Daily Cotcodac

Cele mai frumoase întrebări puse de femei (2)

Julius Constantinescu

Daca nu vreti sa dormiti pe presuletul de la intrare, ca alti autori de pe Daily Cotcodac, va sugeram astazi un set de raspunsuri corecte, mai apropiate de ceea ce prietena sau sotia voastra ar vrea sa auda. Presupunem ca n-are rost sa va mai spunem ca raspunsurile trebuie date imediat, fara ezitari dubioase, si ca nu e cazul sa va ganditi la faptul ca va umiliti – pana la urma, nu sunteti decat voi doi, nimic nu va impiedica atunci cand iesiti la bere cu baietii sa va laudati ca i-ati taiat-o scurt, cum v-a invatat Pircă.

“Iubitule, m-ai înşelat vreodată?”
Nu, dragă, ce întrebare mai e şi asta? Ştii bine că nu-ţi ascund niciodată nimic, îţi spuneam dacă te înşelam. Oricum, mi-ai zis că ai înţelege dacă s-ar întîmpla doar o dată, deci n-aveam niciun motiv să te mint.

“Ce ai face dacă aş muri?”
Habar n-am, doar nu crezi că m-am gîndit vreodată la asta?!

“Chiar vrei să vezi meciul ăsta?”
Nu, e o prostie de meci, chiar n-ai ce să vezi la el. Nici nu ştiu de ce am dat aici, doar peste cinci minute începe Doctor House. Incredibil! Fii atentă, penibilul ăla de Messi e titular, e clar că o să fie un meci de tot rahatul. Bine că nu mă uit, că m-aş fi enervat groaznic.

“M-am îngrăşat?”
Cine ţi-a băgat în cap prostia asta? Arăţi foarte bine, dar, şi dacă te-ai îngrăşa, tot mi-ai plăcea. Ştii bine că nu mă interesează cum arăţi, pentru mine e mai important că eşti o femeie inteligentă, care nu pune tot soiul de întrebări tîmpite, ca altele.

“Te deranjează dacă vine şi mama cu noi în concediu?”
Dimpotrivă, chiar îmi pare bine. Tot anul ăsta în care am muncit pe brînci să strîng banii de concediu m-am gîndit: “Şi dacă o să ne plictisim doar noi doi în vacanţă? Dacă n-o să auzim cumva ceasul dimineaţa şi o să ne trezim abia pe la prînz? Dacă n-o să fim în stare să găsim un hotel bun şi o să tragem la tot soiul de hotelaşe de-alea dubioase, unde camera costă sub 150 de euro pe noapte? Dacă o să umblăm vreo cinci ore prin soare doar ca să vedem un căcat de templu antic, adică nişte pietre, sau ruinele unui palat ridicat de vreun împărat obscur, gen Diocleţian sau mai ştiu eu cine? Nu, nu, aceste lucruri nu trebuie să se întîmple, mai bine s-o rog pe mama soacră să vină cu noi”.

“Ai mai făcut chestia asta cu altcineva?”
Nici măcar nu mi-a trecut prin cap, înainte să te cunosc pe tine astfel de chestii mi se păreau oribile. Cu tine însă, tot ce fac pare firesc, poate de asta ai avut impresia că am mai fost în sex-shop-ul ăla şi înainte.

“Te salută mama. Nu vrei să vorbeşti cu ea la telefon?”
Ba da, nimic nu mă relaxează mai mult seara decît să vorbesc cu mama ta la telefon. Bine că ne-am pus şi noi telefon fix, era păcat de alea 1.000 de minute gratuite ale maică-tii, să nu aibă cu cine să le vorbească. Ar trebui să-şi pună şi frac-tu telefon fix, nu înţeleg de ce nu-şi bagă, doar e ieftin.

“Ce are aia în plus faţă de mine?”
Da’ nu m-am holbat, dragă, toată seara la ea! M-am uitat doar un pic, mă minunam cît de oribil era îmbrăcată, cu ţîţele alea lăsate pe-afară şi cu rochia aia dezgustătoare prin care se vedea tot. O paraşută proastă, nu ştiu cum ţi-ai închipuit că m-aş uita la aşa ceva!

Text publicat in 7 plus