparut ca…mogulul in ceata – sa facem greva si sa nu mai scriem o vreme, pen’ca detectez o usoara virare spre dictatura, si de asta sintem cam satuli. Nici o dictatura a cartii nu mai da bine in ziua de azi, ca de ce sa-mi impuna mie cineva ce sa citesc, fie si pe gratis !

  15. si-la-vara-cald 11 August, 2009 at 11:47

    @ Florian
    nu te cred! o sa-l intreb pe 4mall, ca el e serios. apare seniorial, ca din senin, da cate o leapsa peste capetele mai infierbantate, apoi se retrage precum a sosit, lasandu-ne sa ne incaieram in liniste.
    si totusi, pentru tine :D, :D, 😀

  16. Florian 11 August, 2009 at 11:50

    @Arsulici
    Râzi tu, râzi, da’ să vezi ce-o să mai râdă Julius când o da de el bărbatul Vivicei şi l-o întreba ce caută nevastă-sa goală la el în portvizit.

  17. Florian 11 August, 2009 at 12:14

    @si-la-vara-cald
    In locul tău n-aş avea încredere în 4mall. Intr-o zi a scăpat de sub ochii doamnei Aldehida şi n-a purtat şepcuţa albă pe plajă. De atunci, nu sunt deloc sigur că dă cele mai potrivite răspunsuri la întrebările care i se pun. O fi de la soare, l-o fi bătut prea mult la cap doamna Aldehida când l-a prins fără sepcuţă, n-aş putea să spun sigur de la ce i se trage.

  18. Ciprian 11 August, 2009 at 12:14

    Bineinteles felicitari celor de au castigat cate ceva. Noi cei multi i-am lasat, ca am fi putut sa scrie si noi catevaaaa, de nu avea Julius de unde sa ne aleaga :))

    @Florian, pare-mi-se ca “si-la-vara-cald” se pregateste sa lege altcuiva nodul la cravata.

  19. si-la-vara-cald 11 August, 2009 at 12:37

    @ ciprian
    poate tie, ai grija! 😀
    sa fie clar: 4mall este guru’ meu. cu asta am spus tot!
    Florian e deja bigam, si n-am de gand sa-l fac trigam, ca si-asha i-e greu, si a inceput sa se vada asta.
    mai ramai doar matalutza pe lista… ce zici? fac niste noduri maiestre, mai ceva ca un chirurg marinar.

  20. Florian 11 August, 2009 at 12:42

    @Ciprian
    In locul lui 4mall aş fi foarte prevăzător dacă cineva ar vrea să-mi strângă nodul la cravată, după ce am câştigat un premiu VSFT. Mai ales dacă e vorba de o persoană de sex feminin care mă laudă.

  21. Florian 11 August, 2009 at 12:49

    @si-la-vara-cald
    Nu mi-e greu deloc cu bigamia, mă victimizez io aşa, poate trezesc compasiune în sufletul vreunei fiinţe sensibile şi se oferă să-mi strângă nodul la cravată. Eu n-am câştigat niciun premiu, aşa că nu risc nimic.

  22. Ciprian 11 August, 2009 at 12:53

    @si-la-vara-cald
    Sunt pretentios la gâtlegăuri, sunt curios cât de repede impresionezi.
    Şi chiar aşa, ăla guru, ălălalt vasluian bigam şi pe mine mă iei cu mătălutza, 🙁 m-ai facut să mă simt ca un bătrân care joacă şah în parcurile bârlădene pe câte-o foaie din Obiectivul de Vaslui şi hâţână câte o gagică pe ambii genunchi. Off, dulceatză..

  23. 4mall 11 August, 2009 at 14:06

    @Florian: Uite de aia nu port eu cravata!
    @Ciprian:Sincere felicitari! E, te simti mai bine?
    @si-la-vara-cald: Bravo fetitza! Sunt mandru de tine!!!

  24. şi-la-vară-cald 11 August, 2009 at 14:23

    @ 4mall
    săru’ mâna, boiarule! de când aşteptam aşa o confirmare, ca o fluturare de geană, că am luat-o pe calea cea bună…

  25. 4mall 11 August, 2009 at 14:39

    @şi-la-vară-cald: Considera ca ti-am fluturat-o!

  26. punKreas 11 August, 2009 at 14:56

    Julius, cand imi trimiti sincerele felicitari, sa pui si nite sare pe ele, ca sa tina de foame 😀

  27. petrescs 11 August, 2009 at 15:14

    @punKreas: citeşte şi comentariile, ţi-am pus o vorbă bună la Julius 😉

  28. punKreas 11 August, 2009 at 15:31

    @petrecs: multam, dar lasa ca si Mititelu pune vorbe bune la Mitica de la Liga si tot nu castiga Stiinta campionatul :))

  29. petrescs 11 August, 2009 at 16:20

    @punKreas: tot mă compara @si-la-vara-cald mai sus cu Don Corleone, dacă J. nu ascultă de vorbă bună atunci mergem şi facem degeţele pe jos…

  30. Ciprian 11 August, 2009 at 21:38

    @4mall Nu. Nu s-a schimbat nimic.

Leave a reply